News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 04:52:28 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Dojave

Started by El Fenomeno, November 14, 2007, 02:02:33 PM

Previous topic - Next topic

pedja_cfc

jbt sad ovo gledam i ne mogu da verujem. Pa vi niste normalni. Sta ce vam dojave????? Jel vam tesko da sami nalazite tipove u budete u plusu. Kladim se duze vreme i nikad nisam odigrao dojavu za neki jaci ulog. Na netu nema pravih dojava (ima jedino na zatvorenim forumima a i tu retko a plus se tesko ulazi). 99.9% dojava sa neta su insideri ili neciji tipovi. I ovi sto naplacuju, oni su najgori, osim sto lazu narod oni jos uzimaju pare za to. Samo igrajte svoje parove ili pratite proverene tipsere i tako cete jedino biti u plusu.

pozzzz
S R B I J A

GROBARI 1970

El Fenomeno

Pedja, svaka cast, jedino ispravno razmisljanje ali je to veoma tesko objasniti ljudima!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

filipsrbija

Eo ga jos jedan dobar forum sa dojavama http://fixedtips.forummotion.com/

sehic

ma kakvi sigurni tipovi,svaka treća-četvrta utakmica je namještena

mrainbets

danas dojava
FC Rosklide - Kolding FC  X @ 3,50

ispratite kolege

sehic

filipsrbija

Vejle-Midtjylland 1/2 10/10

Angell

Quote from: filipsrbija on April 10, 2009, 02:40:48 PM
Vejle-Midtjylland 1/2 10/10

FT (1:0) 2:3

Svaka cast :D :D

Inace nemam obicaj ispratit takve dojave, pogotovo sad kada sam prekinuo s kladjenjem, al danas kada sam vidio da si ostavio ovu dojavu, bezveze sam probao. Imao sam nesto sitno na unibetu, pa reko da probam.
Evo i dokaz:

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Au, ovo skoro nisam video. Svaka cast i jednom i drugom. Angell, moraces da castis za ovo  ;D

Preporuka za clanove:

Angell

Hehe, moze castim, daj pice svima.. ;D ;D

Zanimljivo je to. ;)

Dajte mi jos ovakvih dojava ;D ;D

Preporuka za clanove:

filipsrbija

Molim vas da ne brisete,likovi su mi dali vejle 1/2,pozz

Zao mi je ali reklamiranje na ovaj nacin nije dozvoljeno pravilima foruma/Admin

sehic

možeš mi na pm napisati ko ti je dao tu dojavu?kad se ne smije javno reklamirati.

volim burek

ja sam nov u kladjenju sa dojavama ali po preporuci koristim novi sajt koji je sad za vikend prognozirao X za New england-Kansas kvota 3,2 i bilo je tako!!! ;D imali su i druge "dojave" ako se to tako moze nazvati  ::) ali su bile tacne!!! sajt je, ja cu napisati naziv a ako je to u redu vi ga ostavite,  nisu losi i vracaju pare ako vas lose informisu!

Reklamiranje drugih sajtova na ovaj nacin nije dozvoljeno pravilima foruma/Admin

volim burek

sory za reklamu, zato sam i naglasio da je skinete ako se nesme postaviti!  :-[ a ako postoji mesto na forumu gde se moze postaviti molim da me obavestite!!! hvala

filipsrbija

Za sredu 2.9.2009. bi trebalo da dobijem prelaz kao ono vejle-midtjylland znaci kvota oko 30...