News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 04:43:56 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 27.03.2010.

Started by El Fenomeno, March 27, 2010, 12:40:34 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Martovsko takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Napomena: Takmicari koji nisu do sada imali uplata na Unibet mogu osvojiti 50% od osvojene sume. Ne postoje nikakvi uslovi za obrtanje nagrade pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 02.03.2010. a zavrsava se 31.03.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

delpjero

br.  10
skor: 5/9 (+170)
vreme: 18:30
Par: Leverkusen    -    Schalke   FT 0:2
Tip: 2
kvota: 3.20
kladionica: UNIBET

Analiza:  

magnat je pravi magnet za trofeje i posle osvajanja sa bajernom i wolfsburgom dosao je u salke sa istim zadatkom. za sada je na dobrom putu jer su trenutno drugi i za bajernom zaostaju samo jedan bod. upravo od bajernu su sredinom nedelje ispali iz polufinala kupa tako da im je prvenstvo jedino preostalo i mogu u potpunosti da mu se posvete. kada smo kod bajerna moram napomenuti da sledece nedelje igraju upravo salke-bajern i salke jednostavno danas mora ici po tri boda jer kada im dodje bajern u goste razlika ne sme biti nedostizna.
leverkuzen je trenutno treci ali dormund mu je za petama i farmaceuti su pali u formi bas kada je najpotrebnije i proslo kolo im je upravo dortmund ocitao lekciju pobedivsi ih 3-0. ali to i nije najveci gubitak tog dana jer se na toj utakmici povredio ponajbolji igrac kisling i bez njega ce biti veoma tesko u nastavku sezone a samim tim i protiv salkea danas.
salke je u odlicnoj formu posto su na poslednji 6 utakmica osvojili 13 bodova dok je leverkuzen osvojio samo 8.
u poslednjih 9 medjusobnih  susreta  salke nije pobedio i kada ce ako nece sad kad je u formi a leverkuzen oslabljen i uzdrman poslednjim rezultatima???

najavljeni sastavi :
leverkuzen: Adler,svab, hipija, fridrih, barneta, augusto,helmes, durdiok,vidal,kadlec,kastro
salke    : nojer, vesterman, hovedes, bordon, rakitic, kluge, farfan, rafinja, smic, kuranji, matip    

i po imenima sastav gostiju je dosta kvalitetniji i uz trenera kao sto je magnat ovde nebi trebalo da bude problema za salke i kvota je i vise nego primamljiva,,,

srecno i hrabro  

Neshone

br.9
skor:5/8
vreme:15:30
Par:Hertha Berlin - Dortmund(-1)   FT 0:0
Tip:H2
kvota:4.55

Analiza:
Ocajna herta danas docekuje Dortmund koji stvarno nekada zna lepo da zaigra ... Dokazali su Leverkuzenu na njegovoj kozi kada su ih prakticno razbili u drugom delu meca postigavsi cak tri pogotka ... Danas ce da posete hertu koja je najjadniji tim za koji znam ... Kad treba da pobedi ona gubi a kad treba da gubi pobedi... Danas gube skoro sigurno ... Od kako im je Pantelic otisao sve je i otislo u lepu ...... I treba da ispadnu iz lige kada su tako losi ... Mislim da ih ja vidim vec u drugoj ligi pa po meni nema spasa za njih ... U prvom delu sezone Dortmund ih je pobedio 2:0 i sada ce verovatno doci sa hendikepom.

Dortmund u poslednjih 5 u gostima ima dve pobede a tri poraza .. Izgubili su od bajerna Salkea i Studgarta ... Sto je bilo iza ocekivati ... u poslednjoj su odvalili naprosto bohuma i mislim da nista bolje nece zadesiti ni hertu ...ocekujem bar dva gola razlike za Dortmund...

Herta po sle tri vezana remija kod kuce ima dva vezana poraza i mislim da je ceka i treci. Kod kuce su jako losi samo jednu pobedu imaju od pocetka sezone ... sto je bruka za jedan klub kakav je Herta. Herta ima kuci 1 6 7 skor. postigli su tek 9 golova a primili 21.

Dortmund kada pobedi onda i ponizi u poslednje 4 pobede u sve cetiri su dobili sa tri pogotka razlike... Danas mogu bar ocajnu Hertu da dobiju dva razlike hertu koja je proslu utakmicu iznenadila sve nas ali Od wolsburga je sve za ocekivati sem toga da ce biti ispod dva gola ... to je veoma malo verovatno !!!

danasnje postavke nemaju neke izmene u odnosu da proslu sedmicu i nemaju nekih vecih problema sa povredama...

Timovi koji bi treballi nastupiti danas su :
Dortmund:
Roman Weidenfeller
Kevin Großkreutz
Marcel Schmelzer
Neven Subotic
Felipe Santana Augusto
Patrick Owomoyela
Nuri Sahin
Sebastian Kehl
Jakub Blaszczykowski
Mohamed Zidan
Lucas Ramon Barrios

Hertha:
Jaroslav Drobny
Levan Kobiashvili
Roman Hubnik
Arne Friedrich
Lukasz Piszczek
Cícero Santos
Fabian Lustenberger
Gojko Kacar
Rafael De Araujo
Theofanis Gekas
Adrian Ramos

nemsy

br.9
skor:4/8
vreme:15:30
Par:Werder Bremen - Nürnberg   FT 4:2
Tip:H1
kvota:2.05

Analiza:
U danasnjem susretu sastaju se dva tima kojima su neophodne pobede jedan tim se bori za izlazak na evropu a drugi za opstanak u evropi. Nürnberg je znao ove sezone da pomrsi racune cak i Bajernu , Leverkuzenu i Hofelhajmu  i sigurno su u usponu forme. Sa druge strane Werder ove sezone ne blista na domacem terenu ali ima vezni red koji je po meni najkreativniji u Bundesligi kojeg cine Marko Marin i Mesuta Ozila uz iskusnog Pizara sigurno lako pobediti Nürnberg , malo me brine njihova igra kuci 5 - 5 - 3 ali mislim da Nürnberg sva iznenadjenja napravio kod kuce i ne ocekujem od njih da ponove nesto slicno na Vezeru.