News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 04:55:27 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 05.03.2010.

Started by El Fenomeno, March 05, 2010, 12:26:38 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Martovsko takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Napomena: Takmicari koji nisu do sada imali uplata na Unibet mogu osvojiti 50% od osvojene sume. Ne postoje nikakvi uslovi za obrtanje nagrade pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 02.03.2010. a zavrsava se 31.03.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

ivan-dzo

br.3
skor:1/2+100
vreme:20.30
Par:Dizeldorf - Grojter Firt   FT 0:0
Tip:1
kvota:2.15
kladionica: UNIBET

Analiza: Sjajan domacin i tim u formi sa puno motiva, velikom zeljom da udje u Bundes ligu 1, protiv tima koji je prakticno zavrsio sezonu...
Fortuna je novi clan 2. Bundes lige i sigurno su sve iznenadili dosadasnjim igrama. Kod kuce su fantasticnih 10-2-0 i mada ce neko reci da moraju kad tad puci, mislim da protiv slabog i nezainteresovanog Firta nece. Gosti su pre pocetka prvenstva uvek favoriti i uvek se pre kraja prvenstva a ove sezone i ranije oprastaju od ambicija da udju u visi rang. Mislim da ce Fortuna igrati napadacki i pokusaTI STVARI DA PRELOMI STO PRE. VECINU UTAKMICA DOBIJALI SA DVA I VISE GOLOVA RAZLIKE kod kuce, i ja neuzimam hendikep samo iz razloga sto Firt moze da bude nezgodan.

Bolji tim, bolja forma, ogroman motiv, domaci teren, dovoljno za pobedu domacina sa ulogom 6/10....

Srecno u borbi protiv pokvarenih kladionica!!!!!!!!!!!!!

BokiZr

br.003
skor:0/2
vreme:15:00
Par:Vitkovce-Sokolov   FT 3:1
Tip:2
kvota:2.00

Analiza: Vitkovce ekipa koja se nalazi na dno tabele. Ekipa koja je dosadasnjem toku prvenstva postigla samo deset golova,primila tridesetri ali sto je najgore ima samo 5 bodova i nalazi se devet bodova od zone opstanka. Podatak da su sve bodove koji su upisani uzeli na domacem terenu moje misljenje nece promeniti jer i to je tuzna skupica.
Na svom terenu ugostice Sokolov,ekipu koja bez respekta prema ikom ima 17 bodova i nalazi se u zoni koja pretenduje ka prvoligaskoj zoni.
Solidno cetvrto mesto ali moram napomenuti sa utakmicom vise danas bi mogli popraviti ako odigraju i bar malo kvaltetnije jer igra protiv ovog davljenika verovatno i nemora biti na nekom nivou da bi se uzeli bodovi.
Na gostujucim terenim Sokolov nije bas briljirao ali i dve pobede i tri neresene uz dva poraza dovoljno govori da su gosti sposobni da uzmu sva tri boda. Sokolov je sjajno poceo prvenstvo ali u zavrsnici prvog dela sa malo slabojom formom na gostujuvim terenima spustili su svoj nivo i ubrljali fantastican pocetak.
Danas je prilika da porave formu i krenu ka vrhu. Moj tip 1

Ernests_Gulbis

br.2
skor:1/1
vreme:16:00
Par:Troicki, V-Isner, John   FT 3:1
Tip:1
kvota:1.50

Analiza:Bice interesantno vidjeti isnera na sljaci.Njegova igra se bazira na uzasno jakom servisu,koji mu je na tvrdim podlogama donosio i najveci dio njegovih pobjeda.No na sljaci servis i ne mora da znaci neku preveliku prednost,posto igrac koji uzvraca servis ima dovoljno vremena da amortizuje i vrati udarac,usljed spore podloge kakva sljaka i jeste.Vazno je napomenuti da je ovaj dvojac vec jednom igrao i to u dvoranskim uslovima i bangkoku gdje je troicki bio dominantniji igrac i slavio sa 7-6 6-2.Jos jedan argument koji ide u prilog srpskom teniseru je cinjenica sto je ovo mec koji se igra u 3 dobijena seta.Samim tim postoji mogucnost za opadanjem procenta prvog servisa,a kada isneru padne taj dio igre,onda on postaje ravan igracu izvan top 50 na svijetu.Viktor igra pred svojom publikom,na podlozi koja mu vise odgovara nego protivniku i sigurno da ce sa Novakom pokusati ovu seriju zatvoriti vec u okviru meceva u singl konkurenciji.Viktor Troicki,Tip 1 ;)

djoleftn

br.1
skor:
vreme: 20:00
Par: Châteauroux - Bastia   FT 2:2
Tip: 1
kvota: 1.90

Analiza:
Derbi zacelja druge lige Francuske... Bastia se skoro sigurno vec seli u nizi rang takmicenja, dok domacin itekako ima motiva veceras da dodje do pobede, jer bi sa 3 boda mogli sa pretposlednjeg mesta koje vodi u nizi rang da cak iskoce iz opasne zone...
Odabrao sam ovaj fix ne zato sto mislim da je domacin dobar i kvalitetniji klub od Bastije,vec zato sto su gosti ocajni ove sezone u gostima,u 13 meceva uspeli su samo dva puta da ostanu neporazeni uz 11 poraza, i sto je najgore samo 5 datih golova, i nadam se da nece poceti veceras da pogadjaju :) ...
Mislim da ce i veceras da izgube i da se zabetoniraju na dnu tabele,jer samo cudo moze da se desi pa da dobiju Châteauroux koji kuci ima 3-3-6...
Bastia je i u prvom mecu ove sezone sa Châteauroux bila porazena kod kuce, tada u oktobru je bilo 0:1 !!!

Olja

br.1
skor:0/0
vreme:20:30
Par:Mons-FC Liege    FT 1:0
Tip:H1
kvota:1.7

Analiza:Cinjenica da domacin ucestvuje u borbi za titulu,dok se gosti bore za opstanak dovoljno govori o razlici u kvalitetu ova dva tima.
Veceras ocekujem pobedu Monsa sa bar dva gola razlike.
Domacin sa 45 osvojenih bodova u dosadasnjem delu sampionata zauzima cetvrtu poziciju,ali se u odnosu na prvoplasirani tim nalazi na samo dva boda zaostatka.Mislim da nece propustiti priliku da preuzmu vodecu poziciju veceras,s obzirom da im dolazi najlosiji tim u ligi.
Gosti zauzimaju dno tabele i naleze se 10 bodova zaostatka u odnosu na prvi tim iznad zone ispadanja.Odlikuje ih ocajna realizacija jer su ova 23 kola postigli samo 15 golova,a ni odbrana im nije jaca strana.FC Liege je prilicno los na strani zabelezili su 2 pobede,2 remija i 8 poraza,od kojih je 5 bilo sa bar 2 gola razlike.
S obzirom na sve navedeno i to da je u proslom delu sazone Mons kao gost slavio 2:0,nista manje ne ocekujem ni na ovom.