News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:25:24 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 17.02.2008.

Started by El Fenomeno, February 17, 2008, 11:26:33 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Fudbaler Partizana hapšen u Dubaiju

Umesto sa saigračima u Beogradu, fudbaler Partizana Mladen Lazarević završio je u zatvoru u Dubaiju!

Levi bek crno-belih nastradao je ni kriv ni dužan. Njegov peh je bio u tome što identično ime i prezime nosi vodja četvoročlane srpske bande koja je prošle godine u Emiratima izvela spektakularnu pljačku dijamanata!

Igrač crno-belih, posle nekoliko časova provedenih u pritvoru, gde je bio okružen okorelim kriminalcima, pušten je, ali još ne može da krene za Beograd, pošto mu nije vraćen pasoš.

"Još pre dve nedelje kada smo dolazili u Dubai zadržali su me četiri sata na aerodromu, jer sam imao problema s vizom. Ali, ono što se desilo u subotu bilo je tri puta gore. Lik koji je nedavno opljačkao dijamante zove se isto kao ja. Kada je službenica na pasoškoj kontroli pročitala moje ime, počela je da se trese, nije smela da me pogleda! Nisu mi stavljali lisice, ali odmah su me ubacili u neki kombi i odveli u zatvor pored aerodroma. A tamo... Najgori kriminalci igraju basket i dižu tegove, kao na filmovima! Kada sam ušao odeven u klupsku trenerku, gledali su me kao da sam pao s Marsa! Onda su se potukli izmedju sebe oni što su igrali basket, a policajci su kod jednog pronašli nož! Tamo su me zadržali oko sat vremena!", rekao je Lazarević za "Press".

Fudbaler Partizana kaže da je sreća u nesreći to što je na mobilnom telefonu imao taman toliko kredita da se javi portparolu Marku Vjetroviću, koji je igrom slučaja ostao u Dubaiju!

"Zvao sam Marka, on je odmah potegao neke veze u srpskom konzulatu i vratili su me na aerodrom. Ali, tamo je jasno stajalo da je raspisana poternica za Mladenom Lazarevićem, i čim se moje ime pojavi u kompjuteru, odmah piše „block card"! U prevodu - ne mogu nigde da mrdnem. Uzalud sam pokušavao da im objasnim da sam nevin, da sam dolazio i prošle godine, da sam sve vreme bio sa ekipom na relaciji hotel-trening. Ništa nije pomoglo!", kaže Lazarević.

"Posle 14 sati mrcvarenja, konačno su me pustili, a onda sam krenuo u hotel u koji je odseo Marko. Postignut je dogovor da odemo u Abu Dabi, gde ćemo da obavimo razgovore sa čelnim ljudima njihove policije, kako bi me skinuli s poternice i sredili da više nemam sličnih problema. Nadam se da ću sve to da rešim, pa ću valjda kući, mada nisam još ni pasoš dobio nazad", zaključio je malerozni fudbaler Partizana.

MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

NBA: Bibi u Atlanti, četvorica u Sakramentu!

Plejmejker Majk Bibi prešao je iz Sakramento Kingsa u Atlanta Hokse, dok su u suprotnom smeru otišla čak četvorica igrača - plejmejkeri Entoni Džonson i Tajron Lu, peti "pik" iz 2006. godine Šelden Vilijams i centar Lorencen Rajt.

Atlanta trenutno zauzima deveto mesto na tabeli Istočne konferencije i nada se da će Bibi i Ol star bek Džo Džonson uspeti da odvedu ekipu do prvog nastupa u plej-ofu još od 1999. godine.

Hoksi su obezbedili usluge jednog od renomiranih plejmejkera NBA lige, a da se nisu odrekli nijednog od igrača na kojima planiraju da grade budućnost, kao što su Džoš Smit, Marvin Vilijams, Džoš Čildres, Al Horford i Zaza Pačulija.

Bibi je na početku sezone dugo pauzirao zbog povrede palca, ali je na 15 mečeva po povratku na teren beležio u proseku 13,5 poena i pet asistencija.

Sakramento je njegovim odlaskom izgubio i poslednjeg člana nezaboravne ekipe koja je početkom decenije žarila i palila ligom, ali nikada nije stigla do finala plej-ofa. Vlade Divac i Dag Kristi prestali su da igraju, Kris Veber polako završava karijeru u Golden Stejt Voriorsima, dok je Predrag Stojaković član Nju Orleansa.

Od svih nosilaca igre koji su prodefilovali Sakramentom u eri trenera Rika Adelmana (1998-2006) jedino je Džejson Vilijams osvojio šampionski prsten, i to sa Majami Hitom. Vilijams je leta 2001. godine "trejdovan" u Vankuver Grizlise, upravo za Bibija!

Od četvorice igrača koji iz Atlante stižu u Sakramento, ugovori ističu na kraju sezone svima osim Šeldenu Vilijamsu.

Generalni menadžer Džef Pitri tako će osloboditi oko deset miliona dolara prostora u "seleri kepu", što će mu omogućiti da potraži pojačanja u atraktivnoj klasi slobodnih agenata, koju 2008. čine Alen Ajverson, Beron Dejvis, Džermejn O'Nil, Elton Brend, Šon Merion, Gilbert Arenas i Entoan Džejmison.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

OL STAR: Heroji Hauard i Kapono, PeÄ'a četvrti

Centar Orlanda Dvajt Hauard, odeven kao Supermen, pobedio je u jednom od najkreativnijih takmičenja u zakucavanju svih vremena, dok je bek Toronta Džejson Kapono odbranio naslov najboljeg trojkaša na Ol star vikendu u Nju Orleansu.

Hauard je u finalu bio bolji od takoÄ'e impresivnog Džeralda Grina iz Minesote, pobednika iz La Vegasa 2007. Prethodno su iz trke otpali Džamario Mun (Toronto) i Rudi Gej (Memfis).
U pokušaju da budu što atraktivniji, takmičari su kao pomoćna sredstva koristili svoje saigrače, pozadinu table, kolač i ogrtač, dok je Grin u finalu "zakucavao" izuven, samo sa čarapama na nogama!

Hauard je postavio rekord, kao najviši pobednik otkako je ovo takmičenje ustanovljeno 1984. godine.
Zakucavanje

Interesantno je da su u žiriju sedeli Irvin Medžik Džonson, Karl Meloun, kao i nekadašnje zvezde nadmetanja u zakucavanju Majkl Džordan, Dominik Vilkins i Deril Doukins.

Kapono je u finalnoj rundi "trojkaÅ¡a" ubacio svih pet Å¡arenih lopti, deset uzastopnih Å¡uteva izmeÄ'u prve i treće serije, a ukupno 20 od 25 pokuÅ¡aja. On je sa 25 poena izjednačio rekord Krejga Hodžisa, koji je 1986. takoÄ'e imao 25 poena, ali u prvoj rundi.

Krilo Nju Orleans Hornetsa Predrag Stojaković na domaćem parketu nije uspeo da se plasira u finale. Pobednik takmičenja 2002. i 2003. godine posle prva dva reda (deset lopti) je imao samo tri poena, kasnije se drastično popravio, ali je sa ukupno 15 poena zauzeo tek četvrtu poziciju.

Protivnici Kapona u finalu bili su Danijel Gibson (Klivlend) i Dirk Novicki (Dalas), koji su se kvalifikovali sa po 17 poena. Ričard Hamilton (Detroit) u prvoj rundi je sakupio 14, a Stiv Neš (Finiks) devet bodova.
Plejmejker Jute Džez Deron Vilijams pobedio je domaćina Krisa Pola u košarkaškim veštinama, dok je ekipa San Antonio Sparsa u sastavu Tim Dankan, Dejvid Robinson i Beki Hemon trijumfovala u igri "šuting stars".

57. Ol star meč na programu je u ponedeljak u 2.30 časova izjutra po centralnoevropskom vremenu, a srpski fanovi moći će da prate direktan prenos na kablovskoj televiziji, preko bosanskohercegovačkog kanala OBN.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Vujošević: Možemo bolje, ali zadovoljan sam

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je posle pobede nad Crvenom zvezdom (88:81) u derbiju 21. kola NLB lige da nije "do kraja zadovoljan prikazanom igrom", ali jeste ostvarenim rezultatom.

"Možemo da igramo bolje, ali s obzirom na nedostatak svežine, brojne utakmice i putovanja, moramo da budemo zadovoljni pobedom. Posle poraza u Sijeni bilo nam je teško, jer je to bio meč u kom nismo dali sve od sebe. Ne bi nam prijalo da smo izgubili još jednu utakmicu, i to od tradicionalnog rivala", rekao je Vujošević, čijem timu je ovo bila peta utakmica za deset dana.

On je Zvezdi odao priznanje na dobro postavljenoj taktici i želji za pobedom.

"U velikoj meri su onemogućili našu unutrašnju igru, a u napadu su iz 'pik end rola' stvarali pozicije za dosta lakih poena. Ipak, mi smo uprkos umoru smogli snage da pobedimo i obradujemo onaj deo navijača kojima je derbi uvek važan i poseban".

Strateg crveno-belih Stevan Karadžić može biti ponosan na borbenost svojih izabranika, ali posle svega ostaje upisan još jedan poraz u duelima sa Partizanom, četvrti uzastopni u NLB ligi, a dvanaesti u poslednjih 13 okršaja u svim takmičenjima.

"Nemam zamerki na igru svog tima. Izgubili smo jer nismo uspeli da se izborimo sa povredama. Igrači su u većem delu utakmice ispunili ono Å¡to sam tražio od njih, ali bili smo bez povreÄ'enog Kovača, Marković je ujutru imao problema sa stomakom, dok Bakić nije trenirao od Kupa. Ponestalo nam je snage da ispratimo njihovu seriju od Å¡est trojki u četvrtoj četvrtini", izjavio je Karadžić.

"Večiti derbi" broj 183 odigran je u nesvakidašnjoj atmosferi, tačno u podne, pred samo oko hiljadu gledalaca iz bezbednosnih razloga.

"Mora da se obezbedi da kada je puna hala, onda nema organizovanih incidenata, da se navija za svoju ekipu, a ne protiv protivničke", rekao je Vujošević.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

SERIJA A: Golovi Kuzmanovića i Jankovića

Reprezentativci Srbije Zdravko Kuzmanović i Boško Janković u nedelju su postigli golove, kojima su dali veliki doprinos pobedama svojih timova, Fiorentine i Palerma, u mečevima 23. kola italijanske Serije A.

Fiorentina se probila na četvrto mesto, ispred Milana, poÅ¡to je pogocima Kuzmanovića i Rumuna Adrijana Mutua savladala Kataniju rezultatom 2:1. Popularna "viola" sada ima 41 bod, Milan 38, a Udineze 36, poÅ¡to je bez problema slavio u ReÄ'o Kalabriji - 3:1.

Kuzmanović je golmana gostiju Polita matirao udarcem glavom, posle odličnog centaršuta Santane i loše intervencije odbrane Katanije.

JoÅ¡ jedan Srbin učestvovao je u trijumfu Fiorentine - dugogodiÅ¡nji rezervni golman "orlova" Vlada Avramov u 55. minutu je zamenio povreÄ'enog Francuza Sebastijana Freja i dobio retku priliku da oseti žar prvenstvenog okrÅ¡aja.

Rezultatom 2:1 do sva tri boda je doÅ¡ao i Palermo. "Ostrvski" derbi Sicilija - Sardinija pripao je domaćinu, koji je ostavio Kaljari na poslednjem mestu, sa sve manje nade u opstanak. Janković je odveo Palermo na poluvreme sa voÄ'stvom od 2:0, golom u 45. minutu.

Gradski derbi Đenove i Sampdorije bio je na dobrom putu da se zavrÅ¡i bez golova, kao i prethodni, ali Kristijan MaÄ'o je tri minuta pre kraja iz drugog pokuÅ¡aja savladao Rubinja. Đenova je poslednjih pola sata imala igrača manje zbog isključenja levog beka Danila.

Lacio je krenuo ka sredini tabele ubedljivom pobedom nad Atalantom na Olimpiku (3:0), dok je Napoli na San Paolu završio utakmicu bez isključenih Zalajete i Domicija. Empoli je iskoristio poklon i osvajanjem tri boda pobegao iz zone ispadanja.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Terzić: Aca Bulić je nepoželjan u fudbalu

Na prvom spratu zgrade na Terazijama 35, zastave Srbije, FSS, FIFA i UEFA, 23 novinara, nekoliko službenika Saveza i otvorena telefonska linija sa SAD. Sa druge strane "žice", prvi čovek srpskog fudbala, a opet volonter na dužnosti u FSS - Zvezdan Terzić.

Nesvakidašnja konferencija za medije održana je u nedelju u prostorijama Kuće fudbala, koja je prethodnih dana bila pod žestokom paljbom nezadovoljnih struktura u fudbalskoj organizaciji, medija, navijača...

Posle hapšenja novoizabranog direktora reprezentativnih selekcija FSS Dragana Džajića, predsednik Zajednice Superligaša Aca Bulić pozvao je Zvezdana Terzića da pod hitno prekine stručno usavršavanje u SAD i vrati se u zemlju.

"Prvo, da otkrijem nedoumice oko toga gde se nalazim. U Čikagu sam, u nedelju uveče putujem na Zapadnu obalu, a potom se vraćam u ovaj grad, odakle ću, kako je ranije planirano, 27. feburara doputovati u Beograd. Smatram da se stvorila potpuno nepotrebna medijska hajka na to gde se nalazim. A, čak i da sam u Crnoj gori, Moskvi, Londonu, ne bi bilo velike razlike, jer u ovom trenutku ne bih mogao da promenim ništa i da se nalazim u Beogradu", ponovio je Terzić neke stavove iz saopštenja za javnost, koje je nedavno potpisao.

"Nisam zaposlen u FSS, to nije moje radno mesto da bih morao da budem tu svaki dan i, na kraju, imam obavezu da prehranim porodicu. Zato se nalazim na stručnom usavršavanju o kojem sam blagovremeno obavestio sve ljude u Savezu. Podsetiću da sam tu kao volonter".

Da li je malo neozbiljan stav da niste neophodni u ovom trenutku u Savezu, iako ste zvanično prvi čovek srpskog fudbala?

"Nije neozibljno. Da sam procenio da uz moj boravak u Srbiji situacija može da bude bolja, došao bih prvim letom, potogovu, što ne može meni kao prvom čoveku srpskog fudbala niko da odredi kada ću da se vratim", aludirao je Terzić na ucenu njegovog starog protivnika Ace Bulića.

"U Srbiji je pokrenuta istraga povodom dogadjaja koji su se dogodili pre sedam godina. Šta ja tu mogu da popravim? Drugo, što se tiče Bulićevih prozivki, one su počele još 8. decembra prošle godine, kada je rekao da radim za crnogorsku državnu bezbednost, da samo ovo i ono... Ja sam tada reagovao i ponovio ono što sam mu u lice rekao još pre dve godine".

Å ta to?

"Da je njegovo prisustvo loše po imidž cele organizacije. Ali, on je u ovom teškom trenutno očigledno dobio instrukcije da odradi prljave poslove u fudbalu."

Od koga?

"Nismo mi glupi, živimo u Beogradu. Imamo i mi prijatelje u tim "forumima" gde se pojavljuju komentari upućeni protiv Saveza. Znamo dobro da je to naručeno", izbegao je direktan odgovor Terzić.

"Bulić je namestio utakmicu koja je promenila istoriju"

Zbog čega je Bulić nepodoban za fudbal?

"Reći ću vam nešto što svi znate, da ne bude posle kako Terzić pljuje i optužuje. Aca Bulić je loš po imidž Saveza zbog toga što je to što jeste, što je ugasio dva prvoligaša i uzeo još dva pod svoju kontrolu samo da bi ostao u fotelji, zbog celog tog posla sa kladionicama, pritiscima, interesima, zbog toga što je javno priznao da je namestio utakmicu koja je direktno odlučila da Obilić postane šampion, a ne Crvena zvezda i time je direktno promenio tok fudbalske istorije, jer bi sa Bajernom u kvalifikacijama igrala Zvezda", jedva se zaustavio vidno uznemireni Terzić.

"Uostalom, stav kancelarije predsednika Republike je da taj čovek sa 30 telohranitelja nije poželjan tu. To su nam rekli kada smo im poslali spisak zvanica koji bi trebalo da sede u svečanoj loži na jednoj utakmici. Rečeno nam je i da Bulić i predsednik ne mogu da sede u istoj prostoriji".

"Šta još novo da vam kažem, a da vi ne znate?", pitao je Terzić.

U medijima se čak pojavila priča da bi i prvenstvo moglo da bude prekinuto?

"Zašto? Šampionat neće biti nastavljen jer se vodi istraga o transferu fudbalera pre sedam godina? Toliko nebuloza izrečenih od strane predsednika Zajednice prvoligaša, da je to zabrinjavajuće. Pa, ako se ne završi prvenstvo, naši klubovi će biti isključeni iz takmičenja sledećih pet godina", uzvraća Terzić.

Nekadašnji prvi operativac OFK Beograda, kluba čije se poslovanje navodno takodje ispituje, poručio je Buliću da je "pobrkao lončiće" i zaboravio ko je kome nadležan i ko koga postavlja.

FSS će možda oduzeti prvenstvo Zajednici Superligaša

Po statutu FSS, Savez je taj koji poverava takmičenje Zajednici prvoligaša i ima mogućnost da to pravo oduzme, ukoliko proceni da Zajednica radi loše, odnosno da takmičenje nije regularno.

Da li su se, posle nastupa Bulića, stvorili uslovi da se takmičenje vrati pod okrilje Saveza?

"Zajednica je ovim potezom sama sebe diskreditovala. Razgovarali smo o tome da se takmičenje vrati pod kontrolu FSS, a da se posle nekog vremena, kada se oforme prave strukture, ponovo vrati Zajednici. Razgovaraćemo o tome kada se vratim".

Kako komentarišete što su se na konferenciji za štampu na kojoj vas je Bulić direktno napao, našli još neki predstavnici klubova?

"Ponavljam, to je čovek sa 30 telohranitelja. Ne mislite valjda da se svi klubovi slažu sa stvarima koje priča Bulić? Ovo je zemlja u kojoj su u sred bela dana ubili premijera, ubijali su i ministre, novinare, Batu Bulatovića... Zašto bi se neko usprotivio Buliću?"

Terzić je o Džajićevom hapšenju rekao sledeće:

"Niko nije kriv dok ne bude osudjen. A, nije Dragan Džajić ništa više kriv nego i svi ostali sportski radnici u ovoj zemlji u prethodnih 50 godina! Neka mi neko nadje sportistu, bez obzira o kom se sportu radi, da nije primio pare na ruke?", pita Terzić, a onda ide i korak dalje.

"Znam da ovime otvaram Pandorinu kutiju. Evo, ja sam davao pare na ruke igračima u vreme dok sam bio u OFK Beogradu. Potrebno je onda da svi koji su radili u sportu budu pohapšeni. Pitanje je samo da li je Džaja prisvojio tih šest miliona evra, odnosno da li je lopov ili je isplaćivao pare igračima na ruke. Ukoliko je ovo drugo u pitanju, evo ja pitam vas da li ste možda u to vreme kupovali benzin na ulicama i tako oštetili državu?"

Godine 2003. donet je zakon koji obavezuje klubove da uplaćuju porez od zarade na prodaji fudbalera.

"I od tada sve ide po pravilima. A, da li je pre toga, u onom ludom vremenu, postojalo jedno pravno ili fizičko lice koje nije krišilo propise? Donošenjem tog zakona država je podvukla crtu, ali i priznala da je svesna da se u prethodnom periodu radilo pogrešno. Nije isto da li je Dragan Džajić lopov ili je isplaćivao pare na ruke."

"Ako su uhapsili Džaju, zašto ne bi i mene?"

Da li očekujete da biste i vi mogli da budete uhapšeni kada se vratite u zemlju?

"Oni bi uhapsili i Patrijarha. Ako su uhapsili Džaju, šta bi ih sprečilo da uhapse i mene? Ne bi me to začudilo, ali bi to bilo selektivno hapšenje. U suprotnom, trebalo bi uhapsiti sve sportske radnike", ponavlja on.

Terzić je rekao i nešto što je novost za srpsku sportsku javnost.

"Transferi igrača se ne oporezuju nigde u Evropi. To su klupske pare", tvrdi predsednik FSS.

Po Terzićevim rečima, nije čudno što se "hajka u kojoj su ukaljane najveće legende srpskog fudbala" dogodila baš sada.

"Da je Danko Lazović dao gol Fincima u Beogradu i da smo otišli na EURO, ti političari bi se sada utrkivali ko će da se slika sa igračima, usvajao bi se plan promocije Srbije na velikoj sceni. Ovako, stvorila se negativna atmosfera u narodu i neko to koristi da naudi fudbalu", ponavlja tezu o "nekome" Terzić iako po navici novinari nikada ne dobiju konkretan odgovor o kome se radi.

Novinare je zanimalo i poslovanje OFK Beograda dok je on bio na čelu tog kluba, koliko je igrača otišlo, za koliko novca i koliki je deo sredstava otišao u "crni fond".

"OFK Beograd je radio shodno svim tadašnjim propisima. Svaki transfer igrača tih godina, istrgnut iz tog vremena, poprima sasvim drugu konotaciju".

"Nikada neću priznati Kosovo u FIFA"

Kakav će biti stav FSS prema eventualnom priznavanju Fudbalskog saveza Kosova od strane UEFA i FIFA?

"Pričali smo mnogo o tome, čak i na nedavnom Kongresu FIFA u Zagrebu. Jasan je naš stav. Mi kao ljudi i Srbi nikada nećemo priznati tu samoproklamovanu državu. Medjutim, moramo da vidimo koje su naše pravne mogućnosti. Statut FIFA kaže da nijedna zemlja ne može biti primljena u tu organizaciju, ukoliko nije priznata od strane Ujedinjenih nacija. Ja, lično, nikada neću prihvatiti Kosovo u članstvu FIFA i UEFA, makar me to koštalo funkcije predsednika FSS", poručio je Terzić.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

PRIMERA: Od sada, trka u dvoje...

Do kraja Primere, za titulu će se boriti Real Madrid i Barselona. Fudbaleri Viljareala ispustili su u nedelju još dva boda kod kuće u poteri za najvećim španskim klubovima.

Pukušaj Italijana Rosija sa bele tačke u 48. minutu, bila je najbolja prilika koju je "žuta podmornica" imala u pokušaju da pobedi Rasing i pridje Barseloni na šest bodova razlike. Rosi nije pogodio, ostalo je 0:0, pa će tako i treće mesto na tabeli La Lige biti pod znakom pitanja dok se ne završi poslednji meč 24. kola u kojem se sastaju Atletiko Madrid i Atletik Bilbao.

Almerija nastavlja da šokira rivale. Pobedom nad Real Mursijom (1:0), prošlogodišnji drugoligaš približio se zoni koja vodi u Evropu. Gol odluke postigao je Negredo u 43. minutu.

Zanimljivo je bilo u Hulevi, gde je Rekreativo preokrenuo tok meča u svoju korist, potom Deportivo izjednačio, ali i kapitulirao u 88. minutu - sa igračem više na terenu!

Drugi žuti karton je dobio Beto, zbog nedoličnog proslavljanja izjednačujućeg gola u 53. minutu. U 57. Pongol je doneo prednost Rekreativu, na 2:2 izjednačio je Riki u 81, a sedam minuta kasnije prelomio je Kaseres.

Već otpisani Levante pobedio je "iz dvojke" goste iz Pamplone. Golovima Alvara i Geiha vidjeni drugoligaš iz Valensije pobedio je Osasunu 2:1.

Preporuka za clanove: