News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:03:03 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 23.02.2010.

Started by El Fenomeno, February 23, 2010, 12:11:42 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Napomena: Takmicari koji nisu do sada imali uplata na Unibet mogu osvojiti 50% od osvojene sume. Ne postoje nikakvi uslovi za obrtanje nagrade pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 01.02.2010. a zavrsava se 28.02.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

previcious

br. 11
skor:
vreme: 23.02.2010  20:45
Par: Grays - Hayes & Yeading  odgoÄ'eno
Tip: 2
kvota: 1.90
kladionica: UNIBET

Analiza:
Mislim da je prekasno za Grays da se povrati u BS Premier ove sezone. Oni jos uvjek igraju ocajno, i iznenadzen sam sta Julian Dicks je jos menager. Zadne deset utakmice Grays: 0-1-9 and 4-26 goal sve kaze za nivnu formu. U zadnu igru kreirali su neku sansu ali nista seriozne, mislim da ce imate vrlo problema sa napadom danas.
H&Y isto tako imaju losu nizu, ali povratak u tima: Ed Harris, Clark Masters and veteran Andrejs Stolcers, su smenili sostojbu u tima, i zgolemili su ambicije za pobjede. Nove vjesti za kluba su zaboravili stare probleme, kada su izgubili kod kuci od Rushden prije 4 utakmice. Jos bolja vjest za tima je to sta se vracaju jos tri vazne igrace - Esmond James, Scott Fitzgerald and Toby Little could all return after injury, so manager Haylock should get 3 points here and secure mid-table place.
Dakle prekasno je za Grays bilo sta da uradi u prvenstvu, predlazem pobjedu Hayes, koji ulaze sa puno ambicije u ovom mecu.

Tip se nece racunati u konacni skor jer je potrebno 10 tipova mesecno. Ostali takmicari ako zele mogu uzeti ovaj tip/Admin

chale86

br.5
skor:3/4
vreme:18:00
Par:Benfica - Hertha Berlin   FT 4:0
Tip:H1
kvota:1.98

Analiza: Benfika je u odličnoj formi i u ligi a i u ligi europe kod kuće ih je teÅ¡ko pobediti mislim da Benfika je jedan od favorita za osvajanje liga europe imaju odličan tim ali rano je o tome pričati nikad se nezna mislim da danas protiv Herte mogu pobediti Herta je u slaboj formi u nemačkom prvenstvu herta se nalazi na poslednjem mestu mislim da nema herta tim koji bi mogao neÅ¡to viÅ¡e učiniti protiv benfike. Benfika ipak ima kvalitetniji tim od herte i mislim da Benfika pobeÄ'uje na ovom meču sa dva ili viÅ¡e razlike.
 :) :) :) Sretno svima  :) :) :)  Benfika je kec ko kuća.

Futura

br. 10
skor:6/9 +330
vreme:18h
Par: Benfica-Hertha Berlin   FT 4:0
Tip:X2 dupla sansa
kvota:3.00

Analiza:

Siguran sam da vecina smatra da je Benfika apsolutni favorit i da Herta nema nikakve sanse. Ja se sa tim ne slazem, Herta je po mom misljenju u dosadasnjoj sezoni pruzile igre koje su daleko ispod njenog kvaliteta i siguran sam da imaju kvalitet za opstanak u Bundes ligi.
Ovaj tim mora kad-tad da napravi neku " senzaciju " kako bi spasao sezonu, veceras je prava prilika za to :) ako to ne ucine oprastaju se od Evrope. U proslom kolu Bundes lige su ubedljivo pobedili Frajburg na gostovanju i verujem da veceras makar mogu da izbore remi koji im u krajnjem slucaju ne mora doneti prolak dalje nego produzetke ako bude 1:1. Vec nekoliko utakmica su bili blizu pobede, ako se ne varam u prvom mecu su imali stativu ili precku protiv Benfike, ovaj nedeljni trijumf u Frajburgu donosi nadu da je " cudo "moguce.
Benfika je prva u portugalskom sampionatu ali to u Evro takmicenjima ne mora da znaci i siguran prolaz.

Cestitam pobednicima takmicenjima, obrnuli sumu 1000 puta :)

djoleftn

br.8
skor: 4/7
vreme: 20:45
Par: Stutgart - Barselona   FT 1:1
Tip: 2
kvota: 1.65

Analiza
Liga sampiona, po pravilu nema sigurnih utakmica,pa ne smatram da je ovo 100% sigurna dvojka,ali navijacki gledano :) ....
Barsa je uoci ovog meca veliki favorit iz prostog razloga sto je branilac trofeja u takmicenju, a i ove sezone gaze sve pred sobom-prvo mesto i Spanskoj Primeri i veoma dobre igre u ligi sampiona,prosla je kao prvoplasirana ekipa iz grupe koja je bila "cudne",ispred jakih Intera, Dinama i Rubina......
Tradicija je na strani Katalonaca i protiv Nemackih klubova(prosle sezone izbacili Bayern),a u sezoni 2007/08 dva puta pobedili Stutgart u grupi...

Treneri mogu da racunaju na skoro sve prvotimce, manjih kadrosvskih problema imaju obojica(pod znakom pitanja Ibrahimovic u Barsi a nece igrati Abidal i Keita,i Boka nece igrati za Stutgart)..,ali ovakvi timovi uvek imaju pravu zamenu na skoro svim pozicijama...
Obe ekipe docekuju mec posle pobeda u domacim ligama u dobrom raspolozenju, Barsa deklasirala Rasing na Camp Nou,a Stutgart U kelnu slavio sa 5:1...
Iako su obe ekipe u dobroj formi,mislim da favorizovana Barselona nece imati tezak posao, i da ce Messi i drugari pokusati da vec veceras zavrse posao sto se tice ovog dvomeca!!!!

okizoki

br.8
skor:4/7  +139
vreme:20:45
Par: Swindon Town-Stockport County   FT 4:1
Tip:4+ (Total Goals Scored 3.5) vise 
kvota:2.75

Dva promasena para uvijek po jedan gol, hm.... No dobro da vidimo sta ce danas biti.Uzimam par Swindon-Stockport , dvije ekipe razlicitih dometa.Swindon , domaca ekipa veoma mocna kod kuce iz razloga sto je u dosadasnjem dijelu prvenstva od 16 utakmica kod kuce ostvarila 10 pobjeda , 5 nerjesinih i svega 1 poraz.Gol razlika im je 29:15 u domacim utakmicama i skupili su 35 bodova u tim utakmicama. U danasnjem ogledu pobjeda im se namece kao imperativ , ali ako ovu utakmicu ozbiljno shvate to i nece biti problem za njihovu kvalitetnu ekipu. Misljenja sam da ce pobjedadomacih biti ostvarena sa 2 ili 3 gola razlike pa ce to sigurno ici u prilog mome tipu.Sto se tice gosta oni su opet na zacelju tabele u odigranih sveukupno 30 utakmica imaju 20 bodova prikupljenih , a sto se tice njihovih igara na strani ukupili 13 bodova uz gol razliku 11:23. u 15 utakmica na strani. Znaci u prosleku dadnu skoro po jedan gol na gostovanju pa se nadam da ce ga i veceras dati.Sto se tice njihove istorije susreta uvijek je bilo golova 2,3 ili vise pa se iskreno nadam da ce to biti i ovoga puta te isto takonadam se da ce Swindon odigrati ozbiljnu tekmu. Onako neobavezno receno ocekujem neki rezultat u vidu 3:1 ili 4:1 za domace.
Sretno svima

pirlo

br.9
skor: 6/8 +412
Par: Stutgart - Barselona  FT 1:1
Tip: 1X
kvota: 2,26
kladionica:UNIBET

Vecerasnji duel  ce predsavljati fudbalsko nadmetanje dve razlicite skole fudbala!Sa jedne strane domacin koji gaji timski duh i stopostotno zalaganje tokom cele utakmice,a sa druge strane gost kojeg krasi lucidnost,kreativnost i mastovitost!Gost dolazi kao proslogodisnji pobednik Lige sampiona,ali daleko je o te igre koja mu je donela laskavu titulu!Iz ekipe su i dalje odsutni:Erik Abidal, Sejda Keita, Dimitar ÄŒigrinski,a nastup Ibrahimovica je pod znakom pitanja,pitanje je jos kako ce se uklopiti u igru tek oporavljeni Dani AlveÅ¡ i Ćavi Hernandez.Stutgart je u fantasticnoj seriji kad je u pitanju domace prvenstvo,u poslednjih pet prvenstvenih utakmica doziveli su samo jedan poraz,a na preostala cetiri su pobedili!Domacin bolje partije pruza s proleca,nego s jeseni,u prilog tome ide i tradicija koja je pokazala da je jedne sezone osvojena titula zahvaljujuci  rezultatima s proleca!Domacin predvodjen izvrsnim napadacem Kakau koji je u prvenstvenom subotnjem mecu postigao cetiri gola,u tandemu sa Pogrebnjakom,nema nameru da poklekne pred Barselonom!A gledajuci da samo u ovom takmicenju imaju sanse za dokazivanjem,jer u Bundesligi su ostali bez sansi za izlazak u Evropu,moze se ocekivati da svi igraci daju i vise od maksimuma da bi se ponizio gost!

Josip_17

br.6
skor: 3/5
Par: Gillingham - Leyton Orient   FT 1:1
Tip: 1
kvota: 2,25

ANALIZA:
Evo ovako danas se susrecu domcini koji trenutno zauzimaju 16 mjesto u lizi a gosti se trenutno nalaze na 14 mjestu i ja mislim da je kvota u ovome susretu predobra da se ni bi odigrao ovaj tip . Domacin 33 boda a gost 36 bodova i ja mislim da ovo treba iskoristit jer je domacin odlican domacin jer ove godine ima 8 podjeda , 5 remija i samo 3 poraza ove sezone na svome terenu dok je Leyton u 15 kola osvojio samo 13 bodova na gostujucim terenima i to 3 pobjede , 4 remija i 8 poraza . U zadnjih 6 kola gillingham je osvojio 6 bodova a Leyton je osvojio 9 bodova ali skipa Gillinghama ima pobjedu u zadnjeg kolu i ja mislim da ce oni nastaviti s pobjedama i nakon ovoga susreta i zato cu ja odigrati na pobjedu domacina u ovome susretu .

Sretno svima!!!!!!!!!

perolozac

br.4
skor: 3/3
vreme: 02:05
Par: Memphis Grizzlies - Los Angeles Lakers    FT 98:99
Tip:  Los Angeles Lakers
Regular Time (48 mins)    
kvota: 1,50

Igrali su ove sezone dva puta, u prvom duelu su sanpioni lagano odradili posao sa +20ak, da bih se drugi mec potrefio u jako zgusnutom rasporedu za LAL i MEM je uspio slaviti vrlo tjesno sa +2.
Sada bi LAL trebali biti jaci za Kobe Brajanta koji se vraca nakon par dana odmora, zbog lakse povrede  koju je vukao...sada je navodno fit, mora da izravna racune definitivno, ne bih trebalo biti problema jer su sada sampioni daleko svjeziji.
Kv cjeli dan ide ka dole, otvorena je sa nekih 1.65, sto upucuje .
Prosle godine cetiri meca, sve su LAL slavili i to vrlo lako, ove godine je 1-1 !

Memphis   L.A.Lakers   95:93   
L.A.Lakers   Memphis   114:98   
NBA 2008/2009   1   2   
L.A.Lakers   Memphis   92:75   
L.A.Lakers   Memphis   99:89   
Memphis   L.A.Lakers   98:115   
Memphis   L.A.Lakers   96:105