News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 11:58:01 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 19.04.2010.

Started by noja, April 18, 2010, 10:24:27 PM

Previous topic - Next topic

noja

Aprilsko takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 80 eura,  II mesto - 40 eura,  III mesto - 20 eura, IV mesto - 10 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 01.04.2010. a zavrsava se 30.04.2010. Srecno!

_________________________________________________________________________________

br. 4
skor:1/2
vreme:21.00
Par:Mallorca (-1)  -  Osasuna   FT 2-0
Tip: H1
kvota:2.70
kladionica: BET365

Analiza:

Mallorca je sve svoje navijače a i javnost iznenadila odličnom igrom ove sezone posebno na domaćem terenu gde imaju 13 pobeda i dva poraza (Barselona i Sevilja).Ako dobiju ovaj meč imaju veoma dobre šanse da se plasiraju kao 4 -plasirana ekipa u Ligu prvaka, što bi bio veliki uspeh ove ekipe.Na svom terenu postižu dosta pogodaka i protiv slabe odbrane gostiju oni su favoriti.

Osasuna je ekipa koja je obezbedila opstanak i oni su na strani osvojili samo 14 bodova ali su zato na svom stadionu dobri i zato ove sezone ne strepe za opstanak.Na gostovanjima su zaredjali redom 4 poraza i ništa dobro ne očekuju ni na ovom gostovanju.

Mallorca je apsolutni favorit u ovom meču i bodovi su im potrebni više nego gostima.Tradicija je takodje na njihovoj strani i zato tipujem na njihovu pobedu sa hendikepom

Aca91

br.8
skor:2/6
vreme:20:45
Par:PLYMOUTH vs NEWCASTLE  FT 0-2
Tip:H2
kvota:4.00

Analiza:

Nemogu verovati u ovu gresku kladionice da da koeficient 4.00 na ovaj metch. Najjaca ekipa lige koja ce tezeti da predje famoznu 100 (u bodovima) sto je jedino do sada reading uspeo kada je usao u prvu ligu i verujem sada u Newcastle ... Najbolji napad lige arroll, Lovenkrands, Ameobi ce ponovo poceti sa sva trojicom i u punom sastavu ce igrati Newcastle veceras i sve osim pobede ispod dva gola bi bilo za mene preveliko iznenadjenje ... Newcastle je prvi tim i vec je u prvoj ligi ali im ne preostaje nista drugo da bi cuvali igrace ... Preslabi Plymouth koji je na prezadnjoj poziciji nema sta da trazi protiv Newcastlea kome nije ni trebalo ni protiv Readinga ali je vodio 2:0 a moram napomenuti da je Reading na vrhuncu forme ... Sigurno da Newcastle ne poklanja bodove nikome i tako da danas ako ima neko para na bet365 preporucujuem da ispostuje ovu kvotu verujem u dolazak 100 % ...

Newcastle ce nastupiti u punom sastavu a iza napadaca je najbolji igrac lige koji je vec proglasen i zove se Nolan. Danas ce dati bar 4 gola i mislim da ce isprasiti protivnike da valja ... Sto je jos gore za Plymouth nece nastupiti 3 standardna igraca i plus cetvrti je Kapiten Carl Fletcher koji im je od velike pomoci bio ...

Tip H2 ....

T.o.r.c.a.

br:1
skor:0/0
vreme:17:30
Par:Andreev-Gasquet  FT 0-2
Tip:Andreev to win 2-1
Kvota:3.75
Kladiona:Bet365
Analiza:
Počeo je atp Turnir u barceloni.Podloga je zemja.naravno da su tu favoriti Å¡panjolci ali ja sam se danas odlučio za jedan meč izmedu rusa Igor Andreev-a i francuza Richard Gasquet-a....oba ova igraća igraju desnom rukom i oba preferiraju zemlju kao najdražu podlogu...Oba su u relativno loÅ¡oj formi...Do sada su igrali medusobno 7 mečeva i Igor vodi 4-3 ali su to uglavnom mečevi od prije dvije godine pa i nisu vrijedni spomena...Gledajući ih proÅ¡li vikend, posebno igora protiv Ćilića gdje je Igor izgubio 2-1  vidio sam da ovaj Igor reklo bi se ima žicu ali zna ga i zabasati i to dobro pa je drugi set protiv čilića izgubio 6-1.Richard je za to vrijeme nedaleko od Igora pokuÅ¡avao nakon prvog 6-2 izgubljenog seta protiv berdycha u drugom pokuÅ¡ao osvojiti(volio bih reći poen ali ne mogu) gem ali jadnik nije uspio pa je otiÅ¡ao s terena sa 6-2 6-0...E sada....Da se razumijemo Richard nije truba nego je berdych bio lud taj dan a da je Igor bolji teniser od Richarda e to je....Ali nije Igor dobar kao Berdych i oćekivam da će opet Igor imati taj tren basanja a Richard je vrag i to će iskoristiti i uzeti jedan setić(ćisto izgleda da mu se vrati izgubljeno samopouzdanje nakon berdycha)......Dakle idemo u tri seta i najbolja bi oklada bila 1-1 posle dva seta ali nemamo to na repertoaru pa idemo u uvijek nezahvalni treći set u kojem  je sve moguće.Ipak ja sam se odlućio u tom trećem setu(ne sumnjam da će do njega i doći) za Igora  jer momak je ipak bolje rangiran,ima bolji skor i ima tu žicu koja mi se svidila protiv ćilića.....Pa eto GO GO iGOr

Andreev dobija meč sa 2-1 u setovima

Vlado

br.2
skor:1/1
vreme:17:30
Par:Vaslui v Universitat Craiova   
Tip:H1
kvota:2.50

Analiza: Vaslui igra veoma dobro i to vise ne moze da se smatra iznenadjenjem.Poraz drugo plasirane Steaue i veoma tezak mec trece plasirane Politehnice otvaraju prostor za borbu za Ligu sampiona ako ne i za titulu uz povoljan razvoj situacije.Gosti dolaze bez preteranih ambicija jer su odavno u sredini tabele baz mogucnosti ispadanje iz lige.Dakle,domacin mnogo motivisaniji ulazi u ovu utakmicu,pa treba ocekivati pobedu uz najmanje 2 gola razlike.

Tip odbijen jer nije postavljen najkasnije pola sata pred pocetak meca/Admin

nisterlo

br.7
skor: 5/6
vreme: 04:30
Par: DEN Nuggets-UTA Jazz     FT 111-114
Tip: 2
kvota: 3.4

Po onome kako je usla u ovu seriju reklo bi se da ce Utah vrlo tesko iz nje izaci kao pobednik...Ostali su bez dvojice vaznih visokih igraca: Kirilenka i Okura… Neigranje dugorukog Rusa, koji bi po meni u dobroj meri da je zdrav mogao da zaustavi najboljeg Denverovog strelca Carmela Anthonya se itekako osetilo u igri ekipe iz Salt Lake Cityja u prvom dvoboju... Nuggetsi su slavili 126-113, a Anthony je dominirao(42 koša uz sut iz igre 18-25)
Pod kosem Utah do kraja serije nece biti Okura, koji je pogorsao ozledu Ahilove tetive. E,sad...Mnogi ce reci da je to veliki gubitak,ali ja ne delim to misljenje...Svaka cast Mehmetu,ali nikad mi se nije svidjao kao igrac....Ono sto je vazno jeste da se mocni Carlos Boozer oporavio od napuknuca rebrene kosti....Igra Utah sa njim zdravim ce biti daleko kvalitetnija.... Dok gost ima problema sa ozledama igraca na drugoj strani domacin je hendikepiran jer ga sa klupe ne vodi prekaljeni lisac George Karl (koji se leci od neke vrste raka) ...Ne znam koliko njegova zamena moze kvalitetno da odradi posao....Ja ipak smatram da veceras Utah kako zna i ume mora doci do pobede,inace slobodno mogu na prevremni odmor...Ako nadju nacina da zaustave pobesnjelog Anthonya obavili su pola posla...Razmisljao sam dali da uzmem hendi ili cistu pobedu gosta i odlucio sam se za ovu drugu varijantu jer je kvota FENOMENALNA...