News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 12:41:27 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 15.05.2010.

Started by El Fenomeno, May 14, 2010, 11:59:44 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Majsko takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 80 eura,  II mesto - 40 eura,  III mesto - 20 eura, IV mesto - 10 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 11.05.2010. a zavrsava se 11.06.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

delpjero

br. 1
skor: -
vreme: 18:00
Par: bilbao-deportivo  FT 2-0
Tip: 3+
kvota:1.73
kladionica: BET365

Analiza:
 poslednja utakmica ove sezone i za jedne i za druge u kojoj je nezahvalno prognozirati rezultat ali mislim da golovi
nece izostati. i jedni i drugi su rastereceni a takodje obe ekipe gaje godinama ofanzivan fudbal. bilbao sezonu zavrsava na osmom a deportivo na 12 mestu sto je solidan uspeh, pogotovo domacih koji ce sve uraditi da slavljenicki zavrse sezonu pa ce jurisati od samog pocetka meca ali i ostaviti mogucnost neugodnim gostima koji takodje zele pobedom da zavrse prvenstvo. na poslednjih 10 medjusobnih susreta u bilbau 7 puta je bilo 3+ golova pa nevidim zasto nebi i veceras kada je sve rastereceno i kada su odbrane trenutno po formi medju najlosijim odbranama u ligi. na poslednjih 6 meceva zbirno su primili cak 19 golova, pa ce verujem tako i zavrsiti ovu godinu. moguc je i prelaz 2-1, 1-2 na manji ulog.
srecno

Montenegro88

br:2
skor: 0/1
vreme:16:30
Par: Dinamo Moskva-Alanija    H(0:1)   FT 2-0
Tip: H1
kvota: 2.60

Analiza: Dinamo Moskva je tim projektovan da se ove sezone nadje u gornjem dijelu tabale, pogotovo je taj plan ucrtan za prvi dio sezone jer u drugom DInamo vec trazi bombasticna pojacanja, jedan od njih je i Kevin Kuranji za koga se spekulise da je vec sve dogovorio sa celnicima Dinama da predje u redove Ruskog giganta.
Medjutim stvari idu veoma lose za Dinamo ,trenutno su tek 11-ti na tabeli, a vec tri kola ne znaju za pobjedu, da stvar bude ocajnija je i dovodjenje novog trenera ,bivseg trener Moskve , Crnogorskog strucnjaka Grofa Bozovica , ipak jos uvjek on nije zabiljezio pobjedu sa novim klubom i to ocekuje da bude definitivno danas.
Alanija nije tim za potcjenjivanje,nalaze se na 10-om mjestu ali ipak mislim da je Dinamo kvalitetniji tim i da ce ovaj mec rijesiti u svoju korist i to u hendikepu.
U dosadanjim mecevima ova dva tima Dinamo ima bolji skor na svom terenu,skoro uvjek su to bile pobjede ... Imaju malih problema u sastavu ali ipak mislim da imaju dovoljno dobar tim da mogu pobijediti danas, Voronjin nece nastupiti zbog povrede ,dok u timu Alanije svi igraci su spremni i nema izostanaka...

Prijavite se za takmicenje na http://www.online-betting-guide.co.uk/?tx156054 i udjite u moj tim Montenegroooo

nk1507

br.2
skor:0/1
vreme: 20.45
Par: Lazio - Udinese    FT 3-1
Tip: X
kvota: 2.80

Analiza: Ovo je zadnji  vikend za ovu sezonu u Italijanskoj ligi. Ovaj susret Lazio - Udinese ne ce doneti nesto drasticno novo na tabeli. Obe ekipe su sigurne Lazio na 15 mesto sa 43 boda osvojena na 37 utakmica i daleko od zone za ispadanje i Udinese sa  jedan bod vise  na 12 pozicii na tabeli. U zadnja pet susreta Lazio je bolje igrao u gostima i tri puta pobedio ( Livorno, Genova i Bolonja). Na domaci teren izgubio je dva zadnja susreta ( Inter, Roma). Na domaci teren imao je jake protivnike pa moze da se uzme da je ipak dobro igrao prosli period. Sa druge strane Udineze nema poraz zadnja 5 kola. Tri puta je igrao nereseno u gostima  (Bari, Cagliari i Bologna) i  dva puta pobedio na domaci teren ( Siena I Roma u Kupu Italije). Za Lazio nece ovaj susret nece  igrati Meghni, Matuzalem, Bizzarri, Radu I Mauri a za Udinese Basta, Coda, Sammarco, Badu i  Belardi,  i  suspendirani Lukovic i Handanovic. Obe ekipe igrace rastovareno jer im nisu odlucujuci bodovi pa mislim da ce biti golava i nereseni  rezultat.

ado_x

br.3
skor:1/2
vreme:14:30
Par:Empoli v Albinoleffe  FT 1-3
Tip:1
kvota:2,35
kladionica:bet365

analiza: Za danasnju analizu uzimam mec,italijanske serije B,u kojoj stvari se polako privode kraju.Na rasporedu je 40 kolo,i ostala su jos 2.Lecce je sigurni putnik u visi rang dok za 2 mjesto ali i play off mjesta vodi se velika borba.U toj borbi nalazi se i moj danasnji pick,a to je Empoli.Istina imaju male sanse da se domognu razigaravnja,ali u ova 3 kola do kraja imaju priliku da pobjedama doÄ'u na te pozicije.Trenutno su 9 ekipa prvenstva sa 55 bodova iz 39 utakmica,i za 6om Cittadellom zaostaju 5 bodova.Ovo 6om kazem jer je to zadnje mjesto koje vodi u play off,a ono sto je zanimljivo jeste podatak da se po italijanskoj stampi prica da Cittadella nece da uÄ'e niti u play off za seriu A,jer nemaju finansija da se eventualno takmice u visem rangu,no tu su samo price.Empoli u 39 utakmica ima skor 15 pobjeda,10 remija i 14 poraza,uz gol razliku 61:48.Na svom stadionu su najbolja ekipa prvenstva,a u 19 odigranih utakmica imaju 13 pobjeda,5 remija i 1 poraz,uz gol razliku 46:16.Sto se tice forme u zadnjih 5 utakmica,moze se reci da su malo posustali,jer nakon 3 pobjede dozivjeli su 2 poraza:

Vicenza-Empoli 2:1
Empoli-Brescia  1:2
Cesena-Empoli  2:3
Empoli-Padova  4:0
Empoli-Salernitana  5:2

Taj jedini poraz kuci dozivjeli su 3 Maja,protiv Brescie koja je 3 na tabeli,ali potom je uslijedio i poraz protiv Vicenze koja je sigurno slabiji tim od Empolia,no sto je tu je.Danas imaju lijepu priliku da se osvete Albinoleffeu za poraz iz prvog dijela sezone,kada ih je pobijedio sa 2:0.Uz to Empoli je kompletan,imaju najboljeg strijelca lige u svojim redovima Edera koji je postigao cak 24 gola ove sezone,ali i drugi strijelac kluba Claudio Coralli je takoÄ'er odlican sa 17 golova.Empoli dakle nema nekih vecih izostanaka,tako da su spremni za ovaj mec.Sigurno motivacije ne manjka jer posle dva poraza,sada se moraju iskupiti pred domacom publikom i nadati se povoljnim rezultatima konkurenata.Ono sto je jos bitno napomenuti jeste da je ovaj mec Empoliu jako vazan iz razloga  sto ako ga dobiju imaju sanse za play off,a protivnici u zadnja dva kola su im direktni konkurenti Sassoulo i Grosseto,gdje bi isli na sve ili nista u ovim mecevima,ali ako izgube ovaj mec ili odigraju remi to im oduzima sve sanse za play off.
Albinoleffe je ove sezone u zlatnoj sredini.Nalaze se na 11 poziciji tabele sa 52 boda,i za njih je cak moguc play off,mada je to malo nerealno,ali moguc je i play out.U 39 utakmica imaju 13 pobjeda,13 remija i 13 poraza,uz gol razliku 54:50.U gostima su odigrali 19 utakmica i osvojili su 25 bodova,te su dosta dobra ekipa na strani.Imaju 6 pobjeda,7 remija,i 6 poraza,uz gol razliku 29:25.Sto se tice forme u zadnjih 5 meceva ,imaju 2 pobjede,2 remija i 1 poraz:

AlbinoLeffe-Salernitana 3:2
Lecce-AlbinoLeffe    2:1
AlbinoLeffe-Frosinone 4:1
Modena-AlbinoLeffe 1:1
AlbinoLeffe-Grosseto 1:1

Ono sto je bitno za ovaj mec i Albinoleffe jeste da imaju zaista puno izostanaka.Tako danas u ekipi nece biti ofanzivnog veznog Paola Grossia(15 utakmica,1 gol),centralnog branica Luigia Sale(27 utakmica,3 gola),denog beka Gabriele Perica(30 utakmica,6 golova),centralnog branica Daria Bergamellia(22 utakmice,2 gola),igraca sredine terena Mirco Polonia,napadaca Karamoko Cissea(11 utakmica,1 gol),lijevo krilo Simon Laner(32 utakmice,6 golova),svi su oni povrijeÄ'eni,i tu nije kraj mukama.Najbolji strijelac Albinoleffe,napadac  Marco Cellini(34 utakmice,11 golova),i  igrac sredine terena Roberto Previtali(30 utakmica,1 gol),su suspendovani za ovaj mec.Dakle Albinoleffe bez dva veoma vazna strijelca u ekipi,i bice zanimljivo vidjeti sto mogu na ovom gostovanju.
Obzirom da je Empoli na broju,i da su najbolji igraci tu,a Albinoleffe muci muku sa izostancima mislim da je ovo dobar kec.Kvota pada na x cak je oko 2,ali i sinoc je bilo Lecce-Cessena x 1.35 pa je bilo 1:2FT.Nisam misljenja da ce ova utakmica biti x jer Empoliu remi uopce ne odgovara,a na svom stadionu mogu svakoga dobiti!

krko

br.4
skor:2/3
vreme:21:00
Par:PSG v Montpellier  FT 1-3
Tip:2
kvota:3,25
analiza: utakmica francuske lige, zadnje kolo se igra danas, racunica je vrlo jednostavna, PSG na 11 mjestu sa 47 bodova i skorom 12-11-14, dakle dosta poraza i jednostavno ne moze ni jedno mjesto naprijed, dakle ova utakmica im ne znaci ama bas nista osim da se odigra. Inace zadnjih 5 utakmica su bez pobjede uz 2 poraza! Dakle uz losu formu izgleda jedva cekaju da se sve ovo zavrsi. Sa druge strane Monpelje nakon sto je usao iz druge u prvu ligu ima odlicnu sansu da se odmah nadje u Evropi, pa cak i u ligi prvaka(mada su mogucnost mora se priznati slabe), ali njima igranje i u ligi uefa bi  puno narocito sto su tek usli u prvu ligu. Dakle da ne zaboravimo trenutno su 5 na tabeli sa 66 bodova(19-9-9, dakle cak 7 pobjeda vise od PSG-a) i 3 mjesto im bjezi 3 boda, a 4 2 boda, dakle Monepelju ni nerijesen ne odgovara nego samo pobjeda. Zadnjih 5 utakmica 2 pobjede, 2 nerijesena i samo jedan poraz, dakle dosta dobra forma. Dakle domacinu ne treba nizasta, gost se bori za izlazak u Evropu, dakle vise motiva, mjesto na tabeli pokazuje da imaju i vise kvaliteta, prema tome meni dovoljno da se nadam jednoj gostujucoj pobjedi.

nash

br.3
skor:0/2
vreme:20:00
Par: Werder Bremen v Bayern Munich  FT 0-4
Tip: više od 2,5 gola
kvota: 1,70

Finale nemačkog kupa koje se igra na olimpijskom stadionu u Berlinu, a sastaju se Werder i Bayern. Oba tima su završila sezonu uspešno.

Werder je završio treći na tabeli i igraće kvalifikacije lige šampiona. Na kraju sezone imao je niz od 4 pobede koji je prekinuo HSV remijem u zadnjem kolu. Nekima od igrača ovo će biti drugo finale kupa za redom. I prošle godine su osvojili kup, a u glavnim ulogama bili su Ozil, Pizzaro I Frings. Oni će biti glavni aduti Werdera i danas. Mesut Ozil, jedan od najvažnijih igrača, pozvan je u Nemačku reprezentaciju pa je za očekivati dobru partiju kako bi pokazao selektoru da nije pogrešio. Vraća se i Niemeyer nakon povrede, ali verovatno će ostati na klupi. Ostali igrači su spremni.

Bayern je u Bundesligi osvojio Å¡ampionsku titulu i na impresivan način izbacio Lyon u polufinalu lige Å¡ampiona. Ivica Olić je u životnoj formi, a u Real Madridu se sve viÅ¡e pitaju da li je bilo pametno prodati Robena i uzet Kaku. Demichelis se vraća nakon odraÄ'ene suspenzije u zadnjem kolu i verovatno će biti u prvih 11. Kao I u protivničkom taboru, svi igrači su spremni.

Bayern se ne brani, kao ni Werder i obe ekipe igraju „za gol više.“ Ove sezone sastali su se dva puta: prva utakmica je završila 1-1, dok je u drugoj slavio Bayern sa 3-2. Danas očekujem sličan rezultat,kao u ovoj drugoj utakmici.

Josip_17

br.1
skor:0/0
vreme:23:30
Par:Fmuminense - Atletico Go   FT 1-0
Tip:h1
kvota: 1,90

Analiza:
Evo ovako tek je pocelo prvenstvo brazila, dosad je odigrano samo 1 kolo. Atletico Go je kuci odigrao remi dok je fluminense izgubilo na gostovanju kod Palmeirasa. Cinjenica je da je ekipa Fluminensea kvalitetnija i da oni mogu biti ove sezone ponovno u gornjem dijelu tablice nakon razocaravajuce prosle sezone koju su spasili fantasticnim rezultatima u zadnjih par kola i ja mislim da bi oni mogli u ovome susretu brzo rijesiti pobjednika s obzirom na razliku u kvaliteti na igracki kadar jedne i druge ekipe. A jos jedan vazna informacija je sto su igraci gostujuce ekipe prije 2 dana odigrali utakmica kupa u kojoj su dobili na domacem terenu i da su onda imali putovanje ovamo dok je fluminense imao cijeli tjedan pauze izmeÄ'u svoje zadnje utakmice tako da ja mislim da ce i umor igrati ulogu u ovome susretu. Znaci, fluminesne je kvalitetnija ekipa i ona ce po mom misljenju slaviti uvjerljivo u ovome susretu.

SRETNO SVIMA!!!!!!!!!

davorvar

br.2
skor:1/1
vreme:17:00
Par:FK Pribram - Banik Ostrava    FT 1-1
Tip: draw no bet 1  (Pribram)
kvota:4.50

Analiza:
Utakmica važna za gostujuću momčad.Zadnje je kolo,Sparta i Ostrava imaju jednaki broj bodova ,Jablonec bod manje...Sparta domačom pobjedom  osvaja naslov prvaka jer imaju bolju gol razliku od Ostrave (+5) ...Ne vjerujem momčadi Ostrave jer je (po meni) svoje Å¡anse za naslov prokockala proÅ¡lo kolo u domačoj utakmici protiv Mlade Boleslav ,rezultat je bio 2:2 s tim da su gosti zabili bod u zadnjim minutama susreta  :o ...Nakon tog razočaranja (ili Å¡ta je već bilo u toj utakmici) ne vjerujem im u danaÅ¡njoj utakmici protiv solidnog domačina (omjer 9-3-2  25:16) koji je kompletan ...Ostravi će nedostajati najbolji igrač i strijelac,vezni Lička (29 nastupa,8 golova,1 asist) ,upitni su obrambeni Neuwirth (26 nastupa,2 gola) i Bolf (20 nastupa,3 gola)...I sam trener Ostrave za Pribrama kaže da su dobro organiziran i jak protivnik ,te da očekuje tvrdu utakmicu i da bi bio sretan kad bi sve momčadi u ligi zadnje kolo odigrali profesionalno ,uključujući i Pribrama ...
Ako bude sve profesionalno, teÅ¡ko će Ostrava dobiti ovu utakmicu a ja ću probati iskoristiti ponuÄ'enu kvotu.

Neshone

br.0
skor:0/0
vreme:20:00
Par:Atletiko Madrid - Getafe  FT 0-3
Tip: DNB1
kvota:3.50

JAko zanimljiv koeficient koji ja ne mogu da razumem i nemogu da verujem. Dati kvotu 5. 00 na Atl. Madrid je nemoguce .. . Imaju dosta problema nema utakmica takmicarskog znacaja i igrali su u sredu 120 minuta ali ne vidim razlog zasto nebi zaigrali kod kuce i u poslednjem kolu proslavili pobedu i zajedno sa Ligom europe proslavili kraj ove sezone .. . Pobeda bi dobro dosla jer su jako uprskali situaciju u prvenstvu ali oprostice im njihovi miljenici jer su prvaci lige europe .. .

Ja sam protiv toga da Getafe moze da uzme bodove sutra mada znam koliko im znace ali sumnjam u pobedu viljareala a ruku na srce bolji su tim od Getafea .. . na ovom stadionu je pala i velika Barsa pa mislim da je ovo zicer koji su kladionice poklonile .. . KOeficient 5. 00 nije nikakvo merilo jerSkor kod kuce je 11 3 4 Sto je solidno u jakoj ligi kao sto je prva liga spanije u kojoj igraju velikani danasnjeg fudbala. Getafe sa druge strane 5 3 10 ima na strani .. . Gubio je od jako slabasnih ekipa.. .

Atletiko nije ekipa koja daje bodove znaci ovde ce morati da dodju i da ih osvoje .. Bodovi su jako bili potrebni i Tenerifeu i Valjadolidu koji vode golu borbu za zivot .. . Ali svi su kuci poneli po jednu veliku nulu .. . Ne vidim razlog zasto nebi i Getafe .. .

dj.zare

br. 5
skor: 1/4
vreme: 20:00
Par: Werder Bremen - Bayern Munich  FT 0-4
Tip: X (Bayern Munich -1)
kvota: 3.75

Analiza: Obe ekipe su u vrlo dobroj formi, Werder Bremen je poslednji put izgubio u gostima protiv Borusije Dortmund rezultatom 2-1. Pre tog poraza je odigrao 10 utakmica u kojima nije porazen (6 pobeda i 4 neresene, s tim da su 2 neresene i jedna pobeda od ovih 10 meceva bili u Ligi Evrope), a i posle poraza od Borusije Dortmund su nastavili sa dobrim partijama, pa su tako nanizali 4 pobede (2 na svom terenu protiv Frajburga i Kelna i 2 u gostima protiv Wolfsburga i Salkea), a zatim su remizirali protiv Hamburgera na svom terenu rezultatom 1-1. U svim ovim mecevima, a to je 16 uzastopnih utakmica, su postigli pogodak (naravno i u onoj sto su izgubili od Borusije Dortmund). E sad necu igrati na golove, posto ne volim da igram under, a 3+ je vec odigrano. Vise volim napadacki fudbal. E sad malo o Bajernu.
Bajern Minhen ce uskoro imati priliku da osvoji trofej Lige Sampiona protiv euforicnog Murinja i njegovog tima. Ali kao sto sam rekao vise volim napadacki fudbal i zato cu navijati za Bajern koji je golovima stigao u to finale. Pobedjivao je uvek kada je to trebalo. Upravo zbog toga verujem da ce sa izvrsnim strucnjakom Van Galom doci i danas do jos jedne titule u ovoj sezoni, ubrzo nakon osvajanja Bundeslige. I da odlicnu zavrsnicu sezone krunisu i titulom Lige Sampiona. Sto se forme tice, nakon poraza od Stutgarta u prvenstvu rezultatom 2-1, Bajern Minhen vec 9 utakmica nije porazen (zapravo jeste jednom rezultatom 3-2 u Mancesteru, ali ovo svakako nije pravi poraz, posto je upravo taj rezultat i smanjenje prednosti od 3 gola Mancestera odveo Bajern u polufinale Lige Sampiona). Dakle, od preostalih 8 utakmica, Bajern je dve odigrao nereseno i to u gostima protiv Bajern Leverkuzena i Borusije Menhengladbah. Kao i Werder Bremen, Bajern Minhen je u svim utakmicama koje sam ovde naveo, pa i kada je porazen od Stutgarta, postigao pogodak. A poslednja tri meca je dobio rezultatima (3-0, 3-1 i 3-1). Werder je poslednji mec na svom terenu, kao sto rekoh remizirao 1-1 sa Hamburgerom i mislim da ce upravo ovo napraviti minimalnu razliku, a pod time podrazumevam minimalnu pobedu Bajerna. E sad, dal' ce biti sa 1-0, 2-1, 3-2 kao u proslom njihovom medjusobnom mecu u Bremenu kada je Bajern slavio, to nije ni bitno. Ocekujem dobru utakmicu i napadacki fudbal. Srecno!

satrospenzi

br.  1
skor: 0/0
vreme: 21.00
Par: Lyon-Le Mans    FT 2-0
Tip: over 4.5 goals
kvota: 3.90

Analiza:

Lyon u posljednjem kolu fudbalskog prvenstva Francuske na svom Gerlandu dočekuje ekipu Le Mansa.Tri boda Lyona protiv ekipe Le Mansa koja je već odavno u drugoj ligi značila bi igranje Lyona i naredne sezone u LP.Ukoliko Lille ne ostvari pozitivan rezultat na gostovanju kod Lorienta,Lyon bi se kao drugoplasirana ekipa mogao direktno plasirati u LP,no u slučaju pozitivnog rezultata Lille-a i pobjede Lyona oni bi kao treći išli u kvalifikacije.Dakako da se fudbalerima Lyona pobjeda nameće kao imperativ i sve osim iste bi bilo ravno katastrofi.Zbog izuzetno male kvote na pobjedu domaćih,odlučio sam se za opciju da ćemo na ovom meču vidjeti golove.Razloga je nekoliko.Lyon je u srijedu u zaostaloj utakmici savladao rutinski nimalo lošu ekipu Monaca sa 3-0 i na taj način nagovijestio efikasnu igru i protiv Le Mansa koji večeras nema apsolutno nikakvog motiva na Gerlandu.Večeras se od Lyonovog dresa oprašta igrač koji je dosta toga dao Lyonu.Karijeru započetu 1999. godine Sidney Govou proveo je noseći samo dva dresa, Lyonov i onaj francuske nogometne reprezentacije. Susret protiv Le Mansa iskoristit će za opraštanje od klupskih navijača.

Želim otići ponosan što sam ovoj momčadi pomogao doći do Lige prvaka, dat ću sve od sebe - izjavio je Govou ne otkrivši pritom mjesto nastavka karijere.

Lyon u prosjeku kući daje 1,7 golova,Å¡to ne mora i ne treba da znači bilo Å¡ta,no Lyon je u zadnje tri utakmice u domaćem prvenstvu (2 kući i jedna na strani) postizao po dva gola,a sve tri utakmice su zavrÅ¡ene sa 3 ili viÅ¡e golova.Le Mans je ove sezone odigrao čak 57 % ili 21 utakmicu na kojoj je bilo viÄ'eno 3 ili viÅ¡e golova,dok je Lyonu to poÅ¡lo za rukom u 46 % slučajeva,odnosno 17 utakmica ove sezone Lyon je odigrao sa 3 ili viÅ¡e golova.Le Mans je na zadnjem gostovanju odigrao sjajnu utakmicu protiv Nancy-a na kojoj je viÄ'eno čak 5 golova i u kojoj je Le Mans poražen sa 3-2.U gostima u prosjeku primaju 1,8 golova,no znaju nekada i zabiti :)

Dvije zadnje meÄ'usobne utakmice izmeÄ'u Lyona i Le Mansa zavrÅ¡ile su sa po 4 gola na kraju.Å to se tiče ostalih meÄ'usobnih susreta iz proÅ¡losti na kojima golova nije falilo,izdvaja se pobjeda Lyona 2007. godine na domaćem terenu od 3-2 te pobjeda Lyona isto tako na domaćem terenu godinu ranije sa nevjerovatnih 8-1.Uzimajući u obzir činjenicu da su im i večeras bodovi prijeko potrebni,vjerujem da će napasti od prve minute i tražiti rani pogodak,da bi kasnije joÅ¡ ponekim priveli utakmicu mirno kraju.U slučaju da i gosti pogode nekako,tim bolje :)

Vjerovatni sastavi:

Lyon: Lloris; Reveillere, Cris, Boumsong, Cissokho; Pjanic, Toulalan, Makoun; Michel Bastos, Gomis, Lisandro

Le Mans: Ovono; Louvion, Joao Paulo, Cerdan, Baal; Dossevi, Thomas, Loriot, Abdi; Le Tallec, Maiga