News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 04:46:57 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 17.03.2010.

Started by El Fenomeno, March 17, 2010, 12:05:56 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Martovsko takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Napomena: Takmicari koji nisu do sada imali uplata na Unibet mogu osvojiti 50% od osvojene sume. Ne postoje nikakvi uslovi za obrtanje nagrade pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 02.03.2010. a zavrsava se 31.03.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

delpjero

br. 7
skor: 3/6 (+110)
vreme: 20:45
Par: Barcelona - Stuttgart   FT 4:0
Tip: over 3.5
kvota: 2.10
kladionica: UNIBET

Analiza:

revans utakmica lige sampiona (u prvom mecu 1:1) u kojoj se velik broj golova namece kao prva opcija iz mnogo razloga. jednostavno ni barselona a ni stutgart ove sezone
neznaju da igraju tvrde meceve sa malo golova. naprotiv i jedni i drugi gaje veoma atraktivan i ofanzivan nogomet. barselona igra tako impozantno i nadmocno da se jednostavno
kada oni krenu u napad stice utisak da u svakom trenutku mogu da daju gol. veliki skup perfektnih individualaca (xavi, inijesta, ibrahimovic, anri, dani alves, pedro, pujol,,,) je
uklopljen u jednu zdravu celinu i deluju kao masina za postizanje golova (ove sezone u prvenstvu na 26 utakmica dali 64 gola ! ). sa druge strane je stutgart koji u drugom delu sezone igra sjajan nogomet, doveli su par dobrih pojacanja, u prvenstvu su rastereceni jer tamo gde su sad tu i ostaju do kraja prvenstva i ovo im je jedino preostalo takmicenje
kojem mogu da se predaju. igraju rastereceno jer ovde nemaju sta da izgube, pokazali su da se mogu nositi sa barsom jer su ih u prvom mecu potpuno nadigrali i imali par
dobrih prilika kod rezultata 1:0, kasnije su malo pali i dobili taj pogodak za 1:1. i oni sami znaju dabi proslli dalje moraju dati gol a u ekipi imaju dosta igraca koji umeju da to urade (gebhart, kakau, pogrebnjak, kuzmanovic, hleb, marica,,,).
svemu ovome dodajem i podatak da je barsa na poslednjih pet meceva kuci postigla 15 golova (valensija 3-0, malaga 2-1, rasing 4-0, getafe 2-1, sevilja 4-0) a stutgart na poslednjih pet gostovanja 11 golova (po jedan salkeu i frajburgu, po dva verderu i nirnbergu i pet golova kelnu)

dakle i jedna i druga ekipa su u golgeterskoj formi i ovde su po meni golovi najrealnija opcija.

Nebojsa

br. 6
skor: 3/5
vreme: 18:30
Par: SV Sandhausen - Dynamo Dresden   FT 0:0
Tip: 1
kvota: 1.90

Analiza :

Susret ekipe koja juri 2.ligu (Sandhausen) i ekipe koja juri opstanak (Dynamo Dresden).Sandhausen igra vrlo dobro na domaćem terenu skor im je 7 pobeda 3 nerešena i 3 poraza ,dok Dresden igra vrlo slabo u gostima 2 pobede 4 nerešene i 6 poraza.Dresden je u poslednja dva kola,može se reći isčupao bodove,prvo je na domaćem terenu protiv Erfurta pobedio zahvaljujući golu u 88.min,a zatim je iščupao bod u gostima protiv Osnabruck u 82.min. Treba napomenuti da ih je Sandhausen dobio u gostima sa 3:0 u jesenjem delu.Tako da očekujem ovde ne samo čistog 1 nego i 11 ili 1-1.

Ravnjak

br.6
skor:1/5
vreme:20:45
Par: Bordo - Olimpijakos   FT 2:1
Tip:X
kvota:4.10

Analiza:Bordo od pobede nad olimpiakos u ligi sampiona nije zabelezio nijednu pobedu porazeni su kuci od oksera i proslu su remizirali a takodje su igali neeseno kod kue sa monpeljeom i cini mi se da se nalaze u malo krizi sto se tie pobeda  a u prvenstvu su imali cak 8 bodova prednosti u odnosu na drugoplasianu ekipu i to su uspjeli da prokockaju i sada im preostaje zestoka borba za titulu posto ima par ekipa koje se bore za titulu i s obzirom da su prvi mec dobili mislm da ovde nece trositu puno snage.Sa druge strane olimpiakos je poznat kao katastrofalan kad igra u gostima (mislim na LS) i ovo ce biti jedna dosta smorna utakmica za gledanja s obzirom da igraju francuska i grcka ekipa ...pa zbog  toga tipujem na x nadam se da u sta ubosti i ja :)

El Fenomeno

br. 5
skor: 1/4 (-180)  :-[
Par: Barcelona - Stuttgart    FT 4:0
Tip: hX (0:1)
kvota: 3.75

Analiza: Nesto me nece u poslednje vreme a posebno kad su procene meceva iz LS, nikako da se vratim u pravi kolosek. Zato cu da promenim taktiku i da probam nesto sto veoma retko igram a to je X u hendikepu. Prosto je neverovatno kako favoriti ispadaju ove godine. Prvo Real gde su svi zivi igrali 1 i mnogo golova. A od ta dva, nista nije doslo. Tako isto i sinoc, kvota na Celzi 1,57, pretvara se utakmica u public bet jer svi igraju na domacina. I sta se desilo na kraju, znamo svi epilog.
Ne verujem da moze da se desi veceras cudo pa da Barsa ne prodje dalje. Ali mi malo smeta to sto se i ova utakmica pretvara u pricu o mnogo golova i sigurnom kecu sa bar 2-3 gola razlike. Mozda se to i desi ali ako je suditi po prethodnim mecevima, onda tesko.
Stutgart je dobra ekipa, ima nekoliko odlicnih igraca i svoju snagu je pokazao kod kuce gde je Barsa u nekim trenucima imala bas dosta srece.
E sad, pricati o Barsi je mozda i trosenje vremena jer svi znamo kakva je to ekipa i kakvi su to pojedinci. Po meni najbolja ekipa na svetu trenutno koja igra najlepsi fudbal. To svi znamo i to je tako ali nece to ici bas sve lako.
Prvo, Cavi se povredio i nece biti u timu veceras.
Drugo, Stutgart je pokazao da je tvrd orah i da ce skupo prodati kozu.
I kao trece, a to me i najvise povukolo da odigram ovaj tip je prognoza da ce Barsa ovo dobiti glatko sa nekoliko golova razlike. E bas zbog toga igram X u hendikepu jer mislim da od toga nema nista i da je to 1 gol koji ih vodi dalje.

Videcemo sta ce biti, ako je suditi po onome sto sam do sada tipovao u LS onda ce se desiti sve kontra od ovoga sto sam napisao ali hocu da probam pa sta bude neka bude.

pozz svima i srecno

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

mikica

br. 3
skor:1/2
Par: Ayr Utd - Dandee    FT 1:1
Tip: X
kvota: 3.40

Analiza: Dandi se nalazi na 1. mestu škotske 1. divizije samo zahvaljujući rezultatima koje su postigli do pre 7 kola u prvenstvu i time su napravili solidnu bodovnu razliku u odnosu na ostale kandidate za plasman u premijer ligu. Ali u ovoj godini im ne ide i ta razlika u bodovima se dosta smanjila, jer su se rivali približili tako da trenutno ima samo 3 bodova više od Invernesa, ali i utakmicu manje. Nalaze se u krizi, igraju dosta promenljivo, u poslednjih 6 utakmica imaju 2 pobede, 2 nerešene i 2 poraza, a na gostovanjima je uglavnom igrao nerešeno i to 6 puta, a poslednji put je pobedio pre 9 kola.
Domaćin se nalaze pri dnu tabele sa 2 boda više od ekipe Mortona, koja se nalazi na mestu koje vodi u plej-aut, jer će Erdri J. najverovatnije ispasti iz lige. U poslednjim utakmicama su pružili dobru igru, koja im je i donela rezultate, tako da u poslednjih 5 odigranih utakmicama imaju 3 pobede i 2 nerešene.
Mislim da će odigrati nereÅ¡eno, jer taj rezultata odgovara i jednima i drugima, a u prvenstvu su meÄ'u tri ekipe sa najviÅ¡e nereÅ¡enih utakmica, Ayr je igrao 8, a Dandi 9 puta.        

kockar_ns

br.3
skor:1/2
vreme:20:45
Par: Bordo - Olimpijakos
Tip:X
kvota:4.10

analiza:zasto moslim da ce biti nereseno iz dva razloga a to su igranje bordo-a kod kuce je katastrofa tj recimo vise nemaju srece  da zavrse napad sa pogotkom kao sto je bilo u pred-zadnjem duelu sa monpeljeom.a sa okserom je mozda bilo ocekivati nesto da ce biti cudno ali bas da ce izgubiti to znaci pad forme i da su u krizi. U GRCKOM SU IMALI SANSE I JEDVA DOSLI DO TE POBEDE OD 0:1 I STO CE ODVESTI DALJE . Dok olimpijakos nije iskoristio sansu na domacem terenu tj nije imao sanse posle precki i stativa i vadjenje lopte sa gol linije to su ima sve sanse i prilike za prolazak  dalje . U  BICE TVRDA UTAKMICA AKO BUDE GOLOVA TO CE BITI MAX 0-1

Tip odbijen jer je vec uzet od strane drugog takmicara/Admin