News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 06:35:11 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 16.05.2008.

Started by El Fenomeno, May 16, 2008, 12:24:33 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Puno srece svima u novom takmicenju.

Takmicenje pocinje 12.05. i traje do 08.06.

Posetite naseg medijskog sponzora:

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

pedja_cfc

tip br 2
skor 1/1
+130

Francuska 2. liga, zadnje kolo

20:45  Guingamp â€" Troyes
TIP Under 2.5
kwota 1.87 pinnacle sports

ukratko:
Mech bez znachaja za obe ekipe. Domacin ne moze da ispadne, a Troa je u zawrshnici izgubila 3. mesto koje wodi u 1. ligu i trenutno su peti. Oba tima igraju chwrsto i sa malo golowa. Guingamp je kao domacin odigrao 18 mechewa uz skor 6-8-4. Na swom terenu su postigli 17 a primili 15 golowa. Na strani gosti imaju skor 6-6-6 i dali su 13 a primili 17 golowa. Znachi oba tima daju malo golowa i malo primaju. Guingamp zadnja 4 mecha igra sa malo golowa:
H  Libourne   1-1
A  Dijon          0-1
H  Gueugnon 0-1
A  Nantes       1-1
Kao domacin wec tri mecha za redom igraju under 2.5. Troa je zadnja 2 mecha igrala under:
A  Ajaccio  0-1
H  Sedan    0-1
Na zadnjix 5 gostowanja troa je odigrala chak 4 puta under, odnosno 2 puta under 1.5, 2 puta under 2.5 i jednom je bilo 2-2.
Domacin danas nema problema shto se tiche izostanka igracha. Troa je bez 2 najbolja shpica: Kebe i Bettiol nece igrati wecheras.

Moguci sastawi:
Guingamp : 4-5-1

..........................................Gauclin

.....Deroff........... Savinaud (c).... B. Koné (ili Felipe)...... Le Lan

.........................Colleau...................... Pinto

..........................................Borges (ili Djoman)

.............Soumah................Eduardo................Liabeuf

...........................................William

Trener: V. Zvunka.

Troyes: 4-5-1

...........................................Merville

........Berkak...............Sanz (c).......Faye.................Enza

.........................Amzine.......................Obbadi

................Gragnic................Noro..................Danic

.........................................Beauvue

Trener: D. Troch

Moj tip: under 2.5   kw*1.87
Oba tima igraju chwrsto. Daju i primaju malo golowa a gosti danas bez 2 napadacha. Formacija sa 1 shpicom na obe strane.

Pozzzzzz

FT 5:0   :-[
S R B I J A

GROBARI 1970

BoGi

Tip br 1
Skor
DKV Joventut(-10.5)  vs.  Casademont Girona

TIP:1
Kvota: 1.90 Expekt
Analiza:

Zirona ima 6-0 seriju u prvenstvu,koja igra protiv ekipa iz donjeg dela tabele.Zirona je dobra ekipa sa dobrim igracima, i jednim vrhunskim igracom,Gazol i solidna podrska dobre prve petorke sa nasim Radenovicem i Cvetkovicem, sa Danielsom, SanEmetriom i Mac Donaldom.
Juventut sa fantasticnom sezonom iza sebe,pretenduje i na titulu imaju apsolutno pravo da se racunaju kao jedan od favorita. Na klupi je iskusni Garsija Reneses i uz extra talenat Rudija, glavno oruzije nekadasnjeg prvaka Evrope.

Ali vecras ovaj mec dobija DKV Joventut!

Srecno!!!

FT 85:72   :D

El Fenomeno

br. #1
skor: (0/0)
Norwegian 1st Eliteserien   16.05.2008 - 20:00
Brann Bergen - Valerengen
Tip: over 3,5
kvota: 2,80
Unibet

Petak je dana kada ne volim da igram ali ovog meseca je ipak slabija ponuda pa moram ranije da krenem sa tipovanjem kako bi ispunio kvotu za ovaj mesec.

Iz cele danasnje ponude izdvojio bih ovaj par. Norveska 1. liga, Brann i Valerenga. Iznenadio sam se kada sam video ovaj par u danasnjoj ponudi jer sam ocekivao za vikend i moglo je da se desi da ga propustim.

Brann je branilac titule ali ove sezone mu i ne ide bas najbolje. Poceli su polovicno, na 6 utakmica imaju po 2 pobede, 2 neresene i 2 poraza uz gol razliku 9:11 sto je preko 3 gola po mecu.

Ovo je tabela kod kuce, jos nisu doziveli poraz a gol razlika je 7:4 sto je skoro 4 gola po mecu  u proseku na domacem terenu.

Sa druge strane imamo Valerengu koja je za nijansu bolje startovala i ima 3 pobede i 1 nersen ishod uz isto 2 poraza. Nisu toliko efikasni i na njihovim mecevima je palo ukupno 16 golova sto je nesto malo manje od 3 gola u proseku po mecu. Cinjenica da je mnogo vise golova palo na gostovanjima ohrabruje.

Oni su najbolja gostujuca ekipa se 2 pobede i jednim porazom. Na njihovim mecevima kada su igrali kao gosti palo je ukupno 10 golova sto je vise od 3 u proseku po mecu.

Brann je u proslom kolu protiv Tromsoa igrao samo 0:0 dok je Valerenga izgubila na svom terenu od Moldea sa 2:1. I jedni i drugi ce ovde ici na pobedu, to je sigurno i ocekujem otvoren mec sa dosta golova.

Jos jedna veoma bitna stvar. Tradicija:

Od poslednjih 7 meceva, cak 6 je zavrseno sa over 2,5 a 2 sa over 3,5. U proslom mecu su igrali samo 2:0 i mislim da je red da to danas isprave. Mislim da ce ovde sigurno biti golova i to 8/10 za over 2,5 a ja cu probati over 3,5 za 3/10.

Pozz svima i puno srece.

FT 1:0   :-[

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

perolozac

Quote from: BoGi on May 16, 2008, 02:25:07 PM
Tip br 1
Skor
DKV Joventut  vs.  Casademont Girona

Analiza:

Zirona ima 6-0 seriju u prvenstvu,koja igra protiv ekipa iz donjeg dela tabele.Zirona je dobra ekipa sa dobrim igracima, i jednim vrhunskim igracom,Gazol i solidna podrska dobre prve petorke sa nasim Radenovicem i Cvetkovicem, sa Danielsom, SanEmetriom i Mac Donaldom.
Juventut sa fantasticnom sezonom iza sebe,pretenduje i na titulu imaju apsolutno pravo da se racunaju kao jedan od favorita. Na klupi je iskusni Garsija Reneses i uz extra talenat Rudija, glavno oruzije nekadasnjeg prvaka Evrope.

Srecno!!!

druze kvota ti je 1.18 na keca ... jedino ako si mislio , a zaboravio staviti da je  pitanju hendikep od 10.5???

El Fenomeno

Quote from: perolozac on May 16, 2008, 08:11:19 PM
Quote from: BoGi on May 16, 2008, 02:25:07 PM
Tip br 1
Skor
DKV Joventut  vs.  Casademont Girona

Analiza:

Srecno!!!

druze kvota ti je 1.18 na keca ... jedino ako si mislio , a zaboravio staviti da je  pitanju hendikep od 10.5???

Ovoga puta sam ja editovao tip na vreme. BoGi, obrati paznju sledeci put jer tip moze biti odbijen. pozz

Preporuka za clanove:

perolozac

CLE Cavaliers   @    BOS Celtics

3-2 u setriji, prednost domaceg terena ne ispustaju ni jedna od ekipa...mislim da je doslo vrjeme, Boston ovu mora jako stisnuti , jer znaju ako udju u sedmu tekmu sa pobjesnelim Kingom, sve moze da se desi ...JA licno ako dodje do toga uzecu Cavse brez razmisljenja!
Evo i rezova iz ove serije

datum    domacin    pobjednik  rez

May 6   @ Boston   BOS    76-72
May 8   @ Boston   BOS    89-73
May 10   Cleveland   CLE   108-84
May 12   Cleveland   CLE    88-77
May 14   @ Boston   BOS    96-89

Iako Boston ima na ovom parketu dva lagana prasenja, malo ponesen i rezovima iz regularnog dijela, malo i snagom kolektiva Bostona ...malo  i cinjenicom da je Pirs usao u seriju , tao da KG nije sam, jos se ceka stara pracka Alen , a kada bi ona proradla, stvar bi bila gotova tako da  mi(im) ni raspolozeni James nebih  mogao  pokvariti planove !
..a malo i izjavom nakon zadnje tekme, kada su Kelti nakon ne tako odlicnog otvaranja tekme, uspjeli da malo primire Jemsa u drugom poluvremenu(zavrsio na 35 poena, 5 asistencija, ali uz šut 12/25 i četiri izgubljene lopte)
Boston je u doigravanju na domaćem parketu perfektnih 7-0, no u gostima je katastrofalnih 0-5. Doc Rivers komentarise- "jednu ćemo dobiti. Ne znam koju, ali hoćemo. Bilo bi odlično kada bi to bila šesta utakmica u Ohiju". Garnett dodaje: "ovo što smo napravili danas, to moramo početi raditi i u gostima, ući u takav niz."
Inace domacini ce biti liseni usluga dva solidna igraca na pozicijama 1 i 2 koji mogu da ubodu trice nakon prostora kojeg im ostvari Lebron, a to su - Gibson 30.4min.,10.4p   2.5as , te Pavlovica 23.3min   7.4p2.5sk!
Ocekujem da se pomenutom raspolozenom dvojcuiz ( sada vec trojcu) Bostona (KG + Paul Pierce koji je definitivno ’ubacio u viÅ¡u brzinu’, 29 koÅ¡eva i 7 skokova)te u  zadnjoj  se ocikledno prikljucio i mladi plej Rajon Rondo (susret zavrÅ¡io s 20 poena i 13 asistencija, u obje kategorije najviÅ¡e u PO u dosadaÅ¡njoj karijeri, sazreva definitivno )napokon  prikljuci i pomenuti suter Rej Alen,i zavrese seriju, mislim da na sedmu ne smiju ni pomisljati !
Tvrda tekma, malo koseva, win Boistona !

tip BOS Celtics +6.0   
kv1.55
bet365

ulog 6 unita
Book Closes   17 May-01:05 - po nasem vremenu 2.05h
direktan prenos na OBNu

tip br 3
skor 1pogodak 1 promasaj 
-40

FT 74:69     :D