News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 10:24:29 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

(BND) 5 eura free (zavrsen)

Started by El Fenomeno, October 15, 2007, 05:41:43 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Registrujte se ovde http://www.iberobet.com/ ,kad otvorite ovu stranu idite u gornjem desnom uglu na Open Account i popunite podatke koji se traze a u polje Recommended by upisite: tipovi.Da biste aktivirali nalog primicete mail sa linkom za aktivaciju,kada ga otvorite trazice vam username i password koji ste u prethodnom koraku odredili,popunite to i aktivirajte nalog.Kada sve to zavrsite posaljite mail na promociones@iberobet.com i posaljite svoj username i zatrazite svoj bonus,naravno na engleskom.5 eura ce biti na racunu u roku od 24h.Video sam da podrzavaju i moneybookers ali ne znam nesto vise o pravilima za podizanje.Cim saznam nesto vise postovacu.

P.S. Sva pitanja vezana za lov bonusa postavite ovde!!! 8)

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

zox

e gdje si....sta se radi? jbg, izvini nisam imao vremena, stalno sam u nekakvoj zurbi i tako...evo nisam se ni na ovo stigao registrovati, kaze da je vrijeme za ovu sedmicu isteklo, ili tako neto slicno ;D

sta ima kod tebe? ide li to okupljanje i reklamiranje? ;)

duledu

odradio sam sve sto je trebalo sada cemo videti sta dalje.Registrovao sam se oko pola osam mada sam morao da izadjem i sada sam aktivirao bonus code.Moguce da je kasno ali videcemo Pozz za sve. :o :o :o :o :o :o :o :o :o

delmini

LJudi ja sam s tim bonusima samo imo probleme jer kladionice on-line ne žele isplatit vašu dobit ako ste koristili bonus, proglase Vas lovcem na bonuse. Tako da tih njihovih bjednih 5 € ne treba nikome tko je imalo pravi kladioni?er. Primjer dobiješ 200 € i želiš ihj isplatit oni ti nedaju zbog njihova bonusa od 5 € i treba pro?i recimo 2 mj da ti dozvole isplatu!!!

Meni se to dogodilo na sportingbetu da su mi dali bous od 50 € i onda mi nisu htjeli isplatit mislim 400€, nego tek  za 3 mj. kla?enja. tako nemojte nasjedati na tih njihovih 5-10€ bonusa!!!

brd

Pa to nikako nije u redu, da li je to samo sa tom kladionicom ili se i druge tako ponasaju?Da li je to bio bonus bez nekog depozita ili sa depozitom?
Ludo Burazeru!!!

El Fenomeno

Quote from: delmini on October 15, 2007, 11:35:14 PM
LJudi ja sam s tim bonusima samo imo probleme jer kladionice on-line ne žele isplatit vašu dobit ako ste koristili bonus, proglase Vas lovcem na bonuse. Tako da tih njihovih bjednih 5 € ne treba nikome tko je imalo pravi kladioni?er. Primjer dobiješ 200 € i želiš ihj isplatit oni ti nedaju zbog njihova bonusa od 5 € i treba pro?i recimo 2 mj da ti dozvole isplatu!!!

Meni se to dogodilo na sportingbetu da su mi dali bous od 50 € i onda mi nisu htjeli isplatit mislim 400€, nego tek  za 3 mj. kla?enja. tako nemojte nasjedati na tih njihovih 5-10€ bonusa!!!

Desava se i to,ali oni ne mogu da te proglase lovcem na bonuse ako ne varas,a varanje znaci prijavljivanje blize i dalje rodbine,prijatelja,poznanika i naravno da ce da blokiraju racun ako nisi pazljiv.A kad smo kod sportingbeta stvarno me cudi da nisu hteli da ti isplate posto je to veoma dobra kladionica sa fantasticnim rejtingom D+!!!Naravno da se salim,to je krs od kladionice!Meni je najlakse da kazem svima skupite tipa 100 eura i uplatite u Pinnacle,Gamebookers,Bet365...itd. ali j pokusavam da od nule napravimo nesto a u tome imam visegodisnje iskustvo.I ne vidim u cemu je problem,pa ovo ljudi daju za dz tako da ko hoce slobodno nega uzme ovaj bonus a ja cu mu pomoci!!!Pozz

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Promoocija za ovu nedelju zavrsena,uskoro sledi nova!!! :-\

Preporuka za clanove:

brd

Ja sam se prijavio pre toga i poslao mail u toku dana, sad cemo da vidimo dal' ce da ispostuju taj bonus.
Ludo Burazeru!!!

duledu

Dobio sam 5e,mada nisam ocekivao s obzirom da je ZOX spomenuo da je gotovo za ovu nedelju.

El Fenomeno

Quote from: duledu on October 16, 2007, 02:59:05 PM
Dobio sam 5e,mada nisam ocekivao s obzirom da je ZOX spomenuo da je gotovo za ovu nedelju.

Jeste gotovo za ovu nedelju ali si ti odradio registraciju mnogo pre kraja promocije tako da u svakom slucaju kraj promocije ne utice na tebe.I kao sto su obecali za manje od 24h 5 eura je na racunu.Bravo za njih a i za sve one koji su uhvatili bonus!!!

Preporuka za clanove:

brd

I ja sam dobio.Bravo za ovu kladionicu.
Ludo Burazeru!!!

El Fenomeno

Quote from: brd on October 16, 2007, 05:26:57 PM
I ja sam dobio.Bravo za ovu kladionicu.

Svaka cast,mada iskreno nisam zadovoljan koliko nas je uhvatilo bonus.Po ovome do sada samo 3 uhvacena bonusa,a toliko nas ima.Ova promocija je trajala veoma kratko,desava se da neke promocije traju i po nekoliko dana pa cak i meseci,ali bas zbog ovih stvari moj je predlog svima da uvek kad ste za kompom posetite forum jer u protivnom mozete propustiti stvarno dobre promocije.Kad je rec o ovoj do sada su sve ispostovali i mislim da ce biti dobri za saradnju a moram da pohvalim i njihov support koji je veoma brzo odgovorio na nekoliko mojih pitanja.U svakom slucaju puno srece svima koji su uhvatili i postavljajte vase utiske.Pozz  ;)

Preporuka za clanove:

Pink Floyd

Nazalost, ja sam ga omasio...
Evo tek sad citam... Imao sam problema nekih sa zdravljem pa nisam bas bio za komp... :(
"I'll See You on the Dark Side of the Moon"

Belgrade

ima skype da instaliram samo zbog Admina :)
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno

El Fenomeno

Quote from: audioslave on October 16, 2007, 07:04:59 PM
ima skype da instaliram samo zbog Admina :)

E svaka ti je zlatna!!! :D

Preporuka za clanove: