News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 03:14:50 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 10.10.2009.

Started by El Fenomeno, October 10, 2009, 10:11:32 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Svim takmicarima zelimo puno srece i neka najbolji pobedi!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica: UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Takmicenje pocinje 01.10. a zavrsava se 31.10.2009. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Quote from: krko on October 09, 2009, 11:39:50 AM
br.2
skor:1/1
vreme:20:45
Par: Belgija - Turska   
Tip:1X
kvota:1.64

Analiza: Dakle radi se o raspletu grupe 5 za Baraz. Prvo mjesto je Spanija osigurala, a da drugo se bore Bosna i Turska. Po meni najvazniji dio na koji se treba ovdje obratiti paznja je vrijeme utakmica. Naime, Bosna gostuje Estoniji i utakmica pocinje u 18:00h. Bosni treba pobjeda da osigura 2 mjesto i baraz. S obzirom na znacaj utakmice, ali i odlicnu formu bh repr. dajem prednos Bosni i mislim da ce se u 19:45h vec znati siguran putnik u baraz. Utakmica Belgija-Turska pocinje u 20:45 i vec bi tada sve trebalo biti rijeseno, zatim koliko toliko oporavljena Belgija sa novim trenerom sto je izuzetno vazno koja i nije tako losa reprezentacija kako mnogi misle sa Sonkom, Felainijem u napadu i odlicnim Vermalenom i van Buytenom u odbrani i zeljom za dokazivanjem da vrijede ja prednost dajem Belgiji. Za osiguranje stavio sam dvoznak, dakle 1X. Neko ce reci sta ako Bosna ne pobijedi, bez obzira i na to, mislim da bi i u tom slucaju Turci krenuli jos vise u napad, a time bi Belgija imala dovoljno prostora za svoj kontru i napad i opet ocekujem da Belgija ne izgubi.

FT  2:0

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Hare88

br. 1
skor: 0/0
vreme: 19:00
Par: Crna Gora - Gruzija  FT  2:1
Tip: 1
kvota: 1,65

Analiza: Pretposljednja utakmica ovih kvalifikacija grupe 8, a zadnja domaća Crne Gore. Oni su odavno izgubili sve šanse da se plasiraju na SP u Južnoj Africi tako da je ova, a i sljedeća, utakmica za prestiž. Do sada imaju 5 bodova, 5 remija od toga tri kući (Bugarska 2:2, Irska 0:0, Kipar 1:1) te dva u gostima (Kipar 2:2, Gruzija 0:0). Kao što se može vidjeti, prva utakmica u Tbilisiju ovih dvaju reprezentacija je završila rezultatom 0:0 te se očekuje i ovaj put tvrd meč iz kojeg će, nadamo se, Crna Gora izvući pobjedu. U zvaničnim/oficijalnim utakmicama još nemaju pobjedu tako da je ovo idealna prilika za to. I selektor Zoran Filipović naglašava da se stvorio pritisak da moraju dobiti ovu utakmicu, što možda i nije dobro, ali se daje do zanja igračima šta moraju uraditi na terenu. Tu sigurno neće ni izostati podrška sa tribina. Što se tiče igračkog kadra, zbog povrede neće igrati vjerovatno njihov najbolji igrač Mirko Vučinić (uz Stevana Jovetića) te Saša Pavićević. Alternative su Dejan Damjanović, Andrija Delibašić te Glušević te se nadamo da će oni kvalitetno nadomjestiti izostanke spomenutih. Samo da kažemo da je atmosfera kod gostiju daleko od idealne zbog meča sa Italijom u kojem su poraženi autogolovima Kaladzea kojeg je nacija optužila za izdaju.

Krdzolini

br.6
skor:2/5
vreme:20:00
Par: LihtenÅ¡tajn-Azerbajdžan     FT 0:2
skor: 40
Tip: X
kvota:3,20

Utakmica koja se igra apsolutno bez ikakve vaznosti i znacaja, ja bi je nazvao utakmica revijalnog karaktera. Sastaju se dvije reprezentacija sa ne bas nekim fudbalskim rejtingom. Pocetkom sedmice kvota na goste je iznosila 1,95 da bi se do danas kvote skoro izjednacile zaista neznam koji je povod za takvo nesto, al me vuce da ovu utakmicu tipujem nerjesenim ishodom. Rezultat koji je ovdje moguc je 0:0 ili 1:1. Jedini razlog za moj tip je taj da nisam danas ovo odigrao a na kraju bude nerjesen rezultat bilo bi mi pravo krivo :) ovako cu da stavim X pa nek bude sta bude.
Pozdrav svima i sretno

IGRAJ BOSNO NEDAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE.....

noja

br.02
skor: 0/1
vreme:20.00
Par:Danska - Å vedska   FT 1:0
Tip: UNDER 2.5
kvota:1.67

Analiza:Grupa A je jedna od onih grupa gde se jos nista ne zna. Dancima pobeda sirom otvara vrata Svetskog prvenstva dok Svedjanima i remi mozda nece odgovarati za borbu za drugo mesto sa Portugalcima. ima dosta zanimljivih podataka iz medjusobnih okrsaja :
Od 2000. godine Danska ni jednom nije pobedila Svedsku na svom terenu. A u novom veku su Danci samo jenom pobedili Svedjane i to 1-0 u ovim kvalifikacijama. Danski selektor Morten Olsen ce verovatno ponovo u tim pozvati Werderovog defanzivca Daniel Jansena i defanzivca Liverpoola Daniel Aggera. Soren Rieks je zbog povrede bio primoran da napusti pripreme reprezentacije kao i Jesper Gronkjaer. Njima je dovoljan i bod i verovatno ce pojacati srednji red i imati samo jednog napadaca.

Gosti ce pokusati da pobedom zadrze drugu poziciju jer u slucaju da Portugal pobedi Madjarsku a Svedjani remiziraju , Portugalci zbog bolje gol razlike dolaze na drugo mesto. trener gostiju Lagerback ce verovatno na ovom mecu biti bez napadaca Boltona Johan Elmandera koji je povredjen, ali ce se vratiti u tim Henke Larsson i Markus Rosenberg potpuno oporavljeni.

Ovako znacajan mec za obe ekipe , ne moze dati neku prelepu utakmicu punu sansi i golova. Po meni ce ovde obe ekipe igrati vise nego oprezno pa lako moze da mec odluci samo jedan pogodak.

perolozac

Xacobeo Blu:sens-Regal F.C. Barcelona

Barsa stvarno jaka , doveli su mnogo kvalitetnih igraca,roster izgleda mocno  Rubijo, Navaro , Lakovic ,Lorbek, Ndong..da ne nabrajam vise. pripreme odradili fantasticno u superkupu uzeli i ultra jaki Real i to dva puta . Stvarno su dobro poceli...pretenduju  za sami vrh evrope.

protivnik im predstavlja novog prvoligasa , pripremni period odradili prilicno lose..imali su problema sa ofanzivom i protiv dosta losijih protivnika, tako da ocekujem veceras jos vece probleme za ekipu koju cine ipak drugorazredni igraci u odnosu na barsine(M. Jackson, Vassiliadis, P. Terry, Pasalich, Djedovic, Aguilar) osim tog i nemaju  mnogo zajednickih utakmica...evo koliko su postizali u pripremnom, mislim da ne moram napominjati koliko su im protivnici bili tanji nego danasnji.
77, 84, 62, 55, 62, 63, 64 i 60.
A ovo je Barsa primala u zadnje vreme  52, 64, 65, 76, 53, 38, 51+82(ovo je od Reala )

skor: 0/1 -100
vreme:20.00
Tip: Xacobeo Blu:sens UNDER 67.5
kvota:1.7

FT  63:80      

Ernests_Gulbis

br.3
skor:0/2
vreme: 17:00
Par: Rusija - Njemačka   FT 0:1
Tip: 1
kvota: 2.35

Analiza: Jedan tezak mec danas na programu i zasigurno derbi kvalifikacija,te poslastica dosadasnjeg dijela takmicenja.Rusija docekuje Njemacku u borbi za izravan plasman na prvenstvo svijeta.Njemci igraju tvrdo,tesko daju golove,dok me je Hiddinkov stil igre naprosto ocarao,kako na euru sa Rusijom,tako i sa Chelsea-jem.Nadam se da ce mec ispuniti ocekivanja,ma da ne bih bio iznenadjen da vidimo jednu tvrdu i strpljivu utakmicu sa manjim brojem golova.Da sam u malo boljem polozaju vjerovatno bih se,kao i vecina kladionicara klonio danas ovog para,ali nisam tako da je ovo jedan od posljednih pokusaja ranjenog lava da se vrati u takmicarsku trku.Moj izbor je Rusija.

Josip_17

br. 6
skor: 1/5
vreme: 16:00
Par: East Stiriling - Berwick  FT 1:0
Tip: 2
kvota:3,20

Analiza:Eat stirling je ekipa koja je po kvaliteti slabija od Berwicka koji ce se boriti za odlazak u visi rang natjecanja a uostalom u ovom susretu domacinima fa le neki kljucni igraci sta zbog ozljeda sto zbog suspenzija pa ja mislim da ce ovaj susret biti odlucen pobjedom gostujuce ekipe.

BokiZr

br.009
skor:5/8
vreme:20:00
Par:Villarreal CF B-Rayo Vallecano    FT 0:2
Tip:2
kvota:2.2

Analiza: Spanska sekunda totalno nepredvidiva liga u kojoj se nikad pobednik do zadnjeg minuta ne zna. Danas Villareal B domacin kod kuce jos uvek bez pobede 1-2-0 sa gol razlikom 5:4 dok na gostujucem sa dva poraza ugostice ekipu Rayo V.  Ekipa Rayo V. klub duge tradicije nekada igrao u primeri a posle ispao u drugu pa u trecu ligu. Naravno da gostujuca ekipa ima velike ambivije u ovoj sezoni. Kod kuce nema poraza a u gostima 1-1-1,promenjivo. Prednost danas dajem gostima zbog prevashodno kvaliteta igraca a i mislim da je villarreal slab i tesko da danas mogu nesto uraditi. Tip 2