News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 04:45:22 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 24.02.2010.

Started by El Fenomeno, February 24, 2010, 12:44:06 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Napomena: Takmicari koji nisu do sada imali uplata na Unibet mogu osvojiti 50% od osvojene sume. Ne postoje nikakvi uslovi za obrtanje nagrade pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 01.02.2010. a zavrsava se 28.02.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

dragands

br. 8
skor: 4/7 +275
vreme: 20:45
Par: Crewe - Chesterfield   FT 0:1
Tip: 2
kvota: 2.6
kladionica: UNIBET

Analiza: Chesterfield je u velikom usponu forme i to dokazuje i tabela forme Engleske lige 2. Imaju 5 vezanih pobeda. Njihov glavni motiv je 3. mesto (a i više) koje ih direktno vodi u viši rang. Trenutno su na 4. mestu koje ih vodi u odigravanje. Crewe je u poslednja 2 kola zabeležio 2 pobede, ali pre toga je beležio loše rezultate. trenutno su na 15. mestu. Chesterfield je pre ovog ulaska u formu bio loš gost i ne mogu da se pohvale sa velikim brojem pobeda u gostima, ali sada je to izvesno. Crewe je jak domaćin koji retko gubi utakmice kod kuće, ali zato umesto pobeda ostvaruje remije. u ovoj utakmici treba očekivati dosta golova ako posmatramo statistiku Crewe - a. Očekujem pobedu Chesterfielda zbog velikog motiva i zanesenosti pobedama.

poslednjih 6 utakmica Chesterfield
20/02-10      Liga 2      Darlington vs. Chesterfield       2:3      
13/02-10    Liga 2    Chesterfield vs. Bury    1:0    
09/02-10    Liga 2    Port Vale vs. Chesterfield    1:2    
06/02-10    Liga 2    Chesterfield vs. Lincoln    2:1    
30/01-10    Liga 2    Morecambe vs. Chesterfield    0:1    
26/01-10    Liga 2    Chesterfield vs. Rotherham    0:1

poslednjih 6 utakmica Crewe
20/02-10      Liga 2      Crewe vs. Northampton       3:2      
12/02-10    Liga 2    Burton Albion vs. Crewe    1:2    
06/02-10    Liga 2    Rochdale vs. Crewe    2:0    
02/02-10    Liga 2    Crewe vs. Torquay Utd    1:1    
30/01-10    Liga 2    Crewe vs. Bournemouth    1:2    
23/01-10    Liga 2    Crewe vs. Darlington    3:0

djoleftn

br.9
skor:4/8
vreme:18:30
Par: CSKA - Sevilla    FT 1:1
Tip: 1
kvota: 2.8

Analiza:
Najveca prognozirana temperatura za danas u Moskvi je 1 stepen celzijusa,ali u vreme odigravanja utakmice ce sigurno biti par stepeni u minusu :) , sto nece biti ni malo prijatno za igrace oba kluba, ali ce svakako vise smetati igracima koji dolaze iz Spanije...
Za Moskvu nisu odputovali Luis Fafiano i Diego Capel sto ce biti hendikep za napad Seville, dok CSKA kompletan docekuje ovaj mec...posle par pripremnih utakmica koje su dobro odigrali mislim da CSKA ima velike sanse za pobedu i pored cinjenice da se njihova liga davno zavrsila... Bili su peti u domacem sampionatu,jer su sve karte bacili na Ligu sampiona, pa ce i veceras na Luznjiki-ju probati da iskoriste klimu i zaledjen teren da steknu prednost pred revans u Spaniji...
Sevilla takodje docekuje mec u dobrom raspolozenju poste je za vikend u gostima prekinula veliku seriju Majorke i dobila u gostima sa 3:1!
Sevilla je imala malo laksu grupu pa je zauzela prvo mesto,ali i druge mesto koje je CSKA u svojoj grupi pored M. Junajteda i Wolfsburga je za respekt....
Nadam se da ce Krasic da zablista veceras kao u nekim mecevima ove sezone u Moskvi,ili u onom u MAncesteru kada je postizao golove...
Duel dva Srbina u ovom dvomecu,navijam za boljeg....i nadam se da ce Krasic veceras dati gol i sustici C.Ronalda na listi strelaca!!!  

Milicaja

br.10
skor: 5/9 +325
vreme:20:45
Par:Inter - Chelsea     FT 2:1

Tip:X
kvota:3.05

Analiza:

Jos jedan italijansko engleski derbi. Murinjo protiv svog bivšeg kluba a Anceloti protiv nekadašnjeg gradskog rivala. Ne verujem da će večeras biti išta rešeno i očekujem rasplet u Londonu na revanšu.
Inter je zareÄ'ao sa remijima, ima ih tri uzastopna u italijanskog seriji A. Zadržali su prednost na tabeli ali je engeska liga mnogo kvalitetnija Å¡to je pokazao i Mančester na istom terenu proÅ¡le nedelje.
Čelzi dolazi posle dve pobede u domaćem prvenstvu ali daleko od toga da bi im remi bio malo večeras.
Očekujem kavkulacije i trenersko nadmudrivanje, teren je prednost za Inter, kvalitet za Čelzi pa mi remi i definitivna odluka u Engleskoj izgleda nekako najrealnije.

ivan-dzo

br.7
skor:2/6 -130
vreme:18.30
Par:Udineze - Kaljari   FT 2:1
Tip:4+
kvota:3.60

Analiza: Oba tima daju i primaju dosta golova. Udine dva poraza za redom, Kaljari dve pobete. Gledajuci statistiku ovde bi se mogla odigrati i cista dvojka. Ipak cu ja probati sa igrom da ce konacno Udineze danas zaigrati kako moze kod kuce i dati neki gol. Ocekujem otvorenu utakmicu sa dosta prilika i nadam se golova. Prosle godine u Udinama zavrsena utakmica rezultatom 6-2 ! za Udineze...

Nek se istorija ponovi. Brzi gol je ono sto nam treba i videcemo gomilu....

Puno srece!

mikica

br. 9
skor: 5/8
vreme: 20:45
par: Inter - ÄŒelzi    FT 2:1
tip: 1
kvota: 2.65
kladionica: Unibet

Analiza: Ovo je po meni ''finale pre finala'' Lige Å ampiona i očekuje se dosta tvrda i neizvesna utakmica, sa malo golova, jer obe ekipe imaju čvrstu odbranu. I Inter i ÄŒelzi se nalaze na čelnim pozicijama u svojim državama i sudeći po igrama i rezultatima, imaju velike izglede da tu i ostanu i osvoje Å¡ampionske titule. PoÅ¡to je ovo prva utakmica, a očekuje nas revanÅ¡ u Londonu, mislim da će se ÄŒelzi orijentisati na odbranu svog gola, kako bi postigao Å¡to bolji rezultat, a da će napadači Intera, pre svih Milito, Eto, Pandev uspeti da pronaÄ'u put do mreže golmana ÄŒeha i sa nekom prednošću otići na revanÅ¡. Mislim da je prednost Intera u treneru Murinju, koji je bio u ÄŒelziju i trenirao većinu igrača, koji će igrati na večeraÅ¡njoj utakmici, znaće da na osnovu toga i postavi svoju igru, a kada se tome doda i domaći teren i fantastična publika, mislim da tu retko koja ekipa, pa makar on bio i ÄŒelzi, može proći bez poraza.  

chale86

br.6
skor:4/5
vreme:1:50
Par:Corinthians-SP - Racing Club de Montevideo   FT 2:1
Tip:2.5 iznad 3+
kvota:1.55

Analiza: Korintijans kod kuće igra dobro nisu izgubili zadnjih pet utakmica mislim da bi tu korintijans trebao pobediti ali je mala kvota na njih zato sam se odlučio na 3+ korintijans je dosta efikasna ekipa postižu puno golova ali i primaju imaju loÅ¡u odbranu dok Rasing klub ima dosta dobru ekipu primaju dosta golova i zato mislim da u ovoj utakmici bi trebalo da bude dosta golova mislim da će najmanje 3 gola da padnu večeras.  :) :) :) Sretno svima  :) :) :)