News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 03:39:26 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Parovi 1/2 Finala - Juzna Afrika 2010

Started by El Fenomeno, July 05, 2010, 12:01:23 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Urugvaj - Holandija

Veceras prvi mec gde manje vise poznato ko je favorit i ko ce najverovatnije proci u finale. Urugvaj je odlicna ekipa, dobro su igrali na ovom prvenstvu ali su i imali veliku srecu kad je u pitanju zreb jer su imali mnogo laksi put od npr. Nemacke ili Holandije.
Holandija je odigrala odlicno drugo poluvreme protiv Brazila i zasluzeno prosla dalje.
Nije toliko Holandija jaca vec je najveci problem ekipa koja ce im se suprostaviti veceras jer gotovo kompletna odbrana nece igrati i naravno, najveci problem izostanak Suareza koji je i omogucio svojoj ekipi da prodje dalje kada je zamenio golmana u poslenjoj sekundi i odbranio cist gol ali zaradio i crveni karton.
Nisam zadovoljan sa kvotom ali ipak mislim da Holandija prolazi dalje.

Tip: 2     FT 2:3

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

antiprotivan

Nogomet, Svjetsko prvenstvo 1/2 fin.

20:30 Njemačka - Å panija X2 @ 1,40   FT 0:1

Svima je jasno da je reprezentacija Španije bolja na svim pozicijama od Njemačke. Žuti kartoni su pobrisani, sve je na svom mjestu i veliko polufinale može da počne. Hobotnica Paul je zagrlila Španjolsku, ako to nekome nešto znači. I bez toga, Furija je po mnogima favorit. David Villa u velikoj formi, kako li će tek dobro igrati u Barceloni s jeseni. Ovu utakmicu s pravom nazivaju finalom prije finala. Njemačka je prema pruženim partijama svakako zalužila da igra ovo polufinale, ali ja mislim da će teško preko Španjolske. Dvoznak bi trebao biti dovoljno sigurna oklada, a i koeficijent je jako dobar, daleko bolje odigrati nego recimo prolaz Španjolske, jer je velika vjerovatnoća produžetaka, pa možda i penala, a zna se kakva je to lutrija. Sretno!

El Fenomeno

Nemacka - Spanija

Za mene je ovo finale pre finala jer mi Holandija ne deluje bolja ekipa od ove dve koje se veceras sastaju. Nemacka imala tezi put jer je morala da izbaci reprezenatije kao sto su Engleska i Argentina i sto je veoma zanimljivo dala im je po 4 komada. Spanci nisu imali toliko tezak put i mozda im je ovo veceras pravi ispit, koliko u stvari moze ta reprezentacija.
Mislim da moze mnogo i da ce tek veceras pokazati pravi kvalitet jer je do sada igrala sa ekipama koje su igrale na kontru i cuvale svoj gol. Nemci naravno to nikad u zivotu nisi radili pa nece ni veceras.
Vrlo je bitno da proradi Tores jer do sada nista nije pokazao. Ne verujem da Nemci mogu da ponove onakvu igru kao protiv Argentine. Kad je mogla da ih dobije Srbija sigurno da to moze da uradi i Spanija ali bice veoma tesko...

Tip: prolaz Spanije    FT 0:1

Preporuka za clanove: