News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 02:24:01 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 20.10.2009.

Started by El Fenomeno, October 20, 2009, 01:00:53 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Svim takmicarima zelimo puno srece i neka najbolji pobedi!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica: UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Takmicenje pocinje 01.10. a zavrsava se 31.10.2009. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

nando

br.5
skor:4/4 +312
vreme:20:45h
Par:West Bromwich-Swansea
Tip: 1
kvota:1.50

Analiza:
Prvoplasirani tim Championship-a docekuje oslabljeni Swansea.Gosti dolaze bez tri kljucna igraca ciji ce izostanak tesko nadoknaditi:Garry Monk, Gorka Pintado i Andrea Orlandi.Swansea dosta los u gostima,poslednja i jedina pobeda je nad Koventrijem jos 22.avgusta.
Pored svega toga imaju i najgori napad u ligi,postigli su samo 8 golova na 12 utakmica.
WBA je u poslednjoj utakmici dobio ekipu Redinga sa 3:1 i probio se na prvu poziciju na tabeli.

FT 0:1

rrkc

br. 3
skor: 1/2
vreme: 17:00
Par: Andreev Igor. (Rus) - Ginepri Robby. (Usa)
kvota: 1.65

Analiza:

Prvo kolo turnira u Moskvi donosi nam jedan vrlo zanimljiv meč, izmeÄ'u
Rusa Igora Andrejeva koji je 41. igrač svijeta i Amerikanca Ginepri Robbya,
koji zauzima na toj istoj ljestvici 92. mjesto.
Koeficjent je počeo rasti, a ja sam još jućer uplatio lovu na koef 1.50.
Prijatelj koji prati tenis mi je još jućer javio da mu se ovaj meč najviše
sviÄ'a i da na ovo danas ulaže.
Ja ću ga popratiti i uzet ću ovo, dao sam si truda pogledao ovo malo
statistički i proanalizirao.
Vjerujem da će Igor proći prvo kolo na domaćem turniru, u meÄ'usobnim
dvobojima je bolji Ginepri, dobio ga je prošle godine u 5. mjesecu prošle
godine 3:1.
Andeev nije odigrao dobar meč od kraja 8. mjeseca ove godine kad je u
četvrtfinalu dobio Mayera i u polufinalu ga je izbacio Verdasco, a 4 zadnja
turnira je ispadao u prvom kolu.
Ginepri je za razliku od Igora igrao nešto bolje zadnje mečeve, ali su nasuprot
njega stajali i nešto slabiji protivnici.
Statistički gledano, a i koliko poznajem Rusa, vjerujem da će on ovo proći,
ipak je ovo turnir u njegovoj zemlji. Radi se o turniru u Moskvi iz serije 250,
odnosno pobjednik uzima 250 bodova. Sretno svakom ko uzme ovaj par.

FT 1:2

noja

br.005
skor:002/004
vreme:20.45
Par:Ipswich - Watford
Tip:Under 2.5
kvota:1.86

Analiza: Domacin je i posle 12 odigranih kola bez pobede. jedina je ekipa u 2 ligi koja jos nije osetila ukus pobede. Cvrsto su prikovani za poslednju poziciju sa 6 osvojenih bodova (toliko i remija). Na domacem terenu su odigrali 4 remija i dva poraza . Najtezi je svakako od Njukastrla sa 0-4. Zadnji mec su na svom terenu odigrasli 1-1 sa Svonsijem.

Za razliku od Ipswich-a gostujuca ekipa Watforda je vise nego solidna na strani, gde imaju 3 pobede uz 2 remija ni samo jednog poraza uz gola razliku 8-6. Kod kuce mnogo slabije igraju i imaju samo 6 bodova. Zadnjih 5 meceva na strani su odigrali u underu i najcesci rezultat je 1-1. Zadnji trijumf na strani su ostvarili u proslom kolu kod Middlesborough-a kada su dobili mec sa 1-0.

Posoto i domacin kuburi sa efikasnoscu i postizanjem golova prognoziram UNDER 2. 5 ali i ocekujem rezultat 1-1

FT 1:1

perolozac

br. 7
skor:3/6 -60
vreme:20-00
Par:ABC EclipseJet Amsterdam-Dynamo Moscow
Tip:ABC EclipseJet Amsterdam under 71.5
kvota: 1.85

Iskljucivo protiv domacih. Koji je totalno rekonstruisao tim, mislim da su samo dva igraca od prosle sezone, 22.5 godine prosek ugl iz svoje druge ekipe doveo igrace.
U prvenstvu ne blistaju, u nedelju na egal dobili ekipu koja ima 5L...pa su dosli na 3w-2l, prosle godine zauzeli 6 mesto u holandiji.
Dinamo iako ne kao lani ali u svakom slucaju daleko ozbiljniji, organizovaniji, iskusniji klub(Bikov, Savrsenko, Monia) u odnosu na Amsterdam ...realno dvocifrena + razlika. Dinamo klasicna tvrda ruska skola, ne primaju puno niti u svojoj ligi od dosta ozbiljnih ekipa, solidni Trijunf(koji je za ove spejs satl)za vikend im je isao do 72.
Kv cjeli dan pada na Dinamo, divlje je ovo takmicenje, tako da idem bez forsiranja sa ulogom.

FT 64:63

Krdzolini

br.9
skor:2/8
vreme:17:00
Par:AZ-Arsenal
Tip:X
kvota:4.00

Analiza: Arsenal u ovu utakmicu ulazi sa dosta povredjenih igraca i igraca koji nece moci nastupiti zbog kartona:FabiaÅ,,ski,Djourou,Rosický,Nasri,Denilson,Walcott,Eduardo,Bendtner. Dok sa druge strane domaci AZ ima na raspolaganju svoj najjaci tim. Iako je previshe ocekivati poraz Arsenala uporkos svim ovim cinjenicama mislim da je podjela bodova najrealniji ishod. AZ je proÅ¡lo kolo u zadnjim sekundama izgubio dva boda standard je u zadnjim sekundama utakmice izjednacio. Kvota koja se nudi na nerjeÄ'en ishod je sasvim solidna ustvari i maximalna kada je ovo takmicenje u pitanju. Po meni ova utakmica bi trebala da se zavrÅ¡i bez pobjednika moguci rezultat koji predvidjam je 1:1.

Sretno svima

FT 1:1

delpjero

br.2
skor 0/1
vreme 20:45
par: Liverpul vs Lion
tip: 1
kvota:1.73
kladionica UNIBET

Jedna od utakmica u kojoj se mora pobedit, takve obicno nedolaze lako ali ja se opredeljujem i verujem u liverpul iz vise razloga
1. sjajni trener rafa benitez ce na pravi nacin spremit ekipu.mislim da je to strucnjak koji moze da izoluje ekipu od svih problema i sporednih stvari, motivise ih do fanatizma
2. sjajni navijaci. tu ne treba nikakvo objasnjenje
3. iako nema toresa ovaj tim je individualno bolji od liona, ne treba mnogo koristiti reci o kvalitetima gerrarda,reine,kajta,riere i ostalih,,
4. imperativ pobede posle losih rezultat a liverpul je dokazao da je najbolji tim u tim situacijama

kvota je po mom misljenju sasvim solidna i zato napred i samo hrabro, nece vas izneveriti liverpool

You'll Never Walk Alone

FT 1:2

Hare88

br. 4
skor: 2/3 (+50)
vreme: 20:45
Par: Olympiakos - Standard de Liege
kvota: 1,70

Analiza: Ovo je velika prilika za Olympiakos da se izdvoji na jedno od prva dva mjesta koja garantuju prolaz dalje. Trenutno su na omjeru od jedne pobjede (protiv AZ Alkmaara kući 1:0) i jednog poraza (od Arsenala u Londonu 2:0). U Grčkoj dijele prvo mjesto sa Panathinaikosom sa 19 bodova (6 pobjeda i 1 remi). U dobroj su formi, te su već uspijeli da smijene trenera. Ekipu je na početku sezone preuzeo Temuri Ketsbaia, ali je vrlo brzo dobio otkaz zbog loÅ¡e igre iako su rezultati bili veoma dobri. Naslijedio ga je brazilski stručnjak Zico koji je nastavio sa dobrim rezultatima te se od njega očekuje da odvede Olympiakos u drugu fazu Lige prvaka. Za sada je na dobrom putu te uz eventualni večeraÅ¡nji trijumf, Å¡anse za prolaz bi se itekako povećale. Uz fanatičnu domaću publiku, to ne bi trebalo doći u pitanje. Gosti iz Belgije nisu dobro počeli sezonu u nacionalnom Å¡ampionatu ali se polahko vraćaju u zadnje vrijeme. Da nije bilo poraza od Wasterloa u zadnjem kolu, bili bi tik uz vodeći Club Brugge. U Ligi prvaka imaju skor od jednog remija (1:1 protiv AZ-a u gostima) te jedan poraz (od Arsenala 2:3 kući nakon vodstva od 2:0). Mislim da nemaju snage da se ozbiljnije usprotive Grcima te očekujem njihovu borbu za treće mjesto sa HolanÄ'anima.

FT 2:1