News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 10:17:51 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

EURO 09.06.2008.

Started by El Fenomeno, June 09, 2008, 10:15:43 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Romania - France       4.64   3.30   1.77   09.06.2008 - 18:00
Netherlands - Italy     3.06   2.98   2.38   09.06.2008 - 20:45

BetExplorer

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Veceras nas ocekuju dve veoma dobre utakmice u takozvanoj "grupi smrti". Ocekujem mnogo bolji fudbal u odnosu na prva dva dana i nadam se da ce napokon doci jedna utakmica over 2,5. Do sada 4 utakmice i sve su bile under. Nadam se da je toj seriji kraj samo jos ne znam za koju se od ove dve odluciti. Svako misljenje je dobrodoslo.

Ovo je moguci sastav Rumuna:

------------------Lobont----------------
Contra-----Tamas-----Goian------Rat
Nicolita----Radoi----Chivu-----Codrea
-------------------Mutu------------------
------------------Marica-----------------

Moguci sastav Francuza:

-------------------Coupet------------------
Sagnol-----Thuram-----Gallas-----Abidal
Ribery---Makalele---Toulalan---Malouda
-----------Benzema---Anelka-------------

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

[SiMa]

Iskreno, ne verujem da ce i danas doci over..jednostavno, svima je ovo prva utakmica na prvenstvu i nikome se ne isplati da srlja. Do sada je jedino mogao da dodje over na Nemacku, ali svi vec odavno znamo da Nemci ne staju ni kad vode 5:0.

Danas, po meni Francuzi dobijaju Rumune sa minimalnih 1:0, dok se ne bih usudio da tipujem Holandija - Italija. Jos mi "smrdi" over na tekmi Spanija - Rusija, ali ne treba se ni sa ovim zaletati..

Angell

Slazem se da ce i danas vjerovatno obe utakmice biti ispod granice od 3 gola iako bi volio da veceras talijani i nizozemci odigraju jednu super utakmicu sa dosta golova. Moje misljenje je da bi obe utakmice mogle zavrsit neodluceno, bez pobjednika.

@[SiMa] ako nije tajna koji si singl odigro danas ;D

pozz

Preporuka za clanove:

[SiMa]

Francuska - Rumunija "under 2.5" kvota 1.50 ;)

EDIT - Da ne zaboravim i Atvidaberg - Hacken X2 kvota 1.35

El Fenomeno

Ako Francuska dodje under sto su velike sanse posle prvog poluvremena ja cu onda singlirati veceras over. Prosto ne mogu da verujem da ce obe ici under a i kvota je vrhunska 2,50. Moram da probam pa sta bude. Srecno svima!

Preporuka za clanove:

[SiMa]

Quote from: [SiMa] on June 09, 2008, 05:15:57 PM
Francuska - Rumunija "under 2.5" kvota 1.50 ;)

EDIT - Da ne zaboravim i Atvidaberg - Hacken X2 kvota 1.35

obe tekme 0:0, ja prezadovoljan ;D

Angell

Quote from: Admin on June 09, 2008, 06:50:57 PM
Ako Francuska dodje under sto su velike sanse posle prvog poluvremena ja cu onda singlirati veceras over. Prosto ne mogu da verujem da ce obe ici under a i kvota je vrhunska 2,50. Moram da probam pa sta bude. Srecno svima!

Nizozemska - Italija 3:0 ;D
Po rezultatu kako je ova utakmica zavrsila, izgleda da ti nisi na kraju uplatio na over... ;D

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Quote from: angell on June 10, 2008, 01:04:08 AM
Quote from: Admin on June 09, 2008, 06:50:57 PM

Nizozemska - Italija 3:0 ;D
Po rezultatu kako je ova utakmica zavrsila, izgleda da ti nisi na kraju uplatio na over... ;D

To ti mislis, ali ipak si se prevario  ;D. Znao sam da mora bar jedna da dodje over a posebno mi je bila nelogicna kvota koju je dao Bet-at-home 2,5, koja je bila cak i veca nego na Francusku 2,45 sto je po meni smesno a tako se na kraju i pokazalo. Tiket mozete videti ovde. Nadam se da cemo i sutra biti uspesni kao i danas. pozz svima

Preporuka za clanove:

Angell

Bravo :D
Mislio sam da nisi na kraju odigrao, al izgleda da te je krenulo (sad bi mogao probat i brana  ;D)
Cestitamo :)

Preporuka za clanove: