News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 04:39:19 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 02.03.2010. (pocinje takmicenje)

Started by El Fenomeno, March 02, 2010, 12:13:55 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Martovsko takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Napomena: Takmicari koji nisu do sada imali uplata na Unibet mogu osvojiti 50% od osvojene sume. Ne postoje nikakvi uslovi za obrtanje nagrade pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 02.03.2010. a zavrsava se 31.03.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

BokiZr

br.00
skor:0/0
vreme:23:10
Par:Velez Sarfild - Boca Juniors   FT 4:4
Tip:tip 1
kvota: 1.85
kladionica: UNIBET

Analiza: Evo da ja ddanas pocnem takmicenje pa da proverim svoju srecu da li me jos drzi... Odlucio sam se za Argentinu.
Velez Sarsfield je najbolja argentinske ekipa moglo bi se reci. Sastoji se od vrlo dobrih igraca poput Santiago Silva, Rolando Zárate, Hernan Lopez, Victor Zapata i mnogi drugi igraci od kojih je trener Ricardo Gareca napravio veliku celinu sposobna da parira svakom u bilo kom momentu i naravno da ih dadigra. Velicanstveno je gledati njihovu igru. U globalu oni vec nekoliko sezona igraju dobro i uvek konkurisu za vrh primere.Atmosfera na stadionu je posebna prica doduse skoro kao i sve ekipe u Argentini. Igranje na dva fronta Copa Libertadores i Argentine Primera Division iodrazilo se na takmicenje u Primera Division i poraz od Hurakana na poslednjoj utakmici sa 3:2 . Sada su na trećem mestu sa jednim bodom iza vodece ekipe. U Copa Libertadores ima niz od dve pobede i uspesno ga igra.
Boca Juniors je klub dugom tradicijom u Primera Division. Predvodjeni sa Riquelmeom i Palermom ne pokazuju neke posebne partije i mislim da takav klub s takvim fantasticnim fanovima to ne zasluzuje. U seriji su od tri neresena ishoda i jednom izgubljenom. Citavih mesec dana nisu pobedili. 12 pozicija u Primera Division sa sedam bodova tesko je verovati da mogu nesto vise od sredine tabele.Doduse u bas nezgodan trenutak gostuju Velezu.
Domaca ekipa je gladna pobeda u Argentine Primera Division u utrci za naslov prvaka ove godine. Vrlo dobra forma i dobra igra odrazavaju se u Copa Libertadores, ali sada mora igrati bez greske i u Primera Division. Do kraja prvenstva nema jos puno i svaka greska može ih stajati visokog plasmana. Mislim da su domaci mnogo bolji klub i mnogo bolje partije pruzaju.

Statistika kaze da je Velez u poslednjih nekoliko utakmica na domacem terenu dobija ovog rivala.

04/10-09 Primera Division Boca Juniors vs. Velez Sarsfield 3-2
17/09-09 Copa Sudamericana vs Velez Sarsfield. Boca Juniors 1-0
21/08-09 Copa Sudamericana vs Boca Juniors. Velez Sarsfield 1-1
24/05-09 Primera Division Velez Sarsfield vs. Boca Juniors 2-0

okizoki

br.1
vreme:17:30
Par: HPK-Jokerit
Tip:manje ( Total Goals Scored 5.5 - Regular Time Only)   FT 4:3
kvota:1.65

Analiza:Evo da i ja zapocnem takmicenje danas. Pronasao sam dosta dobrih tipova pa sam to sve sveo na cetiri za koja mislim da su prolazna.Izabrao sam dakle utakmicu HPK i Jokerita.HPK Hämeenlinna danasnji domacin ekipa koja drzi mjesto u play offu, trenutno su 5, ali posto u finskoj samo prvih 6 ide direktno u play off, tu borba jos traje tim vise sto imaju samo 2 boda vise od 7 mjesta koje bi im donjelo samo razigravanje za play off i dodatno zamaranje ekipe.Jokerit je na poziciji 8 i sa 4 boda manje od diretknog ucesca u play offu,  Medjutim ekipa HPK kao i danasnji njihov protivnik su nejneeifkasnije u cijeloj ligi , medjutim u zivotu ih odrzavaju odlicne odbrane. Pauza im je dosla dobro , da se igraci odmore i povrede zalijece pa danas puni elana idu dalje.HPK je u cijeloj ligi ima skor od 127 postignutih i 128 primljenih golova, dok sa druge strane Jokerit ima slicnu gol razliku od 124 postngiuta i 129 primljenih golova. U zadnjih 6 tekmi HPK ima skor 4 pobjede i 2 poraza  dok sa druge strane Jokerit  ima 2 pobjede i 4 poraza. Medjusobno Na terenu HPK su domacini uspjesniji za nijansu.
Meujdtim treba reci da ova utakmica je dosta vazna za obe ekipe , kao  sto sam napisao na pocetku HPK brani direktan ulazak u play off , dok ga Jokerit moze uhvatiti sa par dobrih rezultata  Buduci da je velika vaznost i inace tvrde ekipe za postizanje i primanje golova ja sam se danas odlucio  za manje od 5.5 golova na ovoj utakmici,
Sretno svima

speedy

br.1
skor:00
vreme:20:45
Par:Rochdale    -    Rotherham     FT 4:0
Tip:1
kvota:1.90

Analiza:
Evo ja cu da pokusam sa Engleskom 2 divizijom.
Rochdale je vodeća ekipa lige sa malom prednosti nad ostalima,a proslo domaćinstvo pretrpeli su katastrofu od Bredforda 1-3, što su već u prožlom kolu ispravili na gostovanju kod 13 Burtona. Rochdale je najača ekipa lige,a u Engleskoj nema opuštanja. Tako da je to po meni jedan siguran par sa lepom kvotom.

ivan-dzo

br.1
vreme:20.45
Par:Bristol R. - Stokport   FT 1:0
Tip:3+
kvota:1.78

Analiza:Iako je poslednji na tabeli i vec je otpisan, Stokport skupo prodaje svoju kozu. Proslo kolo dobili kod kuce 4-3 Vikomb, i pokazali da mogu dati gol. Ova ekipa u poslednjih nekoliko utakmica tacnije 5, uvek je davala barem po jedan gol. Nema razloga da nenastave sa tim nizom. Sa druge strane, Bristol Rovers je apsolutni favorit u ovoj utakmici. Imaju odlican skor kod kuce do sada. 10-1-5.
Daju dosta golova, uspeli u zadnjem kolu da tuku Kolcester... Da skratim, mozda Stokport ovde moze da iznenadi, i zato biram pre 3+ opciju nego pobedu domacina. Mislim da ce biti golova ko kise....Veliki ulog za ovu tekmu....

Pozdrav

Neshone

br.1
vreme:20.45
Par:
Francuska U21 - Hrvatska U21     FT 3:1
Tip:1
kvota:1.85

Analiza:

mlada reprezentacija francuske igra veoma dobro. U proteklih 10 utakmica nemaju poraza, a sada ce doci Hrvati da se oprobaju. Mislim da Francuzi mogu da nastave seriju bez poraza ali mislim da sada mogu do pobede... U mladoj francuskoj reprezentaciji igraju veoma dobriigraci koji ce nastupiti danas, cak je nacionalana televizija otkupila prenos i znaci da francuzima ovaj mec nije samo zezanje i da ce pristupiti veoma ozbiljno.
Za hrvatsku reprezencaciju nece nastupiti 3 igraca od kojih je jedan Rakitic koji je stub reprezenacije. Jos nece nastupiti Lovren i Barbaric.

Srecno svima ko bude pratio ... ;)

krko

br. 1
skor: 0/0
vreme:  19:00
Par: Luxemburg U21 - BiH U21   FT 0:1
Tip: 2
kvota: 1.75

Analiza: Utakmica kvalifikacija za EURO 2011, mlade reprezentacije Luxemburga i Bosne. Prvo cemo pogled na tabelu koja izgleda ovako: 1.Wales 13 bodova, 2.Madjarska 9 bod, 3.Italija 7, 4. Lux 4 i 5.Bosna sa 4 boda. Bosna kao Bosna igra uvijek da moze svakoga pobijediti i od svakoga izgubiti. Prva utakmica kvalifikacija je igrana upravo protiv Luxemburga u Sarajevu i tu je Luxemburg ostvario svoju prvu historijsku pobjedu u kvalifikacijama od 0-1, dakle katastrofalan rezultat. Nakon toga Bosna ostvaruje 2 dosta vrijedna rezultata, prvo u gostima kod Italije igraju 0-0, a onda kuci pobjeduju prvoplasirani Wales. Dakle ekipa se skroz uozbiljila i najavljuje osvetu u Luxemburgu za izgubljene bodove u Sarajevu. Naravno ovdje ne treba zaboraviti ni reci da je Lux jos jedan bod ostvario kuci igrajuci sa Walesom 0-0, dakle znaju oni itekako pomutiti necije racuna, no da 2x dobiju BiH u to ne vjerujem. Ne zaboravimo opet da je ipak kvalitet na strani BiH i da nakon ove dvije naredne utakmice igraju kuci sto bi sa ova 3 boda bio dobar iskorak za borbu za plasman. Ovdje su spomenuti i Lux. katastrofalnu gol razliku od 2-15, dakle primaju po 3 gola po utakmici, a mislim da ih i danas slicna sudbina ceka.

perosvety

br. 1
vreme:  19:00
Par: Luxemburg U21 - BiH U21
Tip: 2
kvota: 1.75

Tip odbijen jer je vec uzet, postavljen 5 min. pred pocetak meca i bez analize. Procitaj pravila/Admin

pirlo

br. 1
vreme:  21:05
Par: Irska    -    Brazil    FT 0:2
Tip: 1X
kvota: 2,65

Veceras je praznik u Irskoj,gostuje neprikosnoveni Brazil!O gostu ne treba trositi reci,tu su rezultati i igraci koji sve ukazuju na njegovu superiornost kada je fudbal u pitanju!Domacin je sto-posto spreman da nas umre na terenu za pozitivan rezultat protiv vecerasnjeg gosta!Moze se ocekivati da ce Irci pokazati inat na vecerasnjoj utakmici zbog svega sto im se desavalo u proslim kvalifikacijama i u barazu,tako da mozemo ocekivati da veceras nece izgubiti!U prilog tome ide da igraci u Brazilskoj reprezentaciji nece dati svoj maksimum,jer ipak ih placaju klubovi u kojima igraju a ne drzava Brazil!A gazdama tih klubova se ne bi dopalo da im se igraci sa ove utakmice vrate povredjeni!Irski fudbaleri su uvek pruzali maksimum bilo koja da im je reprezentacija protivnik!Na ovom vrucem terenu mnoge velike reprezentacije nisu se bas naigrale!A stadion ce biti popunjen do zadnjeg mesta sa hiljadama vernih navijaca koji ce pruzati paklenu podrsku svojim Irskim "pit-bulovima"!