News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 06:43:46 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Online sistem klađenja za NBA, NFL, MLB, 97% točnosti - recenzija

Started by cleonhr, August 05, 2010, 11:25:54 PM

Previous topic - Next topic

cleonhr

Kada sam nedavno dobio na email ponudu za takozvani "Sigurni sistem klaÄ'enja" samo sam odmahnuo rukom i rekao Naaaahh.... Skeptičan kakav jesam na takve stvari prvo sam pomislio da se opet radi o joÅ¡ jednom sistemu na kojem niko ne dobiva. Par dana kasnije, naÅ¡ao sam taj email u svojem Inboxu i kako nisam imao niÅ¡ta pametnije za raditi krenuo sam malo čačkati.

Naletio sam na internetu na ljude koji već dugo godina koriste taj sistem i svi tvrde da je sistem ispravan i funkcionalan. Sad me je to već golicalo, iako sam i dalje bio skeptik i nevjerni Toma.

Malo me kopkalo po glavi, a Å¡to ako taj sistem zbilja radi? Nekoliko kuna sa strane nebi bilo loÅ¡e zaraditi. Inače svi moji pokuÅ¡aji klaÄ'enja na moju intuiciju do sada su redovito zavrÅ¡avali čistom nulom. Potpuni antitalent sam za neÅ¡to natrefiti, zato sam se toga ostavio davnih dana. Al opet, mogućnost da se zaradi "laka lova" uvijek golica maÅ¡tu.

S obzirom da čovjek u svojoj reklami garantira da se uloženi novac može vratiti već s prvom okladom, rekoh sebi, ajmo to istestirati samo da dokažem sebi i njemu da taj sistem vrlo vjerojatno ne šljaka. Ali kako sam se prevario....

Uz to zainteresirala me spika o tome da čovjek daje garanciju na svoj sistem klaÄ'enja, ako u roku 60 dana ne ostvarite dobit - vraća novac, i uz to daje besplatne tipove za klaÄ'enje do kraja života koje Å¡alje u inbox na email. Sve zajedno zapravo izgleda obećavajuće, ali joÅ¡ uvijek nekako u magli.

Cijena za sistem je 197$, nebi bilo ni prvi ni zadnji put da izgubim 1000 kuna. Na kraju pala odluka da se sistem kupi, možda zbilja profitiram na tih 1000 kuna investicije, a u konačnici pročerdat ću ih na cigarete i cugu.

Kad jednom kupite sistem, sve poslije toga je dječja igra. Moram napomenuti da se radi o online klaÄ'enju jer naÅ¡e kladionice nemaju mogućnosti klaÄ'enja koje su potrebne za ovaj sistem.

U inbox su mi počeli stizati tipovi za klaÄ'enje i tek da provjerim sistem igrao sam na minimalni ulog.

Sveukupno sam dobio do sad 7 tipova, kladio se na njih prvo sa sitnom lovom, pa sa malo većom i na tih 7 uspješnih oklada (svih 7 je prošlo) povratio sam svojih 1000 kuna, tako da sam sad na nuli, i nadam se sad i većim stvarima.

Cijeli sistem mi se sviÄ'ao do te mjere da sam s čovjekom dogovorio da promoviram i njegov sistem klaÄ'enja i njega i njegovu internet stranicu, a čak sam i cijelu njegovu stranicu preveo na hrvatski jezik da bi svi Vi koje to zanima mogli pročitati i shvatiti o čemu se radi.

Usput, na njegovoj stranici možete pročitati na stotine svjedočanstva, sličnih mojim, od ljudi koji su sistem isprobali do daske.

Provjerite, i uvjerite se sami, skoknite na http://www.guarantiedsportbet.com/, izgubite 15 minuta na to, ništa ne košta, a može Vam samo donijeti.

Pozdrav,

Daniel