News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 03:05:27 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Grupa F: Italija, Paragvaj, Novi Zeland, Slovačka

Started by El Fenomeno, June 09, 2010, 05:48:41 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Italija v Paragvaj - 14. Jun 2010.

20:30   Italija    v    Paragvaj   

Novi Zeland v Slovačka - 15. Jun 2010.

13:30   Novi Zeland    v      Slovačka   

Slovačka v Paragvaj - 20. Jun 2010.

13:30   Slovačka    v    Paragvaj 

Italija v Novi Zeland - 20. Jun 2010.

16:00   Italija    v    Novi Zeland   

Slovačka v Italija - 24. Jun 2010.

16:00   Slovačka    v    Italija   

Paragvaj v Novi Zeland - 24. Jun 2010.

16:00   Paragvaj    v    Novi Zeland   

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

Meni je Italija ovdje favorit grupe i zaista ne znam otkud ovolika kvota na njih, nekako mi se previse potcjenjuju.
Kako god iako neko misli da su losi, za mene imaju sasvim solidan tim, cak bih se usudio reci i za polufinale, koliko znam povreda nema, dakle svi su spremni, gledam sastav Paragvaja ne znam 2 igraca i to najbolji igrac im igra u Dortumndu, prema tome po meni Italija ovo uzima.

El Fenomeno

Slazem se...Italija je ovde favorit a i grupa je mnogo lakse za razliku od nekih.
Ja sam vec pisao o njima, nema tu nekih velikih zvezda i po meni najveca njihova snaga je u selektoru Lipiju i naravno njihovi dosadasnji uspesi na ovom takmicenju.
Mislim da nemaju kvalitet za 4 ekipe ali grupu sigurno prolaze.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Jedna od utakmica sa protivnicima koji su najmanje atraktivni mozda cak i na celom prvenstvu.
Pre nekoliko nedelja smo videli da i taj Novi Zeland ima ekipu i da su i oni poceli da igraju fudbal, dobili su Srbiju u prijateljskom mecu.
Jeste bio kombinovani sastav i jeste prijateljska ali ipak su nas pobedili i samim tim pokazali odredjeni kvalitet.
U ovom mecu Slovacka je favorit, to je sigurno ali mozda je ipak kvota od 1.40 previse mala za ovakav rizik. Posebno kad se uzme u obzir cinjenica da su samo 2-3 favorita pobedila u dosadasnjem toku prvenstva (Nemacka, Holandija i Argentina). Svi ostali nisu opravdali uloge favorita i zato ja nikako ovde ne uzimam tu 2 sa tako malom kvotom.
Mozda cak probati i sa duplom sansom 1X za neki sitni ulog.  ;)

Preporuka za clanove:

krko

Moram se malo osvrnuti ja jucerasnju Italiju, tipicna utakmica koja sluzi samo da zajebe kladionicare. Paragvaj jednom pogledao prema golu i zabio gol, Italijani opet mrljave ni sami ne znaju sta i kako, ali eto opet izjednacice zasluzeno, mada su sigurno bili blizi pobjedi, ali eto kao sto rekoh tekma za kladionice.

Slovacka po meni favorit u svakom pogledu protiv ovih ribara.  ;D

El Fenomeno

Eto krko, neces ti mene da poslusas!  ;D

Bas kao sto sam i ocekivao, Slovacka bila bolja imala vise od igre ali poslednjih 10 minuta ovi ribari sa njihovim dugim loptama su uspeli jednom veoma ozbiljno da zaprete da bi na samom kraju meca uspeli i da daju gol.
Nikako ne mogu da se slozim sa komentatorom koji je rekao da je to veoma losa ekipa, po njemu verovatno najlosija na prvenstvu. Nisam bas siguran u to jer su cak uspevali veoma lepe akcije da naprave i na kraju ono sto je najbitnije uspeli su da uzmu 1 bod sto je za njih kao pobeda. Kako je ta reprezentacija igrala ranije mislim da su mnogo napredovali i da su sad poceli da igraju fudbal...ono ranije ne znam ni sta je bilo ali fudbal sigurno nije.  ;) ;)

Preporuka za clanove:

krko

Svaka cast ;D

Ma da je zasluzeno ne bi rekao nista, ali ovi veze nemaju, Slovaci su sami krivi, onoliko prilika i cuvaju 1-0, i op 93min kazna. Cak i da su cuvali tih 1-0 kako treba, zna se kako se cuva rezultat(Mourinho taktika), ali ovo je bilo bas podcjenjivanje, klasicno ''slavenski''.  ;D

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

dragands

16:00 Italija - Novi Zeland  tip: HX ( italija -1)  ulog: 8/10 kvota: 3.50

novi zeland je protiv slovačke izvukao 1 bod u poslednjim minutima i tako u ovoj grupi svi imaju po 1 bod.  italija se mučila sa paragvajem i uprkos delimično ranom izjednacenju , od koga je većina očekivala da preraste u pobedu,  zavrÅ¡ili su  rezultatom 1:1. Može se reći da su italijani u slaboj grupi, ali svako ko igra na ovom svetskom prvenstvu je zasluženo u JA i to se videlo u dosadaÅ¡njim utakmicama. očekujem pobedu italijana jer jednostavno moraju da pobede da bi osigurali  prolazak i očekujem da se provuku kao Å¡to samo oni i znaju. Jedna od osobina većine dosadaÅ¡njih utakmica na prvenstvu je mali broj golova , odnosno većina je doÅ¡lo 0-2 i to očekujem i od ove utakmice. U prilog tome Å¡to NoVi zeland igra veoma zatvoreno i sigurno ce se braniti. Novi zeland je 7 od poslednjih 10 utakmica odigrao 0-2, a to isto važi i za italijane. od italijana očekujem zatvorenu, sporu i strpljivu igru i igrace taman onoliko koliko im treba, odnosno daće jedan gol i održavaće rezultat. Neki eventualni izostanci igrača na obe strane neće puno uticati na sutraÅ¡nji ishod.