News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:26:17 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 20.05.2008.

Started by El Fenomeno, May 20, 2008, 10:40:12 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

NBA: Šampioni pokvarili žurku u Nju Orleansu

Partibrejkersi su bili u Nju Orleansu. Veliku žurku navijača Hornetsa pokvarili su Emanuel Djinobili, Toni Parker i Tim Dankan. U odlučujućoj sedmoj utakmici polufinala Zapadne konferencije San Antonio Sparsi su slavili rezultatom 91:82.

"Verovali smo da možemo do pobede... To je jednostavno iskustvo koje smo sakupili tokom godina. Nije nam ovo bila prva ovakva utakmica", poručio je Dancan, koji je susret završio sa 16 poena i 14 skokova.

I baš tako, odlučilo je iskustvo. Jer kako drugačije objasniti ishod utakmice ako se ima u vidu da su tri prethodna duela ovih rivala u Nju Orleansu završavala ubedljivom pobedom domaćina.

Očekivalo se i u "majstorici" da će prednost domaćeg terena imati presudnu ulogu. Pogotovo posle uvodnih minuta u kojima je Nju Orleans konstantno imao prednost.

Krajem prve četvrtine, medjutim, San Antonio prelazi u vodjstvo koje nije ispuštao do kraja. Trio Djinobili, Dankan i Parker opet je bio na visini zadatka i Sparsi će šest put u poslednjih deset godina igrati u finalu Konferencije.

http://www.youtube.com/watch?v=EPxKmZWdyqM&eurl=http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=97658

"Želim da moji momci upamte ovaj osećaj i da ga sačuvaju za početak priprema za sledeću sezonu. ... Sve u svemu, veoma sam ponosan na njih, jer smo od ekipe koja prošle godine nije dohvatila plej-of, stigli do toga da pošteno namučimo aktualne šampione", izjavio je trener Hornetsa Bajron Skot.

Sa 26 koševa Argentinac Djinobili je bio prvi strelac meča, dok je Parker uz 17 poena imao i pet asistencija.

U poraženom Nju Orleansu istakli su se Dejvid Vest sa 20 poena i devet skokova, Kris Pol koji je, uz 18 koševa, imao 14 asistencija i osam skokova i Dženero Pargo sa 18 poena.

Podbacio je Predrag Stojaković koji je utakmicu završio sa svega sedam koševa i četiri uhvaćene lopte.

Protivnik San Antoniju u finalnoj seriji Zapada biće Lejkersi iz Los Andjelesa koji su drugom polufinalu pobedi Jutu Džez sa 4:2.

U finalu Istočne konferencije igraće Boston Seltiks i Detroit Pistons. Boston je u polufinalnoj seriji bio bolji od Klivlenda (4:3) a Detroit od Orlanda - 4:1.

Izvor: MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Upravni odbor RSS otpustio Å terbika

I zvanično, nemamo Arpada Šterbika. Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije, na čijoj sednici je glavna tačka dnevnog reda bio nekadašnji čuvar mreže "plavih", dao je saglasnost da golman Sjudad Reala može da brani za Špance već na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Odluka je doneta sa devet glasova za, jednim uzdržanim i dva protiv.

Ako je za utehu, piše "Sport", za "slobodu" Šterbika u kasu Rukometnog saveza Srbije španska federacija će uplatiti 50.000 evra.

Isto tako, navodi beogradski list, Španci su obećali da neće podići ruku kada Kosovo bude tražilo od EHF da ga primi kao ravnopravnog člana, odnosno da će njihova ruka biti "u vazduhu" kada se bude glasalo o kandidaturi Srbije za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

(MONDO)

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Vidić: Presudiće Tevez    

Moskovski stadion "Lužnjiki" biće u sredu uveče popriÅ¡te velike bitke - Mančester junajted i ÄŒelzi odlučiće da li će "crveni Ä'avoli" treći put ili "plavci" prvi put postati prvaci Evrope.

Jedno je sigurno - "pehar sa velikim ušima" 11. put će otići u Englesku.

MeÄ'u akterima velikog dvoboja biće i srpski reprezentativac, Nemanja Vidić. Oslonac odbrane Mančestera igraće "kao kod kuće" obzirom da mu je pre "Old Traforda", dom bio upravo stadion "Lužnjiki".

"Svaki fudbaler sanja da zaigra na ovakvoj utakmici. Imao sam problema sa povredama u poslednje vreme, ali spreman sam za meč sa Čelzijem. Znamo sve o protivniku, ne može da nas iznenadi. Kao i uvek, daću sve od sebe da pobedimo", izjavio je reprezentativac Srbije.

Nemanja Vidić procenjuje da će pobednika rešiti Argentinac Tevez.

"Imamo poverenja u sve naše napadače, a Karlos pokazuje želju da napreduje iz dana u dan i mogao bi da bude čovek odluke", napomenuo je Vidić.

Tevez uverava da će "crveni Ä'avoli" u duel ući smireno.

"Mogu u Čelziju da pričaju da Liga šampiona i Premijer liga nemaju veze jedno s drugim. Mi ćemo biti opušteniji, favoriti smo, jer smo osvojili titulu, a Čelziju cela sezona zavisi od te utakmice", naglasio je Tevez.

Saigrače iz Čelzija će u bitku povesti kapiten Džon Teri.

"Veliki je uspeh što ćemo uopšte igrati u finalu, ali ne smemo se time zadovoljiti. I klubu i navijačima bi trofej mnogo značio", podvukao je Teri.

Menadžer Avram Grant bi pobedom njegovog tima overio mesto na klupi Čelzija za sledeću sezonu.

"Svestan sam da u ovoj utakmici moram da dokažem kakav sam trener. Situacija bi bila ista i da iza sebe imam desetine ovakvih mečeva. Stalno govorim igračima da uvek moraju iznova da se dokazuju, jer je to suština sporta", reči su Avrama Granta.

Oči pristalica londonskog kluba biće uprte u Didijea Drogbu.

"Ne plašim se i nadam se da ću igrati u tandemu sa Anjelkom. Ukoliko ne trijumfujemo, biće to crna mrlja u mojoj karijeri, jer bi u tom slučaju ovo bila moja prva sezona da sa Čelzijem nisam osvojio trofej", kategoričan je reprezentativac Obale Slonovače.

Tribine stadiona "Lužnjiki" imaju kapacitet 85 hiljada mesta. Navijači oba tima najavili su dolazak u velikom broju.

Duel Mančester junajteda i Čelzija počinje u sredu u 20,45, a na centru će se naći slovačka sudijska trojka na čelu sa Lubošm Mihelom.

(Beta)

Preporuka za clanove: