News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 06:30:37 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Betfair

Started by El Fenomeno, October 03, 2007, 11:56:26 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

BETFAIR - DETALJI O KOMPANIJI
Naziv kompanije: The Sporting Exchange Ltd.
Brend: Betfair
Adresa: The Waterfront
Hammersmith Embankment, Winslow Road
W69HP London
Drzava: Velika Britanija
Telefon: +44 (0) 208 834 8000
Fax: +44 (0) 208 834 8001
Kontakt E-mail: info@betfair.com
BETFAIR - PROFIL KOMPANIJE
Betfair je prvi svetski servis za me?usobno kla?enje i najbolji ovakav sajt na internetu
Osnovana: -
Na Internetu od: -
Jurizdikcija: Velika Britanija
Broj korisnika: -
Godisnji obrt: -
Godisnji broj opklada: -
Uplatna mesta van Interneta: Ne
BETFAIR - O KLA?ENJU
Dozvoljeni singlovi: Da
Minimalni depozit: 25 GBP
Opcije deponovanja novca: Kreditne kartice, Debitne kartice, cekovi banaka, cekovi poslati postom, sa bankovnog racuna
Prihvatljive kreditne kartice: Mastercard, Visa, Switch, Delta, Visa Electron
Pravna ogranicenja: -
Troskovi depozita: cekovima banaka: Klijent placa svoje troskove
Kreditne kartice: 1.5 %
Debitne kartice: Nema troskova
Cekovi poslati postom: Nema troskova
Sa bankovnog racuna: Klijent placa svoje troskove
Minimalna uplata: 2 GBP
Maksimalna uplata: Bez ogranicenja
Maksimalni dobitak: Bez ogranicenja
Maksimalna isplata: Bez ogranicenja
Nacini isplate: Kreditne kartice, Debitne kartice, cekovi poslati postom, na bankovni racun
Troskovi isplate: Kreditne kartice: Bez troskova
Debitne kartice: Bez troskova
Cekovi poslati postom: Bez troskova
Na bankovni ra?un: Zavisi
Valute: AUD, CAD, DKK, EUR, GBP, HKD, NOK, SEK, USD
Jezici: Engleski, Nemacki, Italijanski, Kineski, Danski, Mandarin, Svedski
Format kvota: Decimalni
Tehnologija sigurnosti servera: SSL
Kla?enje mobilnim telefonom: Ne
P2P kladjenje: Da
Cet korisnicka podrska: Ne
Bonus: -
Ostalo: Betfair je neprikosnoveni vodja u medjusobnom kladjenju na internetu!
Rejting ove kladionice je najvisi moguci A+!!!
www.betfair.com

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

nesaso

da li se neko iz srbije uspeo registrovati na betfair ?  ja dobijam poruku :  We are experiencing technical difficulties and are unable to create your account. Please try again later.

El Fenomeno

Quoteda li se neko iz srbije uspeo registrovati na betfair ?  ja dobijam poruku :  We are experiencing technical difficulties and are unable to create your account. Please try again later.

Generalno postoji problem sa registrovanjem iz Srbije. Jedino resenje je da nadjes nekog pouzdanog iz druge drzave npr. iz Hrvatske i da ti on otvori racun sa tvoji podacima naravno. Ja sam kontaktirao support ali oni ceo taj problem svode na to da moja konekcija nije dobra ili da izbirsem kolacice i slicne savete koje ja vec vrlo dobro znam i koje sam odradio i pre nego sto sam ih kontaktirao ali nista nije pomoglo. Znaci, jedino resenje je registracija iz druge drzave.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

nesaso

kako iz druge drzave kad se adresa moje visa kartice vodi u srbiji ??

El Fenomeno

Quote from: nesaso on June 29, 2008, 03:04:23 PM
kako iz druge drzave kad se adresa moje visa kartice vodi u srbiji ??

Kompletni tvoji podaci samo da se popune iz druge drzave. Znaci sve tvoje i naravno drzava Srbija samo to sve treba neko da odradi iz druge zemlje.

Preporuka za clanove:

qqqqq

Da tachno i ja sam pokusavao da se registrujem kod njih i isto nisam mogao.Kada sam im startovao support  odgovorili su u fazonu preopterecen portal probaj malo kasnije moze ...Trebali bi da se dogovorimo i da saljemo svaki dan svi po jedan isti mail  u kojim cemo im stvaiti do mozga da rese taj problem.Jedno 10-15 dana da im stizu svaki dan mail-ovi od nas sredili bi sigurno..

El Fenomeno

Mislim da lupaju gluposti i svaki put navode druge razloge. Od servera preko problema u konekciji itd...i siguran sam da ih ni 10000 mailova nece pokrenuti da nesto urade po tom pitanju jer im nije zapelo. Da je druga drzava, sigruno bi do sada problem bio resen ali ovako...moracemo da se snalazimo.

Preporuka za clanove:

mythos

Ja sam se preko drugara iz inostranstva registrovao bez problema.Jedino sto je pametnjakovic u mojim podacima stavio zemlju svog prebivalista,ali hvala bogu uspeo sam to da ispravim,stvarno sjajna kladionica.

kozzzzzze

nemogu da se registrujem sranje

nesaso

ja sam se registrovao ali traze mi neke dokumente a imaju samo jednog prevodioca za srpski mozda im je to problem  ;D

masic

pitanje jer se neko kladio iz srbije na ovu kladionicu i kako isplacujju jer moze preko moneybookersa registrovao sam se kod njih pre dva dana hvala

zoranz

Nema problema sa njima. Oni nisu klasična kladionica (već su bet-exchange) pa zaraÄ'uju od provizija prilikom kladjenja izmedju igrača, tako da to garantuje sigurnost i stabilnost finansijskih sredstava u odnosu na ostale kladionice (pre svega manje), koje mogu da budu nekad u problemu kada ih igrači natrpaju brzo na paru gde imaju najviÅ¡u kvotu u odnosu na ostale kladionice (sure-bet) i taj par dodje.

Da se nadovežem na temu o Betfair-u, da pokušam da ga približim članovima pošto je jako interesantan.

Betfair je betting exchange, tj. platforma za trgovinu izmeÄ'u igrača. Pre svega je orijentisan na sinlove, mada ima i varijanti combo-a za neke igranije parove. Za svaki par možete u bilo kom trenutku da igrate kao i u ostalim kladionicama da će to doći (tkz. back) ili protiv te oplade (Å¡to je razlika u odnosu na ostale kladionice tkz. lay). U svakom trenutku se vidi koliko može da se uloži po kojoj kvoti na odreÄ'eni par (tj. može da se trguje samo ono Å¡to je neko ponudio), ako se ne realizuje opklada ostaje na tabli- koju je moguće poniÅ¡titi osim ako je neko ne pokupi (jako bitno za in-play kladjenje).

Za svaki dobitak po paru (tj. po igri npr. konačan ishod) se plaća provizija na dobitni deo od 5% (može da bude i manje jer postoje popusti ako se skupi odreÄ'en broj poena, ali to je preÅ¡iroka tema i treba baÅ¡ dosta i para i trgovanja da bi ti popusti bili značajniji).

Betfair je dobar pre svega za in-play kladjenje, konjske trke, najčešće za tipove sa vrlo malom i vrlo velikom kvotom, a i dosta je solidan za kladjenje pre meča, ali pre svega na igranijim ligama.

Betfair zbog svoje koncepcije okuplja ogroman broj finansijski jakih igrača, tradera (ovde vam je npr. dovoljno da prodate tip po kvoti 2 i da je kupite po 2,10 i zaradite brzih cca 5% od prvobitnog uloga) i ostalih igrača.