News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:37:46 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 06.06.2008.

Started by El Fenomeno, June 06, 2008, 11:26:37 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

NBA: Pirs heroj pobede Bostona

Boston je krenuo ka 17. tituli u NBA ligi pobedom u prvom meču finala na svom parketu protiv tradicionalnog rivala iz Los AnÄ'elesa - 98:88 (23:21, 23:30, 31:22, 21:15).

Nekada su Lari Bird i Medžik Džonson ispisivali najsjajnije stranice istorije svetske koÅ¡arke, a sada to čine Pol Pirs i Kobi Brajant. Finale izmeÄ'u Seltiksa i Lejkersa

http://www.youtube.com/watch?v=ELQJBLK475U&eurl=http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=99341

trebalo je da bude repriza od pre 21 godine, ali to nije bila.

Tada su Lejkersi slavili u prvom meču na svom parketu i tako krenuli ka konačnom trijumfu od 4:2 u seriji, a u noći izmeÄ'u četvrtka i petka je scenario bio obrnut - Boston je slavio kao domaćin.

Kevin Garnet je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi, sa 24 poena, uz čak 13 skokova, ali je junak bio Pol Pirs, sa 22 poena, od kojih je 11 postigao u finišu utakmice posle povratka na parket sa koga je iznet zbog povrede kolena sredinom treće četvrtine pošto se sudario sa saigračem, Kendrikom Perkinsom.

Stegao je zube, vratio se u igru i poveo Boston ka pobedi protiv ekipe čije je utakmice rado gledao kao mali, s obzirom na to da je iz Los AnÄ'elesa.

"Svašta mi je prolazilo kroz glavu... Nemoguće je da će ovako da se završi. Nisam mogao da se pomerim", prepričavao je Pirs posle utakmice razmišljanja u trenucima dok je iznošen sa terena.

"Ali znao sam da moram da budem uz svoju ekipu. Drago mi je da sam uspeo da se vratim".

U tim trenucima svi su bili preplašeni.

"Pomislio sam na najgore kad sam video da ga iznose sa terena", priznao je trener Seltiksa, Dok Rivers.

ÄŒim se vratio na parket, Pirs je "zapalio" 18 hiljada navijača - pogodio je dve trojke za 22 sekunde za voÄ'stvo Bostona 75:71.

I treći član "velike bostonske trojke", Rej Alen, je imao zapažen učinak - 19 poena.

S druge strane, MVP regularnog dela sezone, Kobi Brajant, nije se proslavio. Postigao je 24 poena, i uz Garneta bio najefikasniji na utakmici, ali sa katastrofalnim procentom Å¡uta iz igre - 9/26.

Derek Fišer i Po Gasol su dali po 15, a Lamar Odom 14 koševa. Vladimir Radmanović je zabeležio po pet poena i skokova za 17 minuta.

Treća četvrtina je završena rezultatom 77:73. Na početku četvrte domaćin je "digao" razliku na osam poena, Lejkersi su smanjili na 86:82, da bi Pirs opet povećao na osam - 90:82.

Gosti su nastavili da "klackaju" rezultat, uspeli su da opet smanje na šest, ali je Garnet zakucavanjem završio seriju od čak devet uzastopnih promašaja i overio Bostonu pobedu.

Uprkos kolektivnom neiskustvu u NBA finalima, Seltiksi nisu pokazali ni trunku nervoze, čak ni u momentima kad se "lomio" rezultat. Do delirijuma su doveli navijače meÄ'u kojima je mnogo bilo onih koji nisu bili roÄ'eni kad je proÅ¡li put u Bostonu igrano finale.

Naredni meč izmeÄ'u Seltiksa i Lejkersa na programu je u noći izmeÄ'u nedelje i ponedeljka, takoÄ'e u Bostonu.

Izvor: MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

RG: Nole za finale i "broj 2"    

Ana Ivanović se plasmanom u finale Rolan Garosa domogla prvog mesta na WTA listi što će biti ozvaničeno u ponedeljak, a Novak Đoković ima priliku da postane drugi reket sveta ukoliko danas savlada Rafaela Nadala u polufinalu Otvorenog prvenstva Francuske.

Pred najboljim srpskim teniserom će u 13 sati, kad sa Å pancem izaÄ'e na parisku Å¡ljaku, biti neverovatno težak zadatak. Treba da obori na pleća igrača koji nikad nije poražen na Rolan Garosu i koji nikad na Å¡ljaci nije izgubio meč koji se igrao u tri dobijena seta.

Ipak, čuda se dogaÄ'aju.

"Nadal jeste favorit, ali ne znači da ne mogu da ga savladam. Rafa igra impresivno na ovom turniru, iz meča u meč sve je bolji, ali ću na teren izaći da pobedim, jer verujem da imam kvalitet za to", samouveren je Đoković pred današnje polufinale.

I ne samo Novak, već i najbolji teniser današnjice veruje da Srbin može da skine krunu "kralju šljake".

"Ima realne Å¡anse. Dobro je igrao protiv Nadala u polufinalu Hamburga iako je izgubio, a cele sezone je odličan na Å¡ljaci", izjavio je Federer, koji će po zavrÅ¡etku megdana izmeÄ'u Đokovića i Nadala igrati drugo polufinale, protiv domaćeg tenisera, Haela Monfisa.

Nadal je oprezan. Ne želi da razmeće izjavama, svestan teškog tereta koji sa sobom nosi uloga favorita.

"Meč je otvoren. Novak ima sjajnu sezonu i moram da pružim maksimum da bih ga pobedio", naglasio je Španac.

Pored Đokovića, danas će na teren izaći još jedan Srbin. Nenad Zimonjić će u paru sa Slovenkom Katarinom Srebotnik (prvi nosioci), u isto vreme kad i Novak sa Nadalom, igrati finale miksa protiv Beloruskinje Viktorije Azarenje i Amerikanca Boba Brajana, trećih nosilaca.

(MONDO)

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Mihajlović odbio Galatasaraj  

Siniša Mihajlović odbio je ponudu Galatasaraja da preuzme ekipu turskog šampiona.

Posle prošlonedeljnog prvog razgovora sa predsednikom kluba iz Istanbula, doskorašnji pomoćni trener Intera trebalo je u četvrtak uveče ponovo da sedne za pregovarački sto.

"Odustao sam zbog godišnje plate. Ljudi iz Galatasaraja su mi rekli da trenutno ne mogu da mi ponude više, a to je tek nešto više od polovine moje donje granice", rekao je Mihajlović za "Sportski žurnal".

Preostalo mu je da čeka rasplet pregovora Roberta Manćinija sa Čelsijem. Ukoliko bi italijanski stručnjak seo na klupu kluba iz Londona, Mihajlović bi mu ponovo bio prvi saradnik.

"I dalje vlada neizvesnost iako su šanse sada veće nego pre mesec dana", završio je Mihajlović.

U izjavi za Tanjug, Mihajlović se osvrnuo na odlazak iz milanskog kluba tvrdeći da je predsednik Masimo Morati njemu i Manćiniju radio iza leÄ'a.

"Manćinija i mene posebno je zabolelo saznanje da je Morati razgovarao sa Murinjom odmah posle eliminacije Intera u Ligi Å¡ampiona od Liverpula. Za sve vreme naÅ¡eg rada u Interu i u finiÅ¡u prvenstva, Morati nam je davao podrÅ¡ku samo verbalno, a iza leÄ'a se već dogovarao sa Portugalcem".

Priznaje Mihajlović i da je imao kontakte i sa beogradskim klubom u kome se afirmisao kao igrač i stigao do krova Evrope i sveta.

"Učtivo sam se zahvalio Zvezdi, jer želim da radim u jačoj fudbalskoj sredini nego što je naša", završio je Siniša Mihajlović.

(MONDO)

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Barselona se odrekla ekstra talenta 

Engleski premijerligaš Totenhem potpisao je u petak ugovor sa mladim meksičkim napadačem Đovanijem dos Santosom, koji je prošle sezone igrao za Barselonu, prenose britanski mediji.

Kako je precizirano, londonski klub je Barseloni platio 8,6 miliona funti na ime obeštećenja za perspektivnog fudbalera, čiji ugovor sa Totenhemom važi do leta 2013. godine.

Katalonci su na svom zvaničnom sajtu objavili da će dobiti deset odsto vrednosti transfera ukoliko devetnaestogodišnji Meksikanac u budućnosti napusti Totenhem.

Dos Santos je prošlog leta, zajedno sa Bojanom Krkićem, priključen prvom timu Barse, kao jedan od najtalentovanijih članova podmlatka.

Nastupio je na 28 mečeva i postigao tri gola, dok je za A reprezentaciju Meksika odigrao pet utakmica.

(Tanjug)

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Alveš na "Nou Kampu" - svetski rekord

Barselona je postigla dogovor sa Seviljom o transferu Danijela Alveša, a slavni katalonski klub bi na ime obeštećenja trebalo da plati čak 32 miliona evra, što je svetski rekord kad su u pitanju odbrambeni fudbaleri.

Kako tvrdi katalonski "Sport", tehnički direktor Barselone, Čiki Begiristajn i predsednik Sevilje Hose Marija del Nido su utanačili detalje ugovora čija se realizacija očekuje naredne nedelje.

Barselona je reprezentativca Brazila pokuÅ¡ala da dovede joÅ¡ proÅ¡le godine, ali tada posao nije zavrÅ¡en, izmeÄ'u ostalog i zbog toga Å¡to je u timu bio Đanluka Zambrota. PoÅ¡to je Italijan proÅ¡le nedelje prodat Milanu, mesto desnog beka je ostalo upražnjeno i Katalonci su požurili da postignu sporazum da ih neko ne bi pretekao.

Ukoliko transfer bude realizovan, Alveš će biti četvrto pojačanje Barselone, pošto su na "Nou Kamp" već stigli Sejdu Keita, Džerard Pike i Martin Karseres.

(Tanjug)

Preporuka za clanove: