News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 06:13:20 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

[BND] 24SportsWeb 25$ bonus

Started by El Fenomeno, June 29, 2008, 11:32:06 AM

Previous topic - Next topic

nesaso

NE BI NIKO SAVETOVAO DA OSTAVLJA PODATKR KREDITNE KARTICE JER NJIV BROJ TEL CAK I NE POSTOJI A KLADIONICA SE NALAZI U COSTA RICI MADA I TO NIJE SIGURNO, A LIVE HELP MI SE CINI KO DA PRICAM SA NEKIM 15 GODISNJAKOM :-\

qqqqq

Mislish da je neka prevara u pitanju.??Po mom lamerskom misljenju trebalo bi vise raditi na nekim sigurnijim sistemima i forama za obrt $$$ na priznatim kladionicama nego juriti ove bzvz.

El Fenomeno

Kada neka kladionica ima rejting C- tu se ni pod tackom razno ne krije prevara. Jednostavno, to su one kladionice sa oskudnijom ponudom, slabijim kvotama i supportom koji nije na najvisem nivou i zato ona ne spada u svetski vrh ali moze da se izvuce novac od ovakvih promocija.
Njihovo sediste kao i sediste mnogih kladionica je u zemljama gde  je porez najmanji!

Sto se tice ovih sistema, naravno da je bolje ali za te sisteme moras da ulozis svoje pare a to je malo ljudi spremno da uradi iz vise razloga.

Sve ovo pricam iz iskustva jer sam nekoliko puta od ovakvih promocija izvukao cist kesh a da me je islo bolje tipovanje taj ucinak bi bio jos bolji. Ovo su promocije kod kojih nemate sta da izgubite, samo mozete da dobijete.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

qqqqq

Ok!
Zanima me samo kad vec puknes 25$ gore neko rece da je moguce otovriti novi nalog i dobijes opet bonus.Ali ako ti nije ista e-mail adresa kao i na Moneybookers i u slucaju da ostvaris mogucnost za povlacenje novca neces moci da ga prebacis ?

El Fenomeno

Quote from: qqqqq on July 07, 2008, 12:30:26 AM
Ok!
Zanima me samo kad vec puknes 25$ gore neko rece da je moguce otovriti novi nalog i dobijes opet bonus.Ali ako ti nije ista e-mail adresa kao i na Moneybookers i u slucaju da ostvaris mogucnost za povlacenje novca neces moci da ga prebacis ?

Naravno da nije moguce na svoje ime. To se moze dobiti na drugo ime ali tu postoji mnogo stvari o kojim treba voditi racuna.
Pre svega da to bude stvarna osoba, neko ko je povezan sa vama, drug, prijatelj, i slicno kako bi mogli od njega da uzmete licnu kartu ili neki drugi dokument koji vam mogu zatraziti.
Da se vodi racuna o IP adresi jer ako u kladionici bar malo posumnjaju na prevaru automatski blokiraju sve racune koji su povezani na ovaj ili onaj nacin. Postoji tu jos mnogo stvari koje treba savrseno odraditi kako bi uspeli izvuci neki novac ali da ne duzim vise.
Za kraj, ovo svakako ne preporucujem igracima koji imaju malo iskustva u online kladjenju.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

slasher

uplatio sam i deseti put 25$ i prosla mi je utakmica, ali nista novo se ne desava a nece ni da mi odgovore kako da podignem pare

[SiMa]

Quote from: slasher on July 07, 2008, 09:24:20 PM
uplatio sam i deseti put 25$ i prosla mi je utakmica, ali nista novo se ne desava a nece ni da mi odgovore kako da podignem pare

cini mi se da prvo moras da uplatis neku kintu, pa tek onda da povuces..tako sam ja razumeo!

El Fenomeno

Evo malo sam trazio i pronasao sam ova pravila za promociju:

Po ovim pravilima dozvoljeno je samo igranje na fudbal i bejzbol i ta igra se racuna u rollover.

Saznao sam jos nesto. Kako povuci novac?
Potrebno je poslati mail na ovu adresu info@24sportsweb.com sa subjektom "request of withdrawal".
Ako saznam jos nesto javljam!

Preporuka za clanove:

[SiMa]

Hah, nisu ni oni budale...znaci moguce je povuci samo 50 dolara bez uplate, a da bi povukli vise od 50 dolara treba uplatiti vise od 40% trenutnog balansa i jos 15 puta ga okrenuti...

U prevodu, povucite 50 dolara i budite presrecni ;D

slasher

ja imam 9 utakmca fudbala i teniski mec, znaci moram da odigram minimum jos jedan a maksimum sest fudbalskih meceva da bih podigao novac.
da li withdraw moze da izvrsi vise pta po 50$ ili samo jedanput pa posle treba opet da se obrce?

[SiMa]

Quote from: slasher on July 08, 2008, 06:59:55 AM
ja imam 9 utakmca fudbala i teniski mec, znaci moram da odigram minimum jos jedan a maksimum sest fudbalskih meceva da bih podigao novac.
da li withdraw moze da izvrsi vise pta po 50$ ili samo jedanput pa posle treba opet da se obrce?

Ne verujem da su oni toliko naivni, pa da mozes vise puta da vuces 50 dolara bez ikakvog depozita...Nije ni njima u interesu da daju toliko "besplatnih" para. Primer - povuces sad 50 dolara, a na racunu ti ostane 160. Da bi tih 160 povukao, moras da uplatis najmanje 64 dolara (40%) i da obrnes jos 15 puta. Jedino sto mi nije jasno koji onda novac moras da obrnes - uplatu/bonus/uplatu + bonus.

nesaso

ma gde bre ,dozvoljeno je igrati samo singlove i to samo na under/over ,i na kraju samo 50$ tj 30e povlacis :-\  stim sto bi sva ova pravila trebala na pocetku da se ispisu

[SiMa]

Quote from: nesaso on July 08, 2008, 12:29:43 PM
ma gde bre ,dozvoljeno je igrati samo singlove i to samo na under/over ,i na kraju samo 50$ tj 30e povlacis :-\  stim sto bi sva ova pravila trebala na pocetku da se ispisu

Gde si ti procitao da je dozvoljena igra samo na under/over? Mislim da je ovo cista glupost, posto na pola utakmica ni ne postoji ponuda za golove. I druga stvar - ja ne znam sta ste vi ocekivali?! Da ne ulozite nijedan svoj dinar, igrate se malo i povucete 500 dolara na racun? Pa nisu ni oni kompletni idioti...zato i postoje ovakvi uslovi. Ako/kada budem nagurao 10 rollover-a i (eventualno) budem podigao 50 dolara, bicu presrecan, posto svojih para nista nisam ulozio. A trebalo bi i vi da budete. Samo malo strpljenja i zivaca!

hariso1

ma zajebano jbt samo bejzbol i fudbal a ja samo dva puta odigro bejzbol  :(

nesaso

PISE GORE MONEYLINES NE MOZE A FUDBAL I BASEBALL SAMO TOTALS A TO TIJE UNDER OVER ZNACI CISTO KOCKANJE I JA CU BITI SRECAN AKO IZGURAM 30 E MOGUCE JE OD NAS 10 1 CE DA USPE :P

Pisanje velikim slovima je zabranjeno pravilima foruma/Admin