News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 05:06:13 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

[BND] 500 din. bez depozita ComeOn.com

Started by kockar_ns, June 12, 2011, 11:37:57 AM

Previous topic - Next topic

kockar_ns

https://www.comeon.com    

Quote500 DIN BESPLATNO I 10 VRTENJA ZA VAS!

Potpuno se Registrujte danas i dobićete 10 Besplatnih vrtenja na naÅ¡oj najnovijoj Kazino igrici, Jack Hammer. Trenutno vam nudimo bonus od 500 din (bez potrebne uplate). Ovaj bonus možete da iskoristite u naÅ¡em Kazinu i u naÅ¡oj Kladionici. TakoÄ'e dobijate 100% Bonus na prvoj uplati (do 100 evra)... Možda želite da igrate Poker? Nudimo vam 110% Bonus do 600 dolara! Å ta čekate?

daju bez depozita 500din da se obrne 6 puta na tiket gde su min 3 para kvota 1,50.....uglavnom sve pise kod njih ali je sam nesto skontao otvorio sma jedno 6 naloga do sada samo sam sa drugog mesta radio registracije zbog IP  da bi dobijao taj bonus (koji jos nisam uspeo da obnem a nadam se da sam sad na pravom putu) i kad se budete registrovali nemojte pisati prave podatke posto to kasnije mozete izmenuti kad se budete registovali tj obrnuli taj novac...

VREDI PROBATI LEPU PONUDU IMAJU!!!!!!

bojanking

ja sam se registrovo ovdje,e sad nije mi jasno kako se obrce taj bonus,dali ja trebam sve sto imam uloziti na 3 utakmice vece od 1,5 kvotu na jednom tiketu,ili ja mogu sav novac da  rasporedim na vise tiket tj. bitno je samo da kad odigram vise tiketa balans bude 0.00

El Fenomeno

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Rafael

Quote from: bojanking on June 14, 2011, 11:23:27 AM
ja sam se registrovo ovdje,e sad nije mi jasno kako se obrce taj bonus,dali ja trebam sve sto imam uloziti na 3 utakmice vece od 1,5 kvotu na jednom tiketu,ili ja mogu sav novac da  rasporedim na vise tiket tj. bitno je samo da kad odigram vise tiketa balans bude 0.00
Da moras najmanje 3 utakmice na tiketu da savis, a ukupna kvota da bude 1.50 ili veca.
A 5 eura moras okrenuti 6 puta. Znaci ukupna uplata mora da bude 30E da bih zatrazio isplatu.

bojanking

a ynaci nemora biti minimalna kvvota 1.5 ya svaku utakmicu bitno je da od 3 tekme bude 1.5 i vise,jedva cekam vimbldon da uymem neku paru...

Rafael

Quote from: bojanking on June 19, 2011, 02:57:31 PM
a ynaci nemora biti minimalna kvvota 1.5 ya svaku utakmicu bitno je da od 3 tekme bude 1.5 i vise,jedva cekam vimbldon da uymem neku paru...
Da, bitno je 3 ili vise utakmice sa ukupnom kvotom 1.50 ili vise

kockar_ns

Quote from: El Fenomeno on June 18, 2011, 12:22:11 AM
Polako se uvecava banka!  .[;-)].

gazda jeli ovo iz prvog naloga napravljeno ili..

El Fenomeno

Iz prvog....sad je 3.000 din. na racunu ali nisam jos nista ispunio uslova za obrt. Nemam vremena da igram, ovo se malo zezao na kazinu u ubo jedan dubl.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

milance1988

Ja sam sa 500 din napravio 47000 din i sad kad sam zatrasio isplatu nece da mi isplate...Lopovska kladionica,izvrsio sam i uplatu depozita od 20 evra,ni to nece da mi vrate...

kockar_ns

Quote from: milance1988 on June 25, 2011, 02:23:39 PM
Ja sam sa 500 din napravio 47000 din i sad kad sam zatrasio isplatu nece da mi isplate...Lopovska kladionica,izvrsio sam i uplatu depozita od 20 evra,ni to nece da mi vrate...

hmmm ozbiljno?? sta kaze podrska

milance1988

Nista smaram ih po ceo dan,oni kazu kao da nisu u mogucnosti da mi isplate...A nemaju razlog...A sa druge strane i depozit od 20 evra nece da vrate...Zamrzli mi racun i uopste ne mogu da udjem...

kockar_ns

Quote from: milance1988 on June 25, 2011, 02:31:14 PM
Nista smaram ih po ceo dan,oni kazu kao da nisu u mogucnosti da mi isplate...A nemaju razlog...A sa druge strane i depozit od 20 evra nece da vrate...Zamrzli mi racun i uopste ne mogu da udjem...

hmmm

El Fenomeno

@milance1988

Reci mi da li si otvarao vise naloga ili si ovo uspeo iz prve? Jako mi je bitna ta informacija jer su mi nudili neku saradnju pa mi je potrebno sto vise informacija o njima jer ako je ovo istina onda od saradnje nema nista.

Preporuka za clanove:

tiger82

OVA KLADIONICA JE VELIKA PREVARA. ISTI SLUCAJ SE I MENI DESIO, BLOKIRALI MI I DEPOZIT I SAV NOVAC NA RACUNU. IGRAO SAM NA MNOGIM KLADIONICAMA: BET365,BWIN,PINNACLE I NIKAD NISAM IMAO OVAKVIH PROBLEMA. IGRAJTE SE SA TIH 500 KINTI ALI NI SLUCAJNO NE UPLACUJTE DEPOZIT JER CE TE ZAZALITI. IMA PUNO DOBRIH KLADIONICA PO NETU TAKO DA VAM NECE BITI TESKO DA IH ZAOBIDJETE...

milance1988

Otvorio sam dva naloga,ali sa dva razlicita racunara i na dve skroz razlicite osobe...500 evra su mi uzeli,a vidim i da se tiger82 pozalio...