News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:04:25 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Bet-at-home

Started by El Fenomeno, October 03, 2007, 11:52:41 PM

Previous topic - Next topic

joja

Nista ne odgovaraju... .[:-((].

El Fenomeno

Probaj ih i na live chat, mozda ih tu dobijes ali nemoj bas mnogo da ocekujes jer si realno zabrljao stvar.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

joja

Nista ne javljaju...
Otkljucana je sada isplata preko Vize .[oo]. Do skoro je bilo kao ne moze..
Nadam se da mi nece praviti problem oko isplate na Karticu kada/ako dodjem do 100evra..
bet365 je mnogooo bolja kladionica...svaka im cast..

El Fenomeno

Nije automatska, sam ces odrediti iznos koji hoces da povuces u momentu kad hoces da povuces. Da li ce ti praviti problem ili ne je diskutabilno, to ne mogu da garantujem.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

joja

Quote from: Admin on February 14, 2011, 01:24:07 AM
Nije automatska, sam ces odrediti iznos koji hoces da povuces u momentu kad hoces da povuces. Da li ce ti praviti problem ili ne je diskutabilno, to ne mogu da garantujem.

Pa da naravno...
Pod Automatskim mislim ako hocu 100 evra da isplatim..Dal ide neka kontrola ako me razumes posto sam ti vec pisao o problemu...
Jer mozes da mi barem kazes sta ide posle "Izvrsi Transakciju" i koliko dana treba za to...

El Fenomeno

Pa naravno da ce da usledi provera sa njihove strane i tek kad odobre transakciju novac krece na karticu.
Ako je odobre novac je za neka 4 radna dana na deviznom, ako ne onda si u problemu.

Preporuka za clanove:

joja

Quote from: Admin on February 14, 2011, 01:32:09 AM
Pa naravno da ce da usledi provera sa njihove strane i tek kad odobre transakciju novac krece na karticu.
Ako je odobre novac je za neka 4 radna dana na deviznom, ako ne onda si u problemu.

Kako izgleda ta provera?
Nadam se da me razumes...posto je bolje da odma zavrsimo pricu nego da se dzabe lozim i da igram bez razloga..

masic

provera indentiteta taze ti da posaljes skeniranu licnu kartu i visa karticu sa obe strane mozda i neki racun ne stariji od tri meseca
mislim da je to provera

joja

Quote from: masic on February 14, 2011, 03:37:30 AM
provera indentiteta taze ti da posaljes skeniranu licnu kartu i visa karticu sa obe strane mozda i neki racun ne stariji od tri meseca
mislim da je to provera
Jesi li siguran?
To traze za bet356 ali za bet at home ne znam bas...

Hmm sad sam pogledao malo ovu temu..izgleda da su cak i rigorozniji od bet365..a da im je tehnicka podrska katastrofalna to je sigurno.

El Fenomeno

Tehnicka podrska je jako spora...posebno mislim na srpsku i to im je veliki minus. Osim tih dokumenata koje ce ti sigurno traziti proveravace tvoj nacin igre i da li imas vise naloga otvorenih kod njih.
Moj ti je savet da ne igras dok ne resis problem sa njima jer je to gubljenje vremena. Probaj da ih dobijes na live chat ali engleski jer ovaj nas je jako tesko dobiti.

Preporuka za clanove:

masic

ja saqm ih uvek zvao telefonom i uvek ima na srpskom podrska telefonom uvek imam za kladionice skype kredit i za moneybookers

El Fenomeno

Mozes naravno da probas i telefonom, mozda je tako najbolje jer je kod tebe bas komplikovana situacija!

Preporuka za clanove:

joja

Jel ovaj broj?

E-mail: service.sr@bet-at-home.com
Tel: +356-21314833
Fax: +356-25401296

El Fenomeno

Da da, to je pravi kontakt broj.

Preporuka za clanove:

Tebra

Citao sam dosta njihova pravila u vezi kladjenja, isplata i uplata i video da ako uzmes bonus moras 4 x obrnuti bonus plus ulozeno da bi mogao traziti isplatu.E sad ako ja uplatim tih minimum 10 evra i ne uzmem bonus, kada ja smem traziti isplatu, posle 3 opklade ili?

HVALA unapred!!!