News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 12:28:50 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 14.05.2010.

Started by El Fenomeno, May 14, 2010, 12:14:15 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Majsko takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 80 eura,  II mesto - 40 eura,  III mesto - 20 eura, IV mesto - 10 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 11.05.2010. a zavrsava se 11.06.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

djonikesh

br:3
skor:1/2
vreme:14:15
par:Kazan-Cska      FT 0-1
tip :x
kvota:3,00
kladionica:bet 365

Analiza :Nekada je veliki derbi bio izmedju Cska i Spartaka ali danas najveci derbi rusije moze se reci da je mec izmedju cska i kazana. Vec godinama Kazan je nedodirljiv , odmah  tu iza njega svoju sansu trazi Cska. Zaista rusija mnogo ulaze u svoj nogomet i rezultati su odmah vidljivi. Kazan je trenutno bez poraza ali zato imaju mnogo nerjesenih utakmica  pa su vec nakon 10 kola uspijeli skupiti i 5 remija dok Cska nesto manje samo 2 remija.Vaznost susreta i kvalitet protivnika govori mi da ce ovo biti veoma tvrda , neizvjesna utakmica a rezultat bi mogao glasiti 0-0 ili 1-1 ne vjerujem da ce mnogo golova biti. Cska je drugi a Kazan je treci an tabeli i oni zajedno ganjaju trenutno prvu ekipu u rusiji a to je  Sent Petezburg.Zaista ove sezone ruski sampionat sve vise i vise zanimljiviji. Sto se tice meca nekako kad najrealnije sagledam stanje stvari mislim da je najbolje odigrati nerjeseno jer ovaj veliki broj nerjesenih rezultata kazana govori mi da je moguce da se niz nastavi.Kada Kazan igra na domacem terenu omjer je sljedeci : 4 pobjede Kazana 2 pobjede Cska i 2 nerjesene utakmcie. Sretno!

ayite

br. 1
skor: 0/0
vreme: 20:30
Par:Metz - Vannes  FT 0-1
Tip: over 2.5
kvota: 2.00
kladionica: bet365

Analiza:

Poslednje kolo, Metz zaostaje jedan bod za Arlesom koji trenutno zauzima trece mesto koje vodi u visi rang, Arles ce ugostiti Clermonta koji je svega par mesta ispod i koji je u odlicnoj formi ,tacnije u poslednjih 10 meceva imaju cak 7 pobeda 2 remija i svega 1 poraz sto je zaista zavidan niz za jednu takvu ekipu.Arles je iskljucivo na osnovu odlicne igre kuci uspeo da bude ovako visoko plasiran gde imaju trenutno najmanje primljenih golova a danas ih po meni samo pobeda vodi u prvu ligu jer neverujem da ce Metz sebi dozvoliti jos jedno iznenadjenje na svom stadionu.Sve u svemu domacini ovde nemaju sta da kalkulisu , moraju ici na pobedu i nadati se makar remiju Arlesa te stoga ocekujem od njih da konacno ostvare jednu ubedljiviju pobedu na svom terenu jer u poslednje vreme to nije bio slucaj a inace znaju da odigraju odlicno.U poslednjih 5 partija kuci samo su jednu dobili u to onu poslednju protiv Angersa golom u 90' minutu tako da se moze reci da su i tu imali srece.Danas im se prosto ne smeju ponoviti neke utakmice nalik onim prethodnim na svom terenu jer je mnogo toga na stolu a ne zelim ni da zamislim u kakvoj bi situaciji bili da Arles kiksne a oni ne pobede u mecu u kom su veliki favorit tako da ocekujem od samog starta presing domacina.Sto se tice gostiju oni su porazom na svom terenu u proslom kolu sebe doveli u nezahvalnu situaciju jer da su uzeli tada makar bod sada bi mirno mogli uci u ovaj mec koji bi im bio bez ikakvog znacaja.Ovako sve zavisi od preostalih meceva tako da opet ne ocekujem od Vannesa da ce se tek tako predati te me ne bi cudilo da uspeju i doci do 1 gola sto mislim da ce Metz uspeti da nadoknadi posteno jer je sada idealna prilika za to.

Igraci na raspolaganju Metzu :

Sissoko, Ruffier
C. Gueye, Vivian, Borbiconi, Mutsch, Fallou, Tamboura
Pied, Cardy, Rocchi, Mokhtari, Bessat
Wiltord, Mendy, Bourgeois, Omotoyossi, Sakho

Sto se tice napada imaju gotovo sve igrace na raspolaganju, kao prvo stari dobri Wiltord sa 3 gola do sad ,Mendy sa 5 golova i 7 asistencija,Bourgeois sa 4 gola , Omotoyossi sa 2 i Mokhtari sa jednim.Na raspolaganju su im i Pied sa 4 gola i 6 asistencija ,zatim Rocchi sa 2 gola i 1 asistencijom ,Bessat sa 3 pogotka i Cardy sa 2 tako da sve u svemu veliki izbor za trenera domacih te stoga prosto ne vidim kako Metz veceras ne postize barem 2 gola sto ce po meni biti minimum.Prvi mec je zavrsen ubedljivom pobedom Vannesa sa 3:0 tako da danas ocekujem da se Metz revansira u trenutku kada im je to zaista od velikog znacaj , dakle ocekujem minimum 3 gola na ovom mecu.

nash

br:2
skor:0/1
vreme:21:20
par: Andrew Murray   v   David Ferrer   FT 5:7 3:6
tip : 1
kvota: 2,20

ATP Madrid
Ovaj meč se igra na centralnom terenu koji je najbrži teren u madridskom kompleksu i na ovome se i zasniva moj tip.

David Ferer igra na domaćem terenu, pred domaćom publikom i do sada je odigrao 3 meča od čega 2 upravo na ovom centralnom terenu i u oba ta susreta je imao mnogo problema. Prvi meč je bio protiv Chardyja kojeg je dobio sa 6-2, 7-6 zahvaljujući tome što je Chardy u jako lošoj formi ove sezone, ali protiv Baghdatisa u drugom kolu samo čudo ga je spasilo u meču koji je na kraju završio rezultatom 1-6, 6-3, 7-5 pri čemu je Baghdatis iskoristio tek 4 od mogućih 17 brejk lopti. Svoj treći meč Ferer je odigrao juče protiv Čilića na najsporijem terenu u kompleksu i to je dobio sa 6-2, 6-3.

Marej je u prethodna 2 meča pobedio Chelu 6-3, 6-3 i Hanescua 6-2, 6-1 i oba meča je igrao na terenu čija podloga po brzini ne zaostaje puno za ovom na glavnom terenu, a budući da Mareju odgovara da je podloga što brža onda bi mu glavni teren trebao još više odgovarati. Njegov meč protiv Hanescua bio je vrlo blizu savršenstva.

U meÄ'usobnim susretima, Ferer protiv Mareja ima 2-1 s tim da ga je oba puta pobedio na zemlji. Zadnji put su igrali prije par nedelja u Rimu na sporijoj podlozi i Å panac ga je dobio sa 6-3 6-4, ali za Britanca su ovdje uslovi mnogo bolji, a osim toga i pokazuje puno bolju formu nego tada.

Banega

br:2
skor:1/1
vreme:20:00
par: Federer R. (Sui)     -    Gulbis E. (Lat)
tip : over 9.5 (I set)
kvota: 1.80

Analiza: Evo nam opet jednog veoma interesantnog meca, gde se u malom vremenskom razdoblju ponovo srecu Roger Federer i Ernest Gulbis. Poslednji susret im je bio na turniru u Rimu gde je u tri seta trijumfuvao mladji i daleko nize rangirani Gulbis. Bilo je to na neki nacin i iznenadjenje, jer je pao prvi covek na planeti. Medjutim, kada se sve sabere i pogleda, ja sam o Gulbisu vec govorio i njegovom ucinku ove godine, naime on igra trenutno najbolji svoj tenis u karijeri i dospeo je do 34 pozicije, a icice jos napred jer to zasluzuje, igra veoma dobro i fansinatno, a sa druge strane smo imali Fedexa koji nije jedno vreme bio na turnirima na sljaci, nakon cega se pojavio i zapazena mu je neznatno oslabljena forma, a i podloga je ta koja nije mu bas pristupacnija za raliku od ostalih, ostaje samo da se nadomesti da pobeda Gulbisa i nije bila nimalo slucajna. Nako tog turnira Federer je igrao Estoril turnir u Portugaliji takodje naravno sljaka i gde je veoma bolje igrao za razliku od Rima , videlo se da je podigao nivo igre, ali je naleteo u polufinalu na veoma raspolozenog Montanjesa, i tu je ponovo poklekao.
Za veoma kratko vreme Federer ce imati priliku da pruzi revans  Gulbisu, i sada je njegova igra na jos vecem nivou za razliku od turnira u Estorilu. Sinoc je on savladao Wawrinku u underu, sto je takodje po meni bilo veoma izvesno , ali zbog nekih spleta okolnosti nisam to stigao iznalizirati, veceras ce Feder igrati dosta angazovanije i opreznije, nikako nece podceniti protivnika, iako to mozda i ne radi, a sa druge strane Gulbis ce iz tog proslog meca valjda izvuci pouku da Feder je itekako ranjiv i da se moze savladati, kvaliteta nedostaje, ostaje samo da se pribrane glave ne pomisli da on moze vec unapred i po drugi put pobediti uzastopno prvog reketa sveta.
Ocekuje se ovde takodnje  over gemova na mecu, jel po meni bice borbe na obe strane, kvaliteta igraca se ne dovodi u pitanje da oni to mogu ostvariti. Over I set uzimam iz razloga, sto na neki nacin ocekujem borbu u dva seta, i to vise borbu u prvom gde ce igraci uci oprezno, a kasnije kako vreme bude odmicalo na prevagu moze doci Federerovo iskustvo i Gulbisov dojam da on opet moze izaci na kraj u sledece kolo protiv reketa broj jedan kakav je Fedex.

Tip odbijen. Mozes postavit drugi tip/Angell

Specijalni tipovi kao sto su  prelazi, ko daje gol, pada vise, under/over na pojedine periode meceva, igra gol-gol, broj postignutih koseva pojedinog igraca, i slicni nisu dozvoljeni.

Jolerus

br.            2
skor:        0/1
vreme:     18:00
Par:       Pro Reco-Partizan   (Vaterplo, euroliga)  FT 6-6
Tip:         2
kvota:      2.25
kladionica: BET365

Analiza:  Pocinje final four eurolige u vaterpolu. Domacin je Pro Reco. Krajem 90ih i pocetkom ovog veka Pro Reco je harao Evropom. Poslednje vreme opet primat preuzimaju ekipe iz bivshe SFRJ. Ove godine čak 3 ekipe iz bivÅ¡ih republika. Pro Reco je uspeo ove godine da se plasira na zavrÅ¡ni turnir,najviÅ¡e zbog motivacije da ga igraju pred svojom publikom. Partizan je po kozna koji put opet igra zavrÅ¡ni turnir. ProÅ¡lih godina nije imao sreže u zavrÅ¡nici (najviÅ¡e zbog sudijskih odluka). Danas će se boriti sa italjanima i opet protiv sudija. Partizan je jedina ekipa na ovom turniru,koja ove sezone joÅ¡ nije pretrpela poraz kako u evroligi tako i u domaćem prvenstvu. Sazreli su i mislim da je vreme da postanu evropski prvaci u vaterpolu (kad već to nije uspelo koÅ¡arkaÅ¡ima Partizana). Očekujem da će biti teÅ¡ka borba,malo golova i da će Partizan dobiti meč.

nishlije

br.3
vreme:18h30
Par:Klubi-04 v OPS-JP  FT 1-4
Tip:1
kvota:2.1

Analiza:
Mec Finske druge lige.
Domaci klub-04 se nalazi na prvom mestu mada je tek pocetak takmicenja. Ima skor od 2pobede i 2neresene sa gol razlikom 7-2 sto je dobro jer primaju manje od jednog gola po mecu. Oni su do sad odigrali 4 meca i od toga su tri bila na svom etrenu gde su ostvari dve pobede nad ekipama Mikkeli  (3-1) i Tampere (3-0), a nereseno su odigrali sa ekipom Kemi (0-0) koja se trenutno nalazi na trecoj poziciji.
Gosti su do sada odigrali tri utakmice i jednusu pobedili a u va meca su porazeni. Pobedili su ekipu Tampere (3-0), a porazeni su od PK-35 (0-1) na svom terenu i PoPa Pori (3-1). Imaju gol razliku 4-4.
Nisu e do sada sastajali, ali domaca ekipa klub-04 je krenula ozbiljno i ako hoce promociju u prvu ligu moraju da pobedjuju na svom terenu pa zato danas tipujem na pobedu domacina (!)

Srecno!

krko

br. 3
skor: 2/2 (300)
vreme: 18:00h
Par: Hartberg v SCR Altach   FT 1-1
Tip: 2
kvota: 1.66

Analiza: austrijska druga liga, ostalo je jos 2 kola do kraja i velika je borba za ulazak u prvu ligu. Naravno posto u ligi ima samo 12 klubova, samo jedan ulazi u prvu ligu, a borba se vodi izmedju Insbruka koji je prvi sa 60 bodova, Altach je drugi sa 59 bodova i Admira je treca sa 58 bodova.
Altach dakle na drugoj poziciji treba im sigurno pobjeda u ovom mecu ako zele da konkurisu za to prvo mjesto, narocito posto sljedecu igraju kod kuce i cekali bi kiks Insbruka. Skor u ligi im je 18-5-7, dakle vrlo malo nerijesenih a najvise pobjeda u ligi. Zadnjih 5 meceva samo jedan poraz uz 3 pobjede. Proslo kolo su kiksali na svom terenu sa 0-0 protiv vec otpisane First Austrije koja ispada u 3 ligu, i takav kiks jednostvno vise sebi ne smiju dozvoliti ukoliko zele u prvu ligu. U gostima igraju dosta dobro daju cak 1.47 golova u gostima, a primaju manje od jednog, dakle odlican skor u gostima.
Sa druge strane domacin im je ovog puta Hartberg na 9 mjestu i bjezi od zone ispadanja 6 bodova, dakle sasvim dovoljno, jer cisto sumnjam da ce Austria 2 ostvariti obje pobjede do kraja i tako ugroziti Hartberga kojem fakticki treba samo bod za siguran opstanak. Mozda bi taj bod ovdje i osvojili da ne igraju protiv ekipe koja se bori za ulazak u prvu ligu, medjutim karakteristika Hartberga je trenutna odlicna forma, zadnjih 5 utakmica cak 4 pobjede uz jedan poraz, dakle ekipa igra veoma dobro i ta igra je donijela rezultat spas u opstanku u ligi. Medjutim uprkos dobroj formi ipak mislim da je Altach blizi pobjedi prije svega svojom kvalitetom koju je dokazao i 20tak vise bodova u ligi od Hartberga. Treba spomenuti i to da Hartberg kod kuce prima vise golova nego sto daje.

ado_x

br.2
skor: 1/1
vreme:17:00
Par: Ivan Dodig & Antonio Veic   v   Andre Begemann & Matthew Ebden  FT 1-2
kvota:1.66
kladionica:BET365

Analiza: Nakon dugo vijecanja odlucio sam se za ovaj par.Nije neka ponuda ali eto nasao sam nesto pa cemo vdjeti na kraju sto ce biti.Ovaj par sigurno nije zicer kao onaj jucerasnji ali ovo me prosto vuce i jednostavno moram ispratiti.Dakle radi se o teniskim parovima,a mec nam dolazi sa challengera u Zagrebu.Uzimam domaci par Ivan Dodig i Antonio Veic protiv protiv njemca Begemanna i australijanca Ebdena.Ono sto me najvise privlaci vezano za ovaj mec jeste da u Zagrebu nije ostao niti jedan domaci takmicar u singlovima,tako da se sada oslanjaju na dublove.Mozda zvuci malo glupo,no za one bolje poznavaoce tenisa,nije cudno kad kazem da ovaj challenger u Zagrebu uvijek mazi domace takmicare,krenuvsi od samog zdrijeba pa kasnije i svega ostalog.Siguran sam da je ostalo i nesto novaca za Dodiga i Veica a buduci da je ovo polufinalni mec onda tek treba ovo ozbiljno shvatiti.Ali eto da sad malo vise pricamo o rezultatima koji su sledeci.Dodig ove sezone na zemlji ima 7/5 score,a jucer je ispao od Venture u singlu sa 76,63.Nije los moram reci,jer mota se po challengerima i ima cak finale Ostrave koje je izgubio od Rosola.Omiljena podloga za Dodiga je zemlja a igra desnom rukom,dok je specijalnost dvorucni backhand.Ono sto ne ide na ruku Dodiga jeste njegov karakter.Imao sam priliku gledati nejgove meceve i nije bas za pohvaliti,jer je prilicno bahat,psuje sudije ako su u pitanju stranci,baca rekete,ali valjda se malo primirio.Sto se tice Veica,on je mlada snaga hrvtskog tenisa,koja tek nadolazi.On je u Zagrebu ispao u prvom kolu od prvog nositelja Massua sa 2:0(64,62).Kroz sezonu ima 10/7 na zemlji,polufinale Ostrave i to protiv Dodiga(opa),ali i jos nekoliko pobjeda na italijanskim challengerima.
Kada je u pitanju igra u parovima za ova dva igraca,moram reci da su i prosle sezone igrali nekoliko puta zajedno,a zapazeniji nastup imali su u Genoi gdje su stigli do polufinala,ili na turniru u Rijeci gdje su igrali finale.U Zagrebu su igrali protiv Draganja M / Zovko L  i dobili sa 2:1(36,64,10:6),a potom su dobili i Lovrinovic M / Lupieri A  takoÄ'er sa 2:1(46,62,10:1).
Njihovi protivnici su dakle njemac Begemann i australijanac Ebden.Prvo od njih Begemann je prosle sezone bio dosta dobar na zemlji,34/18 score ali igrao je po Juznoj Americi i Njemackoj,sve redom challengeri ali i neke Futurese.Ove sezone 1/3 sto se tice zemlje,igrao Cairo te ispao u 2 krugu od Vagnozzia,da bi u Zagrebu u 1 krugu ispao od Kavcica sa 2:0(62,61:).Kada je u pitanju Ebden on je jos gori na zemlji,iako je australac,zemlja mu nije jaca strana.Kroz cijelu karijeru score 10/12,a ove sezone 1/1.Oba meca igrao u Zagrebu,u 1 kolu dobio Minara sa 2:1(16,76,64),da bi u sledecem kolu ispao od Kavcica sa 2:0(63,62).U parovima igrali su protiv Mektic N / Zovko I i dobili 2:1(61,26,10:4),te Gonzalez S / Rettenmaier T  sa 2:1(63,57,10:6).
Ima nesto u ovom mecu sto me vuce da igram na hrvatski dubl i tako ce i biti,a svima koji ovo ispratite neka je sa srecom.

davorvar

br.1
skor:
vreme:20:30
Par:Metz - Vannes               FT 0-1
Tip:draw no bet 2 (Vannes)
kvota: 5 (4)

Analiza:
Kolega ayite  je već dosta napisao o Metzu ,ja bih dodao samo da im od važnijih igrača nedostaje prvi golman Marichez (29 nastupa) i prvi strijelac momčadi ,vezni Johansen (30 nastupa,6 golova,3 asista)...obrambeni Borbiconi je upitan ...
Sastav Vannesa za večerašnji susret:
Gnanhouan, Lailler
Martot, Delhommeau, Hervé, Leugueun, Faivre, Quintin
Macquet, Kamissoko, Liabeuf, Reset
Sammaritano, Dja Djédjé, Gimbert, Camara
Vanessu nedostaju obrambeni Guillon (28 nastupa,2 asista) i vezni Mezague (32 nastupa,4 gola ,1 asist) ...
Glavi razlog ovog mog tipovanja je taj Å¡to ne vjerujem momčadi Metza čiji su vlasnici prodali svog najboljeg strijelca u prvom dijelu prvenstva, Papiss Demba Cissé (16 nastupa,8 golova i 2 asista ,prodan u Freiburg)...susret je važan za obadvije ekipe i ja dajem prednost gostima koji kod neuvjerljivog domačina hvataju slamku spasa  ...

josko01

br.3
vreme:20:45
Par:Dundalk v Galway United    FT 0-0
kvota:1,6

Analiza:Dundalk je jako dobro otvorio sezonu i u izjednačenom poretku gornjeg dijela ljestvice zauzima drugo mjesto s jednakim brojem bodova (njih 24) kao i vodeći St. Patricks...
Zanimljivo, Dundalk je drugi najtrofejniji klub u Irskoj s devet osvojenih naslova prvaka kroz povijest, a devet su puta podizali i naslov pobjednika Irskog kupa.
Posljednji njihov naslov iz FAI Cupa datira od 2002. godine, posljednji iz irskog prvenstva iz 1995. godine, a ove se sezone nadaju da bi njihova momčad mogla ponovo konkurirati za neki od prestižnih trofeja.
U četiri posljednje odigrane utakmice Dundalk je slavio u tri navrata, dok je poražan tek na gostovanju kod vodećeg St. Patricksa i to s minimalnih 1-0. Dundalk je s 20 postignutih golova najefikasnija momčad irskog prvenstva, a na svom stadionu Oriel Parku je slavio nad svojim sljedećim protivnikom Galwayom (sedmoplasirana momčad ljestvice) u četiri posljednja navrata.
Prošle je godine rezultat bio 3-0 u korist Dundalka, a ove se u klubu nadaju ponavljanju takvog ishoda protiv momčadi koja je u zadnja četiri kola doživjela dva poraza

ivan-dzo

br.3
skor:1/2 +130
vreme:19
Par:Fehervar - Vasas +1.5/+2   FT 3-0
Tip:2 AH
kvota:1.975

Analiza: Mislim da je Fehervar u proslom kolu i porazu od Debrecena zavrsio sezonu... bice drugi i to se moze smatrati neuspehom.
Prvi deo sezone odradili sjajno, ali se u drugom delu tim nekako nije mogao prepoznati, pogotovo kada je igrao kod kuce. Vec nekoliko kola imaju problema 0-0 protiv Ferencvarosa, poraz od MTK 0-1, jednostavno su pali i to je to... I to u najgorem trenutku po njih...

Sa druge strane Vasasu bi ovde bod bio zlata vredan. Iako su blizu opstanku, mislim da imaju motiva da danas probaju da ostanu neporazeni. Ako pogledate rezultate u poslednjih par kola, Vasas je daleko popravio formu. Tukli su MTK u gostima, i imali jos par odlicnih rezultata. Stoga nemotivisani domacin i Vasas kome treba koji bodic... Ovo je sigurnija varijanta hendikepa, koja nam daje mogucnost da sa porazom od 1 gola Vasasa uzmemo lovu. a sa dva razlike pola uloga gubimo pola se vraca...

SRECNO.... ;D

noja

br.1
skor:0/0
vreme:20.30
Par: Arles v Clermont Foot   FT 1-0
Tip:Under 2.5
kvota:1.85

Analiza:

Domacin  sam  odlucuje o svojoj sudbini. naime u slucaju pobede  ulazi  u elitu bez obzira na ostale rezultate.No i gosti imaju aspiracije za 3 mesto tako da se ocekuje veoma neizvestan duel.Ako bi uspeli da se plasiraju u prvu ligu, bio bi to ogroman uspeh za Arl-Avinjon, pogotovo ako se zna da je klub tek ove sezone uÅ¡ao u drugu francusku ligu .Prvi  strelac ekipe ,Moris Dal, se oporavio i zaigrace od 1 minuta.Na svom stadionu imaju odlican bilans od  11 pobeda i 6 remija i sdamo jedan poraz.
Gost dolazi da pobedi ,jer samo taj rezultat im daje sanse za plasman u1 ligu. No njima treba i da mec ne pobedi, sto ce biti malo teze.

Sve po svemu  bice ovo neizvestan  duel sa malo pogodaka i verovatnom  minimalnom  pobedom jednog od rivala.

dj.zare

br. 4
skor: 1/3
vreme: 20:30
Par: Laval v Brest   FT 1-2
Tip: X
kvota: 3.10

Analiza: Laval veceras u poslednjem kolu francuske druge lige docekuje na svom terenu Brest. Sto se tice stanja na tabeli, Brest je drugi i ima dva boda manje od prvoplasiranog Kaena, koji verujem da ce dobiti Nant u gostima, jer Nant nema nikakvih ambicija, kao ni danasnji domacin Laval. Medjutim, Laval je popravio svoju formu, dobio je poslednje dve utakmice, od toga jednu na strani, dok je Brest izgubio prethodna dva meca. U prvom susretu ove sezone Laval je izgubio sa 2-1, naravno u gostima. Pre toga su igrali dva meca u sezoni 2005/2006 kada je Laval dobio na svom terenu minimalnim rezultatom, a zatim remizirao u gostima, odigrao je 2-2 sa Brestom. U svakom slucaju, kada se sastaju ova dva tima uvek bude golova. Veceras je mac sa dve ostrice igrati under ili over, pa sam se zato odlucio da se ponovi ishod njihovih medjusobnih susreta, kao sto rekoh u sezoni 2005/2006 s tim sto ce 4 boda uzeti Brest, a 1 Laval, koji mu ionako nista ne znaci danas, ali eto da osvetlaju obraz u poslednjem kolu pred domacim navijacima. A i red je da posle 12 uzastopnih utakmica Brest odigra jednu neresenu, posto je zabelezio 7 poraza i 5 pobeda. Laval je pre prosle pobede kod kuce, odigrao dva puta nereseno (0-0 i 2-2). Verujem da ce se ovo ponoviti danas, jer ipak docekuju bolji tim, pa ne verujem da ce pobediti, ali su sposobni da im uzmu bod. Srecno!