News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 06:51:35 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

BET365

Started by El Fenomeno, October 03, 2007, 11:44:33 PM

Previous topic - Next topic

kockar_ns

evo prvi put sam sad uplatio sam mb na bet365 da li mogu dobiti bonus na uplacenih 10 eur gde treba da se obratim

El Fenomeno

Mozes dobiti bonus, oni prihvataju i uplate sa moneybookersa. Kontaktiraj live chat.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

kockar_ns

e vec sam stavio na live basket i poduplao da li ce da vazi sad??

El Fenomeno

Moras ih kontaktirati da bi video, ne mogu tacno da ti kazem. Mada mozda je i bolje, glupo je takav bonus potrositi na najmanju mogucu uplatu. Inace, tema o tom bonusu je ovde http://bonustipovi.com/index.php?topic=2431.0

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

kockar_ns

hahahha mora min 10 eur uplata daq bi dobio bonus a ja uplatio 9,20

Hare88

Quote from: nishlije on March 04, 2011, 03:29:13 PM
Po meni bet365 bi trebalo da unapredi malo pregled odigranih tiketa, prvi put kad sam igrao kod njih 1h sam trazio gde mi je tiket!?!

Slažem se.

kockar_ns

uzeo sam bonus od 50 eur sad mi reci jeli treaba 3 puta tih 50 da obrnem da bi ih povukao ili ??

krko

Znaci svaki bonus na bet365:

1x ulozen deposit, dakle 50eura jedan ulog    +

3x ulog 100eura, tj bonus+deposit.

Sve vam pise u emailu koji dobijete za bonus. Kvota nije vazna.

kockar_ns

a moze li 20+20+10 tj na sitnoili moram po 50 da ulazem

El Fenomeno

Za sva pitanja vezana za bonus kladionice BET365 vec postoji tema http://bonustipovi.com/index.php?topic=2431.0.

Preporuka za clanove:

bozicso

ljudi ne znam čemu tolika fama ovo vagera, jednostavno to okrenite za 2 dana, nadjete neki over koÅ¡arke  recimo i stavite under i neki fiks od 1,10 onda drugi tiket over i isti taj 0,10 bitno da kvota bude najmanje 2. na taj način ostajete na istom iznosu a skinuli ste jedan vager, ako ne možete uvatit 1,10 onda se manite klaÄ'enja. za 2 dana  odradite ovo i imate odraÄ'en vager!
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

dzemakg

Pozdrav svima, imam za vas nekoliko pitanja.
1)Da li  kladionica bet365 i dalje salje na kucnu adresu verifikacioni kod?(registrovan sam kod njih 4 nedelje nije mi jos stigao, uneo sam tacne podatke)
2)Da li bez tog verifikacionog koda, mogu da uplatim pare i povlacim pare bez ikakvih problema?
3)NIje mi jesan nacin dobijanja bonusa, da li ja bonus dobija automatski prilkom uplate kao na bet-at-homu ili moram da kucam neke bonus kodove ili da se javljam live podrsci?

bozicso

Quote from: dzemakg on April 04, 2011, 10:43:02 AM
Pozdrav svima, imam za vas nekoliko pitanja.
1)Da li  kladionica bet365 i dalje salje na kucnu adresu verifikacioni kod?(registrovan sam kod njih 4 nedelje nije mi jos stigao, uneo sam tacne podatke)
2)Da li bez tog verifikacionog koda, mogu da uplatim pare i povlacim pare bez ikakvih problema?
3)NIje mi jesan nacin dobijanja bonusa, da li ja bonus dobija automatski prilkom uplate kao na bet-at-homu ili moram da kucam neke bonus kodove ili da se javljam live podrsci?

1. jako davno napravih račun i onda su slali za nekih 5 radnih dana
2. verifikaciju ćeš morat uradit pre ili kasnije, na tvom mestu bi im poslao mejl sa skeniranim pasošem i tekstom da želiš verifikovat svoj račun
3. dobiješ na mejl sa kojim si se registrovao kod koji moraš upisati da bi ga aktivirao, tamo će ti biti objašnjeno kako trebaš wagerovati i koliko traje bonus.....
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

dzemakg

Ok, hvali ti na veoma brzom i konkretnom odgovoru

Tebra

Nisam jos stavio pare na Bet365 a nikad nisam ni probao ovu opkladu pa me interesuje da li je moguce igrati singlove na bet365 na over/under 2.5 golova u fudbalu?Kontam da moze ali da se uverim 100 posto.

Hvala unapred!!!