News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 12:07:29 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

EntroPay visa virtualna

Started by masic, February 22, 2011, 12:49:05 AM

Previous topic - Next topic

masic

na  ovom forumu rekli ste da je jetbul losa kladionica pitao sam live kazu 10e deposit  1e isplata sa entropay za par sati isplata vredi li igrati kod njih hvala

El Fenomeno

Popravili su se ali i dalje imas mnogo boljih. Jedino sto podrzavaju entropay pa to moze da bude jedna od prednosti.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

Neznam koja banka je do sada bila nositelj za plasticne kartice i dali je bila, ako se to promjenilo sigurno ce se mijenjati i kartice.
Postojeće kartice vrijede dok ne isteknu. Kad doÄ'e vrijeme za slanje nove plastične kartice jer je postojeća istekla, dobit ćemo nove kartice

masic

presao sam i na padypower irsku kladionicu kada samk uplatio sa entropay trazili su mi licnu kartu,telefonski racun i scrinshout sve sam to im poslao i dozvolili mi uplatu i igranje dobra je kladionica jedino uzimaju 4.50e za isplatu preko entropay ali nema veze odlicna kladionica isplata je 2-3 radna dana

masic

moram da pohvalim i kladionicu victorchandler isplata na entropay je  3 dana veoma brzo

masic

pitanje visa entropay mi istice u ferbruaru 2012 kada mi istekne jer onda treba opet da registrujem ponovo novu visa virtualnu na sajtu ili ide automatski hvala

Illusionist

Pitanje za Entropay za Will Hill? Na sajtu kazu da NON-UK residents novac moraju da podizu putem cheka ili bank transferom.Molim one koji imaju entropay ,a imaju iskustva sa podiznjem novca preko WH da mi to pojasne.Planiram da uzmem Entropay mastercard.Hvala unapred

El Fenomeno

Pre svega dobrodosao na sajt.
Moram reci da nemam neka posebna iskustva sa tom kladionicom pa ti ovde ne mogu dati konkretan odgovor. Nadam se da je neko od clanova to vec probao i moze da ti pomogne.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Illusionist

Hvala  na dobrodoslici :).Onda kratko pitanje...Koju online kladionicu mozes da mi preporucis ,a da primaju bez problema uplate cca 1000 e na singl ili dubl za fudbal,a da pritom mogu bez problema da povuchem novac preko entropay-a na mastercard da se ne zezam za poreskom  .[;-)]. Hvala unapred

El Fenomeno

Mozes koristiti Gamebookers i Betsson, kod njih sigurno moze a i Pinnacle naravno, tamo su najveci limiti.

Preporuka za clanove:

bozicso

Quote from: masic on June 06, 2011, 04:59:30 PM
pitanje visa entropay mi istice u ferbruaru 2012 kada mi istekne jer onda treba opet da registrujem ponovo novu visa virtualnu na sajtu ili ide automatski hvala

ti već sada možeš imati 30 virtualnih ako hoćeš! ako ti istekne, novac ti neće niko uzeti, on će biti prebačen na novu ili vraćen na izvornu karticu sa koje si napravio prvi depozit. ima negde u TOS-u mrzi me tražit, kod mene se na virtualnoj slabo zadržava novac, nego odma na plastičnu, uvek imaj na umu da je Entropay of-šor firma i da nije pametno da na njoj držiš novac, njih gledaj kao posrednika da lakše uzmeš novac u ruke  .[;-)].
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

bozicso

Quote from: Illusionist on June 07, 2011, 04:23:55 PM
Pitanje za Entropay za Will Hill? Na sajtu kazu da NON-UK residents novac moraju da podizu putem cheka ili bank transferom.Molim one koji imaju entropay ,a imaju iskustva sa podiznjem novca preko WH da mi to pojasne.Planiram da uzmem Entropay mastercard.Hvala unapred
isto pravilo kao na bet365. samo UK mogu da koriste, ostali dižu samo na devizni ako uplate preko EP.
imaÅ¡ gamebookers gde ti je limit za isplate oko 6.000â,¬ po isplati.
uplaćivo sam singlove i po 2.000â,¬  a nekad za neke muti opklade sam imao limit svega 400â,¬  a nekad iÅ¡lo bez problema, valjda zavisi Å¡ta se igra od liga

masic

hvala sada znam naravno da odmah prebacim na mastercard entrpay plasic

El Fenomeno

Danas sam pricao sa drugarom koji je pokusao ponovo da uzme mastercard plastic i nije uspeo. Izgleda da je bozicso bio u pravu samo sto to pravilo ne moze da se primeni retroaktivno pa tako svi oni koji vec imaju kartice one rade bez problema.
Problem je za one kojima je istekla ili oni koji hoce po prvi put da je uzmu...!

Provericu ovih dana da li je ovo  100% tacno ali izgleda je jeste.  .[:-((].

Preporuka za clanove:

bozicso

a kakvu je poruku dobio?  .[..].
meni važi do 2013. valjda će do tada reÅ¡iti problem, mada ako ga oni reÅ¡i onda će i MB da nam da svoju karticu. ili bar PayPal da nam doÄ'e do tada.