News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:16:55 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 20.02.2008.

Started by El Fenomeno, February 20, 2008, 10:14:36 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Bora Milutinović:Možda sednem na klupu Srbije

Iskusni srpski stručnjak Bora Milutinović, koji je sa pet različitih reprezentacija učestvovao na Mundijalima, nije isključio mogućnost da jednog dana sedne na klupu Srbije.

Iako je pre nekoliko godina Milutinović odbio da postane selektor "orlova", on je u intervjuu "Sportu" rekao da je bio veoma blizu dogovora sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije.

"Nada uvek postoji. Ne volim mnogo da pričam na tu temu. Jedino što mogu da kažem je da sam pre nekoliko godina bio veoma blizu prihvatanja uloge selektora posle razgovora sa Draganom Stojkovićem Piksijem", izjavio je Milutinović.

On je posle mnogo iskustva ipak ustuknuo pred jednim izazovom - selektorskom funkcijom reprezentacije Jamajke. U periodu od novembra 2006. do novembra 2007. pokušao je ni od čega da napravi nešto na klupi nacionalnog tima Jamajčana, ali ipak nije uspeo u toj nameri.

"Super su oni, ali loše razmišljaju. Uz to nemaju ni lopte, ni golove, veoma su siromašni", dodao je Milutinović.

On je izjavio da je dobre rezultate beležio zahvaljujući pravim odnosima koje je gradio sa igračima. Prema njegovom mišljenju psihologija je važnija od taktičkih zamisli.

"Odnos sa igračima je najvažniji. Sa svim timovima sam pravio takav ambijent da je neko neupućen sa strane mogao da pomisli da sam potpuno neozbiljan. Posle uspeha su me pitali da li mislim da sam mudrac. Mudrac ne treba da kaže da je mudrac, to treba svet da prosudi", dodao je Milutinović.

Srpski stručnjak je, uprkos činjenici da će u septembru napuniti 64 godine, odnosno da će na Mundijalu u Južnoj Africi 2010. imati bezmalo 68 godina, izjavio da razmišlja o novoj, šestoj avanturi.

"Teško je iz perspektive trenera pričati o tome. Treneri ne mogu da prave planove. Važno mi je da i dalje posedujem nesmanjeni entuzijazam i želju za radom", zaključio je Milutinović.

MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

NaÄ': JeÅ¡iću, znam zaÅ¡to sam sklonjen

NekadaÅ¡nji fudbaler Partizana, sada ÄŒukaričkog, Albert NaÄ' žestoko se naljutio zbog indirektnih optužbi za nameÅ¡tanje prvenstvene utakmice Bežanija - Partizan (3:4), koje je izrekao Miodrag JeÅ¡ić.

Ješić je 2006. godine bio trener crno-belih, koji su u prvom kolu gubili 3:1, a onda u nastavku napravili preokret. Predsednik Zajednice superligaša Dragan Aca Bulić tvrdi da je taj meč bio namešten, a Ješić je podsetio da je njegov stručni štab posle utakmice reagovao sklanjanjem iz tima trojice igrača.

"JeÅ¡ić je rekao da nas trojica, koje je tada sklonio iz tima, Saveljić, Radonjić i ja, ne zaslužujemo dres Partizana. A ja tvrdim da njemu kao treneru i joÅ¡ nekim ljudima nije bilo mesto u klubu. Jeste bila čudna utakmica, to i vrapci znaju, a sve priče koje su i tada kružile trebalo bi da provere nadležni organi", rekao je NaÄ' za "Večernje novosti".

Popularni "atomski mrav" kaže da zna pravi razlog svog sklanjanja iz tima.

"To znaju i tadaÅ¡nji moji saigrači, a znaju i fudbaleri Bežanije! Ne samo zaÅ¡to su odstranjeni Saveljić, Radonjić i NaÄ', već i Stojkov, koji je bio na klupi na tom meču. To nije imalo veze sa igrom, već sa nekim stvarima posle utakmice. A i nije nas sklonio JeÅ¡ić, već su neki drugi ljudi doneli takvu odluku! I to je jedan od razloga zbog kojih sam otiÅ¡ao iz Partizana".

Jedna od legendi novije istorije Partizana mirno prati negativna dešavanja u srpskom fudbalu, čekajući skori epilog.

"Klupko je počelo da se odmotava, samo neka nadležni nastave da rade svoj posao i sve će izaći na videlo. Kada sam odlazio iz Partizana, svi se sećate da sam rekao da će doći dan kada ću da progovorim i da ću imati mnogo toga da kažem. E, taj dan će uskoro doći", nagovestio je NaÄ'.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

NBA: Kid konačno prešao u Dalas!

Plejmejker Džejson Kid vratiće se u svoj prvi NBA klub, Dalas Maverikse, poÅ¡to je u utorak konačno postignut dogovor izmeÄ'u teksaÅ¡kog kluba i Nju Džersi Netsa, preneli su američki elektronski mediji.

Jedan od najboljih plejmejkera lige otići će u Dalas u društvu krila Malika Alena i beka Entoana Rajta, u zamenu za plejmejkera Devina Herisa, centra De Saganu Diopa, krilo Morisa Agera, beka Trentona Hasela, kao i igrača koji se praktično penzionisao, Kita Van Horna.

Nju Džersi će uz paket od četiri košarkaša dobiti tri miliona dolara i dva "pika" iz prve runde drafta.
Pregovori oko ovog "trejda" traju više od nedelju dana, a Van Horn i Hasel zamenili su Džerija Stekhausa i Devina Džordža, koji su u prvobitnoj varijanti bili predloženi za odlazak u Nju Džersi.

Glasine o razmeni pratile su Kida joÅ¡ od proÅ¡le sezone, kada su Netsi bili blizu dogovora da ga poÅ¡alju u Los AnÄ'eles Lejkerse. On je u januaru javno zatražio da ode iz kluba.

Nju Džersi ove sezone ima učinak od 23 pobede i 30 poraza i deli Å¡esto mesto Istočne konferencije sa Filadelfijom. Netsi su, meÄ'utim, izgubili 14 od poslednjih 20 utakmica.

Kid 2007/08 ima prosek od 11,3 poena, 10,3 asistencije i 8,1 skoka po meču.

Poslednji voz za titulu

Sjajni plejmejker počeo je NBA karijeru u Dalasu 1994. godine, odakle je posle nešto više od dve sezone prešao u Finiks.

Iz Arizone je pred početak sezone 2001/02 otišao u Nju Džersi i tim koji je bio "topovska hrana" pretvorio u dvostruke uzastopne finaliste plej-ofa. Netsi od 2004. nisu imali zapaženiji učinak u doigravanju.

Dalas je godinama jedan od najboljih timova lige, ali nije uspeo da osvoji titulu, čak ni kada je 2006. u finalu vodio 2:0 protiv Majamija.

Mavsi su zamenili mladog i perspektivnog Herisa za igrača koji sledećeg meseca puni 35 godina, ali koji - smatraju oni - ima dovoljno energije i snage da tim povede do šampionskog prstena.

Ovo je treća trampa favorita iz Zapadne konferencije u poslednjih mesec dana. Pre pauze za Ol star meč Finiks je doveo Šakila O'Nila iz Majamija, a Lejkersi Pau Gasola iz Memfisa.

Odlično je prošao i Van Horn, koji nije igrao više od godinu dana, ali Dalas i dalje ima prava na njega. Njegova funkcija u trampi je da uspostavi ravnotežu u platama igrača koji dolaze i napuštaju dva tima.

Van Horn će potpisati novi ugovor, a zatim biti poslat u Nju Džersi. Za to će dobiti oko četiri miliona dolara, ali teško da će ponovo zaigrati za Netse, čiji je član već bio.

(Beta)

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

NBA: Lebron ne može sam, pao i Boston

Na krilima uspeha posle "Ol star" utakmice u Nju Orleansu Lebron Džejms nije mogao da pomogne svom timu u meču protiv Hjustona - 85:93.

Klivlend je upisao 25. poraz ove sezone, uprkos činjenici da je najkorisniji igrač meča svih zvezda NBA lige zabeležio "tripl-dabl" - 26 poena, 13 skokova i 11 asistencija.

Odlični Rokitsi, predvoÄ'eni Raferom Alstonom, koji je upisao 22 poena, produžili su uspeÅ¡nu seriju na devet utakmica bez poraza.

Veliki dobrinos slavlju u Klivlendu dali su Trejsi Mekgrejdi sa 17 poena i osam asistencija i Jao Ming, koji je postigao 16 pogodaka i imao 14 uhvaćenih lopti.

Lejkersi su pred svojom publikom ubedljivo nadigrali Atlantu sa 122:93, zahvaljujući, pre svega, nadahnutim partijama Kobija Brajanta i Pau Gasola, koji su upisali po 23 poena. Vladimir Radmanović takoÄ'e je bio raspoložen u noći izmeÄ'u utorka i srede, upisavÅ¡i 14 poena, uz po četiri skoka i asistencije kao član prve petorke pobedničkog tima.

U ekipi Atlante istakao se Džo Džonson sa 18 poena.
http://www.youtube.com/watch?v=YrGZhfAbcSc&eurl=http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=87515

Denver je na svom terenu uspeo da obori na pleća ekipu sa najboljim skorom u ligi, Boston, rezultatom 124:118. Domaći igrači odlično su namestili ruku protiv favorizovanih Seltiksa i sa ukupno 51 odsto šuta iz igre uspeli da slome tim, koji je ove sezone samo deset puta poražen.

Kod Nagitsa najbolji su bili Alen Ajverson sa 28 poena, sedam skokova i 11 asistencija i Karmelo Entoni sa 29 pogodaka i sedam uhvaćenih lopti.

U gostujuću ekipu, posle pauze od gotovo mesec dana, vratio se Kevin Garnet, ali prema očekivanju, nije ostvario zapaženiji učinak - četiri poena uz osam skokova. Najbolji su bili Pol Pirs sa 24 poena i Rejdžon Rondo koji je ubacio koš manje.

Minesota je bez mnogo muke nadigrala Filadelfiju (104:88) upisavši tek dvanaestu pobedu ove sezone. Marko Jarić je trijumfu doprineo sa 15 poena, četiri skoka, dve asistencije i ukradene lopte za 26 minuta provedenih na parketu.

Ubedljiv trijumf ostvario je i San Antonio protiv Å arlota - 85:65, uz 18 poena Manu Đinobilija, ali i dalje bez povreÄ'enog Tonija Parkera.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Terzić preneo ovlašćenja na potpredsednika

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Zvezdan Terzić odlučio je da prenese ovlašćenja rukovoÄ'enja savezom na jednog od četvorice potpredsednika, piÅ¡e beogradska sportska Å¡tampa.

Prema "Sportskom žurnalu", Terzić, koji se prema sopstvenim tvrdnjama nalazi u SAD na usavršavanju, ovlašćenja će preneti na Tomislava Karadžića, predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine i Partizana.

"Kurir", meÄ'utim, piÅ¡e da će Terzić ovlašćenja preneti na DuÅ¡ana ĐorÄ'evića, a to potvrÄ'uje i Tomislav Karadžić. "Procenili smo da bih kao predsednik Partizana doÅ¡ao u neku vrstu sukoba interesa. Odlučili smo se za prenos ovlašćenja, jer, recimo, postoji mogućnost da Terzić ne zavrÅ¡i sve svoje poslove u SAD, da zakasni sa povratkom i to bi moglo da nam blokira rad", rekao je Karadžić.

Terzić je ranije najavio povratak u Srbiju 27. februara.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Partizan protiv odlaganja prvenstva

Sportski direktor Fudbalskog kluba Partizan Ivan Tomić protivi se ideji da se prolećni deo prvenstva, predviÄ'en za 1. mart, odloži.

"To bi bila još jedna u nizu grešaka, jer bi samo dodatno skrenulo pažnju na negativne stvari. Smatram da je poenta da se sve što pre privede kraju, pa da posle toga svi mi sportski radnici počnemo da oživljavamo fudbal, da ga popularišemo na sve moguće načine, da opet rezultatska neizvesnost privuče ljude na tribine", izjavio je Tomić.

Prolećni deo fudbalske sezone trebalo bi da bude otvoren najvećom utakmicom srpskog fudbala izmeÄ'u Crvene zvezde i Partizana, ali prvi put bez publike, zbog kazne koju su dobili crveno-beli.

Tomić se osvrnuo i na aktuelne dogaÄ'aje u srpskom fudbalu, tačnije hapÅ¡enjima fudbalskih radnika, pričama o nameÅ¡tanju, neplaćanju poreza državi...

"Sve ovo što se poslednjih dana provlači po medijima, deluje pogubno po fudbal, jer je onda savim normalno da se ljudi zapitaju zašto bi uopšte i dolazili na utakmice, kada se dešavaju takve stvari, o kojima se stalno priča. Moj zadatak, i ljudi koji rade u Partizanu, jeste da postižemo dobre rezultate, imamo igru i da pokušamo da dovedemo na naš stadion što više navijača, a posebno dece, koju uslovno rečeno treba vaspitavati da žive zdrav i sportski život. To je možda čak i najvažniji naš zadatak. Obaveza svih nas koji radimo u fudbalu, i posebno Partizanu, jeste da svojim ponašanjem zaslužimo poverenje ljudi koji vole ovaj sport i da ih time vratimo na stadione", rekao je Tomić.

(MONDO)

Preporuka za clanove: