News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 02:51:31 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 11.10.2007.

Started by El Fenomeno, October 11, 2007, 09:54:45 AM

Previous topic - Next topic

duledu

FSS nudi Klementeu novi dvogodišnji ugovor?

Ukoliko se sa reprezentacijom Srbije plasira na Evropsko prvenstvo slede?e godine, postoje velike šanse da Havijer Klemente ostane na klupi "orlova" do 2010. godine.

Kako piše "Sport", ako Srbija u poslednje ?etiri utakmice kvlaifikacija sakupi dovoljno bodova za EP, predsednik FSS-a Zvezdan Terzi? ponudi?e Klementeu novi ugovor koji bi važio do Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

"Moram da priznam da smo zadovoljni onim što je do sada uradio Klemente. Pred sobom je imao dva veoma ozbiljna, neko bi rekao i nezahvalna zadatka: da podmladi nacionalni tim i odvede ga na EP u Austriju i Švajcarsku", rekao je Terzi?.

Mladu reprezentaciju, koja se okitila sa dva srebra na šampionatima Starog kontinenta, Klemente je prakti?no preselio u najbolji tim, a ?etiri kola pre kraja kvalifikacija Alpi nam nisu više tako daleko.

"Procedura za nastavak saradnje sa Klementeom je poznata. Prvi se pita direktor Zoran Mirkovi?, traži?e se i mišljenje Stru?nog odbora, a sve to na kraju aminuje Izvršni odbor. Li?no, smatram da u slu?aju plasmana na Evropsko prvenstvo Klemente i FS Srbije imaju budu?nost", zaklju?io je Terzi?.

Reprezentacija Srbije zauzima ?etvrto mesto u A grupi sa 16 bodova iz deset me?eva, a u subotu je o?ekuje duel u Jermeniji.

duledu

SOS: Piksi odlazi iz Zvezde?

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojkovi? Piksi uskoro bi mogao da napusti najtrofejniji srpski klub, saznaje SOS kanal.

Ta beogradska televizija nije podrobnije potkrepila ovu informaciju i ne zna se da li je re? o razmimoilaženjima u vrhu Zvezde ili o sukobu sa predsednikom FSS Zvezdanom Terzi?em koji se trenutno nalazi u Jermeniji.

Terzi? je u intervjuu listu "Press" u ?etvrtak izjavio da nema nameru da bude predsednik Zvezde i da ne želi da otera Stojkovi?a.

"Ne, ne, ne, ne... Uopšte ne razmišljam o mestu predsednika Crvene zvezde. Svi smo mi pomalo zvezdaši, ali nisam razmišljao o tome da preuzmem klub sa 'Marakane'. Kada sam rekao da ?u u Savezu biti još godinu dana, mislio sam na ?injenicu da mi tada isti?e mandat", izjavio je Terzi? za Press.

Predsednik Zvezde prethodnih dana i nedelja ni?im nije nagoveštavao ovakav rasplet i ?ak je na konferenciji za novinare rekao da je zadovoljan po?etkom sezone i ulaskom u Ligu UEFA.

Prvi ?ovek Zvezde, medjutim, oštro je govorio o sudjenju u Meridijan Superligi, a posebno je kritikovao odnos arbitara prema crveno-belima.

Nakon Stojkovi?evih kritika, Terzi? je otkazao ranije dogovoreni sastanak sa crveno-belima i rekao da nijedan klub ne može da bude iznad saveza.

duledu

Djokovi?: Moram bolje u ?etvrtfinalu

Najbolji srpski teniser Novak Djokovi? rekao je da je zadovoljovan plasmanom u ?etvrtfinale turnira u Be?u i dodao da je protiv Tomaša Ziba igrao "koliko je bilo potrebno za trijumf".

"Ušao sam u ?etvrtfinale, što je bitno, jer sam prošle godine ispao u osmini finala. Nadam se da ?u u petak pobediti Argentinca Huana Ignasija ?elu, iako je on jako dobar igra?", objasnio je srpski teniser.

Uprkos zadovoljstvu zbog plasmana medju osam najboljih tenisera na turniru, sprki igra? rekao je da u slede?em me?u mora da pruži bolju partiju.

"Sutra moram da igram bolje, a da bi pobedio igra mora biti na višem nivou", izjavio je Djokovi? i dodao da se sve bolje snalazi na podlozi be?ke dvorane u kojoj se igra turnir.

duledu

VATERPOLO: Loš dan za Zvezdu i Vošu u Evropi

Srpski predstavnici u kvalifikacijama za vaterpolo Evroligu Crvena zvezda i Vojvodina porazima su po?eli put ka elitnom kontinentalnom društvu.

Zvezda je u prvom kolu F grupe u Budimpešti poražena od turskog Galatasaraja sa 8:4 (3:2, 3:0, 0:2, 2:0).

Crveno-beli su samo u prvoj i tre?oj ?etvrtini delovali kao da mogu da pruže ja?i otpor, ali to nije bilo dovoljno za nešto više od relativno ubedljivog poraza.

Srpskoj ekipi presudio je Srdjan Aksentijevi? sa pet pogodaka, dvostruki strelac bio je Vojislav Vejzagi?, a jedan gol za Turke dao je Halil Beskard. Kod crveno-belih po jednom su se u strelce upisali Vladimir Markovi?, Miloš Radoji?i?, Ivan Vuksanovi? i Dušan Krsti?.

U drugom kolu koje se igra u petak Zvezda ?e odmeriti snage sa ruskim Spartakom iz Volgograda.

Ako je Zvezda relativno lako izbila, onda je Vojvodina prošla kao "bosa po trnju". Novosadjani su u prvom kolu H grupe u Ljubljani samo statirali u duelu sa Primorcem iz Kotora - 11:3. U me?u druge runde Vojvodina ?e u petak igrati protiv španske ekipe Terasa.

Ovo je druga faza kvalifikacija za Evroligu, po dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe plasira?e se u elitno takmi?enje, dok ?e tre?eplasirane i ?etvrtoplasirane igra?e u LEN kupu.