News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 07:08:23 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 05.10.2010.

Started by El Fenomeno, October 05, 2010, 12:41:40 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Takmicenje je pocelo, prijave traju do 21.10., prijavite se i osvojite vredne novcane nagrade!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 50 eura,  II mesto - 30 eura,  III mesto - 20 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 01.10.2010. a zavrsava se 31.10.2010.. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

cikabox

br.1
skor:0/0
vreme:20.30
Par:colcester-vikomb   FT 0-2
Tip:x
kvota:3.5
kladionica: BET365

Ovde je statistika neumoljiva.Naime kolcester ima sest neresenih u zadnjih deset utakmica od toga cetiri od pet na svom terenu.Vikomb ima sedam od deset a na gostovanjima cetiri od pet.Sto se tice medjusobnih susreta tu je statistika jos neumoljivija naime ova dva tima su odigrala jedanaest meca od cega cak devet su zavrsena remijima.I sta drugo reci nego li x.pozdrav svim takmicarima i srecno

Posto ti je prva analiza proci ce, ubuduce neka bude malo opsirnije.

milance1988

Br.1
Skor:0/0
Vreme:19:00
Par:Hapoel Migdal(-15.5)-Belgacom Liege Basket   FT 84-73
Tip: h1
Kvota:1.85
Kladionica:BET365

Analiza:
Ovde je Hapoel apsolutni favorit,pogotovo sto u njivovim redovima ima dosta amerikanaca kojima Liage nije predstavljao problem ni u prvom mecu.U prvom mecu je bilo 62-59 za Hapoel sto govori da su kvalitetnija ekipa i u gostima,dok su na domacem terenu kao i svi Izraelci uvek ne ljubazani domacini.Mislim da ce Hapoel nadigrati Belgijance u svakom pogledu,puno srece svim ostalim igracima...

Isti slucaj kao i prethodni post, ubudce malo opsirnije.

noja

br.1
skor:
vreme:17,00
Par: Russia (- 1,5 set )  - Srbija  FT 1-3
Tip:1
kvota:2.00

Analiza:

Ovo Svetsko prvenstvo ostace zapamceno po neverovatnoj neregularnosti .u predtakmicnjima sto si vise utkmica izgubio, u drugoj fazi s idobio lakse protivnike. Tako je Srbija dobila Nemce  a lako izgubila od autsajdera Kanade i Poljaka u mecu u kojem su s oba rivala trudila da izgube.U drugoj fazi Srbija je dobila Cubu i Meksiko i oba meca dosta lako dobila. U ovoj fazi su dobili i Argentinu i u slucaju danasnjeg trijumfa protiv Rusa otisli bi u polufinale.

Ni Rusi nisu bil imuni na namestaljke pa su tako u drugoj fazi vodili protiv Spanaca sa 2:0 a na kraju izgubili sa 3:2/!!!!

Rusis u hteli Srbe jer smatraju da su mnogo bolji a i tradicija je na njihovoj strani. Na svim vecim takmicenjima  Rusi su u poslednje vreme veoma lako dobijali.Mislim da se  nisu prevarili  mada  bih voleo da pogresim!

BaD_AppLe

br.1
skor:0/0
vreme:20:30
Par:Le Mans-Khimky M.    FT 56-70
Tip:2
kvota:1.7
kladionica:BET365

Analiza:Ovdje je Khimky favorit i ako kladionice daju sasnse Le Mans-u Khimky ima bolju ekipu a klupska,a i reprezentativna kosarka Francuske ne blista poslednjih godina Le Mans je izbacio Asvel ekipu koja je bila oko 20 puta sampion svoje drzave,Le Mans ga je jedva pobijedio mada je istu tu ekip koju je dobio Le Mans umalo nije pobijedila Podgoricka Buducnost koju je Asvel pobijedio u produzetku.

Prvi post prolazi, ubuduce opsirnije

Ferari

br.1
skor
vreme:20:45
par:Slajgo Rovers-Brej Vonderers   FT 2-1
tip: 1
kvota:1,50
kladionica:Bet365

Analiza:

Prvenstvo se privodi kraju Slajgo se nalazi na 3 mestu i bori se za ligu uefa.Sent Patriks ima 51 bod bas kao i Slajgo dok Sporting ima bod manje,tako da Slajgo nema prava na gresku i ovakve utakmice mora da dobija ukoliko zeli da se plasira u ligu uefa.Dok ekipa Breja koja se nalazi na predzadnjem 9 mestu bez velike mogucnosti napredovanja zato jer im osmoplasirani Galvej bezi cak 9 bodova.
Slajgo igra odlicno na domacem terenu sa skorom od 9-4-3,u poslednjih 6 utakmica imaju skor od 4 pobede i 2 remija.Ekipa Breja ima skor od 3-4-9,i nalaze se u ne bas tako losoj formi od 2 pobede,3 remija i 1 poraza.
U ovoj sezoni ekipa Slajga je pobedila Brej 3 puta ove sezone dva puta na gostovanju jednom kao domacini uz gol razliku 11:4.
U ovoj utakmici ja mislim da ce preovladati zelja domace ekipe da ostane na 3 mestu i plasira se u ligu uefa,dok ekipa Breja bez velikog motiva na gostujucem terenu tesko ce ostati neporazena.Ocekujem ubedljivu pobedu domacina uz dosta postignutih golova.

kockar_ns

br.3
skor:1/2
vreme:20:45
Par:Carlisle - Port Vale   FT 2-2
Tip:2
kvota:4

Analiza:
Da nebi sad lupeto .[/o]. neke gluposti mozda ima ovde ljudi koji prate poneki tip,pa mozda i ovaj moj bude neko pratio da ja negovorim da je namestaljka,povredjeno poLA tima i neznam sta sve postoji..... ovo je neki moj osecaj da ovde moze dva iz razloga tog da i Port Vale mora da zabelezi koju pobedu u medjusobnom duelu ima samo jednu .mislim da su u ekstra formi da veceras naprave i tu drugu pobedu.
zadnjih 7 meceva imaju 6 pobeda i sa prve pozicije napadaju *4*liga napadaju Carlisle *3*LIGE na cetvrtoj poziciji.
.[/]. KECA NEMA 99%
                                                                               .[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz].

redondo

br.2
skor :0/1
vreme:23:00
par:Frederico del Bonis-Aranguren   FT 2-1
tip :2
kvota:2,25
kladionica bet365

Analiza:
Frederico Del Bonis je trenutno 148 igrac mnogo bolje rangiran od Arangurena ,igra solidno ove godine  ali kako se sezona priblizava kraju njegova forma opada tako da mislim da bi to moga da iskoristi Aranguren koji je imao malu pauzu u skorije vreme pa pokusava da se vrati u formu.Aranguren je trenutno 309 na atp listi sto ne mora da znaci da je manje kvalitetan igra dobro na sljaci dosada su se ova dva tenisera sastala 2 puta oba puta slavio je Aranguren .tipujem 2.

Vec drugi put editujem kvotu jer koristis fractionalne umesto decimalnih. Imas na vrhu sajta bet365 da to promenis jer sledeci put tip nece biti priznat. Hvala na razumevanju/Admin