News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:43:12 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Bok

Started by mikosik, February 25, 2010, 02:01:14 PM

Previous topic - Next topic

mikosik

Pozdravljam sve clanove ovog foruma i trazim jednu uslugu da ako netko ima 15â,¬ ili 15$ da mi posudi na moneybookers ja cu vam vratit duplo sigurno

Hvala!

El Fenomeno

A kakve garancije dajes? Nije ti ovo pravo mesto gde ces varati ljude i zato obrati paznju na sledece poruke koje ces postavljati na ovom forumu.  ;)

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

mikosik

e to me jebe sto nemam scim garantirat a sigurno nebi nikog zajebo

El Fenomeno

Mogu da ti kazem da ces tesko dobiti taj novac, skoro ga sigurno neces dobiti.
Na koji nacin ces okrenuti to da bi vratio duplo vise?

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

mikosik

ej moj pajdo pa lako hh =) dovoljano mi je 1-5 dana

Kurbla

daj nemojte se zezati, banujte ove sajber prosjake odmah da neko slucajno ne bi dosao u iskusenje da bude prevaren.

El Fenomeno

Ma opusteno, ko ce na ovo da nasedne! Meni zanimljivo da cujem kakva im je prica i na koji fazon navatavaju ljude, ali ova je najgora koju sam cuo od svih do sada na koje sam naleteo.

Preporuka za clanove:

mikosik

ja nikog ne tjeram da mi posudi. Jednostavno sam pitao imali tko da mi posudi

Kurbla

Imas li ti meni da posudis? Ako nemas trenutno, ajde kad budes imao ti mi javi, vraticu ti ja opusteno.
Znachi stvarno strasno za videti.

El Fenomeno

Moram da se nasmejem  ;D

Preporuka za clanove:

mikosik

a jbg  to sam postavio zato jel neznam kako da uplatim na moneybookers. Ako netko znam nek mi kaze

mikosik

Quote from: Kurbla on February 25, 2010, 11:39:53 PM
Imas li ti meni da posudis? Ako nemas trenutno, ajde kad budes imao ti mi javi, vraticu ti ja opusteno.
Znachi stvarno strasno za videti.

da imam mozda i bih

El Fenomeno

Quote from: mikosik on February 27, 2010, 11:04:50 AM
a jbg  to sam postavio zato jel neznam kako da uplatim na moneybookers. Ako netko znam nek mi kaze

To si trebao odmah na pocetku da kazes. Procitaj ovu temu i sve ce ti biti jasnije: http://forum.bonustipovi.com/index.php?topic=268.0

Preporuka za clanove:

mikosik

gle sve je to u redu samo opet jel ja moram imat tu karticu ili mogu bez nje. nisam jos nikako prebacivao pare tako na internet

El Fenomeno

Mozes i preko deviznog racuna mada je mnogo bolja opcija uzeti karticu. Evo tema i o njoj: http://forum.bonustipovi.com/index.php?topic=269.0

Preporuka za clanove: