News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 06:26:18 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

BET365

Started by El Fenomeno, October 03, 2007, 11:44:33 PM

Previous topic - Next topic

kockar_ns

ovako druzepare su nebitne

ODBOJKA UZIVO KLADJENJE I LIVE PRENOS 4 POEN OSVAJA DOMACIN 2:1 TRENUTNO SERVIRA DOMACIN LUDILO I NESTO SE IZDESAVALO I SUDIJA POKACIJE POEN DOMACINU ZNACI 3:1NA LIV TV POKAZUJE  A OVI PORED LIVA IZBACUJU 2:2

VECERAS IGRAM SNNOKERS 19 POEN OSVAJA (RECICU)GOST TJ 2  TRENUTNI REZ 9:9 GLEDAM LIVE I BUDE 9:10 NISU VELIKEPARE

ALI VELIKI MINUS ZA KLADIONICU

NAPUSI BI IH SVE DA ZNAM ENGLESKI

.[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz].

kockar_ns

P.S-SAD SU SNNOKERS IZBACILI DA SAM POGODIO POSTO SAM IM PREKO RECNIKA KRSTATICA SVASTA NAPISAO VALJDA SU RAZUMELI POENTU   .[oOo}.

El Fenomeno

To se cesto desava i razumljivo je kad je live kladjenje u pitanju ne samo kod njih vec kod mnogih kladionica jer su za neke opklade sekunde u pitanju...pa vremenske razlike itd...itd....a naravno svako gleda svoj interes.

P.S. Nemoj samo pisati velikim slovima.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

kockar_ns

ok velik covek pa sve veliko!!! .[:-)].

milospl

Danas sam imao problem sa bet365.

Prvo su mi, ne znam kako, uplacena dva ista tiketa. Kad sam video, poslao sam im poruku da mi jedan poniste i vrate pare. Oni su to i ucinili. medjutim sad su mi skinuli 10e sa racuna, ne znam iz kog razloga. Nisam igrao nista od jutros. Kad sam dosao kuci samo sam vide poruku da mi vracaju pare od jednog tiketa i na racunu fali 10e.

Napisao sam im jos jednu poruku, videcemo sta ce biti...

El Fenomeno

Sigurno je doslo do nekog nesporazuma....resice se taj problem!

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

milospl

skinuli su mi 10e zbog gledanja strimova sa AO i vratili su mi ih kao bonus. Nisam bas najbolje raumeo odgovor, kopiracu poruku ovde malo kasnije, ne znam da li tako svima rade ili sam ja iskukao da mi vrate 10e. Uglavnom, AO vise ne gledam...

evo dela poruke od njih
QuoteI can see that the reason your account is €10 less than you expected it to be is due to the Australian Open Live Streaming promotion you have taken advantage of.  To clarify further, as you are required to pay €10 for the subscription of live streaming this is initial deposited onto your balance and then manually adjusted from your account to cover the payment. The €10 is then awarded back to you as a bonus which I can see is qualified on your account awaiting to be activated with the 10 digit code we have sent to your registered email address.  Unfortunately you can only have one active bonus on your account at a time so you will need to complete your 100% Initial Deposit bonus rollover requirement prior to activated the Live Streaming bonus.

joja

Jel moze neko da mi pomogne kako fukcionise ovaj withdrawall?
Kako da napisem tacno taj broj telefona da oni razumeju?

El Fenomeno

Koji metod koristis za povlacenje? Daj sliku da vidimo tacno o cemu se radi.

Preporuka za clanove:

joja

Quote from: Admin on February 08, 2011, 08:25:22 PM
Koji metod koristis za povlacenje? Daj sliku da vidimo tacno o cemu se radi.

Kako mislis metod?Oce da verifikuju tj da me pozovu na mobilni?a ja ne znam kako to bas funkcionise...kako da napisem taj broj?

El Fenomeno

withdrawall je povlacenje pa sam te zato pitao koji metod koristis...!

Evo kako izgleda moj broj mobilnog trenutno u mom nalogu... 00381 64205****   Srbija je u pitanju.

Ali ne mogu tacno da se setim kako je izgledalo ono polje za upis pa sam zato trazio sliku da je sibnes ovde.

Preporuka za clanove:

joja

Withdrawall je povlacenje para..?
Sad me je jedan zvao i trasio mi security number..Jos nesto nisam ga bas razumeo...Sad ce preko maila pa cemo lakse da se razumemo..

Sta je security number?

El Fenomeno

Withdrawall je rec koja u nasem prevodu znaci povlacenje novca...!

Pa to je onaj broj koji se formira prilikom registracije, cine ga 4 cifre koliko se secam. Sve to je davno bilo pa ne mogu bas najbolje da se setim ali u principu ako su ti svi podaci u nalogu ispravni i ako imas svu potrebnu dokumentaciju (licna karta,pasos, racun npr. mobilong na tvoje ime) sve se to lako resi sa njihovom podrskom.

Ni ja se ne secam pouzdano koji mi je security number...tako da nisi jedini.  .[:-)].

Preporuka za clanove:

joja

Gde ja da vidim taj security number?Ne znam o cemu je rec..inace nemam pasos.

El Fenomeno

Ne mozes nigde da ga vidis ali nije ni bitno...samo im reci da si ga zaboravio!

Nema veze sto nemas pasos, imas licnu kartu ili vozacku dozvolu ako ti budu trazili.

Preporuka za clanove: