News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 03:46:04 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 05.10.2009.

Started by El Fenomeno, October 04, 2009, 11:53:30 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Svim takmicarima zelimo puno srece i neka najbolji pobedi!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica: UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Takmicenje pocinje 01.10. a zavrsava se 31.10.2009. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

ivan-dzo

br.1
skor:
vreme:21.00
Par:Aston Vila - Mancester Siti
Tip:2
kvota:2.55

Analiza: Prvo Å¡to ovde treba reći je: Konačno se mogu pisati analize na srpskom jeziku. Smučio mi se viÅ¡e engleski, i zato bravo direktori foruma  :D ;) :) Drugo, večeras derbi utakmica, ipak od poslednjih 15 izmeÄ'u ova dva protivnika, 10 dobio Siti, 3 X i samo dve pobede domaćina u svim takmičenjima. -Zaključak: Siti ne leži Vili...
Treće, ako mene pitate, Siti ima bolji tim, složićete se, a čini mi se i da su u boljoj formi. Adebajor se danas vraća u tim, mora biti silno motivisan, i ekipi treba pobeda da zaboravi nesrećan poraz protiv Junajteda. Imaju stvarno dobar tim, i kod njih uglavnom neko odigra fantastično. Tevez, pomenuti Adebajor, uvek odličan Beri, Rajt Filips, Ajrland su sve odlični igrači i od njih možete puno očekivati...

Vila ima problema u napadu, iako se priča o njemu, Agbolahor je po mom mišljenju drugoligaški fudbaler, Kerju odavno nije u formi, tako da Siti pozadi neće imati problema. Ipak, Vila je ozbiljna ekipa, neće biti lako...

Oba tima imaju sitnih izostanaka:

Aston Villa
Suspended: None Doubtful: L Young (match fitness)
Injured: Bouma (ankle), Davies (shoulder), Downing (foot)

Manchester City
Suspended: None Doubtful: None
Injured: Benjani (hip), Kompany (toe), Onuoha (thigh), Robinho (ankle)

E pa društvo, kad se sve sabere, POBEDA GOSTA mi se čini kao izvesniji ishod ovog meča. Videćemo večeras...

Pozdrav i srećno u borbi protiv pokvarenih kladionica !!!

FT 1:1

Krdzolini

br.4
skor:1/3
Tip: over 3,5
kvota:3,25

Siti ima ubitacnu ekipu ove sezone koja igra otvoren i napadacki nogomet bez puno kalkulacija vec smo imali priliku vidjeti da njihove utakmice zavrsavaju sa puno golova. Aston vila tadkodje se rijetko kad samo brani bez da ne uvale koji pogodak protivniku s toga iako je Siti blagi favorit u ovoj utkamicu ja cu da izbjegnem prognozu oko pobjednika i tipovacu na zbroj golova preko 3,5 kvota koju je unibet ponudila je sasvim zadovoljavajuca. Mislim da ce ovao veceras biti potpuno otvorena utakmica bez previshe kalkulacija siguran sam da ce gosti od prve minute krenuti agresivno ka golu Vile medjutim ovi takodje imaju kvalitet i igrace za brze kontranapade.

Pozdrav i puno srece ostalim takmicarima.

FT 1:1

BokiZr

br.004
skor:2/3
Tip: x
kvota:3,25

Analiza:    Utakmica u kojoj je  kvalitetniji gost ali tek toliko koliko i Aston Vili dajem prednost domaceg terena. Po meni obe ekipe ce biti zadovoljne sa neresenim ishodom ako sa tim rezultatom udju u zavrsnici meca. Za ovu utakmicu svaku analiza je procena kladioca i samim tim svi ishodi su moguci,a mene x privlaci na osecaj i danas tipujem remi.

Tip odbijen jer nije postavljen najkasnije pola sata pred pocetak meca/Admin

BokiZr

br.004
skor:2/3
vreme:01:00
Par:New Jersey Devils - New York Rangers     FT 2:3
Tip: x
kvota:4.00

Analiza: Mada ovo nije moja specijalnost pokusacu nekako da izvucem najbitnije stavke mog tipa. Pocetak NHL lige pobeda NJ Randzersa i i promenjivi rezultati NJ Devilsa po meni dve ravnopravne ekipe u kojoj ce odluciti nijanse.. Mada domacin Devilsi ce verovatno poceti oprezno dok Rendzeri po meni bez respekta ce ih napasti. U takvoj utakmici prognoziram remi,a pitanje pobednika u produzecima mozda cak i penalima.