News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 10:58:57 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 21.10.2008.

Started by El Fenomeno, October 21, 2008, 12:57:19 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Novo takmicenje je pocelo, prijavi se i postani najbolji tipster Bonus::Tipova...!!!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

br.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:

Analiza:

Takmicenje pocinje 01.10. a zavrsava se 31.10. u 23.59h//

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

br. 4
skor: +384 (3/3)
vreme: 20.45
Par:  Juventus - Real Madrid
Tip:  X
kvota:  3.25
kladionica: PinnacleSports

Analiza:
http://forum.bonustipovi.com/index.php/topic,2049.msg9468.html#new

FT 2:1   :-[

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

nando

Jel dozvoljeno da uzmem isti par ali drugi znak?Hteo sam 2 na ovoj utakmici.

OK,nasao sam.
* Nije dozovljeno postavljanje vec uzetog tipa od strane drugog takmicara. Ukoliko se desi da u isto vreme dva takmicara postave isti tip ili ako je razlika u postavljanju max. 10 minuta oba tipa ce se racunati.

nando

br. 8
skor: 4/7  + 195
vreme: 20.45
Par:  Juventus - Real Madrid
Tip:  2
kvota:  2.50
kladionica: Canbet

Analiza:
Susret dva favorita i dve prvoplasirane ekipe iz grupe H.Domacin je u ocajnoj formi,poslednja pobeda jos proslog meseca protiv najslabije ekipe u Italiji i to mrsavih 1:0.Na pet poslednjih utakmica nisu uspeli da pobede.
Sa druge strane,Real igra fantasticno,lako postize golove i na poslednjih 8 utakmica ima cak 7 pobeda.Pobedom bi osigurali prolaz dalje i olaksali sebi borbu u Primeri.
Bitna stvar je puno povredjenih igraca kod Juventusa,cak desetorica:
Buffon, Trezeguet, Zebina, Zanetti, Tiago, Camoranesi, Iaquinta, Legrottaglie, Mellberg i Poulsen.
Do sada u medjusobnim duelima su izjednaceni,2:2.ali ovo nije Juventus iz 2003. i 2005.
Srecno.

FT 2:1   :-[

El Fenomeno

Quote from: nando on October 21, 2008, 03:17:39 PM
Jel dozvoljeno da uzmem isti par ali drugi znak?Hteo sam 2 na ovoj utakmici.

OK,nasao sam.
* Nije dozovljeno postavljanje vec uzetog tipa od strane drugog takmicara. Ukoliko se desi da u isto vreme dva takmicara postave isti tip ili ako je razlika u postavljanju max. 10 minuta oba tipa ce se racunati.

Ovo pravilo znaci da ti ne mozes da igras Juventus-Real X ali naravno mozes da igras 2 kao sto si i odigrao.

Preporuka za clanove:

perolozac

br.4
skor:-115
vreme:01:30
Par:Miami Heat - Memphis Grizzlies  FT 102:85 ;)
Tip:-5 Miami Heat
kvota: 2.010
kladionica: pinnaclesports

O Majamiju je vec pisano, manje vise dosta toga stoji! Dva  X-a sa Detroitom i NJ , pa porazi(bez X -a ) od pomenutog NJ, te takodje razocarenj -8 Orlando, i siguran sam da u klubu i medju igracima nije bas lagodna atmosvera, jer zapoceli su predsezonu u stilu kako su i zavrsili regularni dio sezone, a to niko  nije hteo, no sticajem ne samo njihove igre, nego i spletom nesretnih dogadjaja, jer imali su egal u sve cetir tekme no nisu izdrzali do samog kraja ! Vidimda Vejd igra odlicno, 29p u zadnjoj, da zeli tu pobjedu "Mi igramo bolje, imamo načina da odemo na jos visi nivo." Udonis Haslem i Beasley pruzaju mu odlicnu podrsku , pogotovo ovaj drugi(u svakom smislu )!
Dolazi im protivnk koji takodje ne blista 2-4 skor, demoliran od Indijane u zadnjoj...Memfis nema dominantnog centra(Milicic/mladji Gasol) koji bih strpao 20+ , na Majavijevu nizu postavku ...na PF imaju dva malca ogromnog potencijala i odličnih fizikalija, ali ujedno i vrlo lagana..od  kvaliteta imaju Rudy Gay-a koji praktički nema zamjene, najbolji all-round igrač kojega imaju prisiljen je ovako biti i prva opcija u napadu, Å¡to će slično kao i kod Mayoa, dovesti do hrpe loÅ¡ih Å¡uteva koji će naruÅ¡avati njegov učinak. Ali ako ko igra fantasy idealan materijal !
Obe ekipe bez bitnijih izostanaka, jedino kod  domacih nedostaje rezervno krilo James Jones, no tu je Y. Diawara, nema ni  rezervnog centar - Magloira.
Da ne duzm, nakon sto su u tri navatat dobrim djelom utakmice bili  bolji takmac od svojih provivnika, ali sticajem raznih okolnost-jednom i sudija oteo win... dolazi im ekipa po mjeri, ovde ocekujem napokon dugo prizeljkivanu pobjedu Majamija !

ja sam uplatio u lokalu astrasb
tip 1
kv1.7
5 unita

duledu

br.5
skor:2/4    +32
vreme:20.45
Par:Fenerbahce - Arsenal
Tip:over 3,5
kvota:3,20
kladionica:centrebet0

Analiza:

Dosta pojacani Fener ove godine nikako da pokaze partije od prosle godine gde je daleko dogurao.Do sada u prvenstvu isto tako igraju gde su cak naniyali 4 poraza i samo jedan bod u ligi sampiona  nemaju nista drugo nego da napadnu mladi tim arsenala.Iako su imali problema sa pobedama trener Aragones ce veceras izvesti skoro najacu postavu.Tobdzije pobedom od evertona gde su se izvukli iz teske situacije i pobedom protiv portoa sa 4-0 i uvek igrom na dosta golova ne ocekujem da ce igrati tvrdu utakmicu jer obe ekipe imaju fantastican napad..

FT 2:5   :)