News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:37:24 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 10.03.2008.

Started by El Fenomeno, March 10, 2008, 11:57:20 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

NBA: San Antonio se odbio od Å akila O`Nila

Šakilu O`Nilu, Stivu Nešu i Amariju Stoudemajeru, bila je potrebna svesrdna pomoć tima da bi prekinuli lošu seriju i dobili "Big game" protiv San Antonio Sparsa - 94:87.

Sa šestoricom "dvocifrenih" košarkaša, Finiks Sansi uspeli su da dobiju derbi. Neš je ubacio 19, uz 14 asistencija, Grent Hil 18, Stoudemajer 16, O`Nil 14, uz 16 skokova, Radža Bel 11 i Leandro Barbosa deset poena, na šta Parker, Dankan, Djinobili i ostali nisu imali odgovor.

Tri dana posle 36. rodjendana, Šakil O`Nil pokazao je da može da bude velika sila u Finiksovom timu i da ne mora da znači da je ovaj tim pogrešio kada ga je doveo u svoje redove za Šona Meriona.

U ofanzivi imao je 14 poena, ali u defanzivi 16 skokova i nekoliko snažnih odbrana. Da mu je mnogo stalo da se u drugoj polovini 40ih dokopa šampionskog prstena, O`Nil je pokazao kada se zaleteo za jednom loptom i završio u trećem redu tribina.

"Mislim da sam udario momka. Pokušao sam da izbegnem decu", opisao je centar Sansa trenutak kada je nesrećni navijač dobio lakat u lice.

San Antonio je bio nadomak pobede u "Amerikan Erlajns Centru", ali je domaći tim napravio seriju 14:2 u poslednja tri i po minuta, za tek četvrtu pobedu u deset mečeva sa Šakilom O`Nilom.

Dva sigurna izvodjenja slobodnih bacanja slovenačkog reprezentativca Bena Udriha, svega 4,6 sekundi pre kraja meča u "Stejpls Centru", dovela su priliku Kobiju Brajantu za "meč viner" šut u poslednjem napadu.

Bek Lejkersa nije pogodio, tako da je Sakramento pobedio u Los Andjelesu - 113:114. Bio je to tek drugi poraz Lejkersa u poslednjih 15 mečeva.

"Vau! Iskoračili smo ispred jednog od najboljih timova! Šteta što ne umemo da iskoračim pred lošim timovima", prokomentarisao je pobedu nad favoritom "prgavi" bek Sakramenta Ron Artest, aludirajući na poraz od drugog najlošijeg tima lige, Minesote, u petak (103:111).

Vladimir Radmanović ponovo je bio starter za Lejkerse, a za 22 minuta u igri ubacio je devet poena, uz tri skoka i dve asistencije.

MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Milošević: Neću iz DS-a, zbog fotelje u FSS!

Savo Milošević, jedan od onih koji su pominjani kao mogući naslednici Zvezdana Terzića na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije, izjavio je za "Press" da mu ne pada napamet da menja članstvo u DS zbog fotelje na Terazijama.

"Ako bi mi neko kao uslov da postanem predsednik FSS tražio da se odreknem članstva u DS-u, smatrao bih to ucenom, a ja na ucene ne pristajem! Ja sam iz Bosne, a poznato je koliko smo mi tvrdoglavi. Proradio bi inat u meni i, iz principa, odbio bih mesto predsednika Saveza, jer moje je pravo da budem član koje hoću stranke", rekao je Milošević, rekorder po broju nastupa u dresu fudbalske reprezentacije naše zemlje.

Osporavanje Miloševićevog članstva u Demokratskoj stranci, navodno, dolazi zbog toga što FIFA i UEFA ne dozvoljavaju da se državne vlasti mešaju u rad naiconalnih fudbalskih saveza, koji su u članstvu te dve organizacije.

"Kao prvo, ja sam član DS-a, a ne funkcioner, tako da ne vidim zaÅ¡to bi FIFA i UEFA imale bilo Å¡ta protiv mog postavljanja na čelo FSS. Njima ne može da smeta to Å¡to sam član DS-a, ali nekima kod nas očigledno može, čim uopÅ¡te i pokreću to pitanje. MeÄ'utim, ja nikada ne bih dozvolio da mi neko ograničava ljudska prava time Å¡to bi mi branio da budem član bilo koje stranke. Taj koji bi mi postavljao takav uslov bio bi najobičniji licemer!", poručuje MiloÅ¡ević, koji će fudbalsku karijeru nastaviti u ruskom Rubinu iz Kazanja.

"Neću da vodim Savez iz Kazanja"

To svakako umanjuje mogućnost da upravo Milošević nasledi Terzića na čelu nacionalne kuće fudbala. Pored toga, nekadašnji golgeter Partizana nije ni u aktuelnom sazivu Skupštine FSS, tako da bi za predsednika Saveza mogao da bude biran tek posle izbora na svim nivoima u fudbalskoj organizaciji, odnosno ako bi postao jedan od 80 članova Skupštine.

"Pa, jedino da budem predsednik iz Kazanja. Šalim se, naravno. Mene iz Saveza niko nije zvao, niti mi je bilo šta nudio. Video sam da su me mediji proglasili za potencijalnog Terzićevog naslednika, ali ja sam sve vreme govorio da nisam još završio karijeru i da nameravam da igram bar još godinu dana. Tako će i biti, jer sam se dogovorio sa Rubinom i nastavljam karijeru u Rusiji. Ipak, veoma sam zainteresovan da jednog dana, kad završim karijeru, preuzmem funkciju predsednika Saveza. To nikad nisam krio", kaže Milošević, koji ima 35 godina.

"Moja želja je da odigram joÅ¡ jednu sezonu, meÄ'utim, ljudi iz Rubina mi nude ugovor na dve godine. Ekipa iz Kazanja trenutno se nalazi u Antaliji na pripremama i ja u ponedeljak putujem tamo, pa ćemo se dogovoriti i oko toga", otkriva levonogi napadač, koji želi da ostane u fudbalu, ali ne kao trener.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Čačanski rasisti tukli fudbalera Opakua

Rasizam je ponovo eksplodirao na čačanskom fudbalskom stadionu. Posle meča Meridian Superlige izmedju Borca i Bežanije u subotu, četvorica huligana vredjali su i pretukli fudbalera tog kluba Salomona Opakua (20) iz Gane.

Da problem bude veći, zbog rasističkih uvreda iz Borca je pre dve godine otišao Majk Tamvanjera. A, ako ima nešto dobro u celoj tužnoj priči je to što su četvorica napadača uhapšena!

Posle napada u subotu popodne, Opakuu su u Urgentnom odeljenju čačanske bolnice lekari konstatovali lakše povrede i ugruvanost. Ubrzo posle ovog incidenta, šestorica mladića provedena su u policiju, a četvorica su zadržana pos sumnjom da su počinili krivična dela izazivanja nacionalne, verske, rasne mržnje i netrpeljivosti.

Policija još nije izdala zvanično saopštenje, tako da nije poznato da li su privedeni napadači osumnjičeni i za fizički napad.

"Sa dvojicom prijatelja krenuo sam u hotel "Morava", gde sam stanovao. Odjednom sam osetio udarac u potiljak, mislio sam da se neko šali. Medjutim, kada sam se okrenuo video sam da su to navijači Borca. Bilo ih je desetak, vikali su kako mrze crnce, tukli meč, šutirali", prepričao je ovaj dogadjaj Opaku za "Sport".

"Podigli su me prijatelji, tu se stvorio i policajac, koji me je zaštitio, stavio u kola i odvezao u bolnicu. Frustriran sam ovime što se dogodilo. Viza mi je istekla, želim da se što pre vratim kući", najavio je Opaku beg iz Srbije u svoju Ganu.

Inače, mladi fudbaler bio je na tromesečnoj probi u Borcu. Nije prošao. Ali, i Srbija je pala na još jednoj probi... Nije prošla!

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Da nije sudija Juve bi bio lider Serije A

Legendarni italijanski trener Arigo Saki tvrdi da sudije ove sezone u Seriji A favorizuju Inter, kao Å¡to su to pre nekoliko godina radili sa Juventusom.

"Nemam običaj da komantarišem sudjenje, ali ovo što se dogadja na italijanskim terenima me podseća na sudjenje iz Modjijeve kuhinje. Na žalost zbog grubih grešaka mnoge ekipe bivaju oštećene", rekao je Saki.

Istraživanje "šta bi bilo da nije bilo velikih grešaka arbitara", sprovela je "Gazeta delo Sport" i došla do zaključka da bi lider šampionata Italije sigurno bio Juventus, pošto je izgubio čak 12 bodova zbog sudijskih previda, dok je aktuelnom šampionu dosudjeno nekoliko veoma sumnjivih penala i to, pri nepovoljnim rezultatima za "neroazure".

Poslednja u seriji sudijskih grešaka dogodila se u subotu protiv Redjine, kada je pri rezultatu 0:0, dosudjen nepostojeći jedanaesterac za Inter zbog prekršaja nad Estebanom Kambijasom, iako su svi na "Meaci" i pored TV ekrana videli da se prekršaj dogodio izvan kaznenog prostora. Glavni arbitar odmah je pokazao na belu tačku, omogućivši četi Roberta Manćinija da pobedom proslavi stoti rodjendan kluba.

"Sudjenje u 'Modjijevom stilu' mi se nimalo ne svidja. Ovo protiv Redjine je bilo toliko očigledno da ne zaslužuje komentar", dodao je nekadašnji trener Parme, Milana, Atletiko Madrida i reprezentacije Italije.

Podsećanja radi, bivšem čelniku Juventusa Lućanu Modjiju zabranjeno je bavljenje fudbalom na pet godina zbog "Kalčopoli" skandala koji je pre dve godine potresao Apenine.

Preporuka za clanove: