News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:47:48 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 23.02.2008.

Started by El Fenomeno, February 23, 2008, 09:27:35 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Cibona dobila odlaganje, Partizan traži 20:0

Košarkaši Cibone ipak neće doći u Beograd na subotnji meč 22. kola NLB lige protiv Partizana, pošto su čelnici regionalnog takmičenja uvažili njihovu molbu za odlaganjem susreta. Partizan, medjutim, traži da se utakmica registruje službenim rezultatom 20:0 za srpskog šampiona.

"Posle primljenog dopisa od Cibone, kao i stava Ministarstva spoljnih poslova Hrvatske da se zbog ogromnog sigurnosnog rizika ne preporučuje odlazak u Beograd, utakmica 22. kola izmedju Partizana i Cibone neće se igrati", navodi se u saopštenju na sajtu regionalnog takmičenja.

Direktor NLB lige Josip Bilić rekao je da je odluka o odlaganju utakmice doneta shodno propisima.

Na pitanje da li očekuje negativnu reakciju iz Partizana, čiji je zahtev zanemaren, Josip Bilić je rekao: "Nemojte me to pitati. Ne želim da ulazim u te stvari niti da prejudiciram reakciju Partizana".

Potpredsednik Partizana Djordje Čolović za MONDO nije hteo da komentariše odluku čelnika regionalnog takmičenja i uputio nas je na saopštenje koje su crno-beli izdali ranije u petak.

U odgovoru na faks Cibone u kojem Zagrepčani obaveštavaju Partizan da zbog "poslednjih dešavanja" ne mogu da dodju u Beograd, na zvaničnom sajtu crno-belih navedeno je da je beogradski klub preduzeo sve potrebne mere da obezbedi regularno odigravanje utakmice i apsolutnu sigurnost i bezbednost gostujućeg tima.

"Zbog toga ne možemo prihvatiti vaš zahtev za odlaganjem utakmice, već ćemo tražiti da se primene odredbe člana 59. stav 1. Propozicija natjecanja NLB lige i da se utakmica Partizan - Cibona registruje službenim rezultatom".

Ostale utakmice 22. kola se igraju

Predsednik NLB lige Radovan Lorbek poručio je da je da su Ciboni izašli u susret, ali da će svi ostali mečevi 22. kola biti odigrani po unapred utvrdjenom terminu.

"Cibona je, shodno odluci Ministrastva unutrašnjih poslova Hrvatske, poslala zvaničan dopis za odlaganje meča sa Partizanom u Beogradu jer su zabrinuti za svoju bezbednost. Mi nismo ubedljeni da je ta odluka prava, ali smo uvažili njihovu molbu za odlaganjem. Mislim da ćemo u veoma kratkom roku uspeti sa Partizanom da pronadjemo nov 'pametan termin'. Problem samo predstavlja Partizanov kalendar, jer oni igraju i Evroligu pa će biti malo teže", izjavio je Lorbek.

Lorbek je odbacio mogućnost da se utakmice srpskih klubova u NLB ligi igraju na neutralnom terenu.

"Nema potrebe za izmeštanje mečeva van Srbije. Sigurno da sve ovo što se dešava u Srbiji utiče na NLB ligu, ali takodje znamo da smo mnogo više problema imali kada je ova liga oformljena. Pre šest godina imali smo složeniju situaciju i mnogo manju podršku, pa smo uspeli da se izborimo sa tim, tako da mislim da će se i ovo veoma brzo srediti", istakao je Lorbek.

Prvi operativac regionalnog takmičenja Roman Lisac rekao je da će se o svemu odlučivati "u hodu".

"Svi se nadamo da će kosovska kriza što pre biti rešena i da to neće uticati na regularnost takmičenja", rekao je Lisac.

U saopštenju objavljenom na sajtu Partizana navodi se da će svima koji su kupili ulaznice za utakmicu protiv Cibone novac biti vraćen u ponedeljak, 25. februara. Potrebno je da navijači dodju u prostorije kluba od 10 do 15 časova i donesu ulaznicu na uvid.

MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

NBA: Prva pobeda Finiksa sa Å ekom

Šakil O'Nil upisao je prvu pobedu u dresu Finiksa. Snažni centar zabeležio je četiri poena i 14 skokova, a Sansi su savladali lidere Istoka Boston Seltikse rezultatom 85:77.

Dva dana ranije, na O'Nilovom debiju, Finiks je pred svojim navijačima izgubio od Los AnÄ'eles Lejkersa uz čak 130 primljenih poena. Ovog puta su NeÅ¡ (18p, 7sk, 5as), Studemajer (28p, 6sk) i drugovi dozvolili gostima da do poluvremena ubace samo 30 poena.

Boston je prvi put ove sezone vezao tri poraza. Kevin Garnet (19p) i ekipa donedavno su imali skor 16-0 protiv ekipa sa Zapada, ali se na aktuelnoj turneji izrazito loše provode. Prethodno su poraženi od Denvera i Golden Stejta, a probaće da poprave utisak protiv Portlanda i Klipersa.

"Zapad nije za zezanje. Rekao sam pre polaska na put da će ova turneja biti veliki test za nas i ona je to i postala", rekao je Garnet, kog je u potpunosti nadigrao mladi Amari Studemajer.
Finiks se praktično izjednačio na vrhu Zapadne konferencije sa Nju Orleans Hornetsima, koji su kod kuće doživeli neočekivano ubedljiv poraz od Hjustona - 80:100.

Kada bi Trejsi Mekgrejdi (34p, 6as) i Jao Ming (28p, 14sk) uvek igrali tako dobro, Hjuston bi bio ozbiljan kandidat za osvajanje titule. Ovako su jedanaestim uzastopnim trijumfom stigli tek do sedmog mesta na tabeli Zapada.

Hornetse kao da je uspavao boravak na prvom mestu, pa osim Dejvida Vesta (20p, 10sk) niko nije pružio zadovoljavajuću partiju. Predrag Stojaković takoÄ'e bled, sa samo osam koÅ¡eva za 31 minut, uz Å¡ut iz igre 3-10.

Ni preostala dvojica srpskih internacionalaca nisu bili zapaženi u porazima svojih timova.

Iako u startnim petorkama, Nenad Krstić i Darko Miličić odigrali su po petnaestak minuta uz simboličan učinak, Nju Džersi je izgubio od Indijane, a Memfis je Dalasu poslužio samo kao sparing partner.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Boško Janković: Samo da ne bude rata

Reprezentativac Srbije Boško Janković u Palermu ima klupskog druga Albanca, Samira Ujkanija.

U paralelnom intervjuu za list "Korijere dela sera", koji je u subotu preneo "Kurir", obojica su izrazila nadu da se kriza na Kosovu i Metohiji neće izroditi u novi oružani sukob.

"Naravno da sam pogoÄ'en ovim Å¡to se deÅ¡ava, jer Kosovo puno znači svim Srbima. Najvažnije je da ne bude rata. Samir i ja smo sportisti, neka političari reÅ¡avaju ovu situaciju", rekao je Janković.

Ujkani je otkrio da mu je upravo nekadašnji as Crvene zvezde pomogao kada je iz Belgije stigao na Siciliju. Njih dvojica najčešće pričaju o fudbalu i filmovima, dok politiku zaobilaze u širokom luku.

"Fudbaleri smo, nismo vojnici. Trudimo se da pričamo o nekim normalnim, lepim životnim stvarima i da izbegavamo razgovore na temu Kosova".

Jankoviću se kod Ujkanija dopada što je pozitivna ličnost, uvek spremna za šalu, dok Albanac, koji je kao klinac upoznao i Nenada Jestrovića, kaže da na saigrača iz Srbije "uvek može da se osloni".

"O Bošku imam da kažem samo lepe stvari i drago mi je što sam upoznao takvog čoveka. Na njega uvek možeš da se osloniš. Iskreno se nadam da će tako ostati u budućnosti", rekao je Ujkani.

Janković je izjavio da srpskim fudbalerima verovatno ne bi predstavljalo problem da jednog dana igraju protiv Kosova, ali da takav duel sigurno ne bi prihvatili navijači.

Ujkani je već sa šest godina otišao sa Kosova u Belgiju i reprezentativac je Albanije.

Preporuka za clanove: