News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:21:03 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 23.12.2007.

Started by El Fenomeno, December 23, 2007, 11:43:34 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

NBA: Povratak Stojakovića

Predrag Stojaković vratio se na teren nakon tri utakmice koje je propustio zbog povrede prepona i pobedi Hornetsa nad Minesotom (100:76) doprineo je sa 11 poena (šut iz igre 5/8), dva skoka, jednom asistencijom i dve osvojene lopte. Marko Jarić zbog gripa nije ni doputovao u Nju Orleans.

Pored Stojakovića, od srpskih internacionalaca u NBA ligi na parket je u noći izmedju subote i nedelje izlazio još samo Darko Miličić čiji je Memfis poražen od Filadelfije 99:97. Miličić je igrao 11 minuta i za to vreme zabeležio dva poena, jedan skok i četiri blokade. Pobedu gostima doneo je Andre Iguodala košem uz zvuk sirene.

Dramatično, osim u Memfisu, bilo je i u Majamiju, gde je domaćin do trijumfa stigao, takodje, u poslednjoj sekundi, a pobedu Hita protiv Jute (104:102) pogodio je Dvejn Vejd.

Džejson Kid ostvario je i 94. tripl-dabl u karijeri. Protiv Voriorsa (100:95) plejmejker Nju Džersija nanizao je 15 koševa, 12 asistencija i 11 skokova. Uz Kida, veliki udeo u 12. ovosezonskoj pobedi Netsa imali su i Ričard Džeferson sa 31, odnosno Vins Karter koji je nanizao 23 poena. S druge strane najbolje je odigrao Stiven Džekson - 21 poena i pet skokova.

Kris Boš pružio je sjajnu partiju, ali njegovih 42 poena i 13 skokova nisu bili dovoljni čak ni za častan poraz Toronta u Finiksu, gde su gosti "sprženi" sa 122:103. Kod Sansa najefikasniji je bio Leandro Barbosa sa 31 poenom. Amare Stodemajer je upisao 28 poena i 11 skokova, Grent Hil 25 poena, a Stiv Neš 16 asistencija, sedam poena i šest skokova.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Jokanović trener Partizana

"Bomba" koju je najavio predsednik FK Partizan Tomislav Karadžić u subotu je "eksplodirala" i iznenadila celu fudbalsku javnost u Srbiji - novi trener crno-belih biće Slaviša Jokanović.

Vest koja je uzburkala inače prlično miran sportski dan potvrdjena je u popodnevnim časovima i od čelnika FK Partizan, kao i na zvaničnom sajtu kluba.

Jokanovića je za trenera Partizana predložio sportski direktor Ivan Tomić, a bez oklevanja su tu ideju prihvatili Karadžić i generalni sekretar Gordan Petrić. Prethodno su čelnici Partizana održali i jedan sastanak sa navijačima Partizana.

Jokanović se u Partizan vratio da bi obavljao jednu od funkcija u klubu (odnosi sa inostranstvom), ali je ocena mladih operativaca kluba iz Humske da bi on bio odlično rešenje za naslednika Miroslava Djukića. Navijači Partizana su već izrazili veliko zadovoljstvo zbog dolaska Jokanovića. Iako su oprezni, jer Jokanović nema trenersko iskustvo, drago im je što će za trenera biti postavljen "osvedočeni Grobar", što je i bila njihova želja.

Sada ostaje da taj predlog "overi" Upravni odbor kluba, čija je sednica predvidjena za utorak. Jokanoviću će u stručnom štabu pomagati Goran Stevanović, a pregovara se i sa Vukom Rašovićem.

Jokanović je izjavio agenciji Beta da je svestan odgovornosti i očekivanja armije navijača, ali da smatra da je sposoban za posao trenera Partizana.

"Zadovoljan sam što mi je ponuda uopšte stigla i siguran sam da sam sposoban da ispunim očekivanja ljudi koji su bili za opciju da postanem novi trener Partizana", rekao je Jokanović agenciji Beta.

Jokanović ne zamera svom prethodniku Miroslavu Djukiću što mu je ostavio "vruć krompir", odnosno što na "večitom derbiju" neće moći da računa na Brazilca Žuku i Zorana Tošića.

"Ne mogu da budem ljut na Djukića, pošto mi je, ipak, ostavio šest bodova prednosti i kvalitetan način rada. Sigurno ću se i čuti s njim, pošto je prethodnih godinu dana vodio ovaj tim i verovatno će moći da mi otkloni neke nedoumice. Očekujem i da mi čestita izbor, kao što sam pre godinu dana i ja njemu", dodao je Jokanović.

Budući strateg Partizana, koji će u nedelju otputovati u Makedoniju kako bi polagao ispit za trenersku "pro" licencu, istakao je i da ne namerava da radikalno menja stvari u igri crno-belih.

"Definitvno je u igri Partizana ove jeseni bilo mnogo pozitivnih stvari, iako mislim da ima prostora za napredak. Tu pre svega mislim na manje korekcije. Nekih većih promena neće biti, jer je do sada sve dobro funkcionisalo", rekao je Jokanović.

O eventualnim pojačanjima je rekao: "Partizan ima zaista kvalitetan sastav, ali pojačanja nikada nisu na odmet. Imam, ipak, skoro mesec dana da se pripremim, prilagodim novoj funkciji, otklonim sve dileme. Rano je još pričati o konkretnim potezima", istakao je Jokanović i poručio da "ne namerava da brzo ode iz Partizana".

Jokanović ima 39 godina. Fudbalsku karijeru počeo je u Vojvodini, da bi 1990. godine došao u Partizan, sa kojim je osvojio titulu prvaka tadašnje Jugoslavije i nacionalni kup. Igrao je u Španiji za Ovijedo, Tenerife i Deportivo iz La Korunje, a jednu sezonu nosio je dres londonskog Čelsija.

Bio je i reprezentativac Jugoslavije.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

SERIJA A: Toti jeste princ Rima

Frančesko Toti je još jednom pokazao zašto ga zovu princom Rima! Iako rovit i nedovoljno oporavljen od povrede, Toti je vodio svoj tim do pobede nad Sampdorijom 2:0 u 17. kolu Serije A.

Upravo je Toti postigao oba gola, najpre u 17. minutu iz penala, a potom je zapečatio sudbinu ekipe iz Djenove drugim pogotkom u 89. minutu.

Romi je posao bio olakšan od 57. minuta, kada je Volpi dobio drugi žuti karton.

Roma je zadržala korak za vodećim Interom (minus četiri), ali crno-plavi u nedelju igraju veliki derbi proitv "večitog rivala" Milana.

U prvom meču 17. kola Djenova je pobedila Parmu 1:0.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Pavle Ninkov Partizanov

Desni bek Čukaričkog Pavle Ninkov stiže u Partizan.

"Predsednik Mihajlović i ja dogovorili smo se sa Tomislavom Karadžićem i Ivanom Tomićem da Pavle predje u Partizan. To je dogovor dva kluba, sada je na njemu dogovori svoje uslove sa crno-belima", izjavio je za "Sport" sportski direktor Čukaričkog Darko Ramovš.

Na ime obeštećenja Čuka bi trebalo da inkasira izmedju 250.000 i 300.000 evra, a moguće je da na Banovo brdo Partizan pošalje i par igrača na pozajmicu.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

SERIJA A: Milano u plavo-crnom!

Inter je gazda u Milanu! Posle 169. Kalčo derbija, odigranog u nedelju popodne u 17. kolu Serije A, "neroazuri" su pobedom nad najvećim rivalom, ekipom Milana, došli do neverovatnih 25 bodova prednosti na tabeli - 2:1 (1:1).

Milan je poveo bombom Pirla iz slobodnog udarca sa 17 metara u 17. minutu, a potpuni preokret šampionu Italije doneli su Hulio Rikardo Kruz u 36. i Esteban Kambijaso u 62. minutu za treću uzastopnu pobedu plavo-crnih nad crveno-crnima, kada se zajednički stadion zove "Djuzepe Meaca", odnosno kada je Inter domaćin.

Ako to nije bilo poznato i pre prvog duela milanskih titana ove sezone, sada je definitivno da je AC Milan odstranjen iz borbe za skudeto, možda čak i iz trke za Ligu šampiona, iako aktuelni svetski i evropski prvaci imaju tri utakmice manje od konkurencije.

Ako Roma, Juventus i Fiorentina nastave da pobedjuju, kao što su svi uradili u 17. kolu, vremešni Anćelotijev tim teško će uspeti da se domogne četvrte pozicije na kraju šampionata.

Derbi je bio "tvrd", ali nije nedostajalo lepih poteza. Medju najlepšima je svakako slobodnjak Pirla, koji je Žulio Sezar samo ispratio pogledom za 0:1. Praktično se radilo o "penalu" za sjajnog asa, koji se zahvalio Pipu Inzagiju na odlično odradjenom padu prilikom "remplovanja" sa Kordobom na ivici šesnaesterca.

Inzagi se prilikom pada i povredio, tako da ga je u drugom poluvremenu zamenio (ispostavilo se) potpuno bezopasni Djilardino.

Ali, pre poluvremena udario je i Inter, koji je u prvom poluvremenu imao više od igre, ali i mnogo problema da zaustavi Kaku, kojem je ostavljeno mnogo prostora na sredini. Na drugoj strani, volej odličnog Himeneza završio je na prečki.

Ipak, izjednačenje je došlo posle lepe akcije na levom krilu.

Ibrahimović (koji je od nedavno na poklon od italijanskih novinara dobio nadimak Ibrakadabra) okupio je tri fudbalera oko sebe, prstima prosledio loptu Kambijasu, koji je ugledao Kruza u kaznenom prostoru.

Lep pas, još lepši prijem Argentinca i šut slabijom levom nogom, kroz šumu istih u bliži ugao. Dida nije bio na mestu - 1:1.

Kaka odsečen u nastavku

Kao i nekoliko puta pre izjednačenja, tako je i pre odlaska na odmor Kaka ostavljen sam na centru, usledio je slalom ka golu Sezara u kojem se sam povredio stoper Intera Samjuel, pokušavajući da prati cik-cak kretanje Brazilca.

Od solo akcije na kraju nije bilo ništa, ali su izgleda Samjuelu stradali ligamenti, tako da ga je uoči odlaska na odmor zamenio Materaci.

U nastavku je Inter taktički razbio Milan. Srednji red šampiona pritsnuo je neveštu odbranu rivala, Kambijaso je "uhapsio" Pirla, tako da je Kaka ostao potpuno isečen na polovini protivnika.

Presing se isplatio u 62. minutu, kada je centaršut Maksvela glavom odbio Maldini, samo do ivice šesnaesterca, gde ju je umirio Kambijaso, svakako najbolji igrač susreta. Šut levom po sredini gola i - gol!!!

Didino "ludilo"

Kako?

To ne ume niko da objasni. Lopta nikoga nije zakačila, ali se Brazilac Dida svom snagom bacio u ugao, tako da mu je fudbal prošao pored nogu, po zemlji, po sredini gola za 2:1...

Posle šoka, "rosoneri" su uspeli da pritisnu gradskog rivala tek u poslednjih deset minuta, kada je najveću šansu propustio Ambrozini. Centaršut s leve strane u 88. minutu preleteo je sve defanzivce Intera, ali je vezisti koji je natrčavao nedostajao koji centimetar da zahvati loptu.

Malo posle toga, sudija je pištaljkom označio početak slavlja za gradjane Milana koji više vole boje noći.

Tutti Milano a colori Nerazzurri!

Juventus je zadržao korak za Romom, sa sigurnih 2:0 protiv "sestrice" iz Sijene, Fiorentina se probudila i samlela Kaljari (5:1), Lacio je sa igračem manje došao do remija u Palermu (2:2), isto kao i Emoli sa desetoricom u Udinama (2:2).

Isključenja je bilo i u Napulju, gde je domaći tim promašio penal za izjednačenje, a onda ipak došao do boda protiv brojčano inferiornih gostiju iz Torina (1:1).

Preporuka za clanove: