News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 01:00:45 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 24.05.2008.

Started by El Fenomeno, May 24, 2008, 08:50:15 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Uhvati Noleta! (video)      

Oseti brzinu, uhvati Noleta! Tako bi mogao ukratko da se opiše novi reklamni spot za sajt ATP nekoliko dana pre Rolan Garosa, a u kojem je prva zvezda Novak Đoković.

http://www.youtube.com/watch?v=gv-LmieInSU&eurl=http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=98015

Uspešnim igrama na šljaci u prethodnom periodu (osvojio Rim), Đoković je zapretio "kralju šljake" Rafaelu Nadalu da će mu u skoroj budućnosti skinuti krunu i "preskočiti" ga na ATP listi. Za sada se Španac uspešno brani.

Uoči starta turnira u Parizu, Đoković je izjavio da mu je osvajanje prvog godišnjeg gren slema - Australijan Opena donelo veliko samopouzdanje i da na "krilima" tog i uspeha u Rimu veruje da će na Rolan Garosu pružiti najbolje partije do sada.

"Dolazim u Pariz kao pobednik prvog gren slema i kao treči igrač sveta. Osvojio sam nekoliko velikih turnira Masters serije. Imam. dakle, samopouzdanje i dovoljno iskustva da se izborim sa pritiskom velikih mečeva. Mislim da sam sazreo i sada je situacija drugačija u moju korist", rekao je Đoković na konferenciji za novinare.

Đoković otvara Rolan Garos duelom protiv Nemca Denisa Gremelmajera. Pobeda na mastersu u Rimu na šljaci, srpskom teniseru mnogo znači. "Zaista mi prija da igram na šljaci. Mislim da sam poboljšao igru na toj podlozi u poslednje dve godine. Verujem u sebe i mislim da mogu da pobedi Rafu na šljaci", kaže Đoković.

Izvor: MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Klop preuzeo Dortmund     

Borusija iz Dortmunda dobila je novog trenera, Jirgena Klopa.

Bivši trener Majnca je potpisao ugovor do 30. juna 2010, a na klupi Borusije će zameniti Tomasa Dola, koji je u ponedeljak podneo ostavku zbog najgoreg rezultata kluba u Bundesligi u poslednjih 20 godina.

"Čast mi je što ću biti trener Borusije i što ću moći da pomognem klubu da se vrati na mesto koje mu pripada u nemačkom fudbalu", rekao je Klop.

Tim za koji igra srpski reprezentativac, Antonio Rukavina, završio je sezonu na 13. mestu, i ima najslabiju odbranu u ligi, jer je na 34 utakmice primio 62 gola.

Ekipa sa "Vestfalena" će ipak igrati u UEFA kupu naredne sezone, jer je igrala u finalu Kupa Nemačke, u kome je poražena od Bajerna posle produžetaka.

(Beta)

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Lejkersi ponovo doskočili Spursima      

Ekipa Lejkersa još jednom je iskoristila domaći teren u finalu Zapadne konferencije i zabeležila ubedljiv trijumf nad San Antonijom - 101:71 (21:16, 25:21, 28:20, 27:14).

Lejkersi su tako poveli u seriji sa 2:0, ostvarivši sedmu uzastopnu pobedu u plej-ofu pred svojom publikom.

Najzaslužniji za trijumf "žutih" bili su Kobi Brajant sa 22 poena i Lamar Odom, koji je postigao 20 pogodaka uz 12 skokova. Džordan Farmar dodao je sa klupe 14 poena, Derek Fišer 11, Pau Gasol 10, a Vladimir Radmanović tek četiri, uz dva skoka.

U indisponiranom timu aktuelnih šampiona NBA lige, koji nijednom u "Stejlps centru" nije ozbiljno pripretio, samo su Toni Parker i Tim Dankan ostvarili dvocifren učinak.

Francuz je ubacio 13 poena i imao četiri asistencije, dok je momak sa Devičanskih Ostrva upisao 12 poena uz 16 uhvaćenih lopti.

http://www.youtube.com/watch?v=dUwqmKAb5ps&eurl=http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=98039

"Mi smo ekipa sa mnogo samopouzdanja, tim koji igra odlično kod kuće, ali svakako moraš da budeš besan na sebe ako dozvoliš da stigneš u nezavidnu situaciju i gubiš sa 0:2", izjavio je Dankan posle poraza.

Serija Lejkersa i Spursa, u kojoj je ulog veliki, nastavlja se u nedelju u San Antoniju.

Duel dobro poznatih rivala mogao bi da dobije na neizvesnosti, budući da su Spursi ove sezone imali stopostotan učlinak kod kuće u plej-ofu (6-0), odnosno pred svojom publikom rešili su 20 od poslednja 22 odigrana meča.

(MONDO)

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Za igrače Zenita po milionče

Ima se - može se. Sponzor Zenita, gigantski "Gasprom" nagradio je fudbalere sa po milion evra za osvajanje UEFA kupa.

Po 400 hiljada evra su zaradili jer su bili bolji od Bajerna u polufinalu i još po 600 za trijumf protiv Rendžersa u finalu u Mančesteru.

Hoće li moćni "Gasprom" uspeti da "kupi" igrače da ostanu u Zenitu i tako ispuni želju trenera Dika Advokata da zadrži postojeći kadar kako bi, uz nekoliko pojačanja, u narednoj sezoni pokuÅ¡ao da napravi iznenaÄ'enje i u Ligi Å¡ampiona?!

Kad su premije ovolike kolike su, zašto bi Aršavin, Pogrebnjak i drugovi uopšte želeli da napuste Sankt Petersburg...

(MONDO)

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

RG: Ana i Novak otvaraju Gren Slem

Ana Ivanović imaće čast da otvori ovogodišnji Rolan Garos. Srpkinja će odigrati prvi meč dana u nedelju, sa početkom u 11 časova. Naravno, na centralnom terenu "Šatrije".

Protivnica će joj biti Å veÄ'anka Sofija Arvidson, sa kojom Ana ima skor 1:1. Ivanovićeva je drugi nosilac u Parizu.

Ivanovićeva je prošle sezone igrala finale, u kojem je poražena od Žastin Enan.

Posle tog meča na "Šatrije" će izaći Novak Đoković, treći nosilac u muškom singlu. Njegov rival u prvom kolu je Nemac Denis Gremelmajer, 63. igrač na ATP listi.

Đoković je 2007. godine eliminisan u polufinalu od aktuelnog šampiona Rafaela Nadala.

Još dva naša tenisera igraće prvog dana drugog Gren Slema u sezoni.

ÄŒetvrti meč na terenu Broj 1 odigraće Janko Tipsarević, koji je prvi put u karijeri obezbedio mesto meÄ'u 32 nosioca na GS turnirima. Njegov protivnik u prvom kolu biće Nikolas Lapenti, Ekvadorac na 66. mestu ATP liste.

Njihov meč trebalo bi da počne posle 16 časova. Prethodni put, Tipsarević i Lapenti igrali su na Mastersu u Monte Karlu, kada je pobedio BeograÄ'anin sa 2:1.

Treći meč na terenu Broj 7 igraće 108. igrač sveta, Boris Pašanski. Pašin rival u prvom kolu je 19. nosilac, Španac Nikolas Almagro.

U ponedeljak, a možda i utorak, igraće Jelena Janković i Monika Nikulesku (Rumunija), odnosno Viktor Troicki - Mark Žikel (Francuska). Nenad Zimonjić i Danijel Nestor, kao drugi nosioci u konkurenciji dublova i dalje čekaju svoje protivnike u prvom kolu.

Iz muškog singla povukao se domaći teniser i finalista Australian Opena, Žo-Vilfred Conga. On je saopštio organizatorima da ne može da izbegne operaciju meniskusa. Bio je postavljen za 14. nosioca.

(MONDO)

Preporuka za clanove: