News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:17:46 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 23.05.2008.

Started by El Fenomeno, May 23, 2008, 10:12:59 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

NBA: Pao i Bostonov domaći teren   

Detroit Pistonsi razbili su famu o nepobedivosti Boston Seltiksa na njihovom parketu!

Ričard Hamilton postigao je 25 poena, a "klipovi" su trijumfom sa 103:97 izjednačili na 1:1 u finalnoj seriji plej-ofa Istočne konferencije.

Naredna dva meča biće odigrani u Detroitu, u subotu i ponedeljak. Boston, koji je u plej-ofu do juče imao skor 9-0 kod kuće i 0-6 u gostima, sada će morati da dobije najmanje jednu utakmicu na strani. Inače, ništa od finala...

"Biće luda atmosfera, jedva čekamo da se vratimo kući. Navijači će nam dati veliku podršku, na nama je da zadržimo stečenu prednost", izjavio je Hamilton.

Svi članovi prve petorke Detroita imali su dvocifren učinak, kao i rezervni plejmejker Rodni Staki. Niko, ipak, nije bio važniji od startnog "pleja" Čonsija Bilapsa, koji je nanizao 19 poena i sedam asistencija, nakon što je u prethodnom meču ostao potpuno nezapažen.

http://www.youtube.com/watch?v=7kJ85uJm9NY&eurl=http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=97949

Kod Seltiksa se posle nekoliko nedelja "probudio" Rej Alen. Sjajni strelac ubacio je 25 koševa uz vrlo dobar procenat šuta iz igre, ali taman kada je ušao u seriju, morao je na klupu zbog problema sa ličnim greškama.

"ViÅ¡e bih voleo da smo pobedili, a da ja sada sedim i ponovo pričam kako me niÅ¡ta nije htelo. Nisam se nikada brinuo za svoj Å¡ut. Znao sam da ću jednom morati da počnem da pogaÄ'am", skruÅ¡eno je prokomentarisao Alen.

Pol Pirs zabeležio je 26 poena, Kevin Garnet 24 poena i 13 skokova, a mladi Radžon Rondo stao je blizu "tripl-dabla" sa deset koševa, devet uhvaćenih lopti i osam asistencija.

U ostatku tima niko nije postigao više od četiri poena i upravo je slab učinak igrača iz drugog plana koštao Boston pobede.

"Bio sam uveren i rekao sam mnogo puta da ćemo u jednom trenutku morati da pobedimo na gostujućem parketu. Do sada smo se provlačili, ali sada moramo to da uradimo ako stvarno želimo da postanemo šampioni", rekao je trener Seltiksa Dok Rivers.

Izvor: MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Šuster: Ronaldo će završiti u Realu!

Trener Real Madrida, Bernd Å uster nastavlja da ubeÄ'uje evropsku javnost da će zvezda Mančester junajteda Kristijano Ronaldo sledeće sezone nositi dres "kraljvskog kluba". Ako ne sledeće, onda vrlo brzo...

Sam Ronaldo je posle osvajanja Lige Å¡ampiona u Moskvi, izjavio da ostaje na "Old Trafordu", ali to nije pokolebalo Nemca na klupi Reala i ostale u klubu da veruju u njegov spektakularan transfer u Å paniju.

"Pre ili kasnije, Kristijano Ronaldo će nositi belo", poručio je Šuster.

On ne kaže da je to već ugovoren posao, već da će Real Madrid iskoristiti svaku priliku, koja se bude ukazala.

"Ako bude postojala i namanja mogućnost da ga dobijemo, Real Madrid će to uraditi".

Krilni napadač ima status "nedostupnog za transfer" na Old Trafordu, ali u Madridu dobro znaju da para vrti, gde burgija neće. Kažu da su spremni da izbroje 140 miliona evra (!?) da dobiju Portugalca, koji ima 24 godine.

(MONDO)

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Seltiku treća titula zaredom

Fudbaleri Seltika odbranili su titulu šampiona Škotske, a Gordon Strahan postao je tek treći menadžer u istoriji kluba, kom je pošlo za rukom da osvoji tri prvenstva zaredom.

Seltik je u meč poslednjeg kola ušao bodovno izjednačen sa Glazgov Rendžersima, ali je imao za četiri pogotka bolju gol-razliku, što je praktično značilo da mu je bilo kakva pobeda na gostovanju Dandi Junajtedu dovoljna za tron.

Zeleno-beli slavili su rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je HolanÄ'anin Jan Venegor of Heselink u 72. minutu. On je glavom sproveo u mrežu centarÅ¡ut Pola Hartlija iz kornera.

Ispostavilo se da je Seltik do nove titule mogao da doÄ'e i porazom, poÅ¡to su Rendžersi u Aberdinu izgubili sa 2:0.

Strahanov tim zavrÅ¡io je prvenstvo u seriji od Å¡est trijumfa, dok je gradski rival, rastrzan izmeÄ'u trke za titulu i obaveza u Kupu UEFA, u finiÅ¡u sezone načinio nekoliko kobnih kikseva.

(MONDO)

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Kaka mora "pod nož"

Fudbaler Milana Brazilac Kaka podvrgnuće se artroskopskom zahvatu na povreÄ'enom kolenu, sopÅ¡teno je iz tog italijanskog kluba.

U saopštenju se navodi da će operaciju u Brazilu obaviti lekar reprezentacije Brazila Hoze Luiz Ranko.

Nakon hirurškog zahvata biće poznato koliko će vremena biti potrebno da se Kaka vrati redovnim treninzima.

Italijanski list "Gazeta delo sport" naveo je da će Brazilcu biti potrebno dve nedelje za oporavak, i da bi trebalo da bude potpuno spreman za početak priprema Milana u julu.

(Beta)

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Derbi (opet) bez najvatrenijih?    

Kada je košarkaški "večiti derbi" u pitanju, tradicija se po svemu sudeći nastavlja - barem kada je reč o polupraznim tribinama!

Postoje svi izgledi da će i predstojeći, nedeljni duel Partizana i Crvene zvezde biti slabo posećen, a ponajviše od strane najvatrenijh navijača - Grobara i Delija. Naime, i jedni i drugi najavili su masovan odlazak na fudbalske stadione van Beograda i učešće u uzbudljivoj završnici fudbalskog prvenstva.

Grobari će zasigurno ispuniti do poslednjeg mesta stadion u Kruševcu (u prodaju pušteno 10.500 karata), dok su Delije pozvale na masovan odlazak u Kulu.

Oba susreta počinju u nedelju od 17 časova, dok derbi u hali Pionir kreće dva sata kasnije, tako da je realno da će čak i "obična" Partizanova i Zvezdina publika kasniti na početak utakmice zbog multi-prenosa fudbala na RTS.

Podsetimo, ove sezone nijedan košarkaški derbi nije igran pred punom halom ili uz prisustvo oba navijačka tabora. Delije svoj klub bojkotuju cele sezone, dok su Grobari u većem broju bili samo na jednom derbiju, kada je Partizan bio domaćin u NLB ligi.

Crno-beli su rešili u svoju korist sve tri utakmice, a najneizvesnije je bilo pre mesec dana, kada je Zvezda vodila skoro čitavim tokom meča, ali je krajnji ishod bio 83:78 za branioca titule.

Ulaznice za derbi 12. kola Superlige puštene su u slobodnu prodaju i po ceni od 150 i 300 dinara mogu se kupiti u subotu od 14 do 18 časova na blagajni dvorane Pionir.

(MONDO, foto: MN Press)

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

SaÅ¡a Pavlović: Nesporazum sa Ivkovićem       

Bek Klivlend Kavalirsa Saša Pavlović potvrdio je u razgovoru za "Sport" da ovog leta neće nastupati za reprezentaciju Srbije, koja krajem avgusta kreće u kvalifikacije za Eurobasket 2009.

"Tačno je, neću igrati ovog leta, a selektor Ivković sa tim je upoznat prilikom razgovora sa mojim ocem i to je izneo na konferenciji za novinare po povratku u Beograd. Takva moja odluka nije ništa novo", rekao je Pavlović, koji se u četvrtak vratio iz SAD.

U javnosti je bilo dosta kontroverzi o načinu na koji je Dušan Ivković saznao da neće imati na raspolaganju odličnog šutera i defanzivca. Pavlović kaže da se sa selektorom nije video samo zbog nesrećnog spleta okolnosti.

"Baš na meču Klivlenda koji je gledao selektor doživeo sam povredu noge, tako da sam umesto na razgovoru sa njim završio u bolnici. Pošto je selektor prešao zaista veliki put, a ja iz bolničke postelje nisam mogao da razgovaram, logično je bilo da zamolim oca da se vidi sa njim".

Sve u svemu, ovo će biti treće leto bez Pavlovića u nacionalnom timu, poslednji put igrao je na neslavno okončanom Eurobasketu 2005.

"Ja sam 2006. preskočio reprezentativne pripreme i SP u Japanu jer sam morao da igram Letnju ligu za Klivlend. ProÅ¡le godine su se otegli pregovori oko produženja ugovora. U oba slučaja sam prvo obavestio selektore Å akotu i Slavnića. Ovog puta nisam mogao to da učinim direktno, pa su bespotrebno nastale odreÄ'ene polemike", objaÅ¡njava Pavlović i napominje da je NBA plej-of okončao povreÄ'en.

"Poslednju utakmicu sa Bostonom odigrao sam pod injekcijama, sa velikim bolovima. Da smo kojim slučajem dobili majstoricu gotovo sigurno bih morao da preskočim finale Istoka, da saniram povredu. Umesto da se odmorim nekoliko nedelja i počnem rad na kondiciji, moraću da radim na oporavku i ako zatreba da se vratim u Klivlend na kontrolu..."

Na pitanje da li je svestan da će ga posle novog izostanka mnogi otpisati i za buduće akcije nacionalnog tima, Pavlović je kratko odgovorio: "Nije na meni da se pozivam u reprezentaciju".

(MONDO)

Preporuka za clanove: