News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 12:30:03 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 17.05.2010.

Started by El Fenomeno, May 17, 2010, 02:10:46 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Majsko takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 80 eura,  II mesto - 40 eura,  III mesto - 20 eura, IV mesto - 10 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 11.05.2010. a zavrsava se 11.06.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

nk1507

br.4
skor:1/3
vreme: 21.00
Par: Girona-Hercules   FT 1-1
Tip: over 2.5
kvota: 2.15
kladionica: BET365

Analiza: Ovo je zadnja utakmica u Spanskoj drugoj ligi izmegu Girone i Herculesa. Girona je trinaesta sa 46 bodova i sugurna na sredini tabele. Hercules je cetvrti sa 59 bodova i ima sanse sa pobedom da bude treci jer tretoplasirana Gartagena je izgubila od Salamanke i nije osigurala trece mesto. Prva tri tima idu u prvoj ligi pa Hercules sam odlucuje dali ce to uspeti. Ovo su rezultati koji su odigrali Girone i Hercules u zadnje pet utakmice.

Celta de Vigo- Girone 2:1   Hercules-Cordoba 4:0
Girone- Cordoba 2:1      Levante- Hercules  2:1
Cadiz- Girone 2:0         Hercules- Salamanca 4:0
Girone- Levante 0:4      Numancia- Hercules 1:1
Villareal II- Girone 2:0      Hercules- Huesca 0:2   

Na sest od ove deset utakmice postigli su 3 ili vise golova. Hercules ce biti motiviran da pobedi pa mislim da ce biti golova na ovoj utakmici.

bozicso

br.  3
skor:  1/2
vreme:  18:00
Par: Gianni Mina   v   Lukasz Kubot   FT 0-2
Tip:  Lukasz Kubot to win 2-0
kvota: 1.61

Analiza:  Lukasz Kubot (54. na listi) posle nekoliko katastrofalnih rezultata na poslednjim turnirima odlucuje da igra ovaj turnir iz trece kategorije kao pokusaj da podigne fomu ali i samopouzdanje pred Rolan Garos. boljeg protivnika nije mogao pozeleti na startu turnira jer igra sa 654. teniserom koji  je na ovaj turnir dosao zahvaljujuci cinjenici da se igra u Nici i da je dobio vajld kartu kao domaca nada. Mislim da je neiskustvo i trema prevelik teret za ovog igraca, a iskusni Poljak ce to znati da iskoristi.
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

nash

br.  4
skor:  1/3
vreme:  19:00
Par: Orebro SK v Trelleborgs FF    FT 2-0
Tip:  1
kvota: 1.66

Igra se zadnje kolo Å¡vedskog Å¡ampionata prije pauze za Svetsko prvenstvo.
Domaći igrači žele iskoristiti šansu za još jednom pobedom pred punim stadionom, pogotovo jer su u odličnoj formi. Orebro je izvrsno otvorio sezonu izuzmemo li dva poraza na domaćem terenu od prije 40 dana. Zadnja 3 susreta kući su pobijedili sa gol razlikom 6-0. Trener Bostrom je izjavio da ga zanima samo pobjeda i da će tako i postaviti igru. Nedostaje im samo vezni igrač Gerzic, ali to ne bi trebao predstavljati problem.
Trelleborg jedva uspijeva sastaviti ekipu i trener Prahl jedva čeka pauzu. Zadnjih 5 gostujućih utakmica su izgubili sa gol razlikom 3-14 i najlošiji su gost lige, a ujedno i najlošija ekipa šampionata. Danas nemaju neku šansu za osvajanjem bodova..
U nihovim meÄ'usobnim susretima od 2005 bilo je najviÅ¡e neeÅ¡enih rezultata, samo jedna pobeda Trelleborga i četiri pobede Orebra.

Crnjak

br.1
skor:0/0
vreme: 03.00
Par: L.A.Lakers - Phoenix Suns +6  FT 128-107
Tip: H2
kvota: 1.90

Analiza: Finale Zapada. Obe ekipe su pokazale zavidnu igru. Sansi su došli do finala konferencije posle pobeda od
4:2 protiv Portlanda i zapanjujućih 4:0 protiv San Antonio Sparsa. Ovo poslednje me tera da igram na njih u hendikepu!
Prikazali su sjajnu igru sa Neshom koji očigledno igra u životnoj formi, Stodemajerom koji briljira pod koševima...Robin Lopez (centar)
se vraca u igru posle skoro mesec dana oporavljanja od povrede i može biti veoma značajan u igri pod koševima.
U zadnjih 5 susreta kao underdog Feniks je pokrio hendi bez problema i čak neke susrete rešio u svoju korist. Oni su najbolja trojkaška ekipa u NBA i jako teško će ih Lejkersi zaustaviti u tome. S druge strane imamo ekipu Lejkersa koja je dobila Oklahomu 4:2 i razbila Jutu sa 4:0. Pritom u susretu sa Jutom su se u nekoliko navrata u poslednjim sekundama vraćali u život. Za to su zaslužni Kobi Brajant i Derek Fišer u najvećoj meri. Ono što bi trebalo da ih plaši je i to što Kobi ima nekoliko nesaniranih do kraja povreda. Andrew Bynum bi trebao da igra ali on po mišljenju svih stručnjaka neće biti u potpunosti spreman i može lako da obnovi povredu. Artest, Brown, Vujacic svi dolaze na parket sa pojedinim povredama koje nisu do kraja sanirane.
Moje je mišljenje da Bynum neće moći mnogo da pomogne protiv Stodemajera i Fraja. Sav pritisak će biti na Gasolu i Lamar Odomu.
S druge strane klupa Sansa je pokazala veliki broj poena - posebno se istakao i Goran Dragić, koji je u poslednjoj utakmici protiv San Antonia postigao u zadnjoj četvrtini 24 poena. Grant Hil bi mogao  posebno dobro da čuva Kobija Brajanta Å¡to bi ovog u velikoj meri frustriralo..
Smatram da su šanse ovde podjednake i Feniks koji je završnicu prvenstva odigrao odlično može da pokaže zube lejkersima.
UbeÄ'en sam da bi jednu od prve dve utakmice mogao uzeti..

Banega

br.3
skor:1/2
vreme: 15.00
Par: Berdych T. (Cze)     -    Almagro N. (Esp)    FT 2-1
Tip: 1

Analiza: Imamo zanimljiv susret na teniskom svetskom kupu danas u Dizeldorfu, satace se ceski reprezentativac Tomas Berdych i spanski Nicolas Almagro. Bice to njihov cetvrti oksaj ako se ne varam, za sada vodi Berdih 2:1 u pobedama njihovi prethodni dueli protekli su ovako:
05 Bastad (Sweden) Clay R16 Tomas Berdych 4-6 6-3 6-4
06 Bastad (Sweden) Clay R32 Nicolas Almagro 6-2 7-6(7)
07 ATP Masters Series Monte Carlo  Clay R64 Tomas Berdych 5-0 ret
Bez obzira na to, ovde igram na Berdiha jer je on nekako bar se meni cini vise naklonjen borbi za svoju zemlju i ima solidan i zapazen skor ovde u Dizeldorfu od 9 pobeda i 4 poraza, inace njemu je 5 nastup ovde sto se itekako da zakljuciti da mu nece nedostajati motiva sa dobrim partijama. Igra on solidno ove sezone, mada na drugoj strani imamo sljakasa Almagra koji se veoma dobro pokazao sada na turniru u mAdridu kada je boga mi zadao probleme i Rafi Nadalu, ali ovde mislim da ce biti potpuno druga prica i ne verujem da ce on danas ponoviti.
Inace juce je Ceska povela sa 1:0 u pobedama protiv Spanije, Hajek je pobedio Gimeno Travera, i vidi se vec da je Spanija ovde dosta oslabljenom satavu usla na ovaj kup, dok naravno Ceska sa svojim najboljim teniserom danas nece propustiti da ostvari jos jedan bod i povede sa 2:0.

krko

br.6
skor:4/5
vreme: 20.45
Par: Chartlon - Swindon    FT 2-1
Tip: 1

analiza: utakmica engleske prve lige(3 liga) play offa za ulazak u Championship ligu. Obe ove ekipe su dakle igrale 3 ligu i sada se igra play off od 3-6 mjesta za jos jedno mjesto koje vodi u visi rang takmicenja. Prvo polufinale izmedju ove dvije ekipe je pobijedio Swindon kod kuce sa 2-1 i sada slijedi revans. Dakle Chartlonu danas igra samo pobjeda. Inace u ovoj ligi Chartlon je zavrsio 1 mjesto iznad Swindona dakle na 4 poziciji sa 84 boda samo 2 vise od Swindona, skor 23-15-8, dakle od 46 utakmica samo 8 poraza sto je vrlo dobro. Medjutim sa druge strane Swindon u slicnoj situaciji, dakle na 5 mjestu sa 82 boda i skorom 22-16-8, dakle smao jedan vise nerijesen imaju, a ostalo je skoro sve isto, sto ce reci ekipe podjednakih kvaliteta. E sad jedina manja razlika je u formi, a to je da je Chartlon u zadnjih 5 utakmica(bez play offa) imao 3 pobjede i 1 poraz, a Swindon sa druge strane u zadnjih 5 utakmica(bez p.o.) samo 1 pobjedu. Kao sto sam rekao u prvoj utakmici Swindon je pobijedio 2-1, dakle po meni sada slijedi revans Chartlona i ocekujem njihovu pobjedu. Inace u prvenstvu su obje utakmice zavrsile nerijeseno 1-1 i 2-2, sto znaci ekipe su zaista kvalitetom podjednake, ali prednost domceg terena ovaj put Charlton mora iskoristiti, kao sto je iskoristio Swindon i smatram da ce to i uspijeti.

dj.zare

br. 7
skor: 1/6
vreme: 19:00
Par: AIK v Atvidabergs FF   FT 4-1
Tip: over 2.5
kvota: 2.25

Analiza: Ova dva tima se nisu sastajala jos od 2005. godine kada je i na ovom terenu, a i u gostima Aik dobio minimalnim rezultatom. Tada su ova dva tima bili drugoligasi.
Veceras se po prvi put sastaju kao prvoligasi, pa ocekujem da se i broj golova poveca na njihovim susretima. Posebno zbog toga sto je Atvidaberg poslednjih 7 utakmica odigrao uz golove, zapravo samo jednom od ovih 7 nije doslo 3+ i to na svom terenu. U gostima je poslednje 3 odigrao 3+.
Sa druge strane, Aik kada igra na svom terenu bude vrlo malo golova, od 6 utakmica ove sezone 4 je bilo od 0-1 gol, jednom 2+ i samo jednom 3+. Medjutim, razlog zbog koga igram danas 3+ je sto Aiku ne igra glavni odbrambeni fudbaler, a Atvidaberg ima brz i mlad tim koji ovo moze iskoristiti, posto ce Aik verovatno napadati, a to moze da ih kosta u kontrama Atvidaberga. A i lepa je kvota na 3+.

davorvar

br.3
skor:2/2
vreme:20:30
Par:Hansa Rostock-Ingolstadt   FT 0-2
Tip: Ingolstadt 0 (azijski hendikep)
kvota:3.05

Analiza:
Razigravanje za 2. njemačku ligu. Prvi susret je zavrÅ¡io pobjedom IngolÅ¡tata 1:0 . Hansa je več dosad propustila nekoliko prilika da izbjegne ovo razigravanje i opstanak u drugoligaÅ¡kom druÅ¡tvu  i ne vidim razlog zaÅ¡to bi večeras iskoristila posljednju priliku ...prije 4 kola igrali su domači susret protiv direktnog konkurenta  Frankfurta,izgubili su 1:2 ,dva kola kasnije domačim remijem protiv Cotbusa doveli su se u ovaj neugodni položaj ...
Večeras se u momčad vrača kapetan Martin Retov (veznjak,24 nastupa,2 gola,1 asist ) nakon što je odslužio kaznu zbog crvenog kartona.
Nedostaju : obrambeni Bulow (26 nastupa,3 gola) i Orestes (15 nastupa,1 gol) te vezni igrači Schroder (25 nastupa,1 gol,2 asista) i Schlitte (26 nastupa,1 gol,4 asista) ...
Gosti nastupaju u istom sastavu kao u prvoj utakmici i mislim da će njihovi ključni igrači,vezni Leitl (36 nastupa,12 golova,13 asista) i napadač Hartman (36 nastupa,21 gol,5 asista) dobro namučiti domaču obranu i pomoči svojim suigračima da sljedeče sezone igraju u višem rangu .

nisterlo

br.3
skor:1/2
vreme: 03.00
Par: L.A.Lakers - Phoenix Suns    FT 128-107
Tip: over 217.5
kvota: 2.6

Nakon sinosnje fenomenalne tekme izmedju Orlanda i Bostona na redu je prva tekma finala zapada, gde aktuelni prvaci Lakersi docekuju Phoneix....Gosti su u tokom playoff-a isli od ocaja do sjaja.. Prvo protiv Portlanda je to izgledalo kao mucenje da bi u polufinalu razmontirali San Antonia sa 4-0 i pokazali da su spremni otici korak dalje. Okosnicu ekipe cine Nash i Stoudemire, a svakako se ne smiju zaboraviti ni Richardson,Barbosa,Hill i Frye.
Na drugoj strani Lakersi su dosli do finala konferencije izbacivsi prvo Oklahomu sa 4-2, a potom i Utah sa 4-0. Rezultatski reklo bi se da su se Lakersi prosetali do ovog finala,ali ko je pratio meceve zna da to bas i nije bilo tako lagano....Nisu pokazali neku spektakularnu kosarku kao npr. Boston ili Orlando ali su preiskusna ekipa,na cijem celu je stari lisac Jackson koji zna kako se dolazi do titula...Prva zvezda i najbolji igrac tima je Brayant koji ima odlicnu pomoc saigraca, pre svih Gasola, a onda i Buynuma, Fishera, Odoma i u odbrani pravog fightera Artesta.
Sve u svemu posto sam ja stari ljubitelj overa moj predlog na ovom mecu nije pobeda jedne ili druge ekipe vec over na poene jer su ove dve ekipe napadacki gledano PREJAKE...Granica se krece uglavnom oko 210 poena sto se meni na prvi pogled cini presmesno...U stanju su ove dve ekipe da odu daleko iznad te granice zato sam se i odlucio na over 217.5 poena sto je najveca margina koju nudi BET365 i placena je fenomenalnom kvotom 2.6 ... Statistika kaze da u dve od tri tekme kad se ove dve ekipe sastanu ova granica bude prebacena...Valjda nisam peh da je veceras na redu under.. :P
Salu na stranu,sa overima se nikad ne zna,uglavnom sve zavisi od samog otvaranja tekme,zato se nadam da se na pocetku nece stedeti,a kasnije ce sve biti lako...
Po meni jos jedan dobar tip na ovoj tekmi je over na Brayanta jer njega u gostujucoj ekipi tesko da neko moze zaustaviti,a i vreme mu je da odigra jednu od svojih poznatih partija...
Sta reci na kraju osim TRPAJTE i jedni i drugi... :)