News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:06:56 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 12.07.2008.

Started by El Fenomeno, July 12, 2008, 10:41:17 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Đukić: Ni za Partizan nema popusta!     

Partizan neće da pusti svoje igrače na Olipijske igre, jer bi u tom slučaju propustili utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona.

S druge strane, selektor Miroslav Đukić neće u Kinu da vodi okrnjeni sastav, a iz tabora crno-belih pozvao je četvoricu - Tošića, Fejsu, Obradovića i Jovanovića.

"Srbija mora na Olimpijske igre u najjačem sastavu. Kada su ovakve stvari u pitanju, ne može se ići pola-pola. Ukoliko bih učinio ustupak Partizanu, sutra bi se javili čelnici Crvene zvezde za svoje igrače, isto pravo bi sebi dali i Ajaks i Nant... I onda bismo ušli u lavirint iz kojeg nikada ne bismo izašli", kategoričan je Miroslav Đukić u izjavama za beogradsku štampu.

Predsednik Partizana i mogući prvi čovek FSS, Tomislav Karadžić, insistira na razgovoru i kompromisu sa trenerima večitih rivala.

"To bi onda značilo da treba da pričam i s trenerima Ajaksa, Sportinga, Nanta, Espanjola... Kompromisi su nemogući u ovakvoj situaciji. Apsurdni i štetni. Setite se šta su nam takva, polovična rešenja donela na prošlim Olimpijskim igrama u Atini. Mislio sam da nam je dosta takvih blamaža"

FIFA je već reagovala u slučaju nemačkih klubova. Naredila je Verderu i Šalkeu da moraju da puste Dijega i Rafinju na OI.

"I kod nas neko mora da preseče. Na žalost, to moram ja da uradim", zaključio je Miroslav Đukić.

Izvor: MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Gojković za Daču, "delfini" protiv sudija       

Srbija protiv Crne Gore u finalu Evropskog prvenstva, znači sudar vaterpolista, od kojih su do pre tri-četiri godine mnogi provodili nedelje i meseca zajedno trenirajući i igrajući.

Jedan od takvih u taboru Crne Gore je Vladimir Gojković, koji se posle pobede nad Hrvatskom u polufinalu setio onog koji je takoÄ'e trebalo da bude na EP, ali nije...

"Želim ovom prilikom da se setim Danila Ikodinovića i da mu posvetim ovu pobedu. Znamo svi koliko bi on bio srećan što je Crna Gora uspela da savlada Hrvatsku. Kao debitanti smo ušli u finale i to je sjajan uspeh i ogroman motiv za dalje", izjavio je Gojković, prenosi "Sportski žurnal".

On i teÅ¡ko povreÄ'eni Ikodinović bili su saigrači u reprezentaciji SCG, ali i u ruskom Sintezu. Trebalo je da naredne sezone budu zajedno i u ekipi Jadrana iz Herceg Novog.

Srpski vaterpolisti su u "trileru" bili bolji od MaÄ'arske, ali i od neverovatno pristrasnih sudija Tulge iz Turske i Rotuna iz Italije.

Ljudi iz rukovodstva Vaterpolo saveza Srbije nisu mogli da veruju - "sve su uradili da nas iseku", "ovo je bio kriminal", pričali su Velibor Sovrović, Dragan Solomun i drugi. Igrači najbolje znaju koliko su nepravdi morali da istrpe u petak.

"Najvećim delom rezultat su diktirale sudije, od kojih su MaÄ'ari dobili sve Å¡to su hteli. Davali su nam igrača viÅ¡e samo za 'pokuÅ¡aj ubistva'... Za razliku od SP u Melburnu i utakmice protiv Hrvata, sada smo imali kvalitet za preokret. Zasluženo smo u finalu, mada su sudije učinile sve da do toga ne doÄ'e", rekao je Denis Å efik izveÅ¡taču "Žurnala" iz Malage.

Dva Aleksandra, Ćirić i Šapić, ističu da je arbitraža bila tendenciozna od samog početka, ali da je prevagnula strpljivost i koncentracija našeg tima.

"Hteli su da spreče finale Srbija - Crna Gora, ali nisu uspeli, iako su nam dosudili toliko kontrafaulova da smo, kada se sve sabere, celu jednu četvrtinu bili bez igre u napadu".

Mladi Andrija Prlainović takoÄ'e nije mogao da se načudi broju kontrafaulova.

"Čestitao bih saigračima, jer smo stoički izdržali veliki sudijski teror! Ovakav preokret možemo samo mi da napravimo".

Vanja Udovičić, strelac izjednačujućeg gola u regularnom toku utakmice, smatra da Srbija može da pobedi svakoga, pod uslovom da prvo pobedi sebe.

"Još jedno finale i veliki uspeh za nas. Sa Crnogorcima se odlično poznajemo i oni možda imaju jači motiv, ali ako budemo jači od sebe samih, itekako možemo da se nadamo zlatu", rekao je Udovičić.

(MONDO)

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Paunović: I posao i emocije!     

Iskusni napadač Veljko Paunović vratio se u klub u kojem je ponikao, ali iz kojeg je otišao sa nepunih 18 godina.

Paunović je u subotu u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda potpisao dvogodišnji ugovor sa crno-belima i tako stavio tačku na višenedeljne pregovore Partizana i španske Almerije.

"Ovo je veliki dan za mene. Jako sam srećan Å¡to sam ponovo meÄ'u ljudima uz koje sam odrastao. Zahvalio bih se svima koji su doprineli da doÄ'e do mog povratka u Partizan, ali i onima koji su me proteklih dana sretali na ulici i poručivali mi da bi voleli da se vratim", izjavio je Paunović.

On je dodao da će dati sve od sebe da opravda očekivanja, jer ga za Partizan vezuju "posebne emocije". Planovi i ambicije kluba dobro su mu poznati.

"Puno sam razgovorao sa Ivanom Tomićem, Gordanom Petrićem i Slavišom Jokanovićem i potpuno mi je jasno šta se od mene očekuje. Imamo kvalitetan igrački kadar, tako da sam uveren da ćemo imati puno uspeha u predstojećoj sezoni. Obećavam Partizanu i Grobarima apsolutno profesionalan odnos prema crno-belom dresu, a svi znaju da me za ovaj klub dodatno vezuju i emocije".

Paunović je istakao da "neće biti problema" što se tiče njegove fizičke pripremljenosti. Odmah nakon potpisivanja ugovora priključiće se ostatku ekipe, koja se priprema u švajcarskom Špicu.

"Radio sam individualno proteklih sedmica, a ako po dolasku u Švajcarsku primetimo da možda malo zaostajem u odnosu na saigrače, uveren sam da ću taj zaostatak brzo nadoknaditi".

Veljko Paunović je "dete" Partizana. ProÅ¡ao je sve mlaÄ'e kategorije, potom odigrao 48 mečeva za prvi tim Partizana, a leta 1995. godine otisnuo se put Å panije.

Od tada je igrao za Marbelju, Atletiko Madrid (u tri navrata), Majorku, Ovijedo, Tenerife, nemački Hanover, Hetafe, ruski Rubin i Almeriju.

Reprezentativni dres oblačio je dva puta.

(MONDO, foto: zvanični sajt)

Preporuka za clanove: