News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 12:28:40 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 29.04.2010.

Started by El Fenomeno, April 29, 2010, 12:37:17 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Aprilsko takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 80 eura,  II mesto - 40 eura,  III mesto - 20 eura, IV mesto - 10 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 01.04.2010. a zavrsava se 30.04.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

nk1507

Br. 10
skor:  3/9
vreme: 21.05
Par: Liverpool-Athletico  FT 1-0
Tip: X
kvota: 4.00
kladionica: BET 365

Analiza: Athletico ima prednost 1:0 iz prvog susreta u Evropskoj ligi protiv Liverpoola. Za Liverpool Fernando Torres, Maxi Rodriguez i Alberto Aquilani ne ce igrati ovaj susret zbog povreda i Liverpool  nema bas neki izbor za napad. U Athletico ne  igraju ovu revans utakmicu  Tiago i  Ibrahima. Iako Liverpool igra kod kuce mislim da Athletico ima vise sansi da ide dalje. Neresen ishod odgovara gostima pa zato sam se odlucio za ovaj tip.

Jolerus

br.           9
skor:       5/8
vreme:     14:30
Par:         Gulbis-Volandri  FT 2-1
Tip:          2
kvota:       3,5
kladionica: BET365

Analiza: Volandri je 152-i,dok je Gulbis 40-i na ATP listi.Ponovicu analizu od pre par dana kada sam igrao na Volandrija. Do pre dve godine, Volandri bio je u prvih 50 igraca i sjajno mu je islo,medjutim tad je bio pozitivan na doping kontroli, te je usledila pauza od  vise od 6 meseci. Vratio se prosle godine i polako se penje gore. Igra se turnir u Rimu, gde je Volandri domacin. 18og aprila on je na istim terenima osvojio titulu na nizerazrednom turniru,tako da zna kakvi su tereni i tu mu dajem prednost u odnosu na Gulbisa. U medjusobnim susretima je 1:0 u korist Gulbisa, ali je to bio beton,ovo je sljaka. Ne gledajuci sto se Gulbis vraca pobedama,dobio je cak i Federera u proslom kolu, prednost ipak dajem Volandriju,koji je u proslom kolu lako savladao Benetjua koji je takodje u prvih 40.

Duzlen

Br. 8
skor:  5/7
vreme: 19.00
Par: Helsingborg - AIK  FT 1-0
Tip: over2.5
kvota: 2.35
kladionica: BET 365

Verovatno sam bez sanse za nagradu jer mislio sam da imam jos 2 tipa do kraja :D , moja pogresna statistika :P . Ali postavicu ovaj tip jer mislim da vredi koeficienat koji nudi Bet365 ... pa probajte srecu ;)

Postoji veliko rivalstvo izmedju oba tima . Helsingborg i Aik su poceli sezonu kao jednih od najveci favorita za titulu ali imaju sasvim razlican rezultatski pocetak. Helsnigborg je momentalno prvi na tabeli sa samo jednu neresenu utakmicu dok Aik jos nije pronasao svoju formu. Pukli su konacno sa Kalmarom u gostiju (0:3) ali onda sledi jos jedan kiks na svoj teren sa Hackenom (1:1). Sada sledi derbi mec gde Helsingborg ulazi u jacoj formi i sa jacijem moralom i samopouzdanje . Ali ne verujem da ce se AIK dati lako . Statistika kaze da u zadnjih 20 medjusobnih duela , samo 5 od njih nisu zavrsile sa 3 ili vise golova sto me je navelo da uplatim nesto od moj kladionicarski budzet bas na over2.5 jer je koeficienat vrlo dobar ;) . Ocekujem da Helsingborg udje u ovaj mec sa zeljom da nastavi dobar niz rezultata , oni imaju 4 pobede od toliko meceva na svoj teren , a i pobeda nad AIKom znacice puno jer su oni rivali. AIK ne prima i ne postize puno golova ali onaj mec sa Kalmarom daje mi nadu da ce AIK postici bar jedan gol na ovaj susret. Prosle dve sezone , na svih 4 utakmica imalo je 3 ili vise golova , pa zasto da to ne bude slucaj i sada.

Srecno ;)

ayite

broj tipa : 9
skor : 5/8
vreme : 19:00
par : Helsingborg - AIK  FT 1-0
tip : 2
kvota : 5.25
kladionica : bet365

Analiza :

Helsingborg je posle 8 kola na prvoj poziciji i to ubedljivo sa cak 7 pobeda i svega 1 remijem a danas im u goste dolazi veliko i negativno iznenadjenje sezone , proslogodisnji sampion ekipa AIK-a koja zauzima tek 14. mesto sa svega 6 bodova sto je krajnje nezamislivo.Helsingborg je sasvim zasluzeno stigao do prve pozicije igra odlicno ali svi dobro znamo da svakoj seriji dodje kraj a ne prosto ne vidim boljeg protivnika za prekid odlicne forme domacina.AIK koji je prosle sezone bio prvi i koji je bio najbolja gostujuca ekipa sada u ovaj utakmici biva potpuno potcenjen iako je ocajno zapoceo sezonu smatram da je ovako niska kvota od svega 1.60 na pobedu domace ekipe zaista preterivanje.Nakon 2 remija na startu sezone i posle toga 4 vezana poraza AIK je konacno uspeo da deklasira Kalmara na gostovanju sa cak 0:3 sto je dovoljan znak da polako krecu da se penju na tabeli.Helsingborg je odigrao cak 3 derbija kuci do sada i sva tri je uspeo da resi u svoju korist i zato danas ce mnogi ici na tu njihovu formu i bez razmisljanja igrati na jos jednu pobedu ali mislim da je ovo idealna utakmica u kojoj se moze desiti iznenadjenje.AIK je dosta bolju igru pokazao van svog terena tako da bi to danas morali da pokazu i ekipi koja je u velikom naletu i koja ce verovatno uci u ovaj mec potcenjujuci gosta koji je u ocajnoj formi ali opet kazem po meni ovde bi moglo da se odigra X2 za veci ulog a cista dvojka na manje pare jer je zaista vredno rizika.

dj.zare

br. 9
skor: 1/8
vreme: 01:15 Noc
Par: Alianza Lima - Universidad de Chile
Tip: HX (Universidad de Chile +1)
kvota: 4.33 (ovde 4.00)
kladionica: BET365

Analiza: Veceras u prvom medjusobnom susretu ova dva kluba u osmini finala kopa libertadores Alianza Lima docekuje na svom terenu Universidad de Chile, koji je i imao bolji skor kada su igrali po grupama. Zapravo na tri poslednja gostovanja nisu nijednu utakmicu izgubili, imaju dve neresene i jednu pobedu. Medjutim, veceras prednost dajem domacem terenu, posto je domacin i dobio prethodne dve na svom terenu, a u gostima izgubio, takodje dve utakmice, naravno u kopu libertadores. Gledajuci ukupno meceve, ne samo u kopu libertadores, Alianca u poslednjih 10 susreta ima skor od 4-4-2, a Universidad de Chile 5-4-1, dakle samo jednu izgubljenu i to im je i najsveziji rezultat, a pre toga su igrali nereseno na svom terenu, dok su ovu poslednju utakmicu izgubili upravo u gostima u domacem prvenstvu od tima Kolo-kolo sa minimalnom razlikom (1-0). Ocekujem veceras reprizu ovog rezultata, ako ne bas 1-0, onda da izgube u gostima sa minimalnom razlikom. I ovo je najbitnije: kod juznoamerikanaca je sve moguce. Ajde da vidimo dokle ce da teraju inat!

Tip odbijen jer je postavljen sa zakasnjenjem/Admin