News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 09:22:47 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

EURO-polufinale 25-26.06.2008.

Started by El Fenomeno, June 23, 2008, 02:49:26 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Germany - Turkey      1.44   3.98   7.14   25.06.2008 - 20:45
Spain - Russia           2.07   3.22   3.44   26.06.2008 - 20:45

BetExplorer

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Malo po malo, stigli smo i do polufinala. Meni je ovo prvenstvo veoma brzo proslo i moram priznati da je jedno od najkvalitetnijih do sada. Mnoge reprezentacije su pokazale odlicne igre i veoma malo ekipa je razocaralo. Igra se brz, ofanzivan, atraktivan fudbal i za gol vise sto uvek privlaci paznju gledalaca.

Mozda neki nisu ocekivali bas ove ekipe u polufinalu ali... Sto se tice prvog para koji se igra veceras po prvi put mislim da nece biti iznenadjenja i da je kvota na Nemce realna. Ipak su oni mnogo kvalitetnija i iskusnija ekipa i veceras bi trebao da presudi suvi kvalitet Nemaca.
Sa druge strane Turci imaju srce, imaju veliku zelju ali jednostavno mislim da nemaju kvalitet da prodju u finale. Imaju velikih problema zbog suspenzija i povreda igraca. Cak mislim da nemaju ni 16 igraca za ovaj susret. Najbolji igrac Nihat je povredjen tako da je napad oslabljen i to veoma.

Tri puta su uspeli da preokrenu rezultat i da se iz mrtvih vrate u zivot. Ubedjen sam da od toga nema nista veceras i da Nemci kada postignu gol nece dozvoliti nikakvo iznenadjenje.

Sto se tice drugog polufinala svoje misljenje cu dati veceras posle prve utakmice.

Zeleo bih da cujem i misljenja ostalih clanova?! pozzz svima

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Angell

Nakon sto su turci 3 puta se spasavali u zadnjim sekundama i dosli do pobjede, vise ni sam neznam sta da mislim. Njemci jesu favoriti u ovom mecu i na pocetku turnira su slovili za prve favorite za osvajanje prvenstva. Sad su u polufinalu i igraju protiv dosta oslabljenje turske, koja ima samo 14 igraca na raspolaganju, te ce vjerovatno uci u igru i treci rez.golman, kao igrac u polju.
Kvota je realno postavljena, no dali se isplati riskirat i izazivat srecu turaka, po meni ne. Iako realno gledano, sve osim pobjede njemaca, manje od bar dva gola razlike, je ravno iznenaƄ'eju, a turci su strucnjaci upravo za to.
Iskreno se nadam  i zelim najvise da ih njemci "razvale" i da u finalu gledamo Njemacku i Rusiju. Rusiju koja iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje, te po meni je kvota na ruse poklon. Nek su izgubili prvu tekmu sa 4:1, no mislim da ce sad prica biti drugacija, te da Rusi mogu cak i do naslova europskog prvaka.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Ipak Nemci prolaze u finale ali mnogo teze nego sto sam ocekivao. Po meni je bolja ekipa u finalu i drago mi je zbog toga.

Ali veceras je specijalitet. Ako sam sinoc bio siguran da ce Nemacka proci dalje veceras sigurno ne mogu da kazem ko je favorit i mislim da niko ne moze to sa sigurnoscu da tvrdi.

Ako je suditi po prvoj utakmici u grupi koju su Spanci dobili sa 4:1 onda se drugi finalista vec zna. Ali nije to bas sve tako.
Kao prvo, Spanci su mnogo bolje igrali na pocetku prvenstva za razliku od Rusa koji iz utakmice u utakmicu podizu nivo igre i sve su bolji i bolji.
Kao drugo, povratak u ekipu Arsavina je nesto kao povratak Kake u ekipu Milana ili Ronaldinja (iz srecnijih dana) u ekipu Barselone. Decko igra neverovatno i po mom misljenju ubedljivo je najbolji igrac ovog prvenstva bez obzira sto je odigrao samo 2 utakmice. Siguran sam da ce svoj kvalitet potvrditi i veceras.

Kad su u pitanju selektori i tu je mrtva trka. Aragones ne zna duze vreme za poraz na klupi Spanije dok je Hidink mozda i bolji sturcnjak kome su u Rusiji vec podigli spomenik.

Za kraj veoma teska utakmica za prognozu i zato sam se odlucio za ovaj tip:

Predlog: obe ekipe daju gol
Navijacki: Rusija ide dalje

pozz svima i puno srece

Preporuka za clanove: