News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 12:42:18 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

mozzart online kladionica

Started by masic, December 30, 2011, 04:35:47 AM

Previous topic - Next topic

masic

dobro jutro jedna vest za ljude iz srbije sa online kladjenjem je pocela mocart kladionica misli da su poceli pre jedno dva tri dana sutra idem u kladionicu da pitam kakvi su uslovi misli da ide ona kartica sto su mi dali odavno za nagradne igra prijatna vest za kladionicare iz srbije videcemo kasnije kako ce to izgledati kod njih online kladjenje i koliko ce brzo posle pogotka stavljati novac

bozicso

Da biste uplatili avans potrebno je da:

odete u VaÅ¡e matično uplatno mesto,
    pokažete radniku Mozzart Club karticu i ličnu kartu,
    uplatite željeni iznos novca (minimalni iznos je 1000 dinara) i
    uzmete potpisanu priznanicu od radnika.

Ceo ili deo avansa možete da isplatite na Vašem matičnom uplatnom mestu uz pokazivanje Vaše Mozzart Club kartice. U zavisnosti od željenog iznosa potrebna je rezervacija sredstava dan u napred:

iznos do maksimalno 10 000 dinara u toku jednog dana možete podići u svakom trenutku na VaÅ¡em matičnom uplatnom mestu,
    iznos preko 10 001 dinar je potrebno da zakažete dan u napred putem VaÅ¡eg korisničkog panela na sajtu http://www.mozzartbet.com/.

Primer
Ukoliko na Vašem računu avansa imate 20 000 dinara i zakažete danas isplatu avansa u iznosu od 11 000 dinara, ta sredstva Vam odmah prelaze u rezervisana sredstva. Potom danas odlučite i da odete do Vašeg matičnog uplatnog mesta i podignete avans u iznosu od 5 000 dinara. Vi na Vašem računu avansa imate raspoloživo 4 000 dinara, pošto ste podigli 5 000, a rezervisana sredstva su Vam 11 000 dinara.

20 000 dinara početno stanje â€" 11 000 dinara rezervisana sredstva â€" 5 000 dinara isplaćen avans = 4 000 dinara raspoloživa sredstva

11 000 dinara rezervisanih sredstava možete podići sutradan, a ukoliko to ne uradite do 21 čas, ta sredstva će Vam ponovo biti vraćena na raspoloživa sredstva.
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

masic

danas sam poceo se kladiti kod njih i nasatavicu za stalno brze su isplate nema poreklo novca kao kod banaka nasih

wariola

Dali neko zna kakvi su uslovi u mozzartu sto se tice singlova?Dali smanjuju kvote kad igras singl za vece pare?

El Fenomeno

Koliko ja znam ne smanjuju.....to je jedna od retkih kladinica koja prima gotovo sve, na poziv prihvataju uloge po 20.000 eura.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

wariola

Quote from: El Fenomeno on January 01, 2012, 07:10:14 PM
Koliko ja znam ne smanjuju.....to je jedna od retkih kladinica koja prima gotovo sve, na poziv prihvataju uloge po 20.000 eura.

Ako je to istina onda bi to moglo vrlo dobro da se iskoristi!
Moze da se iskombinuje sa betfairom,gotovo svakog dana u mozzartu moze da se nadje kvota koja je veca od lay kvote u betfairu!
Sta mislite?

masic

minimum  igra za singl je 200.00rsd

LunaticoDeNoche

Quote from: El Fenomeno on January 01, 2012, 07:10:14 PM
.[/].
Na kakav poziv?

Ti siromasi obaraju kvote na svaki singl veci od 1000 dinara... Koji broj da zovem da mi prime 1100 din bez da kvotu 1,25 obaraju na 1,1...

Kladionice iz "udruzenja ksportskih kladionica" (Mozzart, Meridian i Atlantik) zaista u listi imaju najvece kvote (od domacih kladza)  i naravno MIZERNE kvote (u odnosu na strane) ali i tako mizerne kvote sa profitnom marginom preko 30% nase jadne kladionice nalaze za shodno da obraju kada neko nudi 1000dinara... zalosni su... Najzalosniji je Meridijan koji prakticno nikada nije primio singl bez smanjivanja kvota ali NIKADA Mozz i Atl su solidni , ali u zadnje vreme su mnogo postali halapljivi.

Inace da li zaista taj broj za dogovor oko uplate postoji, koji je to broj i dali je javan (sto bi trebalo da jeste ako je u sluzbi klijenata)?

bozicso

Ma to su gluposti, aj idi uplati 500â,¬ na bilo koji singl. gledaju te ko da nisi normalan
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

El Fenomeno

Skoro je kod mene u gradu neki lik uplatio 20.000 eura, kazu na poziv. Verovatno su zvali gazde koji su im odobrili a za kvotu nisam siguran, sigurno su je smanjili.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

LunaticoDeNoche

Quote from: El Fenomeno on February 25, 2012, 11:11:55 AM
Skoro je kod mene u gradu neki lik uplatio 20.000 eura, kazu na poziv. Verovatno su zvali gazde koji su im odobrili a za kvotu nisam siguran, sigurno su je smanjili.
.[Oo].

Ja iskreno mislim da su mu dali kvotu 1500 samo iz jendo razloga... maksimum isplate u Mozzartu je 500.000 dinara, a taj lik je uplatio 2.000.000 (sto je tih 20.000e po kursu 100 npr) i dakle ako prodje dobice 500.000 dinara :D

E ta prica je samo masna laž ili dobro placena reklama za Mozzart ;)

El Fenomeno

Te minimalne i maximalne uplate u ovom slucaju ne vaze. To se nigde ne vodi u papirima, vec je to prosto kladjenje izmedju  igraca i vlasnika kladionice kako sam ja uspeo da shvatim.

Preporuka za clanove:

LunaticoDeNoche

Aaaa to je vec druga stvar.. ja sam te skontao da pricas o temi koja je "mozzart online kladionica"... Ja sam skontao da kad se kladim avansnom uplatom ili srpski receno online na mozzartu da pozivom na broj mi omogucavaju da uplatim veliki singl... ovko to je vec druga tema... opklada izmedju Milojice i vlasnika kladze Radojice... to prekticno ni nema veze sa mozzartom... realno...