News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 08:22:13 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

EURO 14.06.2008.

Started by El Fenomeno, June 14, 2008, 12:38:40 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Sweden - Spain      5.48   3.40   1.67   14.06.2008 - 18:00
Greece - Russia      3.32   3.23   2.12   14.06.2008 - 20:45

BetExplorer

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

[SiMa]

Danas ocekujem sigurnu pobedu Spanije i pobedu Rusa, uz malo golova..

Mozda cu da pokusam sa

Svedska - Spanija 2
Grcka - Rusija 0-2

El Fenomeno

Slazem se sa tobom, posebno sa tipom under na Ruse i Grke. Obe ekipe su blede na ovom takmicenju, i ne vidim tu mnogo golova. Moguce je da ce 1 gol da odluci pobednika ako ga uopste i bude jer je mozda najrealnije i nereseno.

Sto se tice drugog para, pravi test za Spance. U ovoj utakmici cemo videti da li su sposobni za velika dela. Ruse su prosto demolirali ali danas ce im biti mnogo teze protiv raspolozenih Svedjana, koji imaju nekoliko odlicnih pojedinaca na celu sa Ibrahimovicem ali ipak je njihov najveci kvalitet jak kolektiv.

Moguca pobeda Spanaca ali po meni jos bolji izbor za ovu utakmicu je igra: obe ekipe daju gol.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

[SiMa]

Dakle, za malo hrabrije -

Svedska - Spanija oba tima daju gol
Grcka - Rusija under 1.5

Srecno! ;)

Angell

Grcka - Rusija
Vjerujem da ce grci igrati dosta defenzivno i traziti svoje prilike iz prekida ili eventualno iz nekih kontri. Po meni, dosta nezahvalna utakmica za bilo kakve prognoze. Vecina ce ici na pobjedu Rusa, koji po kladionicama i tecaju preuzimaju ulogu favorita, za sto opet nije losa kvota. Bet365 daje 2.20.
Ja cu ovdje vjerovatno uzeti prvo poluvreme X sto je po meni najlogicnije. Takodjer dobra kvota 2.10

Svedska - Spanjolsaka
O ovoj tekmi mislim da je kvota od 1.61 koju daje Bet365 na Spanjolce ipak za mene premala. Iako su oni favoriti mislim da i Svedjani ipak nisu za toliko podcjenjivanje. Sposobni su i ocekujem da pruze dobar otpor danas Spanjolcima.
Slazem se sa Adminom i mislim da je dosta dobra opcija za kladjenje da oba tima daju gol (2.10 Bet365)

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Quote from: [SiMa] on June 14, 2008, 01:44:59 PM
Dakle, za malo hrabrije -

Svedska - Spanija oba tima daju gol
Grcka - Rusija under 1.5

Srecno! ;)

Dobro smo mi ovo sklopili, svaka nam cast! [SiMo] moracemo sad stalno ovako, vidis i sam da nas ide nesto u poslednje vreme.
Salu na stranu, danas zaista odlican dan, cestitam svima koji su uzeli novac. pozz do sutra

Preporuka za clanove:

[SiMa]

Pa mogli bih, sklopimo dnevno neki dubl i oparimo se ;) Juce mi bio ok dan, moglo je i bolje, ali se ne bunim :)