News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 01:00:40 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 14.05.2008.

Started by El Fenomeno, May 14, 2008, 11:12:33 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Detroit skinuo magiju, Hornetsima meč lopta   

Detroit je prva ekipa koja je izborila plasman u finale konferencije ove sezone. Pistonsi su u petom meču polufinala Istoka nadigrali Orlando sa 91:86 i uspešno okončali seriju rezultatom 4:1.

Detroit je tako šestu godinu zaredom stigao do treće runde plej-ofa, a dva puta u tom nizu odlazio je i korak više - 2004. osvojili su šampionski prsten, a godinu dana kasnije poraženi su u velikom finalu od San Antonija.

Detroit se tako našao tik iza Lejekersa, koji su osamdesetih godina prošlog veka, osam godina uzastopno igrali plej-of.

Oni će u finalu Istočne konferencije ove sezone igrati protiv pobednika duela Klivlend - Boston, u kojem je trenutni rezultat izjednačen (2:2).

Pistonsi su proÅ¡le sezone, upravo u konferencijskom finalu, poraženi od Klivlenda (4:3), dok su se sa Bostonom poslednji put sastali 2002. godine. Seltiksi su ih tada, takoÄ'e, sprečili da se dokopaju velikog finala i borbe za prsten (4:1).

Peti meč serije odlučen je u finišu, zahvaljujući seriji uspešnih šuteva Ričarda Hamiltona sa linije slobodnih bacanja, kao i blokadi Tajšona Prinsa, koji je zaustavio Hida Turkoglua u poslednjim sekundama.

Detroitu je pobeda slaÄ'a zbog činjenice da su drugi duel zaredom odigrali bez pomoći povreÄ'enog ÄŒonsija Bilapsa, kao i da su ostvarili veoma loÅ¡ procenat Å¡uta iz igre (30-83), kao i za tri poena (3-14), dok su jedino dobro Å¡utirali sa penala (28-32), koji su im, na kraju, i doneli uspeh.

Pistonse su predvodili Hamilton sa 31 poenom i Antonio Mekdajs sa 17 koševa i 11 skokova. Kod Orlanda, koji je i definitivno ostao bez magije ove sezone, najbolji su bili Turkoglu sa 18 i Rašard Luis, Dvajt Hauard i Džamir Nelson sa po 14 pogodaka.

http://www.youtube.com/watch?v=hMboeI68a6Y&eurl=http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=97081

Nju Orleans je poveo u polufinalnoj seriji sa 3:2, pošto je u petom meču pred domaćom publikom savladao San Antonio sa ubedljivih 101:79.

U ekipi Hornetsa istakli su se Dejvid Vest sa 38 poena, Kris Pol pridodao je trijumfu 22 koša uz 14 asistencija, dok je Predrag Stojaković upisao devet poena i 11 skokova tokom 45 minuta provednih na parketu.

Kod Spursa, koji će u noći izmeÄ'u četvrtka i petka spaÅ¡avati sezonu u Å¡estom meču u San Antoniju, najbolji su bili Manu Đinobili sa 20 pogodaka, Toni Parker upisao je 18, dok je Tim Dankan zabeležio 10 poena i 23 uhvaćene lopte.

U drugom polufinalnom duelu Zapada igraju Juta i Los AnÄ'eles Lejkersi i trenutni rezultat je 2:2.

Izvor: MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Drogba: Finale se ne propuÅ¡ta    

Napadač Čelsija Didije Drogba izrazio je uverenje da će sanirati povredu kolena do finala Lige šampiona, naredne srede u Moskvi protiv Mančester Junajteda.

"Dobio sam udarac u koleno koje mi je operisano u decembru i u tom trenutku je stvarno mnogo bolelo. Ali nije to ništa ozbiljno, siguran sam da ću do kraja nedelje početi da treniram", rekao je Drogba francuskom dnevnom listu "Ekip".

On smatra da će se na vreme oporaviti i Džon Teri, koji je na nedeljnom meču protiv Boltona iščašio lakat.

"Razgovarali smo, Džon će takoÄ'e igrati u Moskvi. Niko ne želi da propusti tako veliki meč, meč naÅ¡ih karijera".

Čelsi u foto-finišu nije uspeo da preotme Mančester Junajtedu titulu prvaka Engleske, ali prvi naslov evropskog šampiona u istoriji kluba bio bi adekvatna uteha za propušteno u Premijer ligi.

"Prošle sezone smo ih pobedili u finalu FA kupa, pre petnaestak dana smo bili bolji u prvenstvenoj utakmici. Znamo da možemo opet da savladamo Mančester, dokazali smo to. Osvojili su Premijer ligu jer su bili konstantniji i napravili su manje grešaka, ali finale Lige šampiona je nešto drugo", jasan je Drogba.

On je dodao da ne razmiÅ¡lja o letu i prelaznom roku, iako ga mnogi već proglaÅ¡avaju igračem Intera. On je pre nekoliko meseci priznao da mu je 2004. bilo teÅ¡ko da napusti Marsej i preÄ'e u ÄŒelsi.

"Bilo mi je teÅ¡ko da se snaÄ'em u Londonu i želeo sam da odem na kraju svake sezone. Nije ni sada sjajno, ali adaptirao sam se i znam Å¡ta od mene očekuju navijači i klub".

(MONDO)

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

HAMBURG: Janko bacio Blejka na kolena    

Janko Tipsarević je izborio plasman u osminu finala turnira u Hamburgu, savladavši u drugom kolu osmog igrača sveta Džejmsa Blejka sa 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:3.

Tipsarević je ovim trijumfom potvrdio da se ove sezone nalazi u odličnoj formi i što je još važnije, stigao je do dragocenih 40 bodova, koji ga, bez obzira na ishod duela u osmini finala, svrstavaju na 32. mesto ATP liste, što će mu omogućiti da na predstojećem Rolan Garosu bude nosilac, a samim tim i povoljniji žreb.

Janko je na početku susreta teško ulazio u Blejkov ritam, pa je Amerikanac vodio igru. Ipak, Tipsarević je u devetom gemu imao sjajnu priliku da napravi prednost, ali nije uspeo da je materijalizuje.

Iskusniji Blejk odmah je nakon toga iskoristio blagi pad u igri protivnika i načinio brejk, koji mu je doneo prednost od 1:0 u setovima.

Propuštena šansa naterala je Janka da se zainati i pokaže da dobre partije protiv bolje rangiranih tenisera na ATP listi ove sezone nisu bile slučajnost. On je već u trećem gemu uspeo da oduzme servis protivnika, a onda i održi prednost posle maratonskog gema u kojem je on bio u servisu.

Posle toga Blejk je žestoko napadao, ali je raspoloženi Tipsarević čuvao prednost, a onda dodatno dotukao rivala oduzevši mu do kraja još jednom servis - 6:3.

Nakon toga samopouzdanje srpskog tenisera već je dovoljno poraslo da odigra kao prekaljeni igrač. On se na startu trećeg, odlučujućeg seta, potpuno opustio, dobio tri gema zaredom i stigao do ključne prednosti.

Amerikanac je do kraja pokušavao da vrati brejk, ali je zaostatak bio ogroman i za fajtera kakav je Blejk, pa je posle nešto manje od dva sata igre morao da čestita srpskom teniseru na zasluženoj pobedi.

Tipsarević će u trećem kolu odmeriti snage sa Albertom Montanjesom, koji na ATP listi zauzima 78. mesto.

Španac, koji je u drugom kolu prošao Hozea Akasusa, koji je predao meč posle prvog seta, do sada se nije sastajao sa Tipsarevićem.

Turnir Masters serije u Hamburgu igra se za ukupni nagradni fond od 2,27 miliona dolara.

(MONDO)

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Platini osniva Balkansku ligu 

Mišel Platini, predsednik UEFA, izjavio je za nemački „Bild“ da planira osnivanje Balkanske lige.

Evropska kuća fudbala žestoko se protivila regionalnim takmičenjima do dolaska Francuza na mesto predsednika.

„Dok je postojala Jugoslavija, primera radi, utakmicu Vardar â€" Dinamo Zagreb gledalo je 40 hiljada ljudi, a mečeve Partizana i Crvene zvezde po 60 hiljada“, objasnio je Platini razlog za razvoj ovakve ideje.

Predsednik UEFA, meÄ'utim, nije precizirao kad bi Liga startovala i kakvu bi prohodnost imala u evropske kupove.

„Osnivanje Balkanske lige zavisiće u velikoj meri od političara“, zaključio je Mišel Platini.

(MONDO)

Preporuka za clanove:

duledu

Nedved još jednu sezonu u Juventusu

Pavel Nedved produžio je ugovor sa Juventusom na još godinu dana. Češki reprezentativac je planirao da po završetku sezone okači kopačke o klin, ali je odustao od te odluke.

„Odlučio sam da nastavim da igram, jer sam u Torinu proveo sedam sjajnih godina, a i hoću da opet igram u evropskim takmičenjima“, izjavio je Nedved.

Juventus nije obelodanio detalje ugovora, ali „Gazeta delo sport“ tvrdi da će Čeh zaraditi 4,6 miliona dolara.

Nedved još nije odlučio da li će učestvovati na predstojećem EP. U Češkoj sa velikim nestrpljenjem očekuju njegovu odluku naročito posle povrede Rosickog.

Stopama Juventusonog veterana krenuće još trojica igrača, dvojica iz Milana i jedan iz Intera. Očekivalo se da će Maldini, Kafu i Figo završiti uspešne karijere, ali je došlo do obrta.

„Ističe mi ugovor sa Milanom, a tokom nedelje ću se sastavti sa sportskim direktorom Galijanijem, pa ćemo videti šta će biti“, ostao je zagonetan 39-godišnji Maldini iako ne spori želju da crno-beli dres nosi i 25. sezonu zaredom.

Dve godine mlaÄ'i Kafu nije siguran da će mu rosoneri ponuditi produžetak saradnje obzirom da planiraju da na njegovu poziciju dovedu Zambrotu.

„I dalje želim da igram, i dalje sam motivisan kad izlazim na teren“, izjavio je nedavno iskusni Brazilac.

Luis Figo je odustao od odlaska u penziju jer je zbog povrede propustio utakmice Intera u poslednjih mesec dana.

„Ne želim da karijeru zavrÅ¡im povreÄ'en“, jasan je bio Portugalac.

Trener Intera Roberto Manćini se još nije izjasnio da li računa na Figa za sledeću sezonu, ali kako predsednik kluba Masimo Morati poštuje Portugalca, očekuje se uskoro počnu pregovori oko produžeka saradnje.

(Beta)

duledu

ÄŒeh: Ostajem veran ÄŒelsiju

Golman Čelsija Petar Čeh izjavio je da će ostati veran svom klubu, i tako odbacio medijske spekulacije da će na leto otići sa "Stamford Bridža", preneli su češki mediji.

"Želeo bih da ostanem u Čelsiju što je moguće duže", rekao je Čeh za češki list "Dnes".

Čeh je dodao i da bi želeo da ostane u klubu i pošto mu istekne ugovor 2010. godine.

"Neće mi smetati ako u Čelsiju ostanem do kraja karijere. Uveravam navijače da ne želim da odem iz kluba, jer sam tu srećan", rekao je on.

ÄŒehova budućnost na "Stamford Bridžu" bila je predmet spekulacija, jer su mediji naveli da je italijanski Milan spreman da ÄŒelsiju ponudi 48 miliona evra za golmana "plavaca", ali i da je Barselona, takoÄ'e, zainteresovana za čeÅ¡kog reprezentativca.

Mediji u Britaniji naveli su da je Čelsi spreman da poveća Čehovu platu na 90.000 funti, kako bi ga ohrabrili da ostane u klubu.

(Beta)

duledu

Ramos ostaje u Realu

Serhio Ramos ipak ostaje u Real Madridu.

Nedavno su španski mediji objavili da vlasnik Čelzija, Roman Abramovič, nudi „kraljevskom klubu“ čak 70 miliona evra za reprezentativnog beka. Prethodno, interesovanje za njega pokazao je i Milan.

Ipak, Ramos je razotkrio svaku sumnju.

„Prija interesovanje tako velikih klubova kakvi su Milan i Čelzi, ali ja želim da ostanem u Realu do kraja karijere. Imam ugovor do 2013. i do tada sam stanovnik Madrida. Lepo mi je u ovom gradu, lepo mi je sa ovim saigračima, a tu mi je i porodica“, jasan je bio Serhio Ramos.

(MONDO)

duledu

RIM: Ana ispala od Pironkove

Ana Ivanović je poklekla već prilikom prvog izlaska na Å¡ljaku u Rimu, u drugom kolu turnira zasluženo je poražena od 64. igračice sveta, Bugarke Cvetane Pironkove â€" 6:4, 5:7, 6:2.

Više od loše igre na ovom meču, najbolju srpsku teniserku treba da brine rapidan pad forme uoči učešća na Rolan Garosu, na kome je prošle godine igrala u finalu. Pironkova je bila bolja u svim segmentima igre, izuzev po broju asova (0:2).

Ivanovićevoj se tako prvi put ove godine dogodilo da izgubi dva uzastopna meča, prethodno je ispala u polufinalu turnira u Berlinu, gde je branila krunu, od Elene Dementijeve.

Prvi set zasluženo je pripao Bugarki obzirom da je najbolja srpska teniserka mnogo grešila, loše je reternirala, ni servis je nije služio, na mreži se nije snalazila...

Pironkova je prvi brejk napravila u šestom gemu, a zatim su do kraja seta obe igračice po jednom oduzele servis protivnice.

Ana je uspela da spasi pet set lopti, delovalo je da se razgoropadila, ali je Pironkova iskoristila još jednu brejk loptu za 6:4.

U prva tri gema drugog seta nijedna teniserka nije uspela da sačuva svoj servis, a to je pošlo za rukom Ani tek za 3:1, ali je Bugarka brzo uzvratila i izjednačila na 3:3.

Igralo se zatim „gem za gem“, dok prvi nosilac turnira nije napravio još jedan brejk, za 6:5, a onda na svoj servis došao do izjednačenja u setovima iskoristivši prvu set loptu.

Finiš drugog seta ipak nije bio nagoveštaj bolje Anine igre u trećem, nastavila je sa serijom grešaka, Pironkova je dominirala i lako stekla prednost 3:0, koju je do kraja i uvećala.

(MONDO)

duledu

Žastin Enan: Odlazim i ne kajem se!

Najbolja teniserka sveta Žastin Enan objavila je u sredu da se povlači iz profesionalnog tenisa. I to odmah.

Odluka Belgijanke je iznenadila sve, jer ima tek 25 godina. U penziju ide sa ubedljivo prvog mesta na WTA listi...

"Ovo je kraj jedne divne avanture, ali takoÄ'e i neÅ¡to o čemu razmiÅ¡ljam jako dugo", izjavila je Enan na konferenciji za medije i Limeletu u Belgiji.

Enanova je četiri puta osvojila titulu na Rolanu Garosu, od čega tri puta zaredom, a u vitrini ima još tri Gren slem trofeja.

Jedina titula koja nedostaje Belgijanki sa četiri najveća turnira je ona sa Vimbldona, iako je na turniru u Londonu igrala dva puta u finalu - 2001. i 2006. godine.

"Odlazim kao svetski Broj 1 i to je jako važno, jer nije isto povući se kada si na vrhuncu karijere, odnosno kada doživiš pad", dodala je Belgijanka još jedan od motiva za momentalno povlačenje.

Prva teniserka sveta je ove sezone imala problema sa formom, a posle poraza od Ruskinje Dinare Safine u trećem kolu turnira u Berlinu, odlučila je da se povuče sa ovonedeljnog turnira u Rimu. Ona je sezonu počela pobedom na turniru u Sidneju, a u četvrtfinalu Australijan Opena izgubila je od Ruskinje Marije Šarapove.

Enan je, zatim, osvojila titulu u Antverpenu, ali je na narednim turnirima ispadala u ranim fazama takmičenja.

"Svoju karijeru sam bazirala na emocijama, a svaka emocija je nestala posle Mastersa u Madridu. Tada sam osetila da je moja karijera dostigla vrhunac i želela sam da napravim pauzu. Ipak, kada sam sve uzela u obzir, mislim da je ovo prava odluka", pričala je Enan.

Prethodno, Enanova je najveću krizu imala tokom 2006. godine, kada je prošla kroz razdovd braka. Tokom većeg dela dosadašnje karijere borila se sa slabim imunitetom, zbog kojeg je često dobijala viruse, koji su je ometali da napravi još bolje rezultate.

"Na povratku kući iz Berlina prošle nedelje donela sam odluku da prestanem odmah".

Ona je tokom osam i po godina profesionalne karijere osvojila ukupno 41 titulu u singlu i dve u dublu i zaradila blizu 20 miliona dolara.

"Odlazim i ne žalim ni za čim. Znam da je ovo prava odluka. Nisam imala ni snage, ni želje da više budem na terenu. Bilo mi je sve teže i teže da treniram, da se razdvajam od porodice. Ja sam ta koja je donela konačnu odluku, morala sam da budem poštena prema sebi. U životu ima i drugih stvari, kojima želim da se posvetim", podvukla je Enan.

Na čelu WTA liste boravi ukupno 116 nedelja. Tu će ostati najmanje do Rolan Garosa, na kojem će izgubiti 1.000 poena. Pitanje je ko će je zameniti na vrhu, Marija Šarapova ili Ana Ivanović.

(MONDO)

duledu

MSL: Zvezda preživela Zrenjanin

Partizan je ponovo pod pritiskom. Crvena zvezda je, za razliku od prošlog gostovanja u "Karadjordjevom parku", kada je samo remizirala, ovog puta je uspešno odradila posao u Zrenjaninu (2:1) i bar na dva sata izjednačila se po broju bodova sa liderom Meridijan Superlige, koji u 31. kolu od 17 sati gostuje OFK Beogradu.

Bodove u duelu sa Banatom crveno-belima doneo je dvostruki strelac Nenad Jestrović. Prvi gol postigao je u 14, a drugi u 32. minutu. Strelac za domaće bio je Vujović u 58. minutu.

Zvezdi je apsolutno i po posedu lopte, prilikama i po golovima pripalo prvo poluvreme, medjutim, u nastavku, a pogotovo finišu utakmice pristalice crveno-belih strepele su za konačan ishod.

Nakon uvodnih desetak minuta koji su protekli u medjusobnom odmeravanju snagu, uz nekoliko pokušaja igrača u crveno-belim dresovima iz daljine, prva prava opasnost pred golom Banaćana rezultirala je vodjstvom gostiju.
Minijatura Koromana po levoj strani, a zatim dobar centaršut, koji je Jestrogol prihvatio u šesnaestercu, onda okrenuo svog direktnog čuvara i pogodio za 1:0.

Pre drugog gola crveno-beli su propustili nekoliko solidnih prilika. Najpre Koroman u 20, potom Burzanović, a onda opet Koroman, da bi u 32. minutu vodjstvo Beogradjana bilo duplirano.

Koroman je izveo korner, razmenivši dupli pas sa Burzanovićem, a zatim je centrirao na drugu stativu, gde je Tomović vratio loptu u sredinu, a Jestrogol je sa peterca glavom samo sproveo u mrežu.

Banat je iz svoje druge prilike na utakmici prepolovio zaostatak. Vujović je u 37. minutu istrčao sam pred Randjelovića i šutirao za malo pored stative, ali u 58. minutu nije bio tako milosrdan prema gostima.

Mišković na levom boku izborio za centaršut pored Ninkova, a Vujović je bio brži od Tomovića, zahvatio loptu levom nogom i matirao Randjelovića.

Nakon prvog, Banat je brzo mogao i do drugog gola. Ipak, u 63. minutu Tomović je sustigao i blokirao Vujevića, a pet minuta kasnije Cavrić je iz izgledne situacije mlako šutirao pravo u Zvezdinog golmana.

Imali su i crveno-beli svoje prilike u nastavku, a najbolju je propustio Jestrović u 80. minutu, kada je nakon proigravanja Milijaša sa osam metara maltene pogodio golmana Filipovića.

Četiri minuta pre kraja utakmice u svlačionicu je morao Segundo Kastiljo, koji zbog ovog crvenog kartona propušta duel narednog kola protiv OFK Beograda.

Ekvadorac je prvu javnu opomenu zaradio u prvom poluvremenu zbog profesionalnog faula na sredini terena kojim je zaustavio kontru Banata, a drugi nakon starta nad Petkovićem.

Brojčanu prednost, ipak, Banat u završnici nije uspeo da materijalizuje, čime je samo na teoriju svoje šanse za opstanak u ligi. Crveno-beli nastavljaju šampionsku trku.

Parovi 31. kola Meridian Superlige:
Banat - Crvena zvezda 1:2
(Vujević 58 - Jestrović 14, 32)

Od 17 časova:

Čukarički - Bežanija
Mladost - Borac
Smederevo - Vojvodina
OFK Beograd - Partizan
Hajduk - Napredak

U subotu, 17. maja, sastaju se: Bežanija - Napredak, Partizan - Hajduk, Crvena zvezda - OFK Beograd, Vojvodina - Banat, Borac - Smederevo, Čukarički - Mladost.

TABELA: Partizan 71, Crvena zvezda (+1) 71, Vojvodina 56, Borac 40, Napredak 38, Hajduk 36, Čukarički 34, OFK Beograd 33, Smederevo 33, Mladost 32, Banat (+1) 28, Bežanija 17.

(MONDO)

duledu

NeiznuÄ'en poraz Ane Ivanović

Sa 59 neiznuÄ'enih greÅ¡aka ne može da se pobedi ni maÅ¡ina koja lansira loptice na treningu, pa ni 64. igračica na WTA listi.

Jednom od najlošijih igara od kada je ušla u svetski vrh, Ana Ivanović je dozvolila sebi luksuz da ispadne od Bugarke Cvetane Pironkove - 1:2 (4:6, 7:5, 2:6).

"Napravila sam previÅ¡e neiznuÄ'enih greÅ¡aka iz oba udarca. Bilo mi je jako teÅ¡ko na terenu", rekla je Ana Ivanović posle jednog od najneprijatnijih poraza ove sezone.

Ipak, Ana neće izgubiti poene, jer joj je ovo prvi put da igra u Rimu. Prethodne dve sezone propuštala je Foro Italiko zbog povreda.

Neće izgubiti, ali neće ni osvojiti poene, u danu kada je prva igračica sveta Žastin Enan objavila da se povlači iz tenisa. Sada su glavni kandidati za WTA Broj 1 Marija Šarapova i Ana Ivanović.

"Nisam uspevala da pronaÄ'em ritam, niti da pronaÄ'em u sebi motiv da se borim. Bila sam slaba danas", dodala je Ivanovićeva, koja jedinu pozitivnu stvar u porazu može da pronaÄ'e u dodatnih nedelju dana za pripremu za Rolan Garos, gde je proÅ¡le godine igrala finale.

"Mislila sam da sam u dobroj formi, kada sam dolazila u Rim. Dobro sam radila, dobro sam se osećala i zato sam jako razočarana. Stvarno sam bila loša", kritikovala je samu sebe Ana Ivanović.

Organizatori u Rimu su očekivali sudar Ane Ivanović i Serene Vilijams, ali do njega neće doći. Za razliku od Srpkinje, Serena nije kiksnula na startu.

Posle povlačenja Žastin Enan, mnoge igračice dobile su ekstra motiv da Å¡to pre zauzmu upražnjeni tron na WTA listi. MeÄ'u njima su i sestre Vilijams, koje se nalaze iza Å arapove, Ivanovićeve, Kuznjecove i Jankovićeve na WTA listi.

"Ana je izgubila danas, ali ja ne razmiÅ¡ljam o njoj, već samo o svojoj igri", izjavila je mlaÄ'a od sestara Vilijams.

"Volim Anu, ona je sjajan igrač, ali želim da se fokusiram samo na sebe", dodala je Serena.

(MONDO)

duledu

RIM: Jelena snažno ka odbrani titule!

Sigurnim korakom Jelena Janković krenula je u odbranu titule u Rimu. Na svom prvom meču na Foro Italiku, u drugom kolu, Džej-Džej je preslišala domaću teniserku Flaviju Penetu sa 2:0 (6:1, 6:4).

Meč na centralnom terenu trajao je nešto duže od sat vremena, u kojem je Italijanka samo u drugom setu bila koliko-toliko ravnopravan rival i dalje aktuelnoj šampionki iz 2007. godine.

U prvom setu, Peneta je osvojila svega sedam poena, od čega su dva bila duple servis greške Srpkinje.

U drugom, četvrti nosilac, Jelena Janković dozvolila je sebi malo opuštanja protiv 29. igračice na WTA listi, Peneta je povela sa 4:2, ali potom glatko izgubila naredna četiri gema.

Sada je 3:0 u meÄ'usobnim susretima u korist BeograÄ'anke, koja će u trećem kolu u četvrtak igrati protiv Marije Kirilenko. Jankovićeva je pobedila Ruskinju na prethodnom turniru u Berlinu i to prilično lako.

(MONDO)