News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 02:04:45 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 19.10.2009.

Started by El Fenomeno, October 19, 2009, 12:54:22 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Svim takmicarima zelimo puno srece i neka najbolji pobedi!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica: UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Takmicenje pocinje 01.10. a zavrsava se 31.10.2009. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Ernests_Gulbis

br.6
skor:0/5
vreme: 20:45
Par: Nantes - Metz
Tip: 2
kvota: 4.00 (4.50)

Analiza: Derbi 10.kola druge francuske lige.Dva posrnula diva bore se za povratak u Le Championat,Nantes i Metz.Nantes je od ove sezone ponovo drugoligas,ali s obzirom na trenutnu poziciju na tabeli ne planiraju se bas dugo zadrzavati u tom drustvu.S druge strane Metz je imao sjajnu proslu sezonu u drugoj ligi,medjutim poklekli su pred sam kraj,te nisu uspjeli izboriti plasman u prvu ligu.Na pocetku ove sezone Metz nastavlja da igra onako kako je to cinio pred kraj prosle sezone...prosjecno.No svim serijama dodje kraj,tako i Metz kao jako dobra ekipa mora nekada poceti pobjedjivati.Cekao se Guingamp prosle sezone,pa je stigao do finala francuskog kupa.Ove sezone se ceka Metz.Bice tesko bez Bubacar Gueyea,ali moj pick veceras je Metz.Sretno.

FT 2:2

Josip_17

br.7
skor:1/6
vreme:19:00
Par:Fredrikstad - Odd Grenland
Tip:1
kvota:2

Analiza:
Fredrikstad je klub koji je trenutno u zoni ispadanja a pobjedom u ovom susretu bi se priblizio Stromsgodsetu(zadnjem klubu koji ostaje u lizi) na samo jedan bod zaostatka i to dva kola prije kraja prvenstva dok Odd grenland ima izglede ako pobijedi u ovom susretu da izbori kup uefa sljedece sezone ali ja mislim da je ova utakmica za igrace fredrikstada biti ili ne biti i dat ce oni 200% svojih mogucnosti jer ako oni u ovom susretu ne dobiju onda su 99% ispali iz lige pa mislim da je to dovoljan motiv za pobjedu.

FT 3:0

ivan-dzo

br.7
skor:1/6
vreme:21
Par:FULAM - HAL
Tip:4+
kvota:3.45

Analiza: Hal dosada dao gol na svakoj utakmici, osim kod kuce protiv Birmingema. Znaci, iako su oni lose startovali, samo 7 bodova, definitivno su tim koji zna dati gol. Fulam je ipak za mene razocarenje, mislio sam da ce oni ovu sezonu igrati mnogo bolje, ali izgleda da ih je rani pocetak sezone poremetio. Ipak, moj ljubimac Bobi Zamora i Dzonson mogu dati gol uvek, i mislim da je veceras sansa da vidimo pobedu Fulama velika, ali s obzirom da Hal moze dati gol, ja sam izabrao da odigram 4+. Nikad se ne zna. Hal je tim koji moze da iznenadi.

Over 5/10 ulog.

Srecno

FT 2:0

nando

br.4
skor:3/3   +245
vreme:19:00h
Par: KIF Örebro (W)-AIK (W)
Tip: 1
kvota:1.67

Analiza:
Sestoplasirani tim danas ima priliku da pobedom pridje na samo 7 bodova prvom timu na tabeli.Imaju utakmicu manje od ostalih i domacinska su ekipa,na 9 odigranih meceva samo jednom su porazeni(e). :) uz gol razliku 18:7.U solidnoj su formi,od poslednjih 5 odigranih imaju tri pobede.
U goste im dolazi AIK koji je u donjem delu tabele,u gostima igraju toplo-hladno ali trenutna forma je ocajna-nisu dobili nikog vec 5 utakmica,tacnije 4 poraza i samo jedan remi.
Do sada su medjusobno 2 puta odmerili snage 2007 0:0 i 2008.4:0 za AIK,pravo vreme za vracanje duga.

FT 1:0