News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 12:30:05 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 24.04.2010.

Started by El Fenomeno, April 24, 2010, 12:13:30 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Aprilsko takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 80 eura,  II mesto - 40 eura,  III mesto - 20 eura, IV mesto - 10 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 01.04.2010. a zavrsava se 30.04.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Ravnjak

br.7
skor:3/6
vreme:18:00
Par:Besiktas- Sivasspor    FT 2-2

Tip:2
kvota:7.5
kladionica: BET365

Analiza:besiktas je izgubio sve sanse za ligu sampiona a i liga evrpe mu je ne sigurna poslednju utakmicu su izgubili od fenera i nisu u bas sjajnoj formi a i ovi bodovi im nisi toliko ni bitno sa druge strane sivas je proslu zezonu imao z apamcenje ali ove sezone to nije ista ekipa od prosle godine prodali su par najbolji igraca i ove sezone su se borili za opstanak i mislim da ce posle ove utakmice definitivno i ostati u ligi a jos i ovo ove dvije ekipe igraju po sistemu 3 za tri odavno se nije desilo da domaca ekipa pobjedi na svom terenu pa zbog toga ocekujem da ce biti tako i veceras :) eto toliko od mene danas ne kasnim sa postavljanjem tipa kao juce samo 4 min za empoli :P poz i srecno sa ovim parom :)

nemsy

br.8
skor:6/7
vreme:17:30
Par:Werder Bremen vs Cologne   FT 1-0
Tip:H1
kvota:1.83

Analiza:
Werder najofanzivnija ekipa u Bundes ligi , daje uvek dosta golova a u svojim redovima ima dva najbolja mlada fudbalera Nemacke Ozila i Marina ,  Keln je od januara zabelezio dosta dobre rezultate od tima za ispadanje nasli su se u sredini tabele i nemaju neki motiv na ovoj utakmici , ali zato Werder ima itekako nalazi se na mestu koje vodi u kvalifikacije za  Ligu Samipona ali umesto njih moze lagano da uskoci Stutgart  ako se opuste nadam se da se to nece desiti, ova utakmica moze da se igra i na vise golova ko hoce . Ja mislim da ce Werder pregaziti Keln .
Srecno svima sem Neshone-u neka bude zadnji :))

Jolerus

br.              4
skor:          2/3
vreme:        13:30
Par:            Ferer-Verdasko    FT 1-2
Tip:            2
kvota:         2,2

Analiza: Duel 2 spanca. Ferer je 17, Verdasko 9 na ATP listi. Prosle nedelje oboje su dogurali daleko. Ferer izgubio je u polufinalu od Nadala,a Verdasko u finalu od Nadala. Obojica su poceli dobro sezonu,ali prednost dajem Verdasku koji je u boljoj formi i mislim da ce se plasirati danas u drugo svoje uzastopno finale. Odigrali su medjusobno 8 meceva i Verdasko je u prednosti 5:3. Od toga su na sljaci odigrali 5 meceva i tu je Verdasko u prednosti 4:1. Bice neizvesna borba,ali ipak prednost je na strani Verdaska, iako kladionice favorizuju Ferera.

perolozac

br.     7  
skor:    5/6
vreme:    19-00h
Par:     Barcelona vs Unicaja   FT 84-74
Tip:       Unicaja+13
kvota:         1.85

Barsa cvrsto drzi prvo mjesto u ligi, medjutim gledajuci njihov prosli mec sa davljenuikom (Bruesa)nisam stekao taj utisak.
jednostavno- to nije lider prvenstva, nije to njihova igra koja ih je krasila tokom sezone, pre su upucivali namomčad koja se bori za opstanak. Vrlo jednostavno za 6 dana igraju vrlo bitnu zavrsnicu evro lige i sve je tome podredjeno dosta kalkulisu  ocigledno.
Veceras su oslabljeni na bekovskim pozicijama pogotovo, Bazile nece igrati dok su Navaro i Lakovic upitni , sumnjam da ce rizikovati sa njima ..sto ce itekako umanjiti tecnost napada i sut izvana...Sa druge strane sasvim prstojna ekipe, iz gornjeg djela prvenstva , sa iskusnim trenerom i rosterom...koji nemaju drugih obaveza sem prvenstva an koje su max skoncentrisani tako da ocekujem ozbiljan otpor.

Nikola15

18.30
Arsenal-Man City,   FT 0-0
Tip 2,
kvota 3.75,
skor 1/3
bet 365

Dolazi kraj sezone. Mnogi imaju razlicite zelje. Neko se bori za opstanak, LE, LS ili jednostavno nema nema motiva. U tom slucaju pogledamo Arsenal. Katastrofalno je primiti tri gola od Vigana, a pritom se borite za titulu. To je to. Totenhem je cetvrti i verovatno ce izgubiti od Man Utd-a, a u slucaju da Man City pobedi prestici ce londonsku ekipu na cetvrtom mestu. To je jedina sansa za Man City. U ovu ekipu je ulozenu mnogo i novca i dobro igraju. Nesrecno su izgubili od Man Utd-a. Za domace danas nece igrati: Almunia, Denilson, Vermaelen, Fabregas, Arshavin, Gallas, Ramsey, Gibbs, Djorou, dok je Song problematican. Kao sto vidite okrnjena odbrana. Setite se ko je pobedio Celzi sa 4:2 u gostima. Naravno Man City. Lose je raspolozenje u ekipi Arsenala sigurno. Ne brani Almunija koji kiksa dosta, ali zato sada brani Fabijanski koji ekstra kiksa. Silvestr i Kembel? Belami, Adebajor i Tevez ima da ih pojedu, to je sigurno. Mancester dobija ovo.

ayite

broj tipa : 4
skor : 3/3
vreme : 15:15
par : St. Polten - Altach    FT 0-2
tip : 2
kvota : 2.40
kladionica : bet365

Analiza:

St. Polten je ekipa koja igra solidno ove godine kao sto je to bio slucaj i prethodne, nakon loseg starta napravili su seriju lepih rezultata prvenstveno kuci te se sada nalaze na 5. mestu sa 43 boda.Sa druge strane imamo proslogodisnjeg prvoligasa Altacha koji je ove sezone jedan od glavnih kandidata za ulazak u Bundesligu ali nakon zadnje dve lose partije i dva poraza propustili su sansu da u zavrsnicu prvenstva udju sa prednoscu u odnosu na Admiru I Innsbrucka.Ali i pored toga situacija u kojoj se oni nalaze trenutno uopste nije losa s obzirom da su jucerasnji rezultati bili itekako u korist Altacha, Innbruck izgubio na gostovanju Austrie (Am) dok je Admira na veliko iznenadjenje porazena pred svojom publikom sa cak 3:4 od FC Lustenau.Tako da kada se to uzme u obzir jedna utakmica manje tj. ova danasnja predstavlja izuzetnu vaznost za goste jer bi ovom pobedom prisli na svega 1 bod Innsbrucku i tako znatno povecali svoje sanse za povratak u prvu ligu.Njih ce danas ugostiti ekipa St Poltena koja je poslednje dve sezone provedene u drugoj ligi belezila dobre rezultate na svom terenu gde trenutno imaju zabelezenih 8 pobeda uz 2 remija i 3 poraza i neverovatno losu gol razliku koja iznosi 17:14.Naime oni su prosle godine bili dosta bolji kuci gde su imali i dobru gol razliku i gde su bili znatno ubedljiviji nego sto je to slucaj sad.Iako imaju dosta pobeda pred svojom publikom od kojih su tri protiv ekipa koje se bore za to prvo mesto, moram priznati da su imali i katastrofalnih gubitaka od dosta slabijih ekipa:

St. Polten - A. Lustenau 0:4 (A. Lustenau je ekipa iz gornjeg dela tabele ali ove godine igra zaista lose na gostovanjima)
St. Polten - Austria (Am) 0:3 (Austria (Am) su jedna od slabijih ekipa lige)
St. Polten - Vienna 0:2 ( Vienna se nalazi na predposlednjem mestu sa cak 9 poraza van svog terena)

Danas kada ovaj mec nema nikakvu vaznost za domacu ekipu dok sa druge strane predstavlja kljucnu utakmicu za goste ocekujem pre svega tezak duel jer domaca ekipa ce igrati rastereceno i u ovaj mec ce uci sa boljom formom u odnosu na Altacha kao i sa oba dobijena mecha ove sezone ali mislim da je ocigledno da je kvalitet na strani gostiju i da sada prosto moraju da se revansiraju St. Poltenu za prva dva poraza u kojima Altach cak nije uspeo ni da postigne gol sto danas prosto ne moze opet biti slucaj.Kada se sve uzme u obzir kvota na pobedu gostiju je zaista velika sto je jos jedan razlog vise zasto se odlucujem na ovaj tip ali i pored toga smatram da je ovo vrlo realno jer ako su domacini uspeli da izgube od dosta losijih ekipa i to cak sa ubedljivim rezultatima ne vidim zasto ne bi mogli da budu i ovde porazeni makar i minimalno.

daks

br.8
skor: 4/7
vreme: 15:30
Par: Crotone - Torino   FT 1-0
Tip: 1
kvota: 3.8

Analiza: Duel dva tima koji jurisaju ka vrhu,Krotone na desetom a Torino na osmom mestu.Drugoplasirana Cezena im bezi samo cetiri boda,odnosno devet.Torino je tim koji uvek ide na minamlnu pobedu ili minimalnu neresenu utakmicu,treceg nema.U poslednjih pet utakmica u gostima imaju skor od 3-0-2,sto i nije tako lose ali ipak mislim da u ovom mecu nece biti toliko dobri i da ce ici da izvuku 0:0 ili 1:1 i da ce im samo to biti cilj kao i svaku utakmicu koju igraju.Krotone je tim koji je dosao iz serie c i ostvario jako dobar skor,dogurao je cak do 10og mesta i ja cenim da mogu i vise.Oni su zeljni novih uspeha i zele da daju sve od sebe da bi se osladili sa jos nekim delom.U poslednjih cetiri utakmice kod kuce ima skor 3-0-1 i to su vezali sve tri pobede.Sto pokazuje da igraju veoma ozbiljno kod kuce i jure samo pobedu.

Medjusobni susreti:
28.11.2009.       2:1           O   Italija 2   2009/2010
23.08.2006.   2:1           O       Italija, Kup   2006/2007
04.02.2006.   1:1           U       Italija 2   2005/2006

Krotone ce ovde da juri pobedu,dok ce Torino da umrtvuje igru sa svojom defanzivom,svasta moze da bude jer su ovakvi mecevi nekad nepredvidivi ali moj tip je ovde 1.   ;D

delpjero

br. 7
skor: 2/6
vreme: 20:45
Par: palermo-milan    FT 3-1
Tip: 2
kvota: 4.20

Analiza:

iako su palermu bodovi preko potrebni mislim da milan veceras dobija jer domaci ocekuju da milan koji je rasterecen udje opusteno u utakmicu dok je galijani najavio da nema
vise brukanja i da se mnogim igracima klima mesto za sledecu sezonu a ovo im je jedna od poslednjih sansi da  dokazu svoju privrzenost klubu i kvallitet jer milan za sledecu
sezonu ima velike planove. realnije mi je da juventus igra sledece sezone ligu sampiona i da bi se to desilo palermo mora danas da izgubi. a milan kada hoce moze bukvalno svakoga
da pobedi jer igraci poput pata, ronaldinja, sedorfa, pirla, gatuza,,, su sam vrh i extra klasa i u pitanju je samo motiv. a kada imaju motiv retko ko moze da ih zaustavi.
kvota je po mom mislljenju isuvise velika na milan i previse je potcenjen a kada igraju u takvim okolnostima uvek su najbolji i veceras je ovde sve moguce ali najvece sanse dajem
gostima...

Duzlen

br.5
skor: 3/4
vreme: 20:45
Par: palermo-milan    FT 3-1
Tip: over3.5
kvota: 3.10

Cini se da je Milan izgubio sanse za titulu ali dosli su u situaciji da im preti Sampdoria za 3 mesto na tabeli . Palermo je jos bez poraza na svoj teren i pokusace da zadrze ovaj impresivni skor i veceras. Palermo je u borbi za 4 mesto na tabeli , njihov najveci konkurent Sapmdoria ima jako teska utakmica na Olimpico protiv Rome tako da tri boda za palermo na na ovu utakmicu su vrlo bitni. Sa druge strane Milan je u losoj formi jer u zadnjih 5 utakmica ima samo jednu pobedu. Pobeda u Siciliji bice veoma bitna za samopuzdanje i podizanje morala tako da mislim da ce Milan igrati ofanzivnu igru veceras. Moje mislenje je da ce ovo biti otvorena utakmica iz pocetka , oba tima imaju vrlo dobre igrace , a posebno napadace i moje predvidzenje je utakmica za mnogo golova ... Mogucio rezultati 2:2 , 3:2 , 2:3

Srecno ;)

Ferari

br.7
skor:5/6
par:Pari Sen Zermen-Ren   FT 1-1
tip:PSG 0,-0,5 AH
kvota:2,025
kladionica:Bet365

PSG trenutno se nalazi na 10 poziciji bez sanse za plasman u Ligu Evrope preko prvenstva,ali mogu doci preko kupa pobedom nad Monakom sa kojim igraju finale.To je njihova najvaznija utakmica u sezoni u toj utakmici mogu opravdati ovu slabu godinu za njihov klub.Oni se trenutno nalaze u odlicnoj formi,na domacem terenu imaju 3 pobede u nizu,protivnike su pobedjivali ubedljivim rezultatima.Ren ekipa koja je na 7 mestu udaljena 7 bodova od mesta u Ligi Evrope,ekipa je ispunila cilj za ovu sezonu nalaze se u gornjoj polovini tabele,pokusace da docu do 5 pozicije ali mislim da nece igrati ofanzivno i ici na 3 boda u ovoj utakmici.U poslednja 3 kola su malo zakazali i imaju jedan poraz od Marseja i 2 remija na kojima nisu bili preterano efikasni postigavsi samo 1 pogodak.PSG je veoma dobra domacinska ekipa sa promenljivom formom od njih mozemo sve da ocekujemo ali slaba efikasnost protivnicke ekipe i dobro raspolozenje domacih mislim da je velika verovatnoca da se utakmica zavrsi sa 2 do 3 gola.

nk1507

br. 9
skor: 3/8
vreme: 20.45
par:Palermo-Milan   FT 3-1
tip: under 2.5
kvota: 2.00
kladionica: Bet365

Palermo je favorit u ovu utakmicu.Trebaju mu bodovi za cetvrto mjesto na tabeli. Za ekipu Milana nece igrati zbog povreda Beckham, Onyewu, Nesta, Pato, Favalli i Kaladze. Isto tako u timu nece biti Borriello i Bonera. Palermo igrace bez Bresciano, Simplicio and Tedesco koji su povregeni i Goian koi je suspendiran. Milan ima 64 boda i nije vise motiviran jer je daleko od prvoplasirane Rome. Palermo nema izgubljenog meca kod kuce ovu sezonu i vjerujem da nece izgubiti ni veceras a mislim da nece biti puno golova.

dj.zare

br. 4
skor: 0/3
vreme: 23:10
Par: Estudiantes LP v River Plate  FT 1-0
Tip: over 2.5
kvota: 2.0

Analiza: Estudiantes je posle sinocne pobede Godoj Kruza sada drugi na tabeli i veceras ce se potruditi da ponovi isto sto i Godoj sinoc, tj. da pobedi kako bi se vratio na prvu poziciju. Dolazi im River Plata od koje je ostalo samo jedno veliko ime, a sto se fudbala tice, bas se ne mogu pohvaliti rezultatima ove sezone sto se vidi i po njihovoj 16. poziciji na tabeli. U proslom kolu su se malo popravili pa su dobili Godoj Kruz sa 2-1, ali na svom terenu. Ne verujem da ce ovo ponoviti u gostima protiv Estudiantesa, mada ne bi me iznenadilo. Ipak zbog njihovih uspona i padova, promenljive igre ne bih ovde igrao potencijalno iznenadjenje. Jer u poslednjih 5 utakmica kod kuce su 3 puta pobedili i 2 puta izgubili, a posebno sto nisu dobili nijednu u poslednjih 5 gostovanja, samo su izvukli dve neresene. Dok Estudiantes u prethodnih 10 utakmica ima 5 pobeda kod kuce, 4 u gostima uz samo jednu neresenu kod kuce. A mozda ce se ovaj niz nepobedivosti veceras prekinuti, ali mi je sigurnije da igram na golove.
Sto se medjusobnih susreta ova dva kluba tice prethodne sezone je Estudiantes remizirao na svom terenu, dok je pobedio u gostima prosle sezone, a ove sezone je odigrao nereseno. U tim susretima uvek je bilo golova. Dva puta 1-1 i jednom 1-2, kada je Estudiantes pobedio, koji ove sezone na svom terenu u proseku postize 2 pogodka. Sto se River Plate tice, na 7 gostovanja je primila 9 a dala samo 4. Medjutim, pobeda protiv Godoj Kruza koji je trenutno prvoplasirani mi nagovestava da bi mogli veceras da postignu pogodak, ako su mogli da daju dva Godoju, sto ne bi bar jedan Estudiantesu. A mozda postignu i vise. Ili ce Estudiantes zaigrati svoju igru i dobiti ubedljivo. Uglavnom, ocekujem jednu zanimljivu utakmicu sa puno golova.