News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 12:23:21 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 21.05.2010.

Started by El Fenomeno, May 21, 2010, 12:05:32 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Majsko takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 80 eura,  II mesto - 40 eura,  III mesto - 20 eura, IV mesto - 10 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 11.05.2010. a zavrsava se 11.06.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Ferari

br.3
skor 2/2
par:Leonardo Mayer-Fernando Verdasko     FT 0-2
vreme:14:00
tip:2
kvota:1.5
kladionica:Bet365

Duel u polufinalu na turniru u Nici 250 kategorije.Mayer 59 teniser sveta ovaj turnir igra veoma dobro napravio dva iznenadjenja i po meni zavrsio posao na ovom turniru.Pobedio je u Belucija sa 2:0 lagano dok je protiv Bagdatisa u proslom kolu bila velika borba 2:1.Mayer do ovog turnira je imao veoma slabe rezultate na sljaci ove godine ovo polufinale je za njega veliki uspeh.Dok Verdasko 9 igrac planete pobedio Stahovskog(2:1) i Seru(2:0) na ovom turniru.Ove sezone na sljaci igra fenomenalno redjao je pobede na Mastersima u Rimu,Madridu i Monte Karlu protiv mnogo boljih igraca od Mayer.U ovom duelu bi mogao da predstavlja problem to sto Verdasko ima previse meceva i ima laksu povredu a odmor mu je preko potreban kako bi ostvario dobar rezultat na Rolan Garosu i upotpunio sezonu.Njihov prethodni duel se zavrsio ubedljivom pobedom Verdaska od 6:1 6:1.Razlika u kvalitetu je evidenta a ja cu iskoristiti velikodusnu kvotu kladionica.

Banega

br.7
skor:3/6
vreme:02:00
Par:Chicago Blackhawks    -    San Jose Sharks   FT 2-2
Tip:2
kvota:3.00
kladionica: BET365

Analiza:Ponovlja se prica iz prethodnog puta i necu mnogo mudrovati ovde, treba igrati dvicu na San Jose, veceras moraju dobiti ako misle da ostanu u trci za titulu, tj da prodju u finale NHL kupa. Chikago je nanizao dve pobede i to u gostima, i kao sto sam i ranije pricao udarice sila na silu, tako i jeste, medjutim za sada pratio sam ovaj drugi njihov duel, i Chikago je pokazao da je opasniji u fazi napada od ajkula koje nikako nisu uspele nametnuti svoj stil igre sve je to nekako bilo nedovoljno dobro. Vec sam napomenuo da je to skupina odlicnih igraca i nijanse bi neke trebale odlucivati. Meni su Scharksi bili od samog pocetka favoriti, medjutim hokej je to i veoma tezak za prognozirati, ali veceras mislim da ce San Jose pokazati onu svoju dobru igru u gostima i revansirati se Blackhawksima za ona dva poraza koju su im naneli kod kuce, bilo je 2:1 i 4:2 za Chikago. Za one malo manje hrabre mogu uzeti mony line kvotu po 2.35, mada mislim da ako ajkule veceras dobiju to ce biti sa vise i od dva pogodka razlike, nesto slicno kao Montreal sinoc koji je pocepao Philadelfiju u svojoj najbucnijoj dvorani NHL lige.

austin100

br. 1
skor: 0/0
vreme: 19:00
Par: Lodzki LKS â€" Gornik Zabrze (Poland â€" I Liga)   FT 1-4
Tip: Gornik Zabrze
kvota: 2.30

Analiza: Domacin treba cudo da bi ostao u lizi dok gost jako treba ovih tri boda bi doso do promocije u prvu ligu! Domacin ne samo sto danas ima veliku listu ozljedenih oni imaju i problema s financijama dok gost s jako dobrim sponzorom marsira prema prvoj lizi! Lista ozljedenih kod LKS-a Marcin Adamski, Damian Nawrocik, Robert Łakomy, MieczysÅ,aw Sikora, Adrian Woźniczki, Jackiewicz, dosta vaznih igraca. Stvarno ljepa sansa za gosta da dode do laganih 3 boda...

nesho_15

br.2
skor:1/1
vreme:20:45
Par:Dudalk-Sligo    FT 1-0
Tip:1
kvota:2.10

Analiza:

U danasnjem mecu Irske prve lige sastaju se prvoplasirani Dundalk (sa skorom 7-4-3) i sedmoplasirani Sligo (3-7-3).Dundalk je ove sezone dosta dobar tim i u zadnjih 10 utakmica imao je tri  poraza, dok za razliku od njega Sligo samo dve pobede.U medjusobnim susretima su prilicno izjednaceni sa tri pobede sa obe strane i dva neresena susreta.Ja mislim da veceras Dundalk nece da popusti,igrace napadacki i nece dozvoliti da izgubi sadasnje prvo mesto na tabeli,a mozda ima i sansu da se posle ovog kola odlepi posto drugoplasirani Shamrock ima tesku utakmicu kod kuce.U Dundalk se vraca veceras i igrac sredine terena Stephen Maher koji je bio suspenzovan zbog kartona,tako da verujem da ce Dundalk opravdati ulogu favorita na ovoj utakmici i pobediti na domacem terenu!

Neshone

br.2
skor:0/1
Par:St. Pölten - Austria Lustena(+1)   FT 1-1
Tip:H1
kvota:3.95

Neverovatno da su kladionice dale koeficient ovoliko visok na St. Pölten. Ja se ipak odlucujem na pobedu sa bar dva gola razlike kvalitet ovih ekipa je u poslednje vreme jako izmenio ... St. Pölten je u formi i neverovatno je kako dobro igraju imaju su male kiksove kuci ali ipak su ih posetili vodeci timovi lige koji su im uzeli bodove ...Kuci su dobri domacini i zabelezili su 9 2 5 u dosadasnjem toku lige ... Austriju je zahvatila katastrofa jer u poslednjih 9 mecheva imaju tek jednu pobedu i cak 8 poraza ... Ovo je najgori ucinak u ligi to ih je kostalo nesto vece poziciji no sada je ostao ovaj dvoboj cisto za prestiz ... Koji cisto sumnjam da ce St. Pölten ispustiti i izgubiti bodove ... Za to ne dajem nikakve sanse jer Austria je jako los tim u poslednje vreme nemogu da sastave kraj sa krajem ...St. Pölten je jako punoodigrao utakmica tacno dva gola i to samo sa rezultatom 2:0 zavrseno je cak pola od ukupnog broja njihovih pobeda ... Mislim da je to i danas najrealniji rezultat ...

Danas mislim da je ovo kec kao kuca !!! Sa maximalnim ulogom ...

dj.zare

br. 11
skor: 3/10
vreme: 20:45
Par: St. Patrick`s Athletic - Bohemians  FT 3-1
Tip: 1
kvota: 3.00

Analiza: St. Patrick's Athletic vec dugo nije pobedio Bohemians, poslednji put prosle sezone na ovom terenu mu je to poslo za rukom rezultatom 3-1. Posle toga je izgubio sa 2-0 na istom terenu, a kasnije je od tri gostovanja dva izgubio i u jednom izvukao bod. Od ovih gostovanja najsveziji je poraz iz Setanta kupa minimalnim rezultatom, a ta utakmica se je igrala u proslu subotu. Domaci teren i nije neka prednost posto su oba tima iz Dablina i izmedju njih postoji veliki rivalitet. Pored tog motiva, pobeda bi mogla da im donese prvo mesto na tabeli premijer lige, jer se sada nalaze samo bod iza vodeca dva kluba. Dok gosti, inace aktuelni sampioni Irske, se trenutno nalaze na cetvrtom mestu na tabeli, sa isto toliko bodova zaostatka u odnosu na prva dva tima, medjutim imaju dve utakmice manje od njih, a St. Patrick's Athletic jednu. Nadam se da nece Bohemians i drugi mec u sedam dana protiv velikog rivala dobiti. Ne samo zato sto ce domacini biti silno motivisani, vec i zato sto nijedna ekipa nije mnogo bolja, pa ce valjda sreca biti na strani domacina ovaj put. Uz to otezavajuca okolnost za Bohemians su povrede i suspenzije. Dva igraca, Raffaele Cretaro i Gareth McGlynn nece igrati jer su suspendovani, dok su tri igraca povredjena - Ken Oman, Steven Gray i Aaron Greene. U finalu Setanta kupa u subotu povredjena su jos dva igraca, Jason Byrne i Anto Murphy, ali se ipak ocekuje da obojica budu spremni za jos jednu utakmicu protiv gradskog rivala. Ipak, moguce da ce im povrede stvarati poteskoce na terenu, pa ce ovo i da bude odlucujuci faktor za pobedu domacina. Srecno i napred St. Patrick's Athletic.

Tip ne ulazi u skor jer je vec ispunjen potreban uvjet od 10 tipova/Angell

davorvar

br.5
skor:4/4
Par:Bray-Drogheda   FT 2-2
Tip:2
kvota:2.40

Analiza:
Brej zadnji na tablici sa 3 osvojena boda iz 12 utakmica,Drogeda predzadnja sa 7 osvojenih bodova iz 14 utakmica...nezna se koji je gori klub od ova dva  ??? ...ipak sam se odlučio odigrati na gosta iz sljedečih razloga :
Bray Wanderers
OzlijeÄ'eni: Richie Baker (vezni ,8 nastupa), Stephen Brennan (obrana 4 nastupa), David Tyrrell (vezni 9 nastupa), David O'Neill (vezni 5 nastupa), Dean Zambra (napadač ,4 nastupa).
Upitni: Robbie Doyle (napadač 12 nastupa,1 gol), Jake Kelly(napadač 8 nastupa,3 gola), John Mulroy (napadač,8 nastupa), Chris Shields (vezni,11 nastupa).
Suspended: Mark O'Brien (vezni 4 nastupa).
Drogheda United
OzlijeÄ'eni: Damien Brennan (obrana,4 nastupa), Robbie Martin (napadač,5 nastupa,1 gol), Darragh McNamara (0 nastupa).
Upitni: Eoghan Osborne (obrana 5 nastupa,1 gol).
Suspended: Gareth O'Connor (vezni 12 nastupa,1 gol)
ProÅ¡le sezone ova dva tima su takoÄ'er bila u dnu tablice a Drogeda  je dobila obadvije utakmice u gostima...mislim da su gosti kvalitetnija momčad i da će večeras iskoristiti izostanke kod domačina te ostvariti drugu pobjedu u prvenstvu.