News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 03:44:50 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

BD - Totesport £10 Bet za £20 Free Bet danas!

Started by velic, May 16, 2008, 09:51:55 AM

Previous topic - Next topic

velic

Totesport danas nudi novim igracima £20 Free Bet ako se registrujete i opkladite za minimum £10!
Najbolji free bet za najmanje ulozenog novca!
Mozete odigrati kvalifikacioni bet na bilo koju kvotu!
Ukoliko zelite da ucestvujete u ovoj promociji, umesto u standardnoj za £25 Free Bet, morate ici direktno na sajt, umesto preko aff linka!

Vise detalja...

Laki88

El Fenomeno

Quote from: Laki88 on May 18, 2008, 12:32:43 PM
jel to samo za 16. maj, ili...?

Nije samo za 16., nikada se ne zna kada ce biti a kada bude bice ovde javljeno. Trajao je u subotu ali nisam bio tu da javim. Sledeci put sigurno javljam na vreme i izvinjenje na kasnom odgovoru jer ne znam kako sam propustio ovaj tvoj post. pozz

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Promocija vazi ceo dan. Sve sto treba uraditi je otici na glavnu stranu kladionice i pronaci ovaj baner:

registrovati se preko njega, uloziti 10 eura na bilo koju kvotu i bez obzira na to da li ste pogodili ili ne dobijate 20 eura free bet.
Moneybookers nije dozvoljen za ovu promociju.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

nesaso

znaci ulozim 10 dobijem 20 ulozim 20 e na 1,01 i mogu da isplatim?

El Fenomeno

Quote from: nesaso on July 05, 2008, 03:57:49 PM
znaci ulozim 10 dobijem 20 ulozim 20 e na 1,01 i mogu da isplatim?

Dobro si shvatio sve sem ovoga na kraju jer ako ulozis 20 eura free beta na kvotu 1,01 neces nista dobiti.

Preporuka za clanove:

nesaso

El Fenomeno

Quote from: nesaso on July 05, 2008, 06:57:15 PM
pa dobit cu 20.02  ???

Free bet ne funkcionise tako, jer po ovom tvom sistemu tebi bi cisto ostalo samo 0,02 eura. Free bet nije cist novac vec ti kladionica daje mogucnost da odigras neki tiket npr. na 20 eura. Ako je kvota 2,00 dobitak bi bio 40 eura a tvoj deo bi bio 20 eura i to je iznos koji bi ti mogao da povuces.
Znaci svojih 10 eura koje ulozis igras na kvotu 1,01 tj. sto sigurniju utakmicu kako bi ih sacuvao i ostvario pravo na free bet koji posle igras na vecu kvotu.

Preporuka za clanove:

qqqqq

Ukoliko free bet vazi jos uvek imam pitanje.Recimo prebacim 10funti i odigram i prodje mi tiket,automatski dobijam taj free bet.Mene zanima  da li mogu da povucem nazad tih 10 funti sa dobitkom i da nastavim da se kaladim sa free betom?

El Fenomeno

Quote from: qqqqq on July 07, 2008, 04:14:51 PM
Ukoliko free bet vazi jos uvek imam pitanje.Recimo prebacim 10funti i odigram i prodje mi tiket,automatski dobijam taj free bet.Mene zanima  da li mogu da povucem nazad tih 10 funti sa dobitkom i da nastavim da se kaladim sa free betom?

Danas ne vazi. Bice on ponovo ali se ne zna tacno koji dan, javice mi. Sto se tice pitanja, cim prodje ta utakmica koju si igrao mozes da povuces svoj novac i da nastavis da se kladis sa free betom.

Preporuka za clanove:

qqqqq

E super ,hvala na odgovoru i cim bude javljaj da se kladimo malo!

Angell

Evo, bonus je ponovno aktivan danas, pa ako netko hoce moze iskoristiti ovu super ponudu.

Quote from: Admin on July 05, 2008, 10:32:57 AM

Promocija vazi ceo dan. Sve sto treba uraditi je otici na glavnu stranu kladionice i pronaci ovaj baner:

registrovati se preko njega, uloziti 10 eura na bilo koju kvotu i bez obzira na to da li ste pogodili ili ne dobijate 20 eura free bet.
Moneybookers nije dozvoljen za ovu promociju.

Preporuka za clanove:

nesaso

NE MOGU DA VERUJEM DA NEMAJU RUSKU PREMIER LIGU DANAS U PONUDI JOS SU MI SKINULI 2.5 E SA KARTICE STO SAM PREBACIO 10 E UZAS!!  ZESCE SRANJE OD KLADIONICE!

Pisanje velikim slovima je zabranjeno pravilima foruma/Admin

qqqqq

Iako vam je ovo pitanje smesno ipak odgovorite :)

Gde da promenim konkretno na sajtu tote kladionice da vidim u decimalnom zapisu a ne one razlomke lude 2/3   1/8  nemam pojma sta je sta?????

El Fenomeno

Preporuka za clanove: